עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rbu99fm,

אני צריך מחשב למשחקים, כולל מסך דק, הכי טוב שניתן להשיג ב- 4000 ש"ח (אפשר לחרוג מעט +- 200 ש"ח).

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. Started by Access Denied,

הגיע הזמן להזמין את המחשב ללימודים.. ואני דיי שובר את הראש מה להזמין חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל ודק ככל האפשר (לבנה לא באה בחשבון) אך אם זאת גם לביצועים נורמליים יש שיקול חשוב מאוד חשוב לי במחשב מסך של 13.3-14 אינצ' וזמן סוללה סביר של כ-4-5 שעות עבודה בתקציב שלי (בערך 850 דולר בארה"ב) מצאתי 3 דגמים שנראים טוב: ה-E4300 של דל שיוצא קצת יקר האמת ולכן נראה על פניו כפחות אפשרי (אני יכול לקנות אותו ב-1000 דולר) ה-T400 של לנובו שנראה טוב (X301 יקר מדי) והאופציה החדשה משלושתם ה-5310 של HP השאלה - את מי מהם לבחור? נ.ב. איך ה-SP9300 בהשוואה ל-P8600 ? אני יודע שהם דיי שווים מבחינת ביצועים, אבל האם יש יתרון של אחד על השני שאני לא יודע עליו?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  3. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): hdmi חובה.. * בלוטות?לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא משנה כמה שיותר,יותר טוב * צורב DVD?חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp המחשב צריך להיות מאופיס דיפו כי יש לי זיכוי גדול שם... ווינדוס 7 רצוי....

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. יש לי בבית מחשב שאבא שלי משתמש בו לשם עריכת ווידאו, זה לא היה היעוד המקורי של המחשב והוא טיפה מיושן לכן הוא ביקש ממני לברר מה הכי יעזור לשם שיפור הביצועים של המחשב מעבד פנטיום 4 2GHZ (נורטווד, באס 400) לוח אם של אביט מבוסס צ'יפסט 848P 512MB זכרון 400MHZ הארדיסק 60GB של מקסטור כרטיס מסך GF4MX הקלט הוא מכרטיס טלויזיה או DV אנחנו מעוניינים בכ1000 ש"ח לשדרג את המחשב כדי שיתפקד טוב יותר לשם עריכת וידאו, אין שימוש במחשב הזה למשחקים בכלל או למשימות אחרות מעבר לגלישה באינטרנט. האם ניתן לדחוף תוספת הארדיסק בתקציב הזה ולקבל שיפור מסויים או שאין סיכוי? כמו כן יש לי בבית מערכת של AMD 2600+ ולוח מבוסס NFORCE 2. האם יש יותר פוטנציאל בשימוש במפרט בסיס כזה לשם שדרוג?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  5. Started by JR-d,

לנעה אין כרגע במלאי את המארז COMPUCASE CI-6920 400w ATX TOWER CASE. אתם יכולים להמליץ לי על מארז באותה רמה שכן נמצא כרגע במלאי של נעה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  6. בס"ד שלום לכולם, אז... אחרי הרבה הרבה הרבה עזרה שקיבלתי פה בפורום והרבה בירורים שעשיתי הגעתי למפרט סופי שתואם את התקציב שלי. וראשית כל אני רוצה להגיד תודה ענקית ל: Syszone - עזר לי מאוד בבניית המפרט. תודה ענקית! Animor - עזרת לי מאוד תודה רבה! idanmal - עזרת לי כל כך הרבה, אני ממש מעריך את כל העזרה, תודה רבה ועכשיו, לנושא... אני רוצה שתגידו לי איך המפרט. אני מזכיר הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by almor12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -כרגע BF4,WATCH DOGS FC3 ובעתיד COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 24" ברזולוציה של 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי מעבד I7 4770K ולוח אם של ASUS Z87 ROG IMPACT 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 המחשב נמצא בחדר עבודה פתוח, לא מעוניין לשמוע טרקטור 6. האם מתוכנן…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם ידוע לכם איזה מהתוכנות עזר שבאות מותקנות על הנייד של טושיבה, אפשר לוותר עליהן על מנת לפנות קצת מקום, זכרון ולהמהיר קצת את המחשב ?!. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  9. שלום, אני משדרג לאמי את המחשב. אני מעוניין להתייעץ איתכם בבחירת ה"זיווג הקדוש", קרי לוח אם ומעבד. המחשב הוא מחשב לעבודה משרדית, כך שהצרכים הם צנועים. לא חובה, אך יש לכך עדיפות: חיבור USB3. עדיפות יחסית גבוהה. חיבור SATA 6/gbs. עדיפות נמוכה למדי. חיבור DVI. כן חובה. עדיף יותר מ 2 סלוטים לזכרון. לא קריטי. עדיף לוח בתצורה מלאה ולא micro atx. גם לא ממש קריטי. נכון לכרגע, אני חושב על שילוב של 255 Athlon II x2 או 455 Athlon II x3 עם הלוח Gigabyte 880GM-USB3. שילוב כזה יצא בין 765 ל 830 שח. לפי מה שראיתי ומצאתי, כל תצורה של אינטל, במחירים דומים, לא תכלול USB3. עם זאת, אין לי התנגדות למפרט מבוסס פנטיום G620, או משהו בסגנון. אני מעוניין ברכיבים מ KSP בלבד, מטעמי נוחות. אשמח לשמו…

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  10. חבר שלי בקש ממני לבחור לו נייד במקום הנייח שלו אז כך הנייד לא יתנייד מחוץ לבית הצרכים זה אינטרנט גלישה שירים משחקים לא כבדים במיוחד חיבור לLCD וניגון סרטי HD אימיול להורדות התקציב שלא יעלה על ה4500-4600 ש"ח שהנייד יהיה מעוצב ויפה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. אני רוצה להקרין סרט מהלפטופ אל הטלוויזיה. בלפטופ יש S VIDEO (שאני מניח שהוא OUT) ובטלויזיה יש לי רק RCA IN שתי שאלות 1 האם קיים כבל שמצידו האחד S VIDEO ומצידו השני RCA ? (שלוש בננות לבן אדום צהוב) 2 במידה וכן קיים כבל כזה האם זה באמת יעבוד ? (כי שמעתי שהסינים מייצרים כל מה שמבקשים מהם גם אם זה לא תקין)

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  12. Started by nir_varon,

AMD Athlon 64 3000+ (S-754) מעבד A-DATA DDR 400Mhz 512MB זיכרון WD 160GB SATA דיסק קשיח Nec 3500A DVD+RW x16 Dual x2 צורב DVD compucase - CI6A19 + PSU 300W מארז Creative Inspire 2500 sub + 2sp רמקולים Gigabyte K8NS (S754) Nforce3 250 לוח אם ATI (Sapphir) 9600XT TV, DVI, 256MB כרטיס מסך Hyundai q17 מסך Teac/Sony 1.44 …

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. דבר ראשון תודה לכל מי שיעזור לי פה מראש , אני לא כ"כ מבין במפרטי מחשב אז תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות שלא אין לי כרגע הרבה כסף . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות שלא , אם אין ברירה אז אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים , משחקים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  14. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, המון גלישה באינטרנט בהרבה כרטיסיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גודל 15-15.6 אינצ', רזולוציה בעדיפות ל-FHD מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? קל ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ryin1985,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - סטודנט לקולנוע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid Media Composer ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  16. מיועד למחשב גיימינג כבד שיריץ משחקים מוורקראפט 3 דרך Total War ועד הדרישות המפלצתיות של קריסיס וכמותו. מדובר שמחשב שברכבתי לבד והייתי רוצה א' לוודא שהחלקים מתאימים וב' לוודא שאני מקבל את המיטב עבור הכסף שלי מעבד: Intel core i7-3820 Tray לוח אם: Asus P8Z68-M PRO SSD: Crucial SSD M4 25" 9.5m 64GB דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200 ST2000DM001 3.5" 2TB זיכרון: Patriot Viper Xtreme 8192MB (4GBx2) DDR3 1600MHz CL8 כרטיס מסך: Galaxy Nvidia Geforce GTX560 1024MB GDDR5 כרטיס טלוויזיה: AVerMedia AVerTV Volar GO שני צורבים: LG GSA-GH22L X22 SATA DVDמארז: XClio 777 Color ספק כוח: Antec TruePower Quattro 850W כרטיס קול: כרטיס קול Creative Sound Bl…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  17. אנא ממכם אנשי צוות היכולים לעזור בבניית מפרט או הצעות רלונטיות אחרות

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  18. Started by Meir787,

חשבתי על משהו כזה: Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E DDR II 800Mhz 1GB TwinMOS TwiSTER CL5 Sapphire HD 3450 256MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E Western Digital -160GB 7200RPM, 8MB LiteOn DVD±RW LH-20A1P x20 Black Frontier Opera OP18A-BK/SV ATX HTPC HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin Total price 2210 ¤ for payments 12 X 201 ¤ קשה לי עם החריגה. אם אני אקח לוח 965, כדי לצמצם את המחיר לסביבות ה1900, זה יהיה עד כדי כך נורא ? חוץ מזה, איך המחשב יתמודד עם סרטים ברזולוציה של 1080P ? כמו כן, לא דרושה הרכבה, אני כבר ארכיב בעצמי...

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  19. Started by rad,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. כרגע יש לי (בזכות הפורום, אגב ): מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤758 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB ¤562 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤309 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1472 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤173 כמות:1 http://www.sk…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  20. Started by חמי,

מחפש הצעה למקסימום מהירות ותפוקה ממחשב לצרכי משרד בעיקר אופיס עם גלישה בנאנטרנט אך ללא הורדות ומשחקים כבדים.. שמעתי שיספיקו לי 1500 שח על מנת להגיע לתוצאה האמורה. אשמח לשמוע דעתכם.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. Started by Sygnus,

דגם - E500-G.AP1DE http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=290&keySearch= Intel Core 2 Dou T7250 2GHz זיכרון 2GB ולא 1GB כמו שמופיע במפרט Intel® GMA X3100 15.4" 120GB Sata 5400 מחהיר 4500 ב 36 תשלומים. מה דעתכם על המחיר למפרט הזה מיועד לאינטרנט ואופיס לתקופה ארוכה, ועל LG באופן כללי בניידים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  22. חברים עזרתכם בבקשה!! מה לקנות. תשובה מהירה.. בגדול מעדיף את היוגה בגלל המסך מגע.. אבל אני מפחד מנושא האחריות!!! בנוסף ראיתי כי יש לעיתים בעיה של שבר במסך... מה לקנות?? מה עדיף? האם אני מחוייב לאחריות של CPM? אין מישהו אחר שנותן שירות תחת אחריות? עזרה מהירה בבקשה....

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  23. Started by hararim,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, matlab, תכנות, סרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עדיף קל אבל לא חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן צורב * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל נדרשת אחריות ארוכה ככל הניתן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אבל ממש לא חובה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. 1. מה התקציב? 6000 ש"ח מזומן. 2. מטרות המחשב?משחקים,CUEBASE,פוטושופ,סרטים,OC וזהו בעיקרון. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול, SLI. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?כן. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני מעדיף מרובע ליבות ולא כפול ליבות, כי המחשב מיועד לטווח ארוך(3 שנים). 9. האם חשוב שקט? חשוב מאוד מאוד! 10. האם מתוכנן OC? כן מתוכנן OC משמעותי.. הנה מפרט שחבר שלי הרכיב לי, מה דעתם עליו?(את המארז …

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  25. Started by yurikotlvch,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנצל בשביל זה הוא קיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא אה.. 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב אה כול משיש לי בסטים אה יותר מידי כידי לכתוב פה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.