ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
מפרט לעבודות משרדיות סביב 2,000 ש"ח עם מעבד DUAL CORE תומך LINUX
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לקבל מכם חוות דעת לגביי המפרט הבא: מעבד : 2.66GH 8MB CORE I7 QUAD I920 1366 לוח אם : X58 PRO-E 7.1 1 GLAN MSI כרטיס מסך :GeForce 220GT 1G Gigabyte דיסק קשיח : 500GB SATA2 16MB WD זכרון : Value Geil 3X1GB DDR3 1333MHz ספק כוח : FAN 12cm LiterPower 600W Thermatke זה מחשב שאייבורי הציעו לי. אני צריך אותו בעיקר להרצת שרתים וירטואלים עם VMWare, בנוסף גם שיתאים למשחקים אבל לא למשחקים כבדים מדי - אני לא גיימר אבל אם כבר קונים מחשב חדש אז לפחות שיחזיק משחקים רגילים. זהו בעיקרון. מה אתם חושבים? אני קצת מתלבט לגביי הלוח של MSI, אני לא לא יודע אם זה רעיון טוב לקנות כרטיס מסך של GIGABYTE ביחד עם לוח אם של MSI. אני גם לא יודע עד כמה MSI נחשבים טובים מבחינת לוח אם. מחכה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... בניתי את המפרט הבא והלכתי איתו לחנות מחשבים בעיר שלי... amd athlon 64 2800 a-data 512 ddr 400mhz epox ep-8kda3j point of view geforce 6800le 128mb ddr wd 120gb s-ata sony dw dvd-rw x16 מארז סביר שישמור על המחשב מקורר ספק ג'נרי כונן פלופי וחזרתי אליו היום וזה מה שהוא אמר... שהוא יביא לי במקום אותו הלוח את הלוח הזה gigabyte k8ns כי הוא לא מביא epox ואין לו את אותו הכרטיס מסך אבל יש לו geforce 6800 256mb ddr ולא מצאתי באף אתר geforce 6800 רגיל לא פרו או le עם 256מגה... זה מוזר מאוד... וצורב הוא יביא לי במקום sony הוא יביא lg והמחיר של הכל הוא בסביבות ה 4900 מה אתם אומרים ? ד.א לקחתי ספק ג'נרי משיקולים שלי והם בגלל שבכל המחשבים שהיו לי עד עכשיו בכולם היו ספקים ג'נריי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Vista 32 (עומד לשדרג ל7 למען האמת, כנראה בכמה ימים הקרובים). 2G RAM, לא יודע תוצרת. DDR3. E6750 (2.60GHZ) Core 2 Duo . Geforce 8800GTS (מהישנים, לא ה512 "החדשים"!). לוח-אם ASUS P5K ספק אני לא יודע ואין לי איך לבדוק ממש מצטער, אבל הוא בסביבות ה440 לדעתי בכוח ולא עושה בעיות. שימוש עיקרי: משחקים. רוצה לשדרג: כ.מ (ואולי גם מעבד לפי מה שתגידו). OC: כן אני כנראה יעשה OC בינוני-כבד לכרטיס מסך. הגדרות הכי גבוההות - גבוההות בינוניות, רזולוציה 1680 על 1050 בדרך כלל בלי AA , כול סוגי המשחקים (מOBLIVION או WOW לCRYSIS). תקציב: 1500 ש"ח מעדיף שלא לחרוג ולחסוך, אבל אפשרי לחרוג. אין לי שום חשיבות לשקט או לא שקט. אני חושב על להחליף כרטיס מסך, על מה אפשר להמליץ? אולי גם מעבד אם אתם חושבי…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אשמח בבקשה לקבל חוות דעתכם על המפרט הבא: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=width: 80, align: center][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] BX80646I54590 - Intel i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Box (With Fan) שלוש שנים אחריות[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: center]1[/TD] [TD=width: 80, align: center]₪ 917[/TD] [/TR] [TR] [TD] H97M-Pro4 - ASRock Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 x PCI…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לשימושים בייתים רגילים וקצת משחקים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בבחירת מחשב חדש ללימודים * מטרות המחשב? עבודה גרפית עם תוכנות יעודיות גם בתלת מימד התוכנות הן PHOTO SHOP, RHAINO, 3D MAX, SOLID WORKS * גודל המסך? כמה שיותר גדול לא פחות מ14 אינצ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד ארצה לעבוד ללא חיבור לחשמל כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יעזור אם יהיו כניסות של FIREWIRE למצלמה אך לא הכרחי * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? עדיפות שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא נאמר לי אני צריכה שבמחשב יהיה כרטיס מסך לא און בורד וכדאי שיהיה הרבה זיכרון ומ…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אנשים, אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מחשב נייד ללימודים (הנדסת מכונות) עבודה באינטרנט ואופיס בעיקר. חשבתי על מסך 12 עד 14 אינץ'. מה שחשוב לי זה שהוא שיהיה בעל עיצוב נוח לשימוש, לא שוקל יותר מ-2 קילו, יציאת HDMI למסך LCD, ושהסוללה תספיק ללפחות 3 שעות עבודה. אני לא ממש מבין גדול בניידים אבל קראתי על EeePC 1201N של אסוס שלפי המפרט והמחיר נראה טוב למדי. אולי אתם ממליצים בכלל על דגמים אחרים בגדלים 13 או 14 שמתאימים לדרישות שלי?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה3000 שקלים... אני חייל בשירות קרבי ואני צריך מחשב נייד שיעביר לי את הזמן במוצב... השימוש הוא לצרכים של משחקים קלים(מנג'ר וכדומה), אינטרנט, סרטים, מוזיקה ותוכנות משרדיות(פוטושופ ואופיס).. אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים..לכן אני צריך את עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט מחשב טוב למשחקים כבדים מאד אני הולך גם למסיבות רשת המחיר זה עד 6700 תודה לעוזרים אני רוצה AMD
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקים כמו crysis 3 battle field 4 וכאלה על **מינימום** 40FPS מבחינת זכרון לדעתי 750 GB זה מספיק אני לא צריך יותר. אני מחפש השקעה רצינית בכרטיס מסך במעבד (i7 לא i5) ולוח אם שיוכל גם לתמוך במעבדים מהדור הבא (מי שלא יודע הולכים לצאת כנראה לקראת סוף השנה דור חדש של מעבדים שידרשו לוח אם שתומך בצ'יפסט 9 לכן גם בזה צריך להשקיע... אני באמת לא צריך מארז יפה (למרות שאם יש זול אני אשמח) או דברים כאלה אני שם דגש על ביצועים גבוהים והשאר (מראה וכו') פחות אכפת.. תודה לעוזרים נ"ב אני מעדיף כרטיסי מסך של nvidia ולא של radeaon פשוט כי אני סומך על הדריברים שלהם יותר. אם אני טועה תתקנו אותי.. תודה לכולם!
-
- 36 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מפרט למחשב AMD חזק עם כרטיס קול מובנה עד 3000 שח
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לקנות את החדש של דל: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-330m.htm רציתי חוות דעת אחרונה עליו או יותר נכון סיבות טובות למה לא לקנות אותו (אני כנראה מזמין אותו מחר). (אני סטודנט, ככה שאני לא מחפש מחשב למשחקים וכו'...).
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד ללימודים (טכנאי PC), שאוכל גם לעבוד בו בפוטושופ ועריכת סרטים ב-MovieMaker... הציעו לי Lenovo ThinkPad: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10256 ועוד 2 מחשבים יותר זולים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5941&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8263&CatCode=315 השאלה היא אם ללכת על ה-Lenovo כי הוא Lenovo, או שהוא סתם יותר יקר מהאחרים והם נותנים תמורה טובה יותר לכסף?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש פה את המחשב המומלץ בפורום http://hwzone.co.il/specslist/view/5/ יש משהו שכדאי לשפר? יש לי רק כמה שאלות: 1) האם כדאי לשדרג ללוח אם מעט יותר טוב? 2) איזה חברה ודגם זכרון בדיוק כדאי לבחור לביצועים ואוברקלוק? (יש פשוט מיליון דגמים) 3) איזה חברה של 8800GT הכי טובה ואמינה? והאם כדאי לקחת כרטיס שבא עם אוברקלוק מובנה? 4) יש לי מערכת קולנוע ביתית טובה מאוד שאני רוצה לחבר אליה את המחשב, אז האם כדאי להוסיף כרטיס קול? שמעתי ש-TMS חנות אחלה, יש עוד חנויות אמינות וזולות באזור השרון? אלה שאלות חשובות מאוד, אשמח אם תעזרו לי בתודה מראש, תומר ; 8) 8) :oD
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי כבר רעיון לאחד פה: http://www.costco.com/CTO/HPConfigurator.aspx?Prodid=10029570&search=990012&Mo=0&cm_re=1-_-Top_Left_Nav-_-Top_search&Nr=P_CatalogName%3aBC&Sp=S&N=0&whse=&Dx=mode+matchallpartial&Ntk=Text_Search&Dr=P_CatalogName%3aBC&Ne=4000000&D=990012&Ntt=990012&No=0&Ntx=mode+matchallpartial&Nty=1&topnav=&s=1&model=FF047AV כעיקרון אני מכוון ל 1400 כי אחרי מיסים זה יגיע ל 1500. חשוב לי שיריץ לי משחקים כבדים far cry 2, ut3 etc המשקל פחות קריטי. עכשיו אני לא ממש יודע אם מסך 17 זה משמעותי לעומת מסך 16 במחשבים ניידים, שכן אין לי ניסיון איתם בכלל. מה אתם חושבים? אני מבין שגם הכרחי שירוץ ע…
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2000+-. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה בסלון לצורך גלישה באינטרנט סרטים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? סט מיקרוסופט bluetrack 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע אני רוצה מפרט ללא כרטיס מסך בסכום שציינתי, 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 שקל מקס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הורדות ומשחקים קלים כרגע (minecraft roblox משחקים steam חינמים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כרטיס מסך שאני מקווה שלא נשרף ביחד עם הלוח NVIDIA 1660 רגיל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה טובה למחשב נייד טוב ... עד סכום של 4 וחצי אלף ש"ח מעבד אינטל כפול ... (עדיף) דיסק קשיח מעל 80 GB ... זיכרון 1 GB ומעלה * המטרה היא קצת משחקים , פוטושופ וגלישה באינטרנט ... תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
תקציב 6000 ש"ח מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית! (אולי קצת סרטים..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 ומטה.. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI , VGA * Bluet…
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
עזרה בבנית מפרט בסכום של 6500 למחשב משחקים : השמח לקבל תגובות ותודה על העזרה שלכם מעדיף לוח אם Gigabayte נ.ב אין צורך במסך מקלדת עכבר וציוד הקפי
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=330&CatCode=1 האם כדאי לשדרג משהו או שזה מספיק ? (ללא מסך כמובן)
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט עם לוח של GIGABYTE יש לי מסך 22" ואולי ישתדרג ל-24" כך שצריך איזה כרטיס מסך...-וגם שאשחק במישחקים כגון COD4 PES לא איכפת לי ללכת על מעבד של AMD להוריד במחיר יש עדיפות גם ל-4GB RAM כי אני חושב על ויסטה 64BIT וזהו... תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים, skype. המחשב יתנייד בעיקר בין חדרים בבית ולא מיועד לנסיעות תכופות. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 לא מאוד משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.6 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. 4-6 שעות זה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בטח SSD לא יכנס בתקציב הזה ומי ישתמש במחשב ממילא לא יבחין בהבדל אז HDD 256GB ומעלה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני אתקין שם win7 עם רישיון קיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב... רוצים לקנות לקרוב משפחה שלי מחשב הוא רק בן 5 וחצי... הוא זקוק למינימום שבמינימום. זה צריך ליהות כולל מקדלת ועכבר ומודם (ללא כרטיס רשת). שיהיה עכבר ומקלדת הכי פשוטים שיכול ליהות. חשוב שהמעבד יהיה אינטל. (עדיפות לסלרון 1700) אני נותן לכם לבצע את זה כי אני התקשיתי לבנות במפרט בכ"כ מעט כסף. תודה לכולכם
-
- 32 תגובות
- 4.6k צפיות
-