עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Cel Fi,

אני סטודנטית שרוצה לקנות מחשב נייד זול וטוב שיוכל לשרת אותי בתקופת התואר שלי ולאחרי. מה מומלץ? התקציב הוא עד 2000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  2. Started by hadas7000,

היי . אני יכולה לקנות מחשב נייד מחו''ל ,ונדלקתי על המחשב הזה- http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=11082487&findingMethod=rr רציתי לדעת האם שווה לי לקנות אותו.. אני רוצה שהוא ישמש לי בעיקר אינטרנט, ולסימס 3 ולמשחקים דומים .. לא משחקים כבדים. תודה לעוזרים .. אשמח לדעת אם הוא שווה 498$....

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. היי, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט הנ"ל. העדפות הם לintel cpu, nvidia gpu ובלי בOC. עיקר השימוש הוא למשחקים מסדרות WARHAMMER TOTAL WAR, ASSASSINS CREED, ואמולציה של הPS3. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1328 קירור למעבדים: Antec C400 Elite Performance CPU Cooler - White כמות: 1 - מחיר: ₪ 126 לוחות אם: Gigabyte Z370M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 420 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 385 מארזים: Antec P110 Luce כמות: 1 - מחיר: ₪…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי ? 4000 כולל ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב..הכי כבדים. COD הכי חדש GTA הכי חדש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לשדרג ל-Core2duo. יש לציין כי ברשותי הפריטים הבאים: + 2 ג'יגה זכרון DDR2 667 + כרטיס מסך X800XL מה דעתכם על המפרט הבא? (בעיקר לשימושים רגילים, וקצת משחקים) + מעבד Core2duo e6600 + לוח אם Intel Westchester (965G + דיסק - WD 250 GB SATA2 + צורב LG GSA-H10AB + מארז HEC 6AR6-AL + ספקHEC 400W 24P 2XSata 400W + מסך 19 Samsung 931BF המחיר (בלי הרכיבים שיש לי) הוא כ-5350 ש"ח מה אתם אומרים? אני מעוניין לקנות עוד היום...

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר לפתור את הבעיה.סדר הארועים:לפני מספר חודשים התחילה בעיה מוזרה עם המחשב (המחשב מיודע למשחקים, בעיקר BF4), הדרייבר קורס ללא סיבה מוצדקת (הטמפרטורות בנורמה 80-90 מעלות במאמץ מלא) ונזרק לשולחן עבודה מלווה במסך כחול שקשור לדרייבר של נבידיה, התקנה מחדש של הדרייבר ושל הווינדוס לא עזר, על המחשב היה מותקן WIN 8 לא חוקי ומחשש שזה הבעיה חבר שלי קנה ווינדוס חדש 8.1, עדיין יש בעיה.לאחר בדיקה במשחקים נוספים הבעיה קוראת שוב (לא הבעיה של BF4) מלת בררה הוחלט להזמין כרטיס מסך חדש. התקן הווינדוס מחדש על מנת להמנע מבעיות וחובר הכרטיס, הכרטיס לא מזוהה, הדרייבר של נבידיה נותן שגיאה שלא אותרה שום חומרה מתאימה. הותקן הכרטיס הישן שכן מזוהה והתקן הדרייבר, לאחר מכן ח…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by PrimCadet,

שלום לכולם, אשמח לשמוע את הצעות הפורום למחשב נייד חדש: * מבחינת תקציב: ללא חריגה, אם אין ברירה אז לא יותר מ3,700 ש"ח. * מטרת המחשב: עבודה משרדית (חשוב לי שיגיע מותקן עם חלונות ואופיס) צפייה בסרטים וסדרות בעדיפות אחרונה, משחקי מחשב עד כמה שהתקציב יאפשר. * גודל המסך: שיהיה קטן מ16 אינצ', עדיף לאזור ה13-14. * זמן סוללה - שידע להחזיק עבודה אינטנסבית כ5 שעות. * מדובר במחשב עבור אדם לא טכני (אמא) לכן רצוי אחריות מקיפה ולזמן ממושך. לעזרתכם אודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Jo Stremberg,

המלצה על סטרימר TV-BOX

9. Started by ShmenTul,

יש לי לפטופ של אייסר וכשאני באוניברסיטה הא מזהה ומתחבר לרשת של האוניברסיטה אבל כל כמה דקות הוא מתנתק, ולכן חשבתי לרכוש אנטנה חיצונית שתתחבר ללפטופ כדכי להגביר את קליטת הויי.פיי. שאלתי, האם יש אנטנה מומלץ? כשבוחרים אנטנה על מה חשוב להסתכל ולא להתפשר?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  10. Started by Phantom,

היי, אני מתכנן רכישת מחשב לאח של חברה שלי שרוצה לקנות מחשב גיימינג בזמן הקרוב זה מפרט שבניתי ביחד עם כמה חברים https://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&db=^catalog.txt&cart=1605626007511300720&lang=heb הוא ישחק בWIFI אז הלוח אם הזה או דומה לו חובה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,000 ש"ח, ניתן לחרוג במעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר פורטנייט אבל גם למשחקי AAA 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי …

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אך הם כמו חלק מהתקציב לומר התקציב הוא 4200-4700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, ASSASSIANS CREED, COD ומשחקים אחרים הרמת גרפיקה דומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם לקנות מסך בתקציב הזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. שלום, אני מעצבת גרפית ואנימטורית פרילאנסרית, ברצוני לקנות מחשב לצורך עבודה עצמאית, שיחזיק את כל התוכנות , יחזיק מעמד לתקופה ארוכה אבל כן עם אופציה לשידרוג עתידי. התוכנות שאני עובדת איתן: כל חבילת אדובי cs6 פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין פלאש פרימייר אפטר אפקטס ותוכנות הדמיה נוספות solidworks אוטוקאד 3d max מאיה ובקיצור עובדת על עריכה גרפית, הדמיות, רינדורים, עריכת וידאו ואנימציה. אני מצרפת הצעה שקיבלתי למפרט מחשב. אשמח מאוד לשמוע דעות של מקצוענים ומביני עניין האם יש אפשרות לחסוך ברכיבים מסויימים ובעיקר האם יש צורך להשקיע בכזה כרטיס מסך??( מחירו 2150 ש"ח) ומה אתם חושבים על המחיר. עניתי מראש על השאלון שהוספתם. תודה מראש!! הרכבה עצמית של מחשב נייח intel מחיר: 6545 ש"ח [h=1]מ…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  13. שלום! המחשב שיש לי כרגע כבר ישן אז הגיע הזמן להתחדש! בתכלס תכלס, המטרה היא להריץ בכיף את god of war החדש שיש בsteam *אני לא תמיד מריץ משחקים כבדים, הירוס 3 לדוגמא זה אחד האהובים עלי. אני רוצה משהו שיהיה לי טוב לכמה שנים

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  14. שלום שלכולם המפרט שלי הוא קצת שונה, הוא מבוסס על ה-i3. בגלל שיש לi3 יכולות וידאו חשבתי שזה יכול לחסוך לי את הכרטיס מסך. אני טועה? אז הנה: 554 מעבד Intel Core i3-530 Box 588 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 282 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value 272 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB 521 מארז כולל ספק Antec NSK 2480 Silver 380W ₪2,217 5 פריטים שמרתי עליו מאוד פשוט, ועניין שהוא מאוד עקרוני לי הוא ה-Intel, מכיוון שאני מריץ מערכת ייעודית אשר תרוץ על המעבד הזה.(לא amd) אין צורך כרגע בכרטיס טלויזיה, אולי בהמשך הוא יתווסף. מה שעוד נחמד במפרט הזה הוא שניתן לשפר אותו עם הזמן... כרטיס מסך וכו'. המערכת כרגע אמורה להריץ וידאו…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. שלום רב אני מעוניין להרכיב מחשב חזק, בעיקר לעבודת ווידאו ורינדור כבד (אפטר אפקטס,תלת, פלאש, פוטושופ), חשוב לי שהמחשב יהיה רב תכליתי, ויהיה טוב גם למשחקים. אני רוצה להשקיע 8000 שח במחשב לא כולל ציוד הקיפי (מסך(DELL ULTRASHARP 2408WFP 24) מקלדת עכבר וואקום רמקולים). *המחשב לא יהיה תחנת עבודה מקצועית, הוא יהיה מחשב אישי לפרוייקטים אישיים(אבל כבדים). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  16. Started by Adar363,

1.אני מחפשת מחשב נייד ללימודים שנהפך להיות גם טאבלט (לנסיעות) עם מערכת הפעלה של windows ולא אנדרואיד (כדי שיהיה נוח לעבודות וכו'), ושיהיה מספיק חזק. 2.האם מישהו שמע על ה-Lenovo LePad?? תודה!

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה,משחקים וכו',אבל בעיקר ליצירת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- cubase -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - רזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - קל 7. האם האם …

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  18. השימוש הוא כאמור פשוט למדי (אינטרנט, סרטים). כאשר אין חשיבות יתרה למשקל, והכיוון הוא 14". הדרישות המיוחדות הן: 3 שנים אחריות, הארדיסק 7200, ועדיפות ליציאת HDMI (אך לא חובה). יש לי הכרות טובה עם ה VOSTRO 1320. האם הוא אכן מוצלח ? ראיתי גם משיטוט פשוט שיש את ה ווסטרו 1014 שהוא די זול ונראה לי מתאים לצרכים. למישהוא יש משהוא רע להגיד עליו ? ושאלה אחרונה - איך ה SL300 ? הוא אומנם שנה אחריות, אבל מעניין אותי לדעת עם המדבקת THINKPAD שלו הוכיחה את עצמה במבחן הזמן... אשמל לכל תובנה שהיא

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  19. Started by Guy1,

שלום חברים, שוקל רכישה של המפרט הבא יד שנייה, הכרטיס מסך היה בשימוש 1.5 שנים. אשמח לשמוע בכמה ש"ח הייתה קונים את המפרט הזה? והאם הוא יריץ 4K גיימינג? מפרט: מעבד ryzen 5 7700x לוח אם ASUS B650M plus זכרון Kingston ddr5 8×2 16 gb 5200 קירור מעבד נוזלי msi corelquid p240 ספק כוח Seasonic 750 80+ bronze כרטיס מסך palit 3070ti דיסק קשיח kingston Nvme 240 gb Crucial nvme 500gb מארז Corsair Cristal seriws 280x

20. אני מפרמט את המחשב הישן ובא לי לדעת אם הוא היה טוב אחרי הפירמוט או כמה לא טוב הוא יהיה... אמממ עשיתי לפי DXDIAG בהפעלה ושמרתי את הקובץ... אז כל הפרטים בקובץ המצורף שימושים-משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית. - משחקים -COD, ASSIAN'S CREED וליטל פייטר - גראפיקה- צייר ואולי C4D ציוד היקפי - - גודל המסך שיתחבר למחשב 20-22" - מערכת רמקולים - רמקולים פשוטים- 2.1 אני חושב המפרט - http://www.upf.co.il/file/6046806.html בבקשה תורידו! זה רק 33 קילו בייט! זה יורד בשניה! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. המחשב יהיה בעיקר למשחקים אך יתפקד גם לשימושים כלליים ובין היתר גם לשימוש במספר תוכנות במקביל לצורך לימודי מדעי המחשב. זה בשביל חבר והוא מעוניין שכל המשחקים יעבדו חלק בהגדרות הכי טובות בו מכיוון שהוא יבלה הרבה ברכבת שיעביר תזמן. תקציב? הבנתי שעד 7000 חשוב לו מסך 15.6 רזולוצייה 1920 בלה בלה הוא לא אמר לי לשאול אבל השאלה עד כמה באמת משתלם להוציא על מחשב נייד שכמו שאני מניח שכולנו יודעים לא משתווה לנייח ואחרי שנה אחת בודדות סביר להניח שכבר לא כל המשחקים יעבדו בו חלק, בניגוד מנייח שיכול בכיף להחזיק 3 שנים בקנייה חכמה. לאחר חפירה קטנה מצאתי 2 דגמים מעניינים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13255 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14446 השאלה היא, האם ההבדל בין השניים…

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  22. תקציב: 3000-5000 ש"ח לא כולל מסך, עדיף לחסוך כמה שאפשר במה שלא קריטי מבחינת ביצועים.. שימושים: עבודה בגרפיקה + שימוש ביתי + עבודה משרדית, עריכת טקסט + ניהול אתרים + סרטים גרפיקה= עיצוב פרינט, עיצוב ווב (לא משחקים, לא עריכת סרטים, לא תלת מימד) תוכנות: אינדיזיין - לעתים קרובות, אילוסטרייטור- לעתים קרובות, פוטושופ - לעתים מזדמנות, פלאש -לעתים רחוקות. ציוד היקפי: רמקולים באיכות טובה, מקלדת ועכבר יש צורך במערכת הפעלה מתאימה, והרכבת מחשב אזור ירושלים האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? - רצוי חשוב שהמחשב יהיה חזק ויאפשר עבודה חלקה ומהירה, אבל לא יותר מהצרכים שלי. מסך - באיכות טובה לגרפיקה, חשוב שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים - מתאים לעיצוב לדפוס, אך במחיר משתלם (גג 30…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  23. Started by orrsh,

שלום לחברי הפורום, אני כבר כמה שנים עובד עם מחשב IBM והחלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. המחשב הוא לעבודה, אז אני משממש רק באופיס ופיירפוקס. מה שחשוב לי במחשב הוא: תקציב עד 5000 ש"ח מחשב מחברה גדולה ואמינה (Lenovo, Dell, HP) שיטת הצבעה trackpoint מכיוון שהתרגלתי לזה לאורך שנים אחריות לשלוש שנים פרוססור חזק ומפרט כמה שיותר טוב בתקציב. אני אשמח להמלצה לדגם מסויים ומקום שכדאי לקנות בו. תודה של עזרתכם , אור

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. Started by roma4k,

ערב טוב, התוכלו להראות לי איך ניראה מאורר מקורי של AMD למעבד +3200 64 BIT שמגיע בקופסת BOX? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  25. Started by avishai1b,

אני רוצה לקנות מחשב בחצי שנה הקרובה: כרטיס מסך- אני רוצה שזה יהיה HD3870X2 של ATI מעבד- Q6600 (אם יצא אז 9450) מחשב בעיקר למשחקים כבדים סרטים (HD בעיקר) וטיפה מוזיקה... כבר החלטתי איזה כ. קול. 10,000NIS (לא חייבים להתמש בכ. מסך שאמרתי וגם לא במעבד אבל עדיף) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.