עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם, מוקדם יותר היום פתחתי אשכול שאני מחפש מחשב, לאחר שחקרתי וקראתי קצת על המוצרים והחלקים, הגעתי למפרט הזה, אשמח לשמוע את הדעות שלכם, מה יותר טוב, מה אפשר לשפר, מה מוגזם מדי וכו'. התקציב המקורי היה 2000 , המחשב הזה עם החלקים האלה, נע בין 2400 ל 2550. בעקרון יש לי אפשרות להוזיל בכמה 200 שקל, אם אני בוחר בספק של golden tiger (ממה שהבנתי, פשוט לא להתקרב אליהם). מעבד: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: ASUS P8H61-M LE B ( הוא מגביל מאוד, אבל אני לא חושב שאני צריך יותר משני סלוטים של זכרון , וכרטיס pci-e לכרטיס מסך חיצוני). זכרון: סלוט אחד של 4 גיגה , במהירות של 1333 של חברת g.skill (ממה שקראתי פה הם חברה בסד…

2. Started by uri888,

צריך לשמש לגיימינג וקצת מידול תלת מימדי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות NETBOOK מארה"ב במחיר של 350$ +-. אני מחפש מסך בגודל 10 אינץ'. לא מבין כל כך את ההבדלים בין כל הדגמים האלה ככה שאין לי מושג איזה מהם עדיף...אז אני צריך את עזרתכם. אלה הדגמים העיקריים שמצאתי במחיר הזה: ASUS Eee PC 1000HA MSI Wind U100-432US 10-Inch Acer Aspire One AOD150-1165 10.1-Inch המשקל של המחשב לא משמעותי מבחינתי. ככה שאם יש דגם עדיף במחיר אז תמליצו. אני אקנה את המחשב או מAMAZON או מBESTBUY.. מי שרוצה קישור הנה: http://www.amazon.com/s/qid=1234277499/ref=sr_pg_1?ie=UTF8&rs=679517011&bbn=679517011&rh=n%3A679517011%2Cp%5F72%3A4-&page=1 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=pcat17080&type=page&qp=crootcateg…

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  4. שלום רב. אני צריך המלצה למחשב מותג שמתאים לגרפיקה. Photoshop, Freehand... אני שם דגש על האמינות שצריכה להיות למחשב. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח + -, אך לא יותר מ 2300. אני לא צריך מקלדת, עכבר, מסך ועוד. רק את המחשב עצמו. אני לא צריך מערכת הפעלה חוקי, אני צריך שהמחשב יהיה שקט במיוחד נושא זה חשוב מאוד, המאווררים צרכים להיות איכותיים, לא מהמאווררים שמתחילים לעשות קול של BOING 747 אחרי חצי שנה. שוב אזכיר את נושא האמינות שחשוב לי מכול. נושא זה חשוב מכיוון שאני לא יכולבתור גרפיקאי עם סדר יום ועבודות לסיים להיות עם מחשב מושבת. העדפתי ללכת על מחשב מותג מכיוון שהם בנוייםי טוב, יש להם אחריות כמו שצריך והם שקטים ואמינים במיוחד. אשמח לקבל תשובות במהרה, תודה רבה אורי.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  5. תקציב של 3500 ש"ח לא כולל מסך ורמקולים שאותם אני קונה בנפרד. המחשב ישמש למטרות גלישה באינטרנט,כתיבת מסמכים,משחקים וסרטים. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  6. Started by dorratz,

שלום לכולם אני מחפש מחשב בעיקר לשימושים הבאים: עריכת וידאו בסיסית (הורדת סרטי וידאו ממצלמה ביתית של הילדה ועריכתם ל דיוידי), שיחות טלפון ווידאו עם אחותי בארה"ב ,ישומיי אופיס .הייתי גם שמח להשאיר את המוכר והנוח חלונות 98 אבל לא יודע אם יכול לעבוד במקביל לאקס פי אין לי תקציב מדוייק, אין לי בעייה של כסף אבל לא צריך לזרוק סתם כסף. על איזה מפרט הייתם ממליצים ? איזו תצורה היית קובע לחלוקת הדיסק מה הדרך הטובה להתגונן בפני קריסות - ברמת השחזור? ועוד משהו - בהנחה שאת המחשב החדש אמקם בחדר העבודה, האם כדאי ואם כן איך, לחבר את הישן (סלרון 1000) לפלזמה בסלון ברשת כך שגם יהיה אפשר לגלוש בסלון או לראות סרטים דרך המחשב בחדר אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  7. זה המשחק היחיד שנתקע לי באמצע .. אני משחק כמעט ברוב המשחקים COD למשל , ועובד חלק המעבד הוא של אינטל T5800 .. והכרטיס מסך של .. HD3470 .. הדום 3 הןוא לא משחק כבד .. והכרטיס מסך שלי די טוב .. הרצתי יפה מאוד את COD5 החדש .. בדום המסך נתקע ואז יוצא ואומר לי שחזור מנהל תצוגה .. משהוא יודע מה זה אולי בבקשה .. ?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  8. המחשב הזה בעצם מיועד למשחקים האלו: CoD2 CoD4 CoD5 השאלה הוא הוא מספיק טוב להריץ לי אותו על 250 FPS מארז-ATX מפואר+3 מאוררים+X2 USB קידמי-500W לוח אם-INTEL G31-1600MHZ מעבד-Intel® Core2-E7400/2.83GHZ/3MB/1066FSB זיכרון-DDR2-2048MB/PC6400/800MHZ-KINGSTON כרטיס מסך- 9800GT FX HDMI 512MB DDR 3 דיסק קשיח: 320 GB - SATA

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  9. שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט למחשב בתקציב 2500-3500 ש"ח. המפרט צריך לכלול מסך, מקלדת עכבר (פשוטים לא אלחוטיים). אם אפשר לכלול בתקציב גם מערכת הפעלה זה טוב אבל לא חובה. עדיף שהמפרט יהיה שקט אבל לא ברמות מטורפות. כמו כן המחשב לא אמור לשמש למשחקים או OC. השימושים שכן יהיו בו הם אופיס, אינטרנט, הורדות , תיכנות בJAVA, MATLAB . אין צורך בהרכבת מחשב במעבדה. יש לי צורך בחיבור לרשת אלחוטית. בתודה מראש, אוריאל.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. Started by yurtrez,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב ללא הגבלת תקציב,הרעיון הכללי הוא שהוא יספק לי מקסימום ביצועים למשחקים. וגם לתלת מימיד (כולל פוטושופ) איזו חומרה עלי לרכוש? מעבד- i7 ? כרטיס מסך - gforce 690 או quadro ? איזה מסך ? הכי איכותי,לא פחות מ 27 אינץ. וכל השאר לא חשוב. (אני מעוניין ברכיבים הכי חדשים ומעודכנים עד היום) תודה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  11. Started by Wideblade,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש. אני גיימר + עובד בפיתוח, אז חשוב לי שהמחשב יהיה חזק בכל קצוות הספקטרום. עם זאת, ברגע שאני מוסיף כרטיס מסך טוב (הסתכלתי על הgtx 980ti שעולה בארץ 3400!) התקציב של המפרט מרקיע לאיזור ה8000 שקל. זה מעל ומעבר לתקציב שלי כרגע, וגם שמעתי שבחודשים הקרובים ייצא הדור החדש של הכרטיסים שצפוי מן הסתם לשפר בהמון את הביצועים ב4K. אז היה לי רעיון: האם אני יכול לקנות מחשב חזק מכל הבחינות, אבל לקנות את כרטיס המסך בנפרד אחרי כמה זמן מענייני תקציב? בהנחה שאני לא מצפה באמת לשחק בלי כרטיס, רק לעבודה ואינטרנט לבינתיים. המעבד שאני שם עליו עין הוא הi7 skylake 6700k, והבנתי שיש לו integrated graphics סבירים. אין לי …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. אהלן, אני מחפש מפרט למשחקים שיהיה עד 2000 ש"ח ושיהיה מבוסס על הדרישות הבאות--- *ללא כרטיס מסך. [יש לי GF7600GT XfX Extreme Edition, לא מתכוון להחליף אותו] *ללא ספק כוח [יש thermaltake toughpower מחכה בבית, אין צורך ב300וואט ג'נרי] דרוש שהלוח והמארז יהיו Matx, לא גודל מלא עדיפות שעל הלוח יהיה dvi-o או אפילו hdmi, לא חובה. במידת האפשר - שהמארז יהיה כולו שחור. אין צורך בחלונות צדדיים וכדומה חובה שהמערכת תהיה מבוססת C2D, לא אכפת לי של איזה חברה הצ'יפסט מודה מראש לכל מי שיהיה לו כח לעמוד מול המפלצת הזאת =)

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  13. Started by gggil,

http://www.tigerdirect.com/applications/category/category_slc.asp?CatId=2511 אני לא כל כך מבין בניידים אז הייתי שמח אם תעזרו לי קצת. איזה מבין המחשבים הניידים (הראשון והשני) טוב יותר? הראשון או השני? אני יודע שלראשון יש 2GB של זכרון אבל אולי עדיף על השני מבחינה מסויימת... בעקרון אני צריך נייד בטווח ה2500 ש"ח שאני אוכל לראות בו סרטים, לשמוע מוזיקה, אולי לשחק משהו פה ושם (במשחקים לא כבדים במיוחד כמוCRYSIS וכאלה..חחח..סתם..משחקים לא כבדים...נורמלים....מקווה שהבנתם..) אבל בעיקר לשימושים של כמה תוכנות בו זמנית וכל השאר אז אם יש לכם הצעות יותר טובות, תשתפו אותי

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. Started by אורניום,

היי, אני מתלבט אם לשדרג את המחשב שמיד אפרט את רכיביו, או לקנות מחשב חדש. עוד לפני שאני מפרט, חשוב לי להדגיש שהמחשב משמש לצורכי אינטרנט ויישומי אופיס, ולא למשחקים (מלבד פיפא ודומיו). לכן, אני מעוניין במחשב בסיסי, אבל מהיר מספיק כדי לספק לי את הצרכים הבסיסיים שציינתי. כלומר, בלי לחכות יותר מדי לטעינת דפי אינטרנט או העלאת קבצים.. להלן המפרט שיש לי: Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz לוח אם DG965OT של אינטל זיכרון 512MB DDR2 (אם אני לא טועה, 2 כרטיסים כאלו) GPU Intel G965 Express Chipset Family 256MB מובנה מקווה שלא שכחתי משהו קריטי (אה, דיסק קשיח 300WD) אז.. מישהו/י? תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  15. שלום, אני צריך מפרט מחשב למשחקים ברזו' 1680X1050 בתקציב של עד 3500 שקל. רעש ומראה של המארז לא משנים, המחשב יהיה בחדר די חם (קומה 1/1 בבית פרטי בלי מזגן), אז אם זה משנה תתחשבו בקירור למעבד וכ. מסך. התקציב לא כולל ציוד הקפי כלשהו. עריכה: שכחתי לציין, בלי OC. עוד משהו- תבנו לי בבקשה מפרט בTMS. תודה מראש, אורי

16. Started by SENCORE,

מה דעתכם על המפרט הבא: ‏מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray‎ 1 31698 מאוורר למעבד ‏CoolerMaster Nepton 140XL CPU Cooler‎ 1 35313 לוחות אם למעבדי אינטל ‏Gigabyte GA-Z170MX-Gaming 5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ 1 37827 זכרונות ‏HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit‎ 1 39896 כרטיסי מסך ‏EVGA GTX 1080 SC GAMING 8GB GDDR5X DVI HDMI 3xDP PCI-E‎ 1 29074 דיסקים קשיחים ‏…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  17. Started by benor,

מחשב שישמש בעיקר לשימושי אינטרנט ומשרד פשוטים ולצפייה בתמונות. הדרישות: - מסע מגע+מסך מסתובב (כמו טאבלט) - מסך בגודל 13 / 14 אינץ' - מאט - WIN10 כלול - עדיפות למשקל קל. - SSD (לא חובה) - עדיפות ל-3 שנים אחריות. תודה!

18. Started by shai769,

אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות את הGeforce gtx 1080 או לחכות לכרטיס מסך של amd vega?

19. שלום אני רוצה לקנות מחשב ב10 אלף שקל (גיימינג) ואני קצת מתקשה לבחור חלקים ואת כול הקטע של הבילד החלקים שחשבתי ללכת איתם הם I7 7700k Gtx 1080ti Asus maximus ix hero 16gb ram 250gb ssd 1Tb hdd Nzxt h440/ h340 כמו שאתם רואים אני יודע מה אני בערך רוצה אבל אני עדיין לא סגור על כמה דברים, אשמח לעזרה איתם. אני גם לא יודע מה יהיה כול הקטע של המחשב (לכול המחשבים המשוגעים יש קטע משלהם, צבעים תואמים ושם... בא לי גם), אני אשמח לעזרה גם בזה. תודה

20. שלום, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט ל-HTPC (ללא ציוד הקפי) בתקציב של עד- 2500 שקלים (אם אפשר משהו טוב בפחות אז מצויין ). על המחשב יותקן WINDOWS 7 (אין צורך להוסיף למפרט), אשמח למארז איכותי הכולל תצוגה (עם שלט?), המחשב צריך לתמוך בסרטים באיכות FHD בקלות, לכלול הרד דיסק של 1G (אם אפשר יותר מ 1G מצויין). עוד לא החלטתי אם המחשב יחובר לרשת קווית או אלחוטית, ולכן יש צורך בכרטיס רשת רגיל או אלחוטי. לא יעשה למחשב ב- OC. מעבר לצפייה בסרטים יתר השימושים יהיו גלישה באינטרנט, הורדות והאזנה למוזיקה (אולי אישה משחק פשוט מדי פעם). המחשב יהיה מחובר לטלוויית LCD. ראיתי שמישהו שאל לגבי הקלטה וצורך בכרטיס טלוויזיה, אשמח להסבר קצר לגבי זה כך שאוכל להחליט אם שווה לי לקנות... ואם אפשר להר…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  21. Started by אליאור רביניאן,

אהלן חברים מחפש מחשב נייד לעבודה לימודים וגלישה באינטרנט התקציב הוא עד 3. ראיתי את המחשב הנל בksp אשמח לחוות דעת, כמו כן אם יש מחשב נייד אחר מומלץ אשמח לשמוע ( אציין שאני לא מבין ממש במחשבים) https://ksp.co.il/?uin=39049 בתודה ושבת שלום, יונתן

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  22. היי קודם כל שאלת NOOB- מה ההשפעה של כרטיס המסך (או הזכרון של כרטיס המסך) על עריכת וידאו ממצלמה ביתית? עד כמה שאני זוכר ההשפעה היא דיי אפסית. אחרי שעברנו את הרגע המביך הזה, חבר מהעבודה מחפש מחשב כמו שמתואר בכותרת, אין צורך במסך ואין צורך גם במע' הפעלה (יותקן XP ויעבור לWin7 במבצע הראשון) המחשב לא יריץ משחקים, או לפחות לא משחקים כבדים כך שעדיף להוציא את התקציב על דברים שלא קשורים. יש צורך במקלדת ועכבר. בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  23. איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים ומהירות במשחקים ומדיה? וגם איזה מהם עדיף מבחינת איכות ואמינות המערכת בין שתי החברות? לדל יש כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 435M 2GB מעבד i7-740QM 1.73GHz ו-6GB 1333MHz זיכרון ל-HP יש כרטיס מסך ATI 5650 1GB מעבד i7-720QM 1.60GHz ו-8GB DDR3 זיכרון איזה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shdor,

עזרה בבניית מחשב לא כל כך לגיימרים, פיפא פה ושם... אבל בכל זאת שיהיה DX10. צריך מסך. ומארז אם אפשר שיהיה קטן ויפה אם זה בעייתי אז midi. תודה! (:

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  25. מחפש לפטופ חזק עם מסך בגודל של 14-13 אינטץ' בתור סוג של תחליף למחשב שולחני. זאת אומרת, לצרכים של סרטים, אינטרנט, תוכנות גרפיקה כבדות. שיהיה מהיר ועם מעבד וכרטיס מסך חזקים. תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.