ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב נייד שלי זה המפרט הנוכחי שלי Dell Precision 7520 מעבד: אינטל 7700HQ זכרון: 16GB כרטיס מסך: Quadro M1200 4GB SSD 512GB אני כרגע עובד בSolidWorks 2020 ברזולוציה של 1080P Large assemblies. המחשב הנייד שלי מתחיל לקרטע מתי שאני מתחיל לטעון פרוייקטים מורכבים ולהזיז חלקים ממנו. המחשב שציינתי הוא מהעבודה ויש לי אפשרות לשדרג אותו בחינם. אני לא כל כך בטוח בדרישות של התוכנה לצרכים שציינתי. אני מעוניין במחשב נייד, אבל אם ההבדל בביצועים יהיה גדול למדי אין לי בעיה שהם יקנו לי מחשב. חשבתי אולי לקנות את האסוס G14 יש לו אחלה מעבד אבל הכרטיס המסך שלו לא נתמך 100% בSolidWorks. המחש…
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מצורפים שני מפרטים איזה מהם עדיף ואשמח להמלצות כיצד להוזיל מבלי לפגוע בביצועים. השימוש למשחקים עבור ילד שמשחק רק בפורטנייט. שתי המערכות עולות 3550 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
איך המפרט הזה? יש לי כונן חיצוני של 500Gb אז אני לא צריך עוד דיסק פנימי האם יש הצעות לשיפור? מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤352 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤458 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Samsung HD321KJ 320GB SATA2 16MB ¤235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤120 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤330 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WIN-PVR150 צורב Pioneer DVR-215 Silver X20 DVD ¤109 כמות:1 http://www…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי כולם המפרט הנוכחי שיש לי (קנוי) זה: לוח אם אסוס מעבד Pentium 4 Core 2 Dou זיכרון: 512MB דיסק קשיח: Western Digital 160GB Sata2 אני מחפש בעיקרון כמה חלקים: מסך: LCD, גודל 17 או 19 אינטש, זמן תגובה של פחות מ-8 מילישניות, רמקולים מובנים, עד 1600ש"ח. כרטיס מסך: עד 1200ש"ח מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים: לוגי'טק או מיקרוסופט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה שווה המחשב נייד שלי מדגם dell vostro 3450 מעבד intel core i5 2430m cpu זיכרון 8GB הארד דיסק 700 GB כרטיס מסך AMD RADEON 6630M יש עליו וינדווס 7 ואחריות עד סוף שנה של דל תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?בערך 2000-2500 עדיף פחות, מזומן 2. מטרות המחשב?המחשב הוא לסבא שלי שמשתמש בו רק לאינטרנט ולאופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?כלום! רק המארז ותוכנו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך שום דבר מעבר למימנימום[בלי צורב וכו'] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך משולב בלוח אם, 512MB ram, דיסק קשיח מינימלי [80 או 40],מעבד פנטיום 2.66 או אטלון64 3000 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?ממש לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מי…
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב נייד חדש, כרטיס מסך nvidia מה שאני לא מבין זה אני רואה שמותקנים שלי 2 הכרטיסים אחד של המחשב עצמו של אינטל HD והשני של nvidia השאלה שלי היא איך אני יודע שדברים אצלי רצים מהכרטיס מסך של ניבידיה? ולא שהם רצים לי דרך הכרטיס מסך הבסיסי של המחשב כי שניהם מותקנים כמו שצריך ושניהם רשום שהכרטיס רץ כמו שצריך האם יש מקום שאני בוחר באיזה כרטיס מסך להשתמש? או שהמחשב יודע להשתמש בו לבד
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג קל וגרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו sims, sc2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-0.5K 2. מה שימושי המחשב? allaround : גלישה, עבודה, משחקים באופן סביר, שמיעת מוסיקה, צפייה בסרטים. (משחקים - למשל שאססינס קריד החדש יעבוד בו כמו שצריך.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב שהמחשב יהיה מהיר, שקט. שתהיה אפשרות לחיבור שני מסכים. בתודה, אוהד.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום רב עובד עם רנדור עם ויריי בתוכנת סקצאפ וכן 3dsmax כמובן עובד עם פוטושופ ועוד בעתיד מתכנן להתנסות בעוד תוכנות תלת מימד כמו real flow cinema 4d אנריל ועוד כרגע בגדול עובד על מה שרשמתי לעיל תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף ש״ח, חריגה מינימלית עד 11 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, צריך מקלדת, עכבר ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיב כזה, צריך הכול 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב בחנות, לא צריך מערכת הפעלה …
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז אחרי כחודש של חיפושים אני די סגור שזה המחשב שאני הולך לרכוש (בארה"ב) למטרת לימודים, סרטים ומוזיקה. My System Details Intel® Core 2 Duo T5670 (1.8GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) Genuine Windows Vista Business Bonus-Windows XP Professional downgrade No Productivity Software 3 Year Basic Limited Warranty and 3 Year NBD On-Site Service 13.3 inch Widescreen XGA LCD Anti-Glare Display 3GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz, 2 DIMM 8X DVD+/-RW with double-layer DVD+/-R write capability & Roxio Intel® Integrated Graphics Media Accelerator X3100 250GB 5400RPM SATA Hard Drive Dell Wireless 1395 802.11g Wi-Fi Internal Card Wireless 360 Bluetooth Internal for XP 9-cel…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב ביתי,שלא למשחקים כבדים,אבל שיהיה אמין ולא איטי או גרוע(עד כמה שאפשר),ובמחיר של 2000 ש"ח ואם אפשר אפילו לכיוון 1500 שכולל מפרט מלא(כולל גם מסך 17) חוץ מרמקולים,דיסק קשיח וכוננים אחרים,וכמובן בלי עלות על WINDOWS אם אפשר זכרונות 256 שיוכלו להפעיל XP תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
קניתי מחשב של Packard Bell דגם dot s החדש. לאשתי יש מחשב LG דגם LGX13, המחשב שלה יחסית ישן יותר בשנתיים כמדומני, והיא גם משתמשת בו כבר שנתיים, ואף-על-פי שהמחשב שלי חדש, הוא משום מה עובד בצורה יחסית איטית יותר משלה, ואפילו פעם אחת הרצתי על המחשב עדכון לאנטי וירוס יחד עם עוד תוכנה שהריצה פעולה מסויימת, והמחשב נתקע והייתי חייב לעשות ריסטרט! השאלות שלי הם: 1. האם ישנה תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק האם ביצועי המחשב תקינים? 2. האם התקיעה שהיתה לי במחשב מעירה על בעיה טכנית במחשב? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבדי אינטל[/t]מחיריחידותסך הכלמק"ט[table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/t]940194021188[table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/t]מחיריחידותסך הכלמק"ט[table][tr][td]Z68AP-D3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI[/t]525152523895[table][tr][td]זכרונות DDR3 1600Mhz[/t]מחיריחידותסך הכלמק"ט[table][tr][td]2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24[/t]330133022409[table][tr][td]כרטיסי מסך Sapphire[/t]מחיריחידותסך הכלמק"ט[table][tr][td]HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E[/t]14201142023739[table][tr][td]דיסקים קשיחים Western Digital[/t]מחיריחידותסך הכלמק"ט[table][tr][td]Caviar Blue 1TB 720…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, lol, רוב אלה העתידים לצאת שהוצגו בE3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סדר גודל של 24 אינץ (גמיש בנושא) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא יותר מתוכנות כמו Office. יהיה על המחשב win7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אונליין, משחקי יריות (FPS) וכו'. למשל Call of Duty 6, WOW. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שאחי נוסע באוגוסט לווגאס חשבתי לקנות לאפטופ . עכשיו יש לי כמה שאלות (וכן - קראתי את הנעוצים פה) מכיוון שאנחנו עכשיו מתכננים את התקציב רציתי לדעת מה הם המחירים בערך למחשב נייד חזק,שימוש עיקרי אינטרנט סרטים מוזיקה קבצי אופיס (וורד PDF) ומידי פעם משחקים (לפחות שיריץ ראד אלרט 2 ווראקראפט וכו' - זה מינימום) והאם אפשר להעלים את זה מהמכס ?כמו כן אשמח לעצות של אנשים בעלי ניסיון! לילה טוב ותודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי, מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! ₪999 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ₪462 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ₪430 ספק כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ₪239 זיכרון G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK ₪286 כרטיס מסך Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail ₪796 מה דעתכם על המפרט? מיועד למשחקים בעיקר ומתוכן להחזיק כ3 שנים. המחירים הם של TMS אבל אם אתם מכירים מקום יותר טוב או זול אז תגידו. נ.ב. מישהו יודע מאיפה אפשר לאסוף עצמאית מTMS? תודה, מתן
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני כרגע בחיפושים אחרי מחשב נייד. שימושים: משרדי, תכנות בויז'ואל סטודיו כרגע, אולי התקדמות מעבר, סוליד וורקס. משחקים פה ושם לא כבדים ממש, סרטים, מוזיקה. מסך: בין 13 ל15. עדיפות למקלדת מלאה (כולל numpad) ראם: לפחות 8 מעבד: לא בטוח אם הכרחי i7 לשימושים שלי. כרטיס מסך: חיוני כיוון שאני הולך לשחק בו מדי פעם אז שלא יהיה מוגבל יותר מדי. משקל: כמובן עדיפות לכמה שיותר קל, עד 2 קילו נראה לי אפשר להתפשר. כונן אופטי: לא חיוני. מסך: עדיפות לFHD זמן סוללה: לא יודע כמה זה סביר, אבל משהו סביר... HD: לא קריטי SSD, אם אפשר בטווח מחיר אז מבורך אך לא פחות מ250. אין צורך במערכת הפעלה דרושה יציאת HDMI תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי , אני חשבתי על זה : "15.6 Lenovo IdeaPad Yoga 500 80R60078IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17592 הבעיה שיש לו 2 תאים של סוללות שנראה לי מאוד מעט, כמה זמן בלי מטען הוא יוכל לתפקד ? וגם יש לו מאיץ גרפי Nvidia GeForce 940M איך הוא יתאים למשחקים בצורה נורמלית ? תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. מה שהכי חשוב לי במחשב זה זמן עבודת סוללה מקסימלי. וגם רצוי שיהיה קל משקל. מהירות המחשב לא כלכך חשובה, השימושים העיקריים למחשב הם אינטרנט ואופיס (ואולי קצת סרטים). קראתי בחדשות על המעבדים החדשים של VIA ו Transmeta, מישהו יודע אם ניתן להשיג אותם בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב לצורכי גיימינג כבד (כן חברה גיימרית אני יודע זכיתי ). אני רוצה לעזור לה להרכיב מפרט טוב וצריך את עזרתכם. התקציב שלה הוא בין 4-5 אלף כרגע לא צריך מסך, רק חומרה ללא ציוד היקפי והיא לא מתכוונת לבצע OC. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אז ככה... Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore מחיר : 930 M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E מחיר : 680 1GB Twinmosx2 מחיר 900 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 מחיר : 1580 160GB 7200RPM 8MB SATA II (סאמסומג) מחיר : 355 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 מחיר : 200 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case מחיר : 456.00 סה"כ 5120 מה אפשר לשפר? ד"א אני לא בטוח בקשר לכרטיס מסך הוא משתלם?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 שקל. המחשב מיועד לעבודה , לרישומים , מוזיקה וכו'. אם אפשר קישורים לחנויות או המלצות על מחשבים ניידים בסכום הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-