ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
היתי אצל דודים ויש להם מחשב שהם רוצים למכור חדש מחו"ל נייד אני ראיתי כתוב עליו HP G60 מדבקות על הפאנל של AMD X2 TURION משהו ושל VISTA גם כן ושל ALTEC LANSING או משהו כזה הוא כסוף כולו בפנים מבחוץ פאנל עליו שחור יש מצלמה באמצע בדיוק מעל המסך וזהו בערך מישהו יודע באיזה דגם מדובר וכמה הוא עולה בארץ? (הם דתיים אז הם לא מבינים אז אולי עבדו עליהם אמרו לי שעלה 6K )
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את העזרה שלכם בזיהוי מחשב נייד, הדבר היחיד שאני יודע שהוא HP.. מצטער על האיכות הגרועה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום חברים, ישנה מחלוקת לגבי סוג הפאנל שמגיע במחשבים החדשים מסדרת T של לנובו,הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לוודא את הפקטים הבאים (בדיקת במחשב שאוכל לעמת שאכן הרכיב עצמו שהם מציינים בספפיקציות אכן תואם את זה שיש במחשב שקבלתי): 1. החברה שייצרה את הפאנל 2.המודל של הפאנל 3 DISPLAY MODE (שהוא למעשה החשוב ביותר) או אולי פשוט לזהות את מספר החלק ולהשוות אותו למספר שמצויין בספיקציות תודה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד LG LS55 ואני רוצה להוסיף לו זיכרון. הכרטיסי זיכרון שהוא תומך בהם הם DDR PC2700 (333Mhz) . משום מה יוצא שהזכרונות האלה הרבה יותר יקרים (יותר מפי 2) מזכרונות ניידים DDR2 667Mhz . מישהו יודע למה? מה ההיגיון שזיכרון יותר איטי וישן יהיה יותר יקר מזיכרון חדש? ועוד שאלה - יש סיכוי כלשהו שאני יכול לשים מהזכרונות המהירים יותר והם כן יעבדו (במהירות איטית יותר ממה שהם יכולים , אבל יעבדו) ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
טוב... ההתלבטות היא בין שני המפרטים שאני מביא פה, משתי החנויות הללו בלבד. המחשב למטרת משחקים סרטים ו- OC. המפרט הוא לרכיבים שמצויינים בלבד. תודה מראש לעוזרים. SKYPC מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS4 ¤947 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39214 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤884 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2RPR8002GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E ¤2139 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 מארז ללא ספק NZXT LEXA ¤640 http://skypc.co.il/product.asp?pid=…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מעבד-950 Quad Core i7 לוח אם-Gigabyte GAX58AUD3R זכרונות-CROSAIR 6Gb Kit (2G X3) TR3X6G1600C7 CL-7-7-7-20 כרטיס מסך-ATI REDON Sapphire 5750 1G DDR5 DISPLAY PORT כונן קשיח-WD1002FAEX 1T SATA 3 64M קורא כרטיסים-CARD READER +1XUSB2.0 ספק כוח-seasonic X-750 750W Active PFC (Modular) 80 PLUS GOLD Raidmax 120mm Retail Quiet Fan- Scythe JAPAN Reeven 120 MM- IPPON BACKPOWER PRO ARISTA 850VA RJ45 USB-
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
הוא ציין שהתקציב מאפשר עד 9000 שקל, אז אני לא רואה סיבה מדוע לא לקחת שני סטיקים של 512. ובקשר למארז?!?! למה אפשר לחסוך שם איזה 200 או 300 שקל ולקחת את Compucase CI 6A19 שמגיע עם הספק המצויין HEC 300W ולחסוך עוד כמה שקלים ובכסף הזה לקנות את שני סטיקי הזכרון 512X2.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, אני לקראת רכישת מחשב חדש, וחשבתי אולי לתת למחשב של אחי קצת מהחומרה של המחשב הנוכחי אודה לעזרתכם לאם הדבר אפשרי המערכת שלו: (כ.מסך 280X) החומרה שלי: (גם 280X) החומרה מחברות שונות.. אבל האם יש אפשרות לאיחוד כוחות? האם הלוח תואם מערך CF? האם השוני בין הכרטיסים מאפשר זאת? האם 2 קיטים שונים של זכרון יכולים ללכת יחד למרות שהם לכאורה אותו סוג? יש לו ספק 650W מודולרי תודה!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אנשים, לא מזמן התחדשתי בלפטופ גיימינג G751 ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה סמסונג (HD 1920X1080 מהחדשות) דרך HDMI. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני סוגר את המכסה של הלפטופ התמונה בטלויזיה הופחת להיות לא חדה פתאום וספציפית במשחק פרו 2015 אין אחרי סגירת מכסה אפשרות לשחק ב פול HD. למרות זאת כאשר המכסה של הלפטופ פתוח התמונה בטלויזיה חדה ויפה. איך אני מסדר את העניין הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ONBOARD שהוא לא NVIDIA ולא ATI ויש צירוף מקשים שאני לא זוכר שצריך להקיש וזה מתחבר ישר שמחברים את הכבל מהמחשב לטלויזיה בלי שום הגדרות מיוחדות מישו אולי יודע מה לוחצים?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב נייד מדגם ACER 6930G עם כרטיס קול שלפי הטענה של היצרן אפשר לחבר אליו מערכת 5.1 . חיברתי את המערכת שלי מדגם LOGITECH X-530 למחשב ליציאת הרמקולים אבל לא משנה מה ניסתי לעשות בהגדרות של הרטיס קול ,ולמרות שהגדרתי שמחוברת מערכת 5.1 עדין שומעים רק בסאבוופר וברמקולים הקדמיים . עשיתי את ההרצה בכרטיס קול של הבדיקת שמיעה וכן שומעים אתכל הרמקולים גם האחוריים וגם את המרכזי .אבללא במשחקים ולא במוזיקה האחוריים והמרכזי לא עובדים . יש לציין כי הרמקולים עבדו בעבר על מחשב נייח עם XP וכרגע לא עובדים כמו שצריך על הנייד עם ויסטה . יש פיתרון לבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בעזרה בקבלת מפרט עד 6K ללא ציוד הקפי וללא הארד דיסק תודה מראש לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גם עריכה גרפית וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).photshop mattab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod battlefield 3 rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1900X1200 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי נייד HP דגם Pavilion DV6-1330. אין לי S-VIDEO יש לי רק HDMI וחיבור רגיל כחול כזה של מסך מחשב. איך אני יכול לחבר טלויזיה לנייד לא דרך HDMI ? יש איזה כבל שמתחבר לחיבור הרגיל הזה והצד השני מתאים לטלויזיה או משהו ? איך זה עובד העסק הזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של HP מסדרת Pavilion dv6500 עם בקר של ריאלטק. בדרייבר של ריאלטק לא מצאתי שום אפשרות להפעלת הסראונד והאפשרות היחידה היא סטריאו. השאלות שלי הם אלה: 1. האם ישנה בכלל אפשרות לסראונד בסדרה מחשבים זו...לא הצלחתי למצוא התייחסות לזה בגוגל. 2. אם כן, אזי איך מפעילים את אפשרות הסראונד וכיצד מחברים את הרמקולים. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום .. לפני חודשיים התכוונתי לקנות מחשב .. הכנתי מפרט בעזרת חברי הפורום .. אבל מעצלות לא הלכתי לקנות בסוף .. עכשיו המצב של המחשב הנוכחי כבר יותר מידי קשה וקצת קשה להסתדר איתו אז אני מתכוון מחר או בהמשך השבוע הקרוב ללכת ולקנות מחשב.. אני דיי בטוח שהשתנו כמה דברים בחודשיים האחרונים ואני אשמח אם תעזרו לי בלחדש את החלקים השונים .. זהו המפרט שהכנתי לפני חודשיים עם מחירים עדכניים: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1230 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤461 מארז: THERMALTAKE SOPRANO DX Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤515 ספק כוח: Enermax Liberty 400W …
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (באמצע, lol למי שמכיר), צפיה בסרטים, מוזיקה(משהו סביר... הכי פחות חשוב, לא צריך להגזים בנושא הזה) * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 5+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi וחיבור למסך גדול, בין אם זה החיבור הלבן לבין אם החיבור הכחול, שניהם מקובלים :-) * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מבין בשמות האלה סורי אבל כונן של 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? כן,אם אפשר צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא :-) רק שתיהיה מוכרת ולא משהו חדשני…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש, בעיקרון משתמשים בו רק לגלישה באינטרנט (משחקים) וword, יוצא הדופן היחיד הוא המשחק LOTRO http://en.wikipedia.org/wiki/LOTRO דרישות המערכת שלו הן CPU: 2.8 GHz or Athlon equivalent RAM: 1 GB Video Card: 128 MB, DirectX 10 or 11 HDD: 10 GB DVD: 2x Internet connection האם מישהוא יכול להמליץ לי על מפרט של מחשב זול(1700+-) שעומד בדרישות?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב לינובו 3000N200 עם מערכת הפעלה xp חוקית כמובן וחסר לי דרייבר ethernet חיפשתי באתר של לינובו ולא ממש מצאתי אותו אני יודע שזה משהו שקשור ב LAN אם אני לא טועה אבל עדין לא הצלחתי למצוא תדרייבר הזה אם מישהו יכול לתת לי קצת מידע מה לעשות אני ישמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי לפטופ מסוג HP DV6-2130EJ הבעיה שאני לא מצליח למצוא דרייבר מעודכן לכרטיס חיפשתי באתר של נוידיה אפילו כתבתי להם מכתב אבל הם שלחו אותי לאתר היצרן אבל באתר היצרן הדרייבר האחרון הוא 188.7 וראיתי שיש כבר 197.6 בגלל הדרייבר אני לא יכול לשחק בשום משחק אז עם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אז תעזרו בבקשה כי אני כבר לא יודע מה לעשות
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בחיפושי אחר מחשב נייד חדש. אתחיל ואומר שכרגע יש ברשותי 2 ניידים האחד הוא בגודל HP 15.4 שהוא משמש אותי בעיקר כמחשב שולחני בבית. השני הוא HP MINI בגודל 8.9 שקינתי אותו בעיקרון לתת לי מענה לשהות מחוץ לבית ברמת אינטרנט וקצת אופיס. נכון להיום לאחר כשנה פלוס נמאס לי מהשילוב והצורך לסנכרן את המידע בין שני המחשבים. אני מעוניין כיום במחשב שיתן לי מענה לכמה שימושים ויפתור אותי מהצורך לעבוד עם שני מחשבים. בעיקרון אין לי הגבלת תקציב כלשהי אני מוכן להשקיע בשביל מחשב שיענה לי על הצרכים מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית בעיקר פוטושופ * גודל המסך? חשבתי משהו בסביבות 12-14 אינץ חשוב שהמסך יהיה בעל רזולוציה גבוהה ככל האפשר. * משק…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לפני חודש קניתי את ה Vostro 3550 אך עקב הבעיה עם הכרטיס מסך החזרתי אותו לחנות. עכשיו אני שוב במירוץ למחשב נייד. המטרה של המחשב - עבודה, לימודים, הרצת 2 מכונות וירטואליות , משחקים (כגון NBA,FIFA). גודל המסך בין 14-15.5. משקל רצוי - כמה שיותר קל.. הוא כל היום איתי. זמן סוללה - ארוך כמה שניתן(9 תאים יהיה מעולה!) יציאות - חשוב שיהיה HDMI, ESATA. בלוטוס - חשוב - לדעתי זה די בסיסי היום בניידים. גודל ארדיסק - 500GB כונן CD/DVD - אין חובה בכלל כאשר היום יש USB. מערכת הפעלה - ממש לא רצוי אחריות בבית הלקוחות וכמה שיותר עדיף (שקט נפשי) תודה רבה רבה משה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
התקציב הוא 3000 שקל. בעיקר לMMO. אם אפשר איזה אמת מידה של ביצועים במשחק מוכר זה יהיה נחמד, זאת אומרת על איזה איכות יוכל להפעיל משחק ידוע שאתם מכירים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם אתם מכירים מהדגמים החדשים של HP (נאמר לי מחשב משנת 2008) מחשב שהדגם שלו הוא משהו 3000... אין לי יותר מדיי פרטים על המחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי לראות את המפרט שלו.. כי חיפשתי ולא ממש מצאתי. אני לא בטוח אם הדגם הוא משהו 3000 אלא זה מה שאמרו לי. הפרטים על המחשב : גודל מסך 20. צבע המחשב שחור וטורקיז (אולי זה תכלת). נאמר לי שהזכרון בו רק 512 מגה בייט (אולי טעו). אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצוא את המפרט של המחשב. (ועוד שאלה - במחשב נייד 512 מגה בייט כרטיס זכרון זה בסדר או מעט בדיוק כמו במחשב ביתי ?) תודה רבה ![br]פורסם בתאריך: 18.06.2008 בשעה 17:43:32 מישהו בבקשה ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך עזרה במציאת מחשב נייד לצורך לימודים-עבודה - לא למשחקים את המחשב אני יוכל לקנות בארץ או דרך AMAZON גם אפשר מטרת המחשב המרכזית היא תכנות וכמובן תהיה גם צפייה בסרטים וגלישה. * גודל המסך 15.6 או יותר * רזולוציית המסך שתהיה גבוהה עדיפות למסך LED עקב שעות רבות של צפייה שלא יפגע בעיניים * לא משנה המשקל בכלל * לפחות 320 GB זכרון ממש לא משנה * עדיף שיהיה צורב אופטי אבל אם אין אז אשמח ללינק לצורב חיצוני זול * אחריות בינלאומית עם תמיכה בארץ * מערכת הפעלה עדיף וינדוס 7 או לא משנה מה אני בכל מקרה יפרמט וישים מערכת קלה יותר מזאת שמקבלים בחנות * מעבד חייב של AMD הסיבה העקרית הם יותר זולים ונותנים יותר ביצועים * נראה לי ש8 גיגה זכרון יהיה מתאים אני לא בטוח אם אני …
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד ב4000 שקל המטרה שלו היא גיימינג בינוני משחקים כמו gta iv bf3 cod nfs fifa13 וגם אינטרנט שירים וסרטים אם תוכלו להמליץ אני מאוד ישמח
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-