עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע/שבועיים הקרובים. המטרה העיקרית של המחשב היא ללימודים, אז רצוי שהוא יהיה יחסית קל ושזמן הסוללה לא יעשה בעיות. בנוסף, אני מעוניין גם לראות מידי פעם סרטים על המחשב ואולי לשחק קצת במשחקים (ברמה בינונית – יכול להריץ ברמה נורמאלית משחקים יחסית חדשים). * מטרות המחשב - לימודים בעיקר, אך גם צפייה בסרטים באיכות טובה ומשחקים ברמה בינונית. * גודל המסך - משהו כמו 15". בנוסף, אני חושב שלשם נוחות של עבודה אז עדיף לי ציפוי מט, תקנו אותי אם אני טועה. * רזולוציית המסך - משהו שיהיה נוח ללימודים ולצפייה בסרטים באיכות HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משהו מיוחד. * משקל רצוי - שיהיה נוח, הייתי אומר משהו כמו 2.5KG. * זמן סוללה - משהו שיספיק ליום לימודי…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by IMAGUY1X,

אז כחה אני רציתי לקנות את הכרטיס מסך GTX460 וואני עדיין רוצה אבל אמרו שהמעבד שלי מאוד חלש אז עכשיו החלטתי לקנות את הכרטיס ואם הזמן לשרג למעבד אז התקציב שלי בערב 650 שקל לא יותר הלוח אם שלי : g31tm-p35 הספק כוח שלי ( שאני יקנה ) SS 500 WATT הכרטיס מסך שלי ( ש אני יקנה ) GTX460 עכשיו יש לי 2 גיגה ראם DDR 2 וחשבתי להוסיף עוד 1 עדיף להוסיף 2 ? אם כן אני ירגיש תהבדל ? ועכשיו לסיום מעבד , אני שבתי לבנתיים על זה מעבד Intel Core 2 Quad Q8400 Tray המעבד הזה מספיק טוב לכרטיס מסך הזה? אם לא אז מה אתם אומרים שווה להחליף ?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. היי, אני מתלבט כבר כמה ימים איזה מחשב לקחת. מצאתי שני מחשבים חזקים (לדעתי, אלא אם כן אתם יודעים משהו שאני לא.. ואשמח לדעת) ואני מעוניין לשמוע עיצות מכמה אנשים שמבינים עיניין. כפי שאתם רואים, אלו הנתונים של שני המחשבים: SAMSUNG Q330 JS03IL: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16150 Asus U33Jc: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16506 אקדים ואומר שאני סטודנט וצריך את המחשב בעיקר לעבודה עם הלימודים, אך בד בבד, אהפוך אותו כבר למחשב הראשי שלי ואשחק בו מדיי פעם. כמו גם, אצפה בסרטי HD ואחבר אותו לטלויזיה. שאלה ראשונה: אני מבין שלסמסונג יש מעבד חזק יותר - 560M לעומת 460M של האסוס. האם זה משמעותי? שאלה שניה: כיצד אני יודע אם המחשב הנייד עתיד להתחמם? ואם כן, איזה מהם צפו…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב נייד בגודל 13/14 אינץ׳ בעיקר עבור תכנות (תחביב + קצת פרילנס, לא לימודים ולא עבודה) ושימוש ביתי רגיל (זום לילדים, גלישה, כתיבת מסמכים ועוד). בעקרון אני משתמש של Apple, יש לי Mac Mini, היה לי Macbook Air עד שהבן שלי הרס אותו, אבל לבקשת האישה - רק לא Apple, היא רוצה את הווינדוס הרגיל שהיא מכירה. בעבר, היה לי Thinkpad ואהבתי. לכן, אני מתלבט איזה Thinkpad רק שהתקציב לא מאפשר התלבטות רבה. מצאתי Thinkpad E14 Gen 4/5, 16GB RAM, 256GB SSD - את ה SSD אוכל לשדרג כשיתאים לי... במקביל, מצאתי חנות בשם PCNASDAQ המוכרת דגמים אטרקטיביים מאוד, כגון Thinkpad Z13, AMD 5 PRO 6650U - במחיר של כמעט 3,000₪ אשר נראה כי נמכר…

5. Started by d1v,

קודם כך תודה רבה מראש לעוזרים השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים ממש כבדים. לגביי OC,אין לי בעיה לעשות בתנאי שזה לא יפגע בתוחלת החיים של חלקי המחשב,אין לי שום מושג בזה... לגביי מסך אני גמעט בטוח שאקח את ה vp930..יספיק לי 19". לא חשוב לי המראה של המארז,העיקר שיהיה טוב ושקט כי אני ישן מטר ממנו. ראיתי שיצאו מעבדי AMD חדשים,שווה לשקול אותם? או פשוט לקחת Q6600? ודבר אחרון בקשר ל כ.מסך,יש לי כרגע point of view 6600 gt ורציתי לדעת אם להישאר איתו ולחכות חברטיסים החדשים שעומדים לצאת, אבל בגלל שהוא כ"כ חלש אז אם יש הצעה יותר נורמאלית תתקבל בברכה.שוב תודה רבה לכם !

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית (דו מימד) בעיקר אילוסטרייטור, לייטרום, ופוטושופ. בנוסף עבודות משרדיות (בעיקר עבודות סטודנטיאליות). צפייה בסרטים מדי פעם.. * גודל המסך? חשוב לי שלא יהיה קטן מ-15-17 אינץ'. יותר לכיוון 17. האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני פחות מכירה, אבל חשוב לי מסך שיהיה נוח לעבוד ולהבחין בצבעים בצורה דומה לדפוס, כך שאני אוכל לעבוד איתו ולהדפיס ולא לראות שוני משמעותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם num pad ממש חשוב לי. לגבי עכבר מעדיפה עכבר עם משטח מגע (לא מכירה את המונח המקצועי). * משקל רצוי? לא יותר מ-2.5 עד 3 ק"ג. * …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Xavi06,

שלום, קניתי את המחשב הבא בתאריך 20.5.12 ובזמנו הוא עלה 4775 כולל מע"מ. כמה אני יכול לקבל עליו?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by edenpk,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיף לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - שכל המשחקים החדשים והכבדים ירוצו עליו חלק בלי בעיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FULL HD 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבו…

9. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לשימוש ביתי/כללי/מגוון: בעיקר גלישה, אופיס, פוטושופ, מעט מאוד משחקים. יש לי כמה שאלות מקדימות לפני שאני פותח פוסט ומבקש עזרה בהרכבת המפרט. 1. דיסק קשיח: נראה שיש המלצה גורפת לגבי דיסק קשיח Samsung SpinPoint F3. אבל הנפח המקסימלי שמצאתי הוא 1 טרה. יש דגם שנקרא Samsung EcoGreen שמגיע גם בנפח של 1.5 טרה (בתוספת קטנה במחיר לעומת ה-1 טרה). איך הדגם הזה לעומת ה-F3? האם כדאי לקחת אותו או שעדיף להשאר עם ה-F3 שעליו כולם ממליצים? 2. USB3: ראיתי שיש לוחות שתומכים ב-USB3. האם זה כבר הפך להיות סטנדרט? מה התוספת במחיר לעומת לוח פשוט שלא תומך? האם כדאי להשקיע את התוספת? או שאפשרי וזול להוסיף את התמיכה אח"כ במידת הצורך? (אני מניח שיקח כמה שנים עד שמוצרים …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3516 האם המחשב הנ"ל הוא המחשב הכי טוב שאפשר להביא בתקציב של בין 5000 ל- 5300 +- ? חשוב לציין שמתוך כל הבדיקות שעשיתי המחשב הזה היחידי בתקציב עם מעבד i7 וכ.מ 5650 , כל הנתונים האחרים דומים בכל המחשבים בתקציב הזה.. אם למישהו יש מחשב עם נתונים יותר טובים בתקציב דומה אני אשמח להצעות נוספות , אני לא רוצה להיות פזיז בקניית המחשב ולכן אם מישהו מכיר את המחשב ויכול לתת המלצות אני אשמח.. תודה מראש.. =]

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by yopser,

שלום, אשמח לקבל מפרט לפי הצרכים הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 4000 2. מה שימושי המחשב: משחקים, פיתוח תוכנה בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 באטמן הבא וכ'ו מסך 21 רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה- בינוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 אני תמיד אכבה אותו בלילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…

12. Started by Night,

היי אנשים.. אני חדש אני בונה לעצמי מפרט (הסתכלתי כבר במפרטים המומלצים באתר). החלטתי ללכת על אינטל ולא AMD (אל תהרגו אותי). בחרתי ב- Intel P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit . מה דעתכם? אני מחפש משהו בינוני+ עכשיו אני לא מתכוון לשדרג לווינדוס XP 64 ביט, אז המעבד יכול לעבוד על הXP הרגיל נכון? והמעבד הזה תומך בHT ובפרסקוט או לא? (כי לפי השם הוא לא תומך, אבל באתר של KSP לא היה אותו מעבד שהיה כתוב בפירוש שהוא כן תומך). איזה לוח אם מומלץ למעבד הזה? אני יודע שASUS חברה טובה ללוחות אם, אז רצוי לוח שלה.. שהלוח יתמוך בטכנולוגיות החדשות, בטכנולוגיות של המעבד שבחרתי, USB 2, HT, DVI, PCIE וכ'ו. אם יש עמוד עם פירוט על הלוחות שתמליצו לי זה יהיה סבבה.. ומאיזה חברה לזכרונות כדאי …

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Asus P4s800D-e Deluxe Intel Celeron D 2.8 GHZ 256K 533MHZ 2*KRETON 256MB 400MHZ DUAL 2* RAID WD800 SATA 80GB 8MB 7200RPM TUL Power Color Radeon 9800 SE All In Wonder 128MB Toshiba DVD-R*16 Logitech Cordless Trackman windows xp media center edition remote control OEM wireless keyboard למרחק של 5 מטרים Creative,Microsoft,Genius Edimax 802.11g מארז אלומניום 350 וואט לפחות. Creative DDTS-100 decoder 3 אפשרויות לרמקולים 5.1 inspire 5200 17W 5.1 inspire 5900 22W 7.1 inspire 7900 24W כל זה יוצא בערך 6000 עד 6500 תלוי באיזה רמקולים לוקחים. הערות הארות הצעות לשיפור ומכתבי נאצה יתקבלו בברכה תודה לכל מי שעזר.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום, הרכבתי את המחשב הזה בעזרת Mortar שהוא לפי מה שהבנתי גם רשום כאן. זה הולך ככה: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPUNIS NIS 691.06 Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) NIS 753.88 Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory Memory Chip : TMD7608F8E50D NIS 568.42 Western Digital 120GB 7200 rpm ATA100 HDD NIS 686.69 17" LG Flatron 775 FT NIS 400 TI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card NIS 1,209.53 / ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card NIS 1,566.53 Creative Inspire 6600 6.1 Speakers NIS 881.45 Microsoft Intellimouse Optical USB Mouse NIS 121.86 DVD-ROM LG 16/48 Bulk NIS 226.79…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס, אינטרנט, משחק פה ושם, קצת עריכה גרפית, שמיעת מוסיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא יותר מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק איזה 3 שעות בממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) 750 -500 HDD * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לפני כמספר ימים התלבטתי לגבי מפרט בתקציב של 1800 ש"ח פלוס מינוס, עדיף בלי חריגות של מעל 100 המפרט שלי הנוכחי הוא כזה: פנטיום 4 3 ג"הרץ 512MB RAM MSI RADEON X300 ככרטיס מסך 80 ג"ב הארד דיסק. אין לי מושג מעבר לזה על המחשב שלי מה שבטוח, שקודם כל הוא עושה רעש זוועה והוא נורא איטי. לוקח לו עד 6 שניות לפתוח תמחשב שלי ואפילו יותר אם לא פותחים אותו הרבה זמן ואז עוד 4 שניות עד שהוא מציג את האייקונים וזה סתם דוגמא, יש דברים שלוקח לו הרבה יותר זמן. סטארט אפ כמעט ואין תוכנות בהפעלה לוקח לו איזה 6 דקות. ובהפעלה הוא עושה רעש יותר חזק מהמכונת גילוח שלי באמת... המסך שלי סבבה הציוד ההיקפי והכל סבבה. אני יודע שאין טעם לשדרג עם מה שיש לי היום, אבל שימו לב למה שאני עושה במחשב: מסנג'ר אי…

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by izikjzi,

אהלן קודם כל אני חדש בפורום ואני אשמח להישאר פה.. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל אבל לא חובה...... אם אתם תגידו לי שאם אני יוסיף עוד 100 שקלים ההבדל יהיה משמעותי אני יוסיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?המשחקים הכי חזקים שאפשר להר…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. OK אז ככה המחשב מיועד ליצירת מוזיקה. אני יוצר כבר 3 שנים ברמה די גבוהה וסחטתי את המחשב הקודם שלי עד הסוף חחח הנה המפרט: Intel Core2Duo E6600 2.4GHz 4MB Gigabyte 965P-S3 G.Skill DDR2 1024MB Dual Channel 800MHZ ASUS 1950Pro DDR3 256MB 256BIT Segate Barracuda 320GB 16MB SATAII Gigabyte Poseidon Enermax Liberty 400W טוב אז ההתלבטות שלי זה אם כדאי לרדת ל E6300 ולקחת 2GB. או כל שילוב שייתן לי ביצועים ממש חזקים. אני באמת צריך הרבה זיכרון כי אני משתמש ב CUBASE ו REASON ושאר ירקות... הקטע זה שהמעבד הזה הוא חייה... ואני לא יודע מה כדאי. תודה מראש. (ודרך אגב אין לי רק 2 הודעות בפורום.. הייתי פה פעם עם 500 הודעות אבל פירמטתי תמחשב ושכחתי את הסיסמא והחשבון חחח)

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שיהיה לפחות עם 3 GHZ , קירור מים וספק (שיהיו טובים , אני לא מבין בזה כ"כ), 1024 של DDR2 ואני יעשה עליו OC . תודה מראש

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום רב, אשמח לסיוע מבעלי ניסיון. יש צורך במחשב נייד חזק לתקשורת עם רובוט (במטל"ב\סימולינק) וגם כנראה לעיבוד תמונה בזמן אמת. (מערכת הפעלה) לא אפל. מחיר עד 2.5K USD בחו"ל. כונן עדיף SSD אבל לא קריטי. לגבי הנפח לא באמת משנה. מעבד חזק וכרטיס מסך לCUDA זכרון לפחות 32GB + אופציה להרחבה. משקל או סוללה לא חשובים. גודל מסך לא משנה. יציאה (ללא מתאם) לכבל רשת באותה הנשימה - אם יש מתכנתים או מהנדסים שמעוניינים להכנס לתחום הרובוטיקה (זרועות רובוטיות תעשיתיות), אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית.

21. Started by esaly,

היי! רציתי לשאול אם מישהו מכיר אולי מתאם בין הספק שיש לי של המחשב הנייד למצית של הרכב...? מדובר על IBM X31... תודה מראש, ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור אנימציה ועיצוב גרפי לאישתי עד 6K. בעיקר ל - After Effect. (יכול להיות שבעתיד גם cinema 4D) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה, עיצוב גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

23. Started by 11aa11,

התקציב של המחשב הוא עוד 8,000 ש"ח, כמובן שאני אשמח לחסוך כמה שקלים בתהליך, (אך אם יש צורך לקנות משהו אקנה). המחשב הוא לגיימינג, המטרה שלי הוא להריץ את המשחק Rust, משחק הישרדות על ההגדרות הטובות ביותר. כרגע *זה* המחשב שלי, בעל מקלדת ורמקולים בנוניים שהייתי שמח לשדרג, עכבר כבר יש לי, אבל אם תמליצו לי על עכבר טוב אני אשקול אולי להחליף. אין לי צורך בכוננים קשיחים הם די חדשים עם מערכת הפעלה עליהם והכל. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (6) בסולם מ 1-8. אני לא בטוח לגבי האובר קלוק, אם זה מומלץ אז אני אלך על זה, אבל אשמח להסברים על כך. בגדול, כל עניין השדרוג הוא להחליף את כרטיס המסך הזיכרונות ואת המעבד, שדרוג מסיבי, בלי צורך כמעט לשדרוג עתידי, וחשוב להדגיש- מצב הנ"ל יגרום להח…

24. שלום , אני גר בניו יורק, אני מתלבט אם לקנות Macbook Pro 13 - ב1100 דולר - את הדגם הזול ביותר . אך איני בטוח אם יספיק לי לצרכיי, וגם הוא די יקר . לכן צריך חוות דעת על המק בוק פרו - והאם יש לו אלטרנטיבה זולה יותר ? 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל , אלא אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב : עריכה גראפית , Photoshop , Netflix - שימוש מרכזי , גלישה וכו, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - גודל מסך - 13 אינץ מספיק לי, אני צריך רזולוציה גבוהה מספיק - ראיתי שלמק בוק יש 13.3- IPS technology; 2560-by-1600 native 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - כן, צריך מע…

25. האם תוכל להמליץ לי על מחשב נייד שיתאים לתכנות אני חייל סטודנט שמתחיל ללמוד במכללה בדיקת תוכנה - QA ומחפש מחשב נייד לתחום הזה. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לתכנות אני חייל סטודנט שמתחיל ללמוד במכללה בדיקת תוכנה - QA ומחפש מחשב נייד לתחום הזה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יופי תמיד עדיף ובקשר לגודל לא כל כך אכפת לי שיהיה נוח... * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף 1920 על 1080.. …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים