ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD קיובייס ותוכנות לעריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר שימוש בקיובייס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:קצת גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).15 אינץ חשוב 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אשמח לעזרה בהרכבה של מפרט למחשב חדש. חשוב לי לציין שאני לא איזה סופר גיימר, אבל בהחלט משחק במשחקים חדשים שיוצאים.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית (ללא תלת מימד), תכני HD (יחובר לטלוויזיה וישמש לצפיה בתכני HD), תכנות והרצה של מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE, Photoshop, illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לבית מחשב מיני בסגנון NUK או משהו דומה האפ הם מחשבים ראויים לצרכים כללים ומשחקים קלים ? האם המחיר בד"כ יקר בגלל הגודל והעיצוב ?
-
שלום רב, אנחנו מחפשים מחשב נייד ביתי עד 3000 ש"ח שיהיה נוח לשימוש, שיענה על דרישות ביתיות של גלישה (דיי מרובה) ומידי פעם על גרפיקה (פוטושופ וחבריה..) ראיתי את המחשב הנ"ל אך אינני יודעת אם יספיק. http://fre.co.il/items/1299537#Image_1 אשמח לקבל הצעות נוספות. שיר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר להגיע ל1500 או פחות גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק תוכנה אחת - Lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אחבר לטלוויזיה 42 אינץ ורזולוציה של 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי חברים, ברצוני לקנות מחשב המיועד להתחבר לטלוויזיה בסלון אשר יהווה תחליף ל-PlayStation/Xbox המערכת הפעלה שתרוץ על המחשב תיהיה SteamOS אשמח למארז קומפקטי ויפה מאחר והוא הולך להיות חלק מהנוי של הסלון תקציב של עד 3K תודה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אשמח לסיוע מבעלי ניסיון. יש צורך במחשב נייד חזק לתקשורת עם רובוט (במטל"ב\סימולינק) וגם כנראה לעיבוד תמונה בזמן אמת. (מערכת הפעלה) לא אפל. מחיר עד 2.5K USD בחו"ל. כונן עדיף SSD אבל לא קריטי. לגבי הנפח לא באמת משנה. מעבד חזק וכרטיס מסך לCUDA זכרון לפחות 32GB + אופציה להרחבה. משקל או סוללה לא חשובים. גודל מסך לא משנה. יציאה (ללא מתאם) לכבל רשת באותה הנשימה - אם יש מתכנתים או מהנדסים שמעוניינים להכנס לתחום הרובוטיקה (זרועות רובוטיות תעשיתיות), אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה שלומכם דוקטורים יקרים שלי, 10 שנים יש לי את הdell 2408wfp שחוץ מהלאג הקטן שלו היה מושלם. אתמול נראה לי שהוא מת. הייתי רוצה לקנות מסך uhd 24 איכותי, שאפשר יהיה לחבר אליו ps4 בהמשך חוץ מהמחשב. התקציב עד 2200. לגיימינג פחות מהיר יותר דגש על מרהיב גרפית. אין עוד דרישות, אבל הבונוס הכי גדול אם הוא תומך תלת מימד. אבל אם חלום לא נורא. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה ויש סיבה ממש טובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, עריכת וידאו- סרטונים שאורכם המירבי עד חצי שעה, עריכת תמונות וארגונם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe lightroom - בין תדיר לכבד, Sony Vegas Pro - תדיר, גוגל כרום - עם הרבה (70!) לשוניות פתוחות, תוכנות לעריכת מוסיקה כגון Cubase - שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני מחפש מחשב נייד בסדר גודל של 2500 ש"ח. אני צריך מפרט אם מישהו מוכן לבנות לי. אני גמיש מבחינת מחיר, לא יודע בידיוק מה טווח המחירים היום בשוק. מחפש מחשב סטנדרטי למטרות לימודים. שיהיה חזק מהיר ואמין. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
תגידו לי מה דעתכם, הסתמכתי על המפרטים המומלצים: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59754c9feb0bd http://www.tms.co.il/preview/spec/g3u81ram המחירים יצאו כמעט אותו דבר.. תגידו לי אם יש לכם איזה רעיונות לשיפור או שפידחתי במשהו (את כל שאר הרכיבים יש לי, אני משדרג מחשב קיים, לא הבנתי כל כך מה ההבדלים בין הגרסאות של הכ.מסך vr ready או כל מיני כאלה, גם המעבד באחד המפרטים לא כתוב כמה gh הוא מקווה שזה בטוח 3.4 ומעלה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה למחשב נייד לצורך עיקרי של לימודים (תכנות - מדעי המחשב) התקציב שלי: עד 3500(בשאיפה לחסוך כמה שיותר) חריגה: 4000 גודל מסך רצוי : 15.0-16.0 8 ג'יגה ראם ומעלה + מעבד i5 מדור חדש ומעלה + SSD חובה (לא משנה לי הנפח) משקל: פרמטר פחות משמעותי בשבילי, בשאיפה לכמה שיותר קל. אחריות: מינימום שנה. שלוש שנים זה יהיה מעולה בגדול - חשוב לי שזה יהיה מחשב שאוכל להסתמך עליו לפחות ל 3 שנים הבאות שישמש אותי לכל צרכיי, מעבר ללימודים מתכנן להשתמש בו גם בבית(כחלופה למחשב הנייח שלי שהוא כבר ישן מאוד) אז לכן, חושב שכדאי לכוון למחשב חזק יותר מהמחשב הממוצע שמספיק לסטודנטנים. אין לי בעיה לקנות גם מחו"ל במקרה שזה ישתלם. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני בעלת לנובו SL500 מבסוטה עד הגג. המחשב חזק ועובד אצלי כבר איזה 8 שנים ממש בטוב. לאחרונה פיתח סדקים במיקום של חיבור המסך... כמו כן, התחלתי להתנייד איתו יותר ברחבי הארץ - וגיליתי שהוא כבד לי מדי (עד היום הניוד היה רק לחצר הבית). מחפשת מחשב שיחליף אותו ויקל עלי. השימושים לא כבדים, לפעמים עורכת טיפה תמונות, דפדפנים מרובים (בממוצע 30 לשוניות פתוחות במקביל בדפדפן), עובדת קצת במדיה חברתית - אבל שוב, שום דבר כבד. בעיקר רוצה שיכיל את מלאנטלפים התמונות שמצלמת ויצליח להריץ סרטים בטוב (בחיבור לטלויזיה). אה! ושתהיה מקלדת נוחה.. ושיהיה חזק (לא ישבר בקלות..). הסכום לא קריטי.. לא בעניינים מספיק בשביל לדעת כמה שווה להשקיע במחשב נייד כיום שיחזיק לאור…
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו4K וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, The Witcher 3 , FIFA, COD ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי שני מסכים: T260 26" FHD וטלויזיה מותג מדבקה 55" 4K ( המחשב ממש צמוד לטלויזיה ומחובר בכבל HDMI קצר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, moviemaker, premiere, after effects, flash ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ומשחקים עדכניים בסגנון הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של כ 21" + טלוויזיה 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta, fallout, Doom, משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 24 אינץ. 144 hz קנייה מסך Asus LCD 24" Gaming FHD 1ms up to 144Hz 3D Vision Ready VG248QE מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, תוכנות, סרטים, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield, BattleFront, המשחקים הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים 1080p, אם ניתן 4k בתקציב זה גם טוב.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן , כבר בדקתי לא מזמן פה מפרט והכל ובדקתי את העניין ואני דיי סגור על מפרט שאני רוצה לגיימינג אז אין צורך בעזרה במפרט עצמו -זה בערך המפרט http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=108380 בגלל שזה באילת אם אפשר להוזיל עוד יכול להיות יותר טוב (או להשאר במקסימוםתקציב והמחשב יהיה חזק יותר אבל לא קריטי) השאלה באמת היא איפה כדאי לי לרכוש את החלקים \ מאיפה כדאי לי להרכיב את המחשב שאני באילת . כי בכללי KSP ו BUG הם יקרות רצח בלי קשר.. לא יודע כמה ההנחה באילת תהיה משמעותית עם הרשתות האלו . אשמח אם מישהו יודע או התנסה כבר ברכישה \ הרכבת מחשב נייח באילת
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צרכים משרדיים בעיקר, סקייפ. חשוב שיהיה לו מסך מגע, שיהיה לו סאונד סבבה ואיכות וידאו טובה (אבל לא צריך משהו מדהים) המחשב שלא יהיה רגיש מדי לנפילות וטלטלות
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד (ניח לא אופציה) לאחותי - שימושים משרדיים + פוטושופ יחסית קליל, עריכת תמונות בעיקר. גודל 13-15, לא יותר ולא פחות. עדיפות לאחריות 3 שנים. SSD 256 חובה. זה הדרישות בסיס, מה שמעבר/מסביב, גמיש. תקציב עד 3500 רכישה בארץ בלבד.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?600₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח שונות, VLC, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Minecraft, Outlast 2, Agony, GTA, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K. אני רוצה קם לקנות מסך בתוך התקציב. אני רוצה מסך 25" ומעלה. -לאילו ה…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צירפתי 2 תמונות של מפרטים שהמליצו לי.. אני מחפש מחשב חזק שיסחוב לי משחקים גם בעוד שנתיים שלוש בלי בעיה גם ברזולוציה גבוהה.. מבחינת תקציב בין 7אלף ל9.5אלף עם אופציה לעד 10אלף במקרה שזה תוספת שבאמת תתרום לכך שהמחשב לא יחשב ישן עוד שנתיים. כרגע התכנון הוא לקנות רק את המחשב ולחבר אותו לטלוויזיה בכבל hdmi ולהשתמש בה כמסך כך שציוד הקפי לא נחוץ כרגע אך אם זה יכנס לתקציב אפשר לשקול את העניין של מקלדות לגיימרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200-300 שקלים, אם יש משהו טוב יותר בעלות שקלים בודדים אני אשמח לראות אותו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לצורכי לימודים של סטודנט בעיקר הרצת מצגות וורד, עבודות ומעט מאוד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:LOL יהיה המשחק הכי כבד שאשחק במחשב. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול במידה ושווה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל במידה ושווה את התוספת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד סקאצאפ ופוטושופ -שיוכל להריץ את התוכנות האלו יחד ללא בעיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty >a -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24' -לאילו הגד…
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-