עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by serg5534,

שלום יש לי כמה שאלות בנוגע למחשב זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OCE6G2963 מפרט טכני: # מעבד מדגם חדש Intel Core 2 Solo SU3500 1.4Ghz 3MB 800Mhz # חבילת זיכרון 4096MB DDR3 1066MHz # מסך רחב 1366x768 "13.3 כולל מצלמה מובנית # תומך Express Card # כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M # דיסק קשיח גדול במיוחד 320GB ובחיבור SATA מהיר # תקשורת אלחוטית WIFI + Bluetooth Version 2.1 מידות: # משקל כולל סוללה (החל מ-):1.6 ק"ג # אורך:32.8 ס"מ # רוחב:22.8 ס"מ # עובי:1.7 ס"מ האם המעבד שלו עם ליבה כפולה? והאם מספיק חזק לתוכנות כמו PS CS4 , אופיס ומשחקים כמו GTA4? האם כרטיס מסך איכותי? כתוב שהעובי שלו זה 1.7 ס"מ האם זה מדוייק כי באתרים אחרים כ…

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  2. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, אינטרנט, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני - גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. צריך חוות דעת על המחשב יש לי כרטיס מסך GTX 660 ZOTAC אז אני לא צריך חדש. המחשב למשחקים כמו BF4 ומשחקים כבדים מעבד : Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray קירור מעבד : Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler לוח אם : Gigabyte GA-H81M-DS2 LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA זיכרון ראם : Corsair Value 8GB DDR3 1600MHz CL11 הארדיסק : Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III ספק כוח : SeaSonic 620W Active PFC 80+ Bronze S12II-620 PSU מארז : CoolerMaster CM Storm Scout 2 Window ATX Case Black No PSU קונה בKSP סך הכל 2775 שקל. האם המפרט טוב לתקציב? (לא מעוניין בSSD) *אני יכול לקנות רק בKSP

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 1000$ מארה"ב חשוב שתהיה לו אחריות גם בארץ, גודל מסך 15' משקל לא קריטי במיוחד (אבל עדיף קל מן הסתם...) השימושים העיקריים יהיו תוכנות ועיבוד אבל גם משחקים ככה שמעבד חזק הוא בעדיפות עליונה (i5?)אבל גם ישחקו עליו ככה שמעבד גרפי גם צריך לקחת בחשבון. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by ^DaGoN^,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000, אפשר לגלוש ל-5200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך LCD WIDESCREEN 20 אינץ' של חברה מוכרת, מקלדת ועכבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? רק שיהיה הטוב ביותר שאפשר להוציא במחיר הזה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב ח…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. עבר זמן רב מאז שקניתי מחשב חדש והרגשתי לא מעודכן.אז כבר שלושה ימים שאני קורא נון סטופ כאן באתר כולל כתבות, ביקורות וכמובן בפורומים. אז למדתי והחכמתי (לפחות ככה אני מקווה) ונראה לי שאני די סגור לפני קניה, אבל כמובן שאשמח לחוות דעתכם המחשב מיועד למשחקים (כבדים) ולויז'ואל סטודיו 2008. להלן המפרט: מעבד: Intel Core 2 QUAD Q9550 - 2.83 GHz - 12MB cache - LGA775 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L (P43) - ATX זכרון: G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 8 Layer PCB כרטיס מסך: GAINWARD 9800GTX+ 512MB DDR3 - PCX - retail דיסק קשיח: WD 500GB-16MB AAKB - 7200RPM ATA צורב DVD: LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk מארז + ספק: ANTEC SONATA II…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Avivo,

חשבתי ללכת על המחשב הבא: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2345&p=20 מה אתם אומרים עליו? למישהו יש נסיון עם המחשבים של סוני? הצרכים שלי הם בגדול: משקל נמוך, אורך חיי סוללה, לראות סרטים (dvd), ואינטרנט אולי משחקים (ברמה של max pain1 ו warcraft III אז לא להשתולל) נ.ב. המחשב הקודם שקניתי פה לאמא שלי אדיר..... http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5482891 אולי עוד אחד כזה? רק טיפה מפריע לי שאין לו פלופי

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by R9547655G,

אז כחה: יש לי מחשב ישן או אולי ממש ישן..אבל אני רוצה לשדרג אותו את הדיסק הקשיח קניתי לפני חצישנה אז אין בו צורך...את ה כ.מסך אני משאיר אפילט שהוא ממש ממש ממש ישן אבל עדין AGP4X אז כחה אני צריך לשדרג את ה: מעבד לוח זכרון ספק אם ספק של צג-עליתה יחזיק תמערכת...אז בסדר..אם לא...חבל.. הספק שירת אותי 3 שנים.. יש לי 2100שח מזומן לשדרוג.. יש מצב?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ערבי טוב ושנה טובה לכולם, יש לי חבר ששאל אותי בקשר למחשב שהוא עומד לקנות. אז ככה, אלו הדרישות שלו, הוא רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים שיספיק לו לכמה שיותר זמן, (משהו כמו 5 שנים) שגם עוד זמן רב יוכל לשחק עדיין במשחקים בצורה מכובדת. הוא עושה גם עריכות וידאו אבל בסיסיות מאוד ולא רצניות במיוחד. הוא מתכוון לקנות כרטיס מסך של X800XT PE וכמובן רוצה שהלוח אם יהיה PCI-E. הוא גם רוצה 1024MB RAM. שהמעבד לא יעלה יותר מ-1200 והלוח טוב אם יהיה עד 750 ש"ח. HD אני חושב ש-120GB יספיק לו. צורב DVD אני אצן לו NEC 3500A. זהו פחות או יותר, הוא צריך את המחשב בלי ציוד היקפי ובנתיים בלי מסך. הבעיה שהוא לא יודע על תקציב מדוייק אז תחשבו על זה פחות כשאתם מרכיבים את המפרט אבל לא להתעלל בכיס...…

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  10. אהלן אנשים, מחשב חדש למשחקים קטנים כמו CS ואינטרנט, ושיהיה לי אפשרות לOC כי אני לא רוצה להתקע עם מחשב חלש בעוד שנה. בינתיים זה מה שחבתי עליו מKSP: Athlon 64 2800+ (S-754 LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire 512MB A-DATA DDR500 X2 RADEON 9550 128MB 80GB 7200/133 (8MB) SAMSUNG Teac/SONY 1.44 מארז וספק מזיגזאג COMPUCASE CI-6a21 300w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE סך הכל בערך 3800ש"חים עכשיו אני חשבתי על אולי לוח אם להחליף לEPOX EP-8KDA3J שעולה בערך 550 ש"ח, והבנתי שגם הוא אחלה אוברקלוקר, הקטע זה שאני לא אחד רציני שמתעסק עם OC, יותר מהעלת FSB ומתח אני לא יותר מדי מתעסק אז אולי אני לא חייב את הDFI, מה אתם אומרים? אגב אל תציעו לי בבקשה ג'יגהבייטים למיניהם אנ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן לכם אוקיי אז אני מעוניין במחשב חדש עם מפרט שלל מחשב חזק וטוב לעבודה עם משחקים חדשים שיצאו המחיר שאני יכול להרשות לעצמי זה בין 3000-4000 מזומן אני לא צריך ציוד היקפי יש לי מסך 19 אינץ' יש לי עכבר ויש לי מקלת ורמקולים אז אנחנו מדברים פה רק על מחשב נטו המחשב צריך להריץ משחקים חזקים כמו קריסיס על איכות מקסימלית או שקרובה למקסימלית ובמהירות... אני לא רוצה שתיהיה איכות טובה אבל תכלס המשחק לא יזוז אני רוצה את שניהם. לא דרוש מערכת הפעלה. אבל אני רוצה שזה יהיה כולל הרכבה לסיכום אני רוצה להנות מהמקסימום שאני יכול לקבל מכל הבחינות. אם שכחתי משהו או לא אמרתי משהו אשמח להשלים תודה אור

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום. יש לי לפטופ של סמסונג. בן שנה וחצי ואין עוד אחריות. כאשר מחברים לחשמל יש אייקון של טעינה אבל האחוז לא עולה בכלל. מה הבעיה? איך מתקנים? מישהו יכול להמליץ על מעבדת תיקונים אמינה וזולה במרכז?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי חברים 👋 עושה רילוקיישן ולכן שוקל למכור את ה-PC והציוד הנלווה, ורוצה להבין מה מחיר הוגן היום. אשמח לשמוע הערכות. לא מצאתי פורום יעודי לנושא. ולכן שואל כאן מפרט מלא (בן 3 שנים, שמור מצוין, ללא OC): CPU: Intel Core i7-12700 MB: Gigabyte B660M AORUS PRO AX DDR4 RAM: Corsair Vengeance LPX 32 GB (2×16 GB) 3200 CL16 GPU: Gigabyte RTX 3070 8 GB SSD: Samsung 980 Pro 1 TB NVMe PSU: Antec HCG 850 W Gold Case: be quiet! Pure Base 500DX White Cooler: be quiet! Shadow Rock 3 Monitor: Samsung Odyssey G7 32" (LC32G7XT) אפשר למכור כמכלול או בנפרד (כרטיס מסך ומסך בנפרד אם צריך). מה לדעתכם טווח מחירים סביר? תודה! 🙏

14. Started by benr,

אחי נמצא כרגע בניו יורק והוא מתלבט בין שני מחשבים הראשון: http://www.circuitcity.com/ssm/Lenovo-IdeaPad-Y430-3222U-14-1-Widescreen-Laptop-Y430-3222U/sem/rpsm/oid/229410/catOid/-18746/rpem/ccd/productDetail.do והשני: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=HYKUIXO3XYGUTKC4D3GFAGI?skuId=8989008&type=product&id=1218006772494 הוא לא בקטע של משחקים המחשב ישמש רק לאופיס,אינטרנט, סרטים.

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  15. אני צריך מפרט למחשב חזק למשחקים שמכיל: מעבד, לוח אם, זכרונות, הארדיסק, צורב, מארז אשמח גם לקבל את הכתובת של האתר שבו בניתם את המפרט תודה!

16. היי, חבר מהצפון ביקש ממני מפרט למחשב חדש (אתם יודעים איך זה, אתה מתעסק בתוכנה וכולם יוצאים מתוך הנחה שאתה יודע הכל במחשבים) האמת שאין מגבלת תקציב מבחינתו אבל הוא ביקש במחיר הכי נמוך שיש, וזה מחיר שאני מחשיב כסביר למערכת שכוללת מסך. השימושים הם סטנדרטיים (אינטרנט ואופיס וקצת סרטים.) כולל ציוד הקיפי מלא (כמובן גם מסך) ההעדפה שלו לחנות זה אייבורי בחיפה. הבקשה היחידה המיוחדת היא שהמחשב יהיה שקט. (הוא אמר, שקצת רעש זה בסדר אבל קריטי שלא יהיה טרקטור) אם אתם יכולים להשאר ב 3000 במסגרת הדרישות סבבה, אם לא, תרגישו חופשיים לחרוג. תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  17. היי יש לי מחשב חדש של אסוס N55SF עם ווינדוס 7*64 והיום התחילה לי תקלה מוזרה מאוד. כאשר אני נותן למחשב פקודת שינה/מצב שינה המסך מחשיך, המאוורר ממשיך לעבוד ויש אורות שהמחשב פועל, אך הוא לא מגיב לכל פקודה נוספת. אח"כ אין לי ברירה לעשות ריסטרט והמחשב שואל אותי אם להריץ בסייף מוד. אין וירוסים. עשיתי סריקה מלאה. גם איחיתי את הכונן ויש הרבה מקום פנוי. כאשר אמרתי למחשב לעשות disk check (האופציה שמעל איחוי) הוא עשה כמה פעולות שהוא לא עושה בד"כ כמו תיקון של קבצים אבל זה לא השפיע על המצב. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום הינני מעוניין לקנות מחשב למשחקים אשר לא ישמש למשחקים הכי כבדים שיש, אך שתהיה לו בכל זאת יכולת גבוהה (נגיד COD4 על הכי גבוה, שירוץ חלק.) הנה המפרט: מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח אינטל מקורי-DP35DPM - DRAGONTAIL/P-35 1333MHZ INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE 2048MB PC8500/HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV דיסק קשיח-WD-500GB SATA II 16M כונן -DVDRW X20 S.ATA סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי +רמקולים מעוצבים USB ללא שנאי 420W +מצלמת אינטרנט+מיקרופון אוקיי אז בקיצור המפרט הנ"ל עולה 3500 ש"ח. את כרטיס המסך אני משדרג לכרטיס Palit 8800GT 512MB ב800 ש"ח. בדקתי והגעתי לעובדה שלוח אם זה אינו ניתן לOverClocking, ולמרות שאף פעם ל…

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  19. לשימוש משחקים כבדים בעיקר, גלישה באינטרנט ועוד כמה תוכנות... אבל רוב השימוש הוא למשחקים כאמור. חייב להיות AMD 3000 לפחות (מעבד חזק עם 2.0GHZ לפחות) סוקט 939 לוח אם חזק תואם כרטיס מסך סופר איכותי שיתאים לכל המערכת, חשבתי על6600GT או 6800 אבל אני צריך דגם ספציפי שיתאים להכל (PCI E או AGP??) זיכרון פנימי של 512, בסטיק אחד, למה? כי אני מתכנן בעתיד הקרוב לקנות עוד סטיק אחד (שיירד קצת הלחץ בבנק : ) מארז טוב + קירור למעבד + ספק כוח (משהו שנחשב לאמין וטוב) כונן קשיח 120G SATA צורב די וי די של NEC בקיצור המחשב הכי איכותי,מהיר וטוב שאפשר להשיג ב6000 ש"ח - לא צריך להוסיף מסך או ציוד היקפי עוד משהו חשוב - אני -ל-א- עושה אוברקלוקינג מה אתם אומרים? יש הצעות?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by sh4y,

אני מודע לכך שהתקציב נמוך לבקשות אבל בכל זאת אני צריך מחשב חזק שיפעיל משחקים על סבבה כזה לא מבקש על הכי גבוהה תודה (: בעיקר לשימוש בגלישה שמיעת שירים יש צורך בעכבר פאד ומקלדת תודה

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by GaTor120,

בגדול המחשב מיועד למשחקים אולי קצת OC מחשב ללא מסך וללא מקלדת+עכבר אני צריך לוח שיהיה לו חיבור IDE כדי לחבר את ההארדיסק הישן והטוב שלי יש ברשותי כרגע ספק 460W של Thermaltake אם הוא מספיק למיפרט החדש אז אין צורך באחד נוסף מארז פול טאוור גם לא יזיק אשמח אם אפשר לצרף מחיר לכל חלק כדי שאוכל להשוות תודה רבה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by m6e4free,

שלום אני צריך מחשב לבר מיצווה, ילד ב 13. דרישות המחשב לא גדולות, אך כך שהמשחקים יעבדו, לא הכי חדשים, אך גם עם בעתיד יתקין משהוא שיעבוד על מינימום. מחפש מפרט ללא מסך, מפרט שמצליך לבנות בעצמי, מגיע עד 4 ויותר...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. שיריץ משחקים אבל לא חובה בהגדרות הגבוהות ביותר. כולל ציוד הקפי ומסך. לאחר המון התלבטויות החלטתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe ¤656 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S483512D3 …

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  24. לקוח מ- http://www.isracomp.com/ 440 Case Compucase 6A19B-400 CPU Intel Socket 775 Core 2 Duo 1.86 GHz #E6300 1092 Memory DDR2 Corsair Value Select DDR2 1024 MB 667 MHz X2 1059 Mainboard Intel 775 Gigabyte GA-965P-DS3 693 Sum 3284 שאר הרכיבים כבר יש לי. אני צריך כרטיס מסך שיהיה עד 1000 שקל וחשבתי על x1950pro אבל אולי זה לא שווה כאשר יצאו עוד מעט כרטיסים חדשים תומכי DX 10 . מה אתם ממליצים לי לעשות בקשר לכרטיס מסך ? השימוש היומיומי במחשב יהיה אינטרנט, עבודה אולי בכל מיני תוכנותומשחקים כמובן . (אני כבר לא משחק הרבה , אז אולי לא שווה להוציא יותר מדי כסף על כרטיס גרפי ..) בבקשה אל תביאו לי כל מיני הצעות מחיר מחנויות באינטרנט ,אני רוצה לקנות במקום קרוב אל…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  25. אז אחרי שסיימתי לשדרג את המחשב שלי בעזרת הפורום אני מתפנה לעזור לאח שלי הקטן (24) , אשמח להצעות מעוניין בקניה כבר בשבוע הבא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 10K זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון רחב בעיקר RPG למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.