ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K (מארז,קירור,כונן קשיח,ספק וציוד הקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TW3 ,FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-27 אינץ' , רזו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר סרטי hd ומשחקים יש עדיפות לרזולוציות גבוהות (אני יודע שכרגע בגלל הכרטיס מסך שיש לי אני לא יוכל לעשות זאת אבל בעתיד אני אשדרג את רכיב החומרה הזה). אז ככה מה שיש לי זה : מעבד : i7 920 מארז : cm 690 כרטיס מסך : gigabyte 9800 1gb אני חשבתי על הרכיבים הבאים להשלמת המפרט: לוח אם: gigabyte x58-ud3r קירור למעבד : corsair h50 זכרונות : DDR III 1600Mhz 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple ספק כוח : SeaSonic 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm דיסק קשיח : Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III צורב : LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe SATA יש לי כמה השגות לגבי המפרט שהרכבתי: 1. האם הספק מספיק חזק לשדרוג כרטיס המסך בעתיד ? (אני יוד…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לשימושים ביתיים. ניסיתי להוציא מפרט הכי זול שאפשר עם אופציה להוספת כרטיס מסך בעתיד ובכלל לא יצא לי זול כמו שחשבתי. חשבתי על 1000 ובסוף יצא לי 1600 ש'. לפני שאני שולח את ההזמנה באתר KSP רציתי לשאול אם אפשר להוזיל במשהו (אולי ספק) ואם לא חסר משהו (אולי קירור למעבד)? תודה רבה. Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty 1 365 365 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI 1 412 412 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston Value 2 99 198 אופציה לעתיד: כרטיסי מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם אני על סף קניית מחשב חדש. המפרט שכרגע אני הולך עליו הוא: מעבד: Q9300 או Q9450 (תלוי אם ארצה להשקיע עוד קצת כסף) כרטיס קול: SB X-Fi Xtreme Gamer כרטיס מסך: 8800GT או 9600GT או 3870 - תלוי בהצעות המחיר שאקבל זיכרון: 2x1gb 800MHZ Kingston בשלב הראשון לא מתוכנן OC, ורוב הסיכויים שאף פעם לא. אולי בעתיד, אם יהיה צורך, אעשה OC קטן בלבד. הבעיה היא שאין לי מושג לגבי השאר: לוח אם, ספק, מארז, האם לקנות את המאוורר שמגיע עם המעבד, או להחליף לאחד אחר, ואולי שכחתי עוד משהו חשוב. אודה לכל מי שיוכל לייעץ בנושא. תוספת (אולי חשוב לספק) - אני מתכנן לקנות 2 HD. אחד גדול - 320GB ואחד קטן (80GB). הסיבה לכך - אני מאמין שזה יאפשר לי להשתמש בקטן לצורך הורדות שותפות שלא יפריעו לעבודה (…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את המאמרים וחלק ניכר מההודעות בפורומים השונים, ועדין נשארתי מבולבל בנוגע לכמה נושאים. המחשב משמש אותי (בנוסף לשימושים משרדיים כגון גלישה ואופיס) גם לקצת משחקים ולקצת עריכת וידאו. הנה מרכיבי המפרט שאני די סגור לגביהם (אשמח לקבל הערות גם עליהם): מעבד אינטל E6600 דיסק קשיח Western Digital, נפח 320GB, באפר 16MB, ממשק SATA2 (דגם WD3200KS?) זכרון פנימי Kingston, נפח 1GB, חיבור DDR II ללא CD / DVD (אני אעביר צורב DVD ממחשב קודם) ללא מסך (יש מסך דק 19" של סמסונג, בעל חיבור DVI הנושאים שאני מתלבט לגביהם: מהירות הזכרון: 667 או 800? עד כמה משמעותי ההבדל בינהם ולאיזה מהשימושים שציינתי? לוח-אם: מבוסס 965 או 975? של איזה יצרן? במה אני צריך להתחשב כשאני מקבל החלטה, …
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז ככה: דבר ראשון המפרט הוא לחבר שלי (בר מצווה), והוא לא מבין כלום במחשבים, אז החלטתי לעזור לו... התקציב: 7500 ש"ח... המערכת צריכה לכלול: מחשב, מסך 17", מדפסת, סורק, צורב (לא צריך DVD), מקלדת עכבר ורמקולים... כמובן המערכת מיועדת למשחקים... זה מה שהגיתי בינתיים : : : הפרט והמחירים נלקחו מpandas... אני לא כ"כ מבין במסך, בסורק, רמקולים ובמארז, בדברים אלו אני צריך עזרה, ובכלל, יש שיפורים תקונים??? (אם יוצאת חריגה מהתקציב, אשמח עם תיעצו דרך להפחית את המחיר...) תודה!!!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, טוב, ה Define R3 עושה את דרכו ל KSP אז צריך להחליט מה אני מכניס לתוכו, תעזרו לי להשלים כמה פרטים. הקדמה: המחשב לשימוש כבד, משחקים ב FHD, תכנות, מכונות וירטואליות ועוד. המחשב משמש אותי לפרנסתי ואת המע"מ אני מקבל בחזרה. התקציב שלי לא מוגדר במיוחד אבל אני לא אוהב לשלם על דברים שאני לא צריך. אני כמעט ולא מחליף את המחשב ועם הנוכחי שלי אני כבר יותר מ 4 שנים. OC לא מתוכנן כרגע אבל בשלב כזה או אחר גם זה יגיע. ההחלטות שכבר קבלתי: i7 2600K על לוח Z68 , 8 גי'גה זכרון, במארז Fractal Design R3 ו Crucial M4 SSD 120 GB. אין צורך בציוד הקפי או מסך מהמחשב הנוכחי שלי אני לוקח: Sapphire 5870 - לא רואה סיבה לשדרג אותו כונן אופטי 3 דיסקים קשיחים (כולם סמסונג, 4.5 טרה סה"כ) ההתלבטויו…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
רכשתי בחו"ל את הפריטים הבאים: מעבד - Intel Core i5 2500K לוח אם - Gigabyte Z68x-UD3H ספק כח - Corsair 650TX V2 זיכרונות - Corsair Vengence 8GB 1600 כונן קשיח - Crucial M4 128GB לאור פריטים אלו אני מעוניין להשלים את שאר הרכיבים על פי הדרישות להלן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש להמנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, תכני HD ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רכשתי טאבלט smartq v7 מבוסס arm (להלן המפרט: http://en.smartdevices.com.cn/Products/V7/200912/04-40.html) המכשיר מגיע עם 3 מערכות הפעלה win ce,לינוקס אובנטו ואנדרואיד. הצלחתי לשנות את השפה לאנגלית בכל מערכות ההפעלה, אך הבעיה שלי שאין תמיכה בעברית גם לא בדפדפנים ובגלישה לאתרים ישראליים אני מקבל ריבועים במקום אותיות. אשמח לקבל רעיונות בנשא כיצד לדעתכם ניתן להוסיף עברית? לפחות באינטרנט שזה הכי חשוב כרגע. תודה רבה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מפרט מחשב זה שבעתיד אצרף כרטיס מסך נפרד. ברצוני להתאים למפרט כרטיס וידאו לצורך המרת קלטות וידאו אנלוגיות לפורמט DVD. האם יש לוח אם או כרטיס מסך שמשולבת כבר תכונה זו מבלי צורך לשלב כרטיס וידאו? אם אפשר - אני מעדיף לשלב מאותה חנות. תקציב עד 200 ש"ח (אם אפשר) תודה מראש!! מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤548 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31542 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX צורב LG GSA-H62N X18 …
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אהלן! אני לא בטוח אם אני שולח את ההודעה לפורום הנכון, אז אני מתנצל מראש אם התבלבלתי. הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים... הכל עבד מצוין, עד שלפני חודשיים הוא התחיל לזייף... מידי פעם, כששיחקתי במשחק (assassin's creed : brotherhood, שאמור לרוץ סבבה על המחשב שלי) - המחשב נתקע, בלי סאונד, כשהמסך תקוע על תמונה 'מפוקסלת' (מלשון פיקסל )... בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוס, פירמטתי כמה פעמים - לא הלך... היום המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס בלי להיתקע, ואי אפשר לעבוד עליו.... התייעצתי עם חברים והגענו למסקנה שזה ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך או במעבד... לדעתי מדובר בכרטיס המסך, ולכן אני מכין את עצמי לקניית כרטיס מסך חדש. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי למצוא כרטיס מסך,…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, דרושה עזרה בהתאמת לוח אם למחשב חדש עם מעבד i3-SB 2120 , ללא כרטיס מסך בשלב הראשון. מטרת המחשב עריכת תמונות קלה בפוטושופ ובעיקר גלישה, איחסון ואופיס. -זכרון 4 ג'יגה 1333, -קשיח 500 ג'יגה 7200rp >>>האם סוג כרטיס רשת מובנה: Realtek® 8111E , 1 x Gigabit LAN Controller(s), שווה ערך ל- 10/100/1000mbit ? תודה מראש... אורי
-
- 45 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
טוב אז כבר פתחתי דיון לגבי לפטופ שאפשר יהיה לשחק בו סימס 4, אבל אנשים מסביב שיגעו אותי ואמרו לי שלפטופ זה לא רעיון טוב (בגלל הסוללה שתיטחן מהמשחק הממושך) ושכדאי מחשב נייח (גם בשביל הנוחות). אז אשמח לעזרה שוב לגבי התאמת מחשב, והפעם גם את המלצתכם אם כדאי נייח או נייד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול זה יהיה מחשב שישמש אותי לשחק סימס 4 וגם לצלם סרטונים ולערוך אותם (סרטוני הדרכה של המשחק עצמו), אבל גם משמש לאינטרנט, פייסבוק, יוטיוב. לא משהו מיוחד חוץ מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד עבור עבודות תכנות, אינטרנט ואופיס. על המחשב להיות קל ובעל מסך של 12 - 13.3 אינטש. לא צופה בסרטים ומישחקים. ולא צריך דיסק של יותר מ 320GB. תקציב של בסביבות ה 3000 ש"ח. אמנם לצרכי תיכנות צריך מחשב חזק (אני מריץ כמה ורסיות של visual studio וכן sql server) אבל יש לי מחשב נייח שבו מתבצעת מרבית העבודה, הנייד ישמש ל 30% מהזמן. אני מתלבט איזה מתכון של מעבד, דגם וזיכרון יתאים לצרכי. אשמח לקבל המלצות על מכשיר קונקרטי.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ארץ רכישה: ישראל * מטרות המחשב? שימוש באופיס אינטרנט עריכה בפוטושופ (באופן חובבני) מוזיקה וסרטים, המחשב נקנה בעקבות התחלת לימודים במכללה * גודל המסך?15.6 בעיקרון אבל אפשר גם פחות, עד 14 * משקל רצוי? בין 2 ל-3 כמובן שעדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן של שלוש שעות ברצף בדרך חוצמזה קצת יותר או קצת פחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI וכל יציאה נוספת תבורך (קורא כרטיסים,ESATA וכו' * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אבל מעדיף DELL או HP פתוח לכל שאר החברות כמובן תודה לכל מי שמשקיע מזמנו לעזור !!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז בחרתי לי מחשב מפלונטר ואני ממש לפני קנייה. הייתי שמח לשמוע טיפים בנוגע למפרט שמיועד לגיימינג עד 11K. בנוסף אני רוצה לקנות מסך אבל פה ממש כואב לי הראש. נראה שהדיבור הגדול הוא על ASUS ROG שעולה לא מעט בכלל. אני מדבר על ה 27" (2K). ולמרות שברור לי שהמחשב הנ"ל הוא לא דוגמה מעולה לעלות תועלת המסך של ASUS טיפה יקר בעיניי. בזמנו לפני 5 שנים~ קניתי את ה 23" של DELL עם הפאנל IPS ועלה לי 1200. היום, סיפור אחר לגמריי. אני שואל את עצמי האם כדאי לי לקנות את המחשב עכשיו ולהמתין עם המסך עד שמשהו ישתנה אבל אני לא מוצא עדויות לכך שמשהו הולך להשתנות בהרבה. אז חוץ מ ASUS ROG שעולה 3K+ האם יש אלטרנטיבות? יש לציין שאני פחות בעיי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב הוא: 3.500K המטרה: גיימינג... קול אוף דיוטי GTA V בטרפילד.... הכרטיס מסך ברשותי... GTX 680 4G... איזה מעבד אפשר להצמיד לו? i3 i5 איזה ספק? אשמח לתשובה...
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן חברלס.......החלטתי לאחר כמעט 3 שנים שאני צריך להחליף את המחשב שלי למחשב עריכת וידאו\משחקים רציני!!! אני שוקל מאוד ברצינות ללכת על הATI X800 XT שעולה בסביבות ה 3000. השאלה היא איזה לוח כדאי לי ליקנות כדי שינצל כמה שיותר ת הכרטיס.....כמובן PCI EXPRESS אבל גם שלא ישבור את חשבון הבנק! כמה שאפשר..... החלטתי גם ללכת על ה3.0 GHZ נראה לי שזה מספיק...........הבדלי המחירים עד ה 3.4 גבוהים ולא נראה לי שאני יקבל עודף ביצועים מזה.........אני צודק? דרך אגב ...בלי לפגוע בכול מעריצי AMD המחשב שלי פועל NONSTOP ואני צריך שישרוד לי די הרבה זמן וממש אין לי צורך ב"פלטה חמה" בישביל להכין פנקייק.. אז תירדו מההצעות על AMD שוב בלי לפגוע.... אשמח לקבל כמה הצעות.....
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מפרט כמתואר בכותרת, ואני צריך עזרה בנוגע לכמה רכיבים, המפרט כרגע מורכב מ: Processor: Intel Core 2 Quad Q9400 - 1,194 Graphics Card: PALIT ATI Radeon 4870 512MB - 1,162 Monitor: Samsung T240 - 1,497 Hard Drive: Deskstar 7K500 500GBוHitachi/IBM - 259 Memory: Mushkin 996635 4GB - 273 כמובן שהמפרט הזה לא סגור, גם בנוגע לרכיבים החסרים וגם בנוגע לאלה שכבר קיימים, השאלות שלי הן כאלה: א. האם הייתם ממליצים על מעבד שונה מזה שבחרתי? (יותר ספציפית, האם היחס עלות/תועלת עליו גבוה) ב. קראתי בכמה מקומות שהRadon 4870 עולה על הGTX+ 9800, במקרה זה מדובר על PALIT 512MB, ההבדל במחיר הוא באיזור ה50 שקלים, האם הוא באמת עדיף? ג. בנוגע ללוח, מארז וקירור - אשמח מאוד לשמוע המלצ…
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שימוש של המחשב: שרת רץ על xp pro אליו מחוברים 5 מחשבים(שגולשים ומשתפים data base של תוכנות וקבצים). מחשב תמיד דלוק וללא כיבוי כלל. תוכנות שרצות עליו: אופיס, ותוכנות משרדיות לא כבדות. אני חייב מפרט אמין ביותר עד 2000ש"ח(ואם אפשר אפילו לחסוך טיפה כי אני קונה גם ווינדוס). ראיתי את המפרטים המשרדיים שעלו ב 1/5/09 האם הם מתאימים לשימושים הנ"ל? במיוחד מבחינת אמינות הרכיבים? אשמח להמלצות תודה.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אהלן, כמו כל קונה ממוצע אחר בלי הרבה רקע במחשבים, גם אני הלכתי לאיבוד בתוך אוקיינוס האפשרויות אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם מחשב או מפרט ספציפי לצרכים הבאים: 1. עבודה סטודנטיאלית רגילה- כל יישומי האופיס, אינטרנט. צריך הארד דיסק עם נפח מכובד (500GB לפחות) 2. משחקים. אני אמנם לא גיימר, אבל אני כן רוצה מעבד חזק. i5 יעשה את העבודה נראה לי. 3. עריכת תמונות בפוטו-שופ ותוכנות עריכה אחרות. האם בגלל זה אני צריך כרטיס מסך חזק, או שמספיק האינטל הסטנדרטי? 4. רוב המכשירים שאני משתמש בהם היום יש להם usb 3 5. מסך 15.6 חובה. הסתכלתי על הVOSTRO של דל לא מעט, איך הוא? האם יש דגם מומלץ יותר של HP או ASUS? או אולי חברה אחרת?] התקציב שלי הוא בערך 3500 אולי קצת יותר, האם זה ריאלי? תוד…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי אני מחפש סוללה של 9 או 12 תאים למחשב נייד. חיפשתי בפורום בfaq-ים ובגוגל ולא הצלחתי להבין איך בדיוק אני מתאים סוללה למחשב נייד. כלומר כרגע יש לי acer 5738zg עם הסוללה המקורית של ה6 תאים שהדגם שלה הוא as07a31 אני מרגיש שאני בתוך בלאגן שלם ושום דבר לא ברור ויש לי מלא שאלות, מקווה שתוכלו לעזור לי: האם יש דגמים אחרים של סוללות שגם יתאימו למחשב? או שאני חייב לחפש את אותו דגם בדיוק אבל עם 9 תאים? האם יש אתר או מקום שאתם ממליצים באזור המרכז לקניית סוללות מקוריות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי כל מיני דעות לגבי איזה הספק נדרש כיום למחשב ביצועיסט, ואני מנסה לברר האם ספק איכותי (antec, enermax, etc) של 380W יספיק למפרט הנ"ל, או שאולי זה לא מספיק חזק ואני צריך לעלות לכיוון 430W, המפרט הוא: A64 +3200 /2000 @ 2500 OCZ PLATINUM SERIES 2X512 PC3200 OVERCLOCKED ATI R9800 TO BE REPLACED IN 1 YEAR WITH 6800 SERIAL ATA HD X 2 DVD/RW DVD מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, אני עומד על תקציב די דל 2,500 ש"ח למחשב נייד. אני סטודנט למדמ"ח ואשתמש במחשב בעיקר לשימושים יומיומיים + קצת תכנות + מעט מכונות וירטואליות (VirtualBox etc...), אני לא מתכוון לשחק בו חוץ מאיזה פיפ"א מדי פעם. שני המחשבים שאני מתלבט ביניהם עולים בדיוק 2,500 אבל אם יש לכם איזושהי המלצה יותר טובה, גם אם תעלה 200 ש"ח יותר זה יהיה בסדר. חשבתי על זה והחלטתי שאני חייב בעיקר 8GB RAM ו- 256SSD. ניידות לא מאוד חשובה לי אבל לא אתנגד (כלומר מעדיף בגדול 13.3 או 14), מעדיף בלי מערכת הפעלה כי בדר"כ אני עם לינוקס וחבל על הכסף. אני מתלבט כי מצד אחד ה310 הוא i5 דור שביעי, אבל הוא גדול יותר ומגושם וצורך יותר סוללה, ומצד שני ה510 קטן יותר ומעוצב יותר, נייד וצורך פחות …
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? 14 (מתלבט אם 13.3 לא יהיה קטן מידי- לא שולל) * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בקיצור, אני רוצה מחשב לעבודות משרדיות, הדגש על שימושיות - שיהיה נוח ונעים לעבוד איתו. אני מתלבט אם כדאי להשקיע ב-I5, כי ממש חשוב לי שהמחשב לא יגמגם שיש עליו טיפה עומס. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-