ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב למשחקים ועבודה עם מטלב וסימולינק ישנה אפשרות ל OC מעבד אינטל בלבד לא מעוניין ב AMD תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
צורב:STSA DVD + DUAL LAYER X18 מעבד:INTEL E6750 1333FSB C2D דיסק קשיח:HITACHI STS2 16MB 320G כ.מסך:Innovision GF8600GT 512MB HDTV PCIE זיכרון:PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ לוח אם:MSI P35 PLT COMBO 7.1 1G מסך:LG 1953TR 2000:1 DVI 2MS כולל מקלדת ,עכבר אופטי,רמקולים האם יש צורך להוסיף משהו והאם המחיר שווה? והאם ניתן להשיג מפרט טוב יותר באותו מחיר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה גרפית בפוטושופ ועם קבצי RAW המחשב מיועד לעבודה מרובה במקביל, המחשב שלי היום לא ממש סוחב ביטורנט מוזיקה פוטושופ ולייטרום ביחד אני גם רוצה שיהיה לו כרטיס מסך שיאפשר לי לשחק משהו, אני חושב שעד 1000 שקל מהתקציב לכ. מסך זה בסדר ? עוד משהו חשוב זה השקט , בעיקר ב IDLE אבל גם בעבודה תודה ! (:
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות על המפרט הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤491 http://skypc.co.il/product.asp?pid=E2180 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 ¤404 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39250 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤366 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤435 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7600GS Sonic 256MB PCIe ¤404 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28501 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤32 http://skypc.co.il/product.asp?pid=S144W מארז כולל ספק …
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הינה המפרט : INTEL CORE 2 DUO E6550 (4MB) 1333Mhzמעבד INTEL CHIPSET P35 לוח אם 320GB SATA II 7200 RPM 16MB HITACH דיסק קשיח 1024MB DDR II 800Mhz זיכרון PIONEER X18 SATA DVD צורב DVD Nvidia GeForce 8500GT 512MB כרטיס מסך LG דק 19" LCD 1953TR +DVIמסך כמה לדעתכם הוא שווה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חריגה עד 100 שקל.להשתדל שלא. שימוש ביתי:אינטרנט, אופיס, הורדות וכו'. צריך 2 ג'יגה RAM, ספק+מארז טובים אבל לא להשתגע. חשוב שתהיה אפשרות הרחבה PCI-E 2.0 ושהלוח יהיה בעל החיבורים החדשים ביותר כי ככל הנראה הוא עומד להישאר לאורך זמן. חשבתי על 2 ההצעות הבאות: (בראשונה דרושה עזרה לצמצום החריגה): בנוסף אם אפשר ממש יעזור לי מפרט מהחנות הבאה מהסיבה שהיא קרובה מאוד לבית שלי: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=960&catcode=105&AdCat=&parentid=
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש לצורכי תכנות בעיקר ובזמני החופשי משחקים... התכנות דורש ריבוי ליבות לכן מרובע ליבות מחויב המציאות, וכנל 4 גיגה זכרון. דבר שמאוד חשוב לי במחשב הוא השקט - עדיף כמה שיותר קירור פסיבי (כולל כרטיס מסך), גם אם הקירור הפסיבי בא על חשבון OC יותר טוב. לא בא בחשבון בכלל קירור מים או גז או כל הוריאציות שלהם. השאלון הסטדרטי מצורף: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 6-7K עדיף כמה שפחות מן הסתם. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואינטרנט, תכנות ש…
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אמרו לי שאתם הכי טובים ולכן אני שואל את זה פה. אבא שלי חושב ש5K זה הרבה כסף למחשב כי מחירי המחשבים ירדו. אני מבקש ממי שיכול מפרט ב 5K (רק מחשב) שיצדיק את המחיר. כמובן שמטרת המחשב היא משחקים כבדים BF כרגע והחדשים שיצאו בקיץ. ואם אפשר הסברים גם מה ההבדל בין מחשב ב3 למחשב ב 5 (חוץ מכרטיס מסך...) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ללא מקלדת ועכבר וללא מסך ! תודה רבה ואיזה חנות מומלצת בבאר שבע יש למחשבים ?
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום...קוראים לי נדב אני חדש פה וגר בגרמניה...אממ אז ככה מצאתי מחשב שאני כנראה הולך לקנות אבל יש רק בעיה אחת: הלוח אם..הוא של חברת asrock והדגם:alire NF 6g DVI עכשיו הבעיה היא שאני לא מכיר תחברה ולא ממש מבין בזה ....כדיי לי לקנות את הלוח אם הזה?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לחבר,בעיקר למטרות של לימודים,OFFICE,אינטרנט וכו'...משחקים פחות חשוב. יש לי כמה התלבטויות,אולי תעזרו לי... בטווח המחירים של 4500-5500 הבנתי שיש את את דגמי ה DV6510 ו DV6660 של HP, ודגם Acer Aspire5520. קצת לא ברור אבל ה ACER מגיע עם 2GB זיכרון וגם כ.מסך יותר טוב והוא זול יותר ונחשב לפחות טוב... האם זה רק בגלל השם?? אני יודע ש לHP יש מעבד חדש מסדרת ה SANTA ROSA,אבל האם זה עד כדי כך משמעותי? יש גם אפשרות של יד שנייה,כשהACER מיד שנייה עולה 3500 ש"ח... והHP הכי זול בחנות 5000 ש"ח. תמליצו לי על מה ללכת בבקשה, או שאולי בכלל משהו מ LENOVO? אם אני לא אראה הבדלים משמעותיים בביצועים ועבודה,אז כמובן שאני מעדיף את הזול יותר... אלא אם כן ה HP באמת הרבה יותר טוב…
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המחשב הזה Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1637 Model Name IN-RC03-1637 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 2.0GHz ,800MHz FSB , 4MB L2 Cache Memory 2048 MB 667MHz (2 x 1024MB) HD 160GB 5400 rpm Display 15.4'' Wide Screen XGA+ display with TrueLifeTM (1440x900) GPU NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory Optical Device DVD Multi Burner Wireless Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-PCI Card Card Reader 8-in-1 Memory Card Reader Bluetooth Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Webcam 2.0mp Camera Parallel No Serial No S-Video Out Yes USB …
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מחשב למטרות פיתוח וגיימינג, אשמח אם תוכלו לעזור לי עם הידע שלכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג, אלא אם כן השדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב? פיתוח, מכונות וירטואליות, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4 ומשחקים חדשים בצורה חלקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p, שני מסכים בסביבות 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש ר…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, הצגת מצגות, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, לא משנה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, בגדול עד 2.5 נראה לי סביר, אבל פחות זה יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר. כל עוד זה לא קצר בצורה הזויה, זה שיקול פחות חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI זה כבר סטנדרט... * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף שיהיה SSD או לפחות SSH * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שתהיה אחריות איכותית בארץ ולא א…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית מעניקה לנו טעימה קטנה מהמוצרים החדשים שתציג בתערוכת CES בתחילת השנה הבאה, כשבתפריט ניתן למצוא מגוון מסכים מתקדמים וגם ניידים במשקל שובר שיאים חודש ינואר עוד רגע כאן, וכל חובב טכנולוגיה וגאדג'טים אמיתי ידע שזה אומר כי תערוכת CES נוספת, הגדולה בעולם למוצרי אלקטרוניקה לצרכנים הביתיים, ניצבת ממש מעבר לפינה. חלק מהיצרניות מתחילות לבנות את הבאזז והציפייה לקראת התערוכה הגדולה כבר עתה, ואחת שהפכה את העניין הזה למסורת כבר מזמן היא LG, שאוהבת מאוד לספר על מוצרים חדשים שלה מבעוד מועד, עם מעט מאוד פרטים טכניים רשמיים. זה קורה גם השנה, כשהיצרנית מקוריאה מבטיחה לחשוף כמה וכמה דגמי מסכים חדשים ב-CES 2016 – חלק בתצורת Ultra Wide, קעורים ועם חיבורי Th…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בעיקר ליטיוב פוטושופ אופיס . אם אפשר להכניס כרטיס גרפי GT730 תודה. ושיהיה מארז קטן. אם אפשר לרכיב את המחשב מאייבורי
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב המחשב שלי חזר מתיקון אני רוצה לבדוק עם המחשב חזר עם אותו מפרט זיכרון של כרטיס מסך אני רוצה לבדוק איך אני עושה את זה??? ניסיתי עם CPU-Z אבל הוא לא מראה לי את כרטיס השני רק את מובנה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש עוד מעט יום הולדת והוא רוצה לקנות מחשב נייד כמתנה. הצרכים שלו הם רגילים הוא צופה בסרטים,משתמש באינטרנט וכו. הוא לא צריך מחשב נייד קטן רצוי מסך בגודל 15.6/15.4 משקל בנוני עד 2.7 רצוי זמן סוללה לא קצר מידי(לא 3 שעות) רצוי יציאות עדקניות כמו DVI,HDMI שיהיה בלוטות ואלחוטי וכמובן צורב DVD ולא דרוש כונן גדול מידי 250+ תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני סטודנט ולא זקוק למחשב חזק ומתוחכם מדי, השימוש שלו יהיה בעיקר לאינטרנט, אופיס, אקסל, וורד , סרטים ולפעמים גם למשחקים (אבל ממש בקטנה). אחרי סיבוב מקיף בפורום המצוין הזה, החלטתי לבחור ב Dell Inspiron N5010 i3-350M או FUJITSU Lifebook AH530-4 מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהדגמים ? ומה אתם ממליצים לי בסופו של דבר לבחור ?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג למחשב חדש ואני לא יודע איזה ספק יספיק לי למערכת. Processor: Intel Core 2 Duo E7500 2.93Ghz M/B: MSI RC410M2 Graphics Card: Axle 9800GT 512MB RAM: Ceon 2GB 667Mhz תשתדלו שהוא לא יהיה יותר מ-200\250 ש"ח בבקשה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מפרט משרדי High End, מעודכן למרץ 2010, ללא ציוד היקפי בעלות כוללת של 2385 ש"ח עדכון אחרון: 14/04/2010 << מפרט דומה במחיר נמוך יותר מפרט דומה במחיר גבוה יותר >> זהו מפרט המיועד לעבודה משרדית אינטנסיבית וריבוי משימות, המבוסס על מעבד מרובה ליבות העדכני ביותר עם hyperThreading ומנגנון TurboBoost המעלה אוטומטית את תדר המעבד בישומים שאינם תומכים בריבוי ליבות וכך משפר את הביצועים גם עבורם. בנוסף המעבד כולל ליבה גרפית מובנית עדכנית ותומך בתכני HD ובעבודה עם שני מסכים במקביל ללא צורך בכרטיס מסך נפרד. השילוב של ה-I5-650 עם לוח H55 מהווה את השילוב העדכני והחסכוני ביותר כיום מבחינת הספק ופליטת חום, בפער משמעותי מאוד מכל שאר המתחרים בקטגוריה. למפרט זה בחרנו לוח אם משתלם …
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
1. התקציב הוא רק למחשב ללא המסביב וחריגה של עד 200 ולהשתדל שלא! 2. מחשב לאינטרנט אופיס וסרטים א) דוגמאות לתוכנות: הורדות אי מיול ויוטורנט, תוכנות שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים, ושאר הדברים הבסיסיים שצריך מחשב.. ב)לא מיועד כלל למשחקים! 3. יש צורך במסך דק רחב זול אך אמין (לחסוך כמה שניתן) 4. השקט לא קריטי אבל כדאי שלא ירעיש =5 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. לא צריך מערכת הפעלה, אתקין לבד 7 7. אשמח להמלצות לחנות במרכז 8. אין בקשות מיוחדות, חוץ מהצעות חיבור בצורה הזולה ביותר לטלויזייה רגילה, לא LCD 9. רק זכרון במידה וצריך ישודרג בהמשך.. ועכשיו בסגנון חופשי: אני צריך המלצה למחשב ביתי בסיסי לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. אני לא רוצה להוציא הרבה כסף אלא לחסוך כמה שאפשר …
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חיפשתי באתרי אינטרנט בארץ ולא קיימת האופציה הזו בחו"ל מאידך האופציה קיימת עזרה מישהו?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמלצת הפורום קניתי את המחשב הזה: Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI DDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) המחשב עובד סבבה (למעט מספר בעיות שהיו לי בהתחלה, אבל זה עקב הרכבה בעייתית) אבל מסתבר שלא ניתן להוסיף לו סטיק זיכרון נוסף זהה מפני שהמאוורר גולש מעל חריץ הזיכרון, הזכרון של G.skill שמגיע עם…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, זקוק לעזרה בהרכבת מחשב : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא גיימר כבד,הרבה תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימר קל/בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מפרט כולל מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות תודה מראש! 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-