עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alexrta,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS ה-U35JC ושמתי לב שברגע שאני עובר לעבוד על סוללה בלבד התדר רענון של המסך יורד ל-40HZ וברגע שאני מחבר לחשמל זה עולה בחזרה ל-60. רציתי לדעת עד כמה זה משפיע על זמן הסוללה (עם בכלל)? פשוט זמן סוללה מאוד חשוב לי אבל מצד שני העבודה על 60HZ פשוט יותר נעימה לעין ויש הרגשה שהכל עובד יותר חלק. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  2. Started by mudonroad,

יש ברשותי את המחשב הזה: מעבד E6300- Gigabyte GA-EG41MF-S2H Intel® G41 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail Model GEG41MES2H Mushkin DDR2 4096MB (2x2048) 800MHz 5-5-5-18 SP 996558 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS RAIDMAX APEX Black Gaming Case Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM ספק כח סיסוניק 350W איכותי, האם הוא יספיק לי למחשב HTPC להצגת סרטי HD? אם לא, מה אני צריך להוסיף? איזה מארז HTPC יתאים לו? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  3. Started by Oranl,

היי, אני צריך בבקשה מדריך להחלפת מסך במחשב נייד. עדיף מצולם או עם תמונות.. אם יש ספציפית ל-HP PAVILION אז עדיף.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  4. היי חברים! אני עורך אודיו ויוצר מוזיקה אלקטרונית. בתקופה האחרונה המחשב מתחיל לקרטע קצת ולהחלש, ככל שיש יותר ערוצים, וערוצי MIDI, וכלים כמו EQ, COMPRESSOR, הפרוייקט נהיה איטי ונוצר המון בלאגן. אני רוצה "לשפר" את המחשב באמצעות תיסוף/קניה של חלקים חדשים. המפרט כרגע הוא: Intel E8400 Gigabyte E45 DS3L 4GB RAM אני משתמש במערכת הפעלה XP ולכן אני לא יודע עד כמה ומה תיתן תוספת של זיכרון RAM...(לא מעוניין לעבור מערכת הפעלה). אבל לגבי מעבד, החלפה של מעבד למשהו חזק יותר יתרום בהרבה יותר? ואם כן, איזה מעבד יתאים ללוח שלי (אם קיים עדיין) במקום שאצטרך להחליף את כל המערך? מה אוכל לשדרג בנוסף ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  5. Started by uzi123,

ראיתי מפרט ב-2400 ש"ח באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode= השאלה היא האם המחיר מוצדק/הגיוני.. ? האם המרכיבים תואמים אחד לשני מבחינת יעילות? איך הלוח והמעבד מבחינת אוברקלוקינג? אני מקווה שנתתי מספיק נתונים. תודה מראש לכל העוזרים !!! עוזי בהתחלה חשבתי על תקציב של 2000 ש"ח אבל כנראה שאני יכול להתגמש על 2300 ש"ח. אני אולי אתפשר בגודל הדיסק הקשיח אבל לא על גודל זיכרון של 1G. אני רק לא בטוח מבחינת מהירויות - מה קריטי

6. אני רוצה לקנות טאבלט לכתיבה עם עט ללימודים. בינתיים מצאתי רק שני אופציות : Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T585 Samsung Galaxy Tab S3 9.7 SM-T820 ה S3 מגיע עם S-PEN ועולה בסביבות 1900 שקל וה A 10.1 מגיע בלי העט ועולה בערך 950 שקל . אני מעוניין לדעת אם ה A 10.1 יענה על הצרכים של שימוש בעט לכתיבה, האם כדאי להשקיע ב S3 ואם כן למה? כי השימוש העיקרי הוא לכתיבה, האם 2 גיגה ראם יספיקו לזה? ואם יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע אותן(רק לא מוצרים של אפל כי הבנתי זה סיוט להעביר קבצים בין המכשירים שלהם לאלה שלא של אפל).

7. רק לוח אם עוד לא החלטתי אז תגידו לי איזה עדיף. או אם יש לכם הרכב אחר טוב יותר. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1050 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 530 530 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 580 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 295 590 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950XT 256MB GDDR4, 2xDVI, VIVO PCI-E 1 1690 1690 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 395 395 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  8. Started by avim1990,

יכול ליהיות שזה לא מתאים לכאן, אם כך אז אני מתנצל מראש. שלום לכולם, דודה שלי מתכננת ללמוד גרפיקה (נראה לי שהיא תעבוד בעיקר עם פוטושופ) והיא ביקשה ממני לעזור לה למצוא מחשב. שמעתי מהרבה מקומות שעדיף מחשב נייח לגרפיקאים על פני נייד. השאלה שלי היא מה הסיבה לכך?? כלומר מצאתי למשל את הנייד הבא: ׳�׳—׳©׳‘ ׳*׳™׳™׳“ "15.6 ׳�׳¢׳‘׳“ Core i7-2630M ׳–׳™׳›׳¨׳•׳� 8GB ׳“׳’׳�: Dell Inspiron N5110BKi263 - Inspiron N5110BKi263 ולפי מה שהבנתי מה שחשוב לתוכנות העריכה הוא מעבד חזק וזיכרון ופחות הכרטיס מסך (פרט לכאשר עושים זום בתמונה). ובמחשב הזה המעבד ממש חזק ויש בו 8 ג'יגה ראם. אני די בטוח שזהו מחשב ממש טוב, אבל אני לא כל כך יודע מה הדרישות שצריכות ליהיות ממחשב של גרפיקאים, והייתי שמח אם מישהו…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  9. Started by tomermu,

מישהו יכול לתת הסבר קצרצר על ההבדלים במעבדים? למשל לאינטל יש כל מיני מעבדים עם אותיות שונות. מה הן מסמלות? ו

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  10. Started by dror_gh,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד בסכום של עד 5000 ש"ח המחשב הוא בעיקר ללימודים . חשוב לי שיהיה עם מעבד של אינטל (core 2 dou) ההייתי שמח לשמוע המלצות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  11. כרגע אמור לשמש עבור עריכת סרטונים קצרים של כמה דק' באיכות 4k . מעוניין להשקיע עד 5 אלף ש"ח לפי מחיר באילת. המליצו לי על המחשב הזה בקישור שאוסיף פה. אשמח לתגובות מקצועיות וענייניות האם המחשב הזה מספיק טוב בשביל העריכה שאני צריך ואם לא אז מה כן ? תודה . https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=40986&Original=1

12. אם אני אקנה מאוברקלוק אני אקח אוברקלוק מהחנות ולפני זה אברר כמה OC לבקש מהם. ללא OC : מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ¤ 457 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 600 1 קירור למארז Scythe 120mm S-Flex 800RPM 33.5CFM ¤ 80 2 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 361 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 כרטיסי מסך BFG 8800GTS G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ¤ 2160 1 צורבי…

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  13. שלום לכם יש לי חבר שרוצה מחשב חדש לבית שלו.. רף המשחקים שלו נגמר ב-FIFA (לא דרישות גבוהות). כמה תקציב יספיק למחשב שיעבוד לו לאיזה 3-4 שנים בכייף? אשמח גם מפרט שיהיה קל לשדרג אותו עוד שנה שנתיים אם ירצה.. אפילו עכשיו ללא כ.מ ובעתיד רק להוסיף אחד כזה.. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  14. Started by motie,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש בתקציב של עד 5,000 שקל פלוס מינוס ללא מסך. שימושים: הרצת סרטי 4k בקלות, קצת משחקים לילדים, לא גיימרים ועבודה, אינטרנט וכו'. אשמח למפרט שיחיה טוב לשנים הקרובות. תודה רבה!

15. אהלן חבר'ה, נתבקשתי ע"י קרובת משפחה שלי לעזור לה לקנות מחשב. היא צריכה אותו לאינטרנט, אופיס ומשחקים פשוטים כמו סימס. אשמח לעזרה בבניית מפרט , תודה לכל העונים. ;D מצטער ששכחתי לציין היא לא צריכה ציוד היקפי וצורב.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  16. שלום רב לתותחים כאן. צריך את עצתכם לגבי מפרט לחבר. שיהיה למשחקים ברמה בינונית בלי פילטרים לדוגמא אבל רזולוצייה מקסימלית ברוב המקרים. חשוב שיהיה מהיר לגלישה בתכני אינטרנט, ולהפעלת סרטים ב HD המסך הוא 19 1. מה התקציב המקסימאלי 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולהגיע למצב של 4000 אם יש אפשרות כזאת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD , גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD Ghostsבעיקר COD MW 1 2 3 COD BO 1 2 \ CRYSIS 2 3 NFS ועוד כל מיני משחקים. בסיגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by The TrCkeR,

אני רוצה לקנות זכרונות חזקים למחשבי, בכדי שאוכל להעמיס עליו הרבה תוכנות פועלות בו זמנית (מעבד P4 2.4B, HD SEAGATE 60 GM 7200 RPM 100MBP/S). יש לי אפשרות לקנות מחו"ל. האם הזכרון באתר להלן, אמור לפעול כראוי, וכדאי לקניה? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=74942&item=6732036031&rd=1 אשמח לקבל הצעות לזכרונות אחרים בארץ ובעולם בכלל. הלוח שלי תומך ב-עד 333 MHZ לזכרונות, אך אני מעדיף DDR 400, כדי שכשאקנה מחשב חדש, אחבר את הזכרונות אליו. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מהחדשים ביותר ועד הישנים, וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, BATTLEFIELD, GTA, COD, וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי גבוהה שיש. המחשב כנראה יחובר לטלוויזיה בסלון, המחשב הוא בשביל חבר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום , אני מחפש לקנות מחשב נייד- כבר מההתחלה שללתי דו ליבתיים מסיבה של תקציב (6500 שח) -ואז נפלתי על חנות אחת עם מפרטים מעולים: איך המערכת הבאה? http://buy.digitalsupport.co.il/product.php?productid=223&ref=zap מצאתי שני חסרונות בולטים לעומת מערכות אחרות: 1)מחשב של אינטל-אני לא יודע איך הם בבניית מחשבים ניידים. 2) מסך 14'' , אך לאחר שיקול היות והמחשב בבית יהיה גם ככה מחובר למסך LCD 17'' , אז זה לא מפריע ובדרכים -אני רואה את הגודל הקטן דווקא כיתרון. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  20. Started by ramron,

אודה אם מישהו יכול לעזור לי לאתר ספק ישראלי לכרטיס miniPC של אינטל Intel2915ABG אני זקוק לכרטיס wi-fi התומך בפרוטוקול Leap הכרטיס אמור להחליף כרטיס via סטנדרטי שאינו תומך

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  21. Started by Dudass,

הי, אח שלי אמור לקבל מחש מהעבודה והוא שאל אותי מה עדיף לקחת? אחד משני המחשבים המוזכרים בכותרת. למחשבים מפרט די דומה, מעבד זהה ואותה כמות זכרון. כרטיסי המסך מעט שונים, ובמחשב של דל מכניסים הרחבת USB 3 במקום הכונן האופטי. יש למישהו הכרות עם המחשבים הללו? המלצות? אשמח לשמוע, תודה.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

אמא שלי מתכננת לקנות לי לפטופ שיהיה לי לצבא, ובכלל. אז היא צריכה מפרט שלא יהיה יקר. אני מחפש משהו נחמד שיריץ ויסטה בלי בעיה. אבל לא צריכה להריץ CNC3. קשה לי ממש להסביר מה בדיוק אני מחפש אבל אני נותן לכם בסיס אולי תנסו לעזור, תמליצו וכבר נראה, האמת שאמא שלי לא נתנה לי תקציב אז אני לא יכול להגיד מחיר מקסימום, רק שתדעו שזה ב$.. כמה דברים בסיסים, HD של 60-80GB מינימום! זיכרון - בין 512 ל1GB - יש עדיפות ל1GB (אבל זה תלוי במחיר הסופי) כרטיס מסך - כמו שאמרתי לא חייב להריץ CNC3 או TEST DRIVE אבל שיכול להריץ משחקים כמו NBA 2007 או אפילו יותר ממנו על איכות טובה. גודל מסך, האמת שאין לי מושג איזה גודל הוא הנפוץ ביותר אב מה שאתם אומרים כנראה יתאים מעבד - הייתי מעדיף C2D אבל…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  23. Started by Discreet,

בעיקרון לימודים,משחקים קלים,סרטים,אינטרנט וכו. מבקש מאייבורי או מKSP תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  24. Started by boy toy,

אוקיי אז חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש,ואלו הם המפרטים שהציעו לו,אני אשמח לשמוע את דעתכם עליהם. ומפרט מספר 2:

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, שימוש רב בדפדפן אינטרנט, הפעלה של מספר רב של חלונות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010 שימוש יומיומי. מבקש לאפשר במידה וארצה לעדכן מערכת הפעלה לWindows 8 ללא צורך בעדכון רכיבי חומרה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.