עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מבקש מפרט לסבתא שלי, הצורך שלה הוא בעיקר שיחות ב-Skype ומשחקי בריג' אונליין, הייתי גם מוסיף שרצוי מחשב שיוכל להריץ סרטוני יוטיוב ב-1080p בצורה חלקה לגמרי. אין צורך ב: מסך, מקלדת, עכבר. אם חייבים אז אפשר טיפה לחרוג מה-1500 שקל. אשמח גם לקבל המלצות על חנות טובה ואמינה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. מה דעתכם על המפרט? היא אמרה ב-2500 ש"ח, גמישות של 200 ש"ח. מעבד: 387 ש"ח AMD ATHLON 64 3800+ X2 Dual Core Socket AM2 65W - 2.0Ghz 1MB Cache לוח-אם: 354 ש"ח Gigabyte GA-M61VMES2 מסך: 885 ש"ח LG L1750SQ (17" 8msec) כונן-קשיח: 205 ש"ח Western Digital WD800JD (80GB) צורב: 157 ש"ח LG GSAH42N Internal זכרון: 225 ש"ח Twinmos DDR2 1024MB 667Mhz CL5 פלופי: 30 ש"ח SONY Floppy 1.44MB מארז: 250 ש"ח JSP-Tech H-550A 400W (White) מקלדת: 38 ש"ח Genius KB10X HEB/ENG עכבר: 54 ש"ח Microsoft Wheel Mouse Optical (PS2/USB) רמקולים: 109 ש"ח Logitech R10 סה"כ: 2694 ש"ח

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  3. היי...איזה מפרט צריך כדי לבנות שרת מאובטח לחברות קטנות שלא כוללות הרבה מחשבים(על בסיס מחשב pc עם windows server 2016)איזה מפרט אני צריך שיריץ את זה טוב, ולא יהיה יקר?איזה אנטי ווירוס הכי מתאים לשרת?תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by -Tal-,

שלום מחשב סלוני דרישות 1. מה התקציב? 3500-4500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? בעיקר צפייה בסרטים באיכות גבוהה 1080p גלישה באינרנט ושמיעת מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה( לא חובה) מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שקט ומארז שחור 7. האם אתם צריכי…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  5. שלום לכולם, המחשב מיועד למשחקים ( הולך להתחבר אל 88GT במסך 22 אינץ, בעוד חצי שנה לערך הולך להשתדרג בכ.מסך מכיוון ש- ATI + NVIDIA הולכים להיות בכאסח עם הוצאות כרטיסים אז שווה לי לחכות ) זיכרונות - ההבדל בין CL4 ל CL5 היה 4 שקל אז לקחתי כבר אותם ספק - השארתי מרווח במיוחד לכרטיסים החדשים שהולכים לצאת לשוק ( כמובן שאני אביא כרטיס יוקרתי בסביבות התקציב 1300 שקלים אז אני אתייעץ פה לפני קנייה אני אשמח לתגובות *בונות* לגבי המפרט מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1318 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤453 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 ספקי כח SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus OEM ¤498 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  6. Started by Miki Dilon,

* מטרות המחשב: עריכה גרפית, כל תכנות אדובי למיניהן (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין) - שיוכלו לעבוד במקביל ועל קבצים גדולים הדורשים מהירות. (לא עריכת וידאו) * גודל מסך: , רק 15" * רזולוציית המסך: כמה שיותר גדולה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: - אין דרישות * משקל רצוי: - אין דרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא כ"כ מבין בזה, סוללת 9 תאים הבנתי שתחזיק יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: יציאת VGA וכמה שיותר USB * Bluetooth: רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: גם לא בקיא, להבנתי 3-4 SSD זה Must. * כונן אופטי: לא ברור מה ההבדל אבל לפחות 750GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן *…

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  7. Started by shgec,

שלום. אני בוחן החלפת מחשב, קראתי הרבה את הפורום וידידה שלי עובדת באינטל, עשתה לי מתנה. הזמינה לי לוח SSD ומעבד. מעבד שיגיע אלי הוא I7-4770S ולוח אם DH87RL וSSD של 120 גיגה. הבעיה היא שלוח הוא mictro-atx. אני לא יודע איך למדוד אפילו את גובה הכרטיסים והאם הם יכנסו? ואיזה מארז צריך בכלל.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר משחקי אונליין כמו Star Treck online, world of tanks, lineage II. כמו כן הייתי רוצה להשאיר לעצמי אופציה לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לפחות בהגדרה בינונית א) במידה והמחשב …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Ezana,

שלום, בעקבות כך שאני נמצא רוב הזמן בצבא רציתי להראות לכם מפרט יד שנייה שאני מתכנן לקנות. מצטער שהפרטים לוקים בחסר אבל זה המידע שיש לי כרגע. בכל מקרה : מעבד i5 750 2.6ghz כרטיס מסך ati hd4890 זיכרונות 4 ג'יגה 1333mhz לא זוכר שם חברה קשיח 320gb לוח אם של גיגהבייט ספק 650w לא של חברה גנרית כל זה במחיר של 1300 ש"ח כרגע המערכת שלי מזעזעת: E2200 2.2ghz 2gb זיכרון ddr2 Geforce gt610 ולוח ישן של אינטל.

9. החלטתי לתת לאחותי את המחשב נייח שלי ולעבור לנייד. מחפש מחשב נייד למען סרטי פול hd שיועברו דרך הLCD ואינטרנט כמובן. בגלל שאין לי מושג על מחשבים ניידים אני יגיד לכם מה אני מחפש בדיוק. שיהיה מהיר! חשוב לי מאוד.. שיגיע מותקן עם ווינדוס טוב יותר מתקדם מxp כי זה מה שהיה לי כל חיי שיהיה שקט כמובן זה דבר שמאוד מפריע לי רעש! ושיהיה נוח יחסית מסך שיהיה לו בגודל הרגיל 15 אינץ' זה אם אני לא טועה.. מקווה שתדריכו אותי לקנייה בטוחה! תודה רבה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. Started by OmerBenayon,

טוב אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שיש לי בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני מביא תמונה מהאוורסט כדי להראות לכם את המפרט שלי וכדי שתגידו לי מה לשפר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  11. Started by roike,

שלום לכולם, מחפש חוות דעת על הדגמים האלו ( השימושים הם שימושי סטודנט רגילים - אופיס , שיתוף קבצים וכו' המחשב לא מיועד למשחקים ) Lenovo 3000 N100 TY0FSIZ 1.73GHz Acer Aspire 5612ZWLMi Dell Inspiron 6400 15.4" 2.0Ghz 1701 אם למשהו יש עוד אפשרויות אשמח לשמוע. יש כרגע בעיה להשיג את הDell הזה וגם את אחיו הצעיר Vostro, אני די לחוץ על קנית המחשב בזמן הקרוב אז אשמח לשמוע על חלופות לDell. תודה!

12. מארז: Thermaltake VC4000 עם שתי יציאות USB קדמיות ויציאת פייר-וייר מעבד: AMD Athlon 64bit 3500+ תושבת AM2 זיכרון: 1024MB 400MHz DDR לוח אם: ASUS M2NPV-VM כרטיס מסך: nVidia GeForce 6150 יציאות מסך: כולל DVI ו VGA ו HDTV דיגיטלי עם TV-Out אנלוגי כרטיס רשת: Marvel PHY במהירויות 10/100 ו 1000 כרטיס קול: AD1986A תומך עד 5.1 ערוצים כרטיס טלויזיה ועריכה: Hauppauge PVR-150 MCE להקלטה בזמן אמת חיבור פייר-וויר: Texes Instruments IEEE1394 חיבור USB 2.0: עד 8 יציאות מובנות דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATA2 7200RPM צורב DVD: של חברת NEC מודל 4570A במהירות 16X תומך +/- ספק כח: ENERMAX קורא כרטיסים: של חברת EZCOOL ומספק תמיכה ב 31 סוגי כרטיסי זיכרון כולל חיבור USB קידמי מה אתם אומ…

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  13. Started by gal51,

עבור תחביב של עריכה ב-After Effects (התוכנה ברשיון אבל לא משמשת לעבודה מקצועית) המחשב הנוכחי עובד סביר עם תמונות, אבל מאד מאד איטי כשזה מגיע לשילוב ועריכה של סרטונים. אנחנו שוקלים קנייה של דסקטופ חדש כדי לשפר ביצועים, איחסון SSD עד 256GB , זיכרון , כרטיס מסך וכו', מה הדרישות החשובות ואיזה חלקים מומלצים? כרגע משתמשים בדסקטופ בן 8 שנים (!) עם intel i3 3GHz עם 4GB RAM כרטיס מסך פשוטon-board של אינטל ו-Windows10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 ש"ח , אפשר לחרוג במידה והמחשב יתאים לדרישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ב-After Effects 3. ה…

14. Started by alanir,

שלום למומחים, מצ"ב קובץ עם מפרט שבניתי למחשב על סמך כל מה שקראתי כאן בפורומים השונים. אבקש חוו"ד ממכם האם מדובר במחשב מאוזן מבחינת כל המרכיבים. מיועד בעיקר לאינטרנט, תוכנות שיתוף, אופיס, תוכנות תמונות וסרטים (ברמה ביתית). לא OC. אל תתייחסו למחירים כי אין לי ברירה אלא לקנות בחנות למיר ולכן אשלם כמה שידרשו. הם גם ירכיבו את המחשב. אני רק רוצה לוודא שהמחשב מאוזן ושלא חסרים בו חלקים ששכחתי. (לא שמתי כונן 1.44 כי לדעתי לא חשוב - מה דעתכם). תודה רבה. עמית [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  15. Started by yoni_h,

חבר שלי מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש כללי, אינטרנט אופיס וכו ולמשחקים כמו פיפא, nba, pes. הוא יכול לקנות במבצע את המחשב שמופיע למטה במחיר 2230 שח. האם ניתן להשיג מחשב משתלם יותר מבחינת עלות/תועלת בטווח המחיר הזה? (עד 2500 למשל). אין דרישות מיוחדות חוץ ממסך 15'' ושיהיה כונן dvd.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by adicohen96,

תקציב - עד 3500 עדיף פחות ייעוד - עיקרי - גלישה ואופיס, נוספים- מעט עריכה גרפית ווידאו קלה GTA V מדי פעם אולי תכנות בעתיד הקרוב ציוד היקפי - לא רלוונטי רכיבי בסיס קיימים - לא רלוונטי. שקט - רצוי מערכת הפעלה - אין צורך. ‏העדפה לחנות/אזור קניה - TMS\KSP מועד הקנייה - עוד היום בקשות מיוחדות לחיבורים - TYPE C ‏אופק שדרוג - כן ‏הערות נוספות - 16RAM, עדיף יותר אם נכנס בתקציבSSD 512 בניתי מפרט בלי לקרוא יותר מדיי על כלל החלקים מעבד נראה לי סבבה ואין פה כרטיס מסך אז צריך להוסיף לגבי ה SSD וכל השאר סתם שמתי מה שנשמע לי טוב אשמח להמלצות חדשת\שינויים מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבי…

17. תקציב לא ממש ידוע, כי המחשב אמור לשמש את אחותי ואין לה שמץ של מושג מה האינדיקציה למחירים ואיפה בערך היא עומדת, המחשב ישמש לאנטרנט והרבה עבודה עם אקסל וורד כמובן שיהיה מסך טוב, משקל סביר ואורך חיי בטרייה טובים ושאר ירקות. מה אתם חושבים לאיזה כיוון ללכת ? אני כבר הרבה זמן לא התעדכנתי ולא בא לי שאיזה מנהל חנות מסריח ידפוק אותנו עם חרא מוצא אני רוצה לבוא עם מפרט מוגמר. תודה ! ואם בבקשה אפשר תהיו ספציפיים מאוד ביצרן המחשב, וכל פרט רלוונטי אחר.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  18. Started by pomba,

שלום לכולם. אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד 13.3 ללימודים. אני צריך מחשב לאופיס,גלישה,סרטים ועבודה שוטפת, שלא יתקע לי ויגמגם לו תוך כדי עבודה. חשוב לי הזמן בטריה שאני לא יצטרך כול שיעור לרוץ לחפש חשמל http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=UL30A-A2&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=he איך המחשב ASUS UL30A-A2 ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב. אבל לא יודע איזה מעבד יוכל לרצות אותי הE6600 הוא ה6700 אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע מה יותר טוב geforce 7950 gt extreme הוא ati redeon 1900tx. האם ASUS P5B DELUXE הוא ירצה אותי. והאם Creative X-Fi XtremeMusic יוכל לרצות אותי. אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב ל7 שנים .

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by diosan,

שלום לכולם עקב תקלה בלוח האם שהיה ברשותי, תחת תוקף האחריות מציעים לי לוח חדש במקום. בעזרת האתר של asus השוואתי בין הלוח שהיה לי ללוח למציעים לי ונראה שהוא פחות טוב ממה שהיה לי. בחנות טוענים שאין להם לוח אם טוב יותר לתת. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם. האם ההבדלים משמעותיים? לי אישית מפריע שיש לי פחות יציאות USB בגב המחשב כמו גם סלוט PCI שלא קיים ושאר הפיצ'רים שחסרים בלוח החדש והיו לי במקור. אני לא יודע אם אני ארגיש בחוסר ובגלל זה אני שואל אתכם. http://www.asus.com/Motherboards/P8H61M_LE_R20/#specifications - זה לוח האם שהיה ברשותי והתקלקל http://www.asus.com/Motherboards/H61MA/#specifications - זה לוח האם שמציעים לי במקום. תודה!

21. היי ברצוני להחליף את המחשב הקיים במשרדי - כרגע ישנו P3 1K GHZ והוא מתחיל להראות סימני מוות מה אתם ממליצים לשימוש בתוכנת OFFICE 2007, WINDOWS, ועוד מספר תוכנות משרדיות אשר לא גוזלות הרבה זכרון? ראיתי רבים ממליצים על AMD 630 אך חיפשתי מידע וראיתי שמעבדי INTEL מהירים יותר ברוב המבחנים.. האם יש סיבה מיוחדת לקנות AMD? מה יתרונות AMD על INTEL (לידע כללי..)? תודה רבה!

22. Started by גל עודני,

היי אני רוצה לקנות את ה- cooler master r212 turbo ARGB (עם ה2 מאווררים) תמונה מהחנות שבה אני רוצה לקנות את הקירור: אבל כשאני נכנס לאתר הרשמי של COOLER MASTER אני רואה שהR 212 TURBO ARGB לא דומה לתמונה הראשונה (אני מדבר על הצורה לא הצבע) תמונה מהאתר הרשמי של COOLER MASTER: למשל הצדדים לא דומים. אני יכול להבין למה הלמעלה שונה אולי כי יש שם כיסוי אבל הצדדים ממש שונים אתם יודעים למה? אשמח להסבר

23. Started by alergic,

MIDI TOWER ALUMINIUM ATX 190 NIS INTEL CORE 2 DUO 2.13 GHZ 2MB 1066MHZ LGA775 E6400 CPU 1270 NIS GIGABYTE GA-8I945-S3 INTEL945P FSB 1066 MOT 571 NIS POWER SUPPLY GOLD 480 WATT 120 MM 129 NIS EACANN SPEAKERS 2.1 168 NIS GFORCE PCX 7600GS 512 MB DVI TV-OUT 852 NIS KINGSTONE DDR2 512MB 800 MHZ 766 NIS HD 250GB SATA 500 NIS DVD RW 170 NIS MONITOR 19 LCD 8 MS 1200 NIS KEYBOARD AND MOUSE 100 NIS WEB CAMERA 50 NIS האם זה מפרט טוב למשחקים? האם אפשר למצוא מחיר יותר טוב? לא אין יותר פירוט בינתיים זה מה שאמרו לי...

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. שלום חבר שלי מחפש נייד לאוניברסיטה עד 4500 ש"ח (+-200) להלן פחות או יותר הדרישות: מעבד dual core מינימום 2GZ עדיפות ל INTEL זכרון מינימום 2גיגה הארד דיסק מינימום 160גיגה כרטיס מסך כל אחד יתאים עדיפות ל 256מגה (לא חובה) גודל מסך 15.4" כמו שנאמר המחשב הוא לצרכי אוניברסיטה בעיקר לתיכנות ולעובודת. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב משרדי שמתאים לחלונות 11.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.