ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
קודם כל פורום יקר, אני ממש מתנצל על כל הבילבול. אני מודה אכן לא ממש הייתי סגור על עצמי לגבי OC או לא. זה גרם לבלבול רב וסתם התעסוק יתרה שלי ובעיקר שלכם. אני החלטתי לפתוח דיון חדש לא במטרה של "להציף" את הפורום. פשוט לחסוך חוסר הבנה ובילבול מצד האנשים הנפלאים כאן שעוזרים. בין אם זה כאן על גבי הפורום ובין אם זה בהודעות פרטיות. להלן מספר נקודות שחשובות לי שאני רוצה לשמור עליהן, 1. קודם כל אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA בלבד. אל תביאו לי מפרטים של RADEON חבל על המאמץ. 2. אני מעוניין שהחברת כרטיס מסך והלוח האם תהיה GIGABYTE - אני יודע שיש זולים ומשתלמים יותר כנראה שזה שריטה שלי אך בכל זאת. אני רוצה שהלוח אם והכרטיס מסך יהיו של GIGABYTE. אל תביאו לי של חברות אחרות. אחרת חבל על…
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תלמיד שעולה לתיכון ומעוניין להרכיב מחשב לפי הדרישות הבאות: 1. המחשב ישמש אותי לצורכי לימודים, משחקים (משחקים ככל שיותר כבדים עם רזולוציה ואיכות בינונית), סרטים ומוזיקה. 2. אין צורך בציוד היקפי חוץ מצורב DVD 3. השקט של המחשב הוא לא עניין חשוב רצוי שיהיה שקט אבל שלא יהיה במקום ביצועים והקירור. 4. העיצוב ממש לא חשוב. 5. חברה אמינה עם תמיכה טובה. 6. בנוגע ל-OC, אני באמת שוקל את זה כי זה נראה הגיוני לקנות משהו חלש או מוחלש בזול ולהתעסק איתו (לא שאני יודע) קצת עד שיהיה שווה ביצועים למשהו במחיר גבוה יותר. אבל שוב ללכת על בטוח 7. מותאם לשדרוגים עתידיים. 8. ספק טוב שיתמוך לזמן רב מאוד, מארז טוב וככל שיותר זול (היופי ממש לא חשוב) 9. אין צורך בכונן דיסקטים. *יש לי מס…
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי כמה שנים טובות שלא קניתי מחשב החלטתי להתחדש,עם המחשב הקודם גם עזרו לי פה בפורום והכל הלך פיקס ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends,Fallout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG FLATRON E2441 24 אינצ' , רזו 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש לגלישה בלבד לאדם מבוגר, כנראה גם להקלטה של מצלמת אבטחה, אולי אחסון סרטים לסטרימר בסלון. בעיקרון חשבתי על תקציב באזור ה-6000-7000 שח, אין לו בעיה של כסף והוא רוצה הכי מהיר שניתן, כמובן שאין צורך להגזים עם i5 וכדומה. צריך גם מסך, ו-USB3. חשבתי על ה-i3 הבסיסי לוח Z68 של אסוס זיכרון 4GB (אולי 8 אפילו כי זה כל כך זול) של 1600MHZ. קירור יחסית טוב ושקט באזור ה-120 שח? אולי ARCTIC COOLING 7 FREEZER. כונן קשיח SSD 120GB למערכת הפעלה - יש אחד מומלץ? כונן קשיח 1TB 5400RPM למצלמת אבטחה. צורב BLU-RAY. ספק כח Seasonic 430W. מארז - אחד עם הספק כח בתחתית, מאווררי 120MM ו-USB בחזית או למעלה. מסך דל 24 אינץ' ווינדוס 7 חוקי HOME PREMIUM עוד כונן DOK 32GB של USB3 שיוכל לחבר ל…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לצרכי עבודה עם מס' רב של יישומים - יעבוד בדר"כ על 12GB RAM, קצת יישומים גראפיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" HD כמות מסכים: 2 -לאיל…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז הנה המפרט: לוח אם: Gigabyte GA-8S655FX-L מבוסס sis655FX - 482 ש"ח מעבד: אינטל P4 2.6c - 1,329 ש"ח זיכרון: 2XGeil 3200 value - 1056 ש"ח כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 Pro 128 MB (GigaCube) - 897 ש"ח הרדיסק - maxtor diamondmax plus 9 120GB 133ATA 8MB buffe - 632 ש"ח מקלדת: zippy WK 9100 - 129 ש"ח צורב: Lite on 52X24X52 303 ש"ח סה"כ: 4,828 ש"ח אניוואן? חוץ מהצעות לשינוי המפרט אני צריך להוסיף מארז ועכבר בגבול הנורמלי - יש לי תקציב של עוד 350 שקל בערך לשניהם. במה יותר כדאי להשקיע? ראיתי מארז של TK-6600 עם 3 מאווררים ב284 ש"ח. שווה משהו? חוץ מזה, אני מחפש מסך 19" שטוח, אבל מאיזור המחירים היותר נמוכים עד 1200 ש"ח - ז"א הדגמים הפשוטים יותר של LG, MAG, Proview, AOC ודומיהם. למיש…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנה המפרט: -------------------------------------------------------------------------------- CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 620.82 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) [ ¤ 521.08 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 348.55 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 435.15 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card [ ¤ 1147.38 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.22 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 303.55 ] 1 Service :…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב DELL INSPIRON 1525 לפי הדגם אתם מבינים שהוא ישן מאוד, הוא אצלי משנת2008, יש עליו וינדוס 7, עכשיו המחשב איטי מאוד שזה יכול לשגע אותי. אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש כרגע כי השימושים שלי במחשב זה בעיקר אינטרנט וסרטים ...לא יותר מיזה חשבתי האם אני יחליף זכרונות האם יש מצב שהמחשב השתפר? אם אני יכול להחליף זכרונות כמה יכול לעלות זכרונות בארץ וכמה יכול לעלות באיביי, שווה להמתין ולקנות בחו"ל? יש עוד משהו שאפשר להחליף חוץ מזכרונותבשביל שהמחשב ירוץ כמו חדש??? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב אשמח בעזרתכם לשדרג את המחשב הזקן שלי, שהתחיל להתעצל לו. התקציב שלי הוא 2000 ₪ שנבדק כמספק ויכול לענות על הדרישות הנ"ל ניתן למתוח את התקציב גם לאזור ה3 או 3.5 אם זה נדרש ונחוץ לדרישות שלי. השימושים העיקריים יהיו: 1) הרבה מאוד תוכן HD ותלת מימד כבד במיוחד (יש שני מסכים 47+22 תומכים) 2) לעיתים עריכת תמונות (פוטושופ) ברמה בסיסית בלבד 3) משחקים חדשים ,עדכניים ועתידים, שיתמוך בעיקר ובאיכות סבירה, אין צורך בביצועים גבוהים ואיכות מקסימלית. רזולוציה עיקרית 1080p 4) רצוי 2 כניסות USB3, לא חובה כי אפשר להשתמש בכרטיס הרחבה PCIE אין צורך לשדרג את: המסך\ ציוד הקפי \ ומארז+ספק נשארים HTPC מה שנותר לי לשדרג זה הבאנדל: מעבד, לוח-אם, זיכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך 1…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה מהניידים האלה כמובן שירכוש את בדיוק אותו מפרט הוצעו לי שניהם באותו מחיר איזה מומלץ יותר בתנאי ששניהם בדיוק אותו מפרט?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מטרת המחשב העיקרית תהיה עבודה עם מודלי תלת מימד בsolidworks, שבסופו של דבר יודפסו במדפסת תלת מימד עד גודל של מטר * מטר * מטר. המחשב צריך להחזיק כמה שנים טובות עד שיהיה צורך בשידרוג רכיבים שקצת יותר קשה לשדרג או להוסיף (כמו מעבד) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?\ כמה שפחות, ככל הנראה המינימום גם ככה ייצא יקר מלכתחילה בגלל הדרישות. ברור לי שזה יעלה יותר מ6000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SOLIDWORKS כמו שמפורט למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר, מקלדת, מסך (27 אינצ') 4. האם י…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת מחשב שיעבוד כמו שצריך עם התוכנות- פוטושופ, אילוסטרייטור, וסוליד וורקס. אני בקושי בקושי מבינה במחשב ובמה צריך להיות ובגלל זה ממש זקוקה לכם. צירפתי את ההמלצות של התוכנות- סוליד וורקס http://www.solidworks.co.il/support_free/free_download/2009/sw-2010req.pdf אדובי (פוטושופ ואילוסטרייטור) http://www.quicksoft.co.il/images/CS4SystemRequirements_for_Customers.pdf http://www.quicksoft.co.il/images/CS4SystemRequirements_for_Customers.pdf
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאבא שלי היה מחשב פנטיום 3 אשר מכר אותו לאחי הגדול. דרישות: 1. אבא מעוניין במחשב חדש בעל ביצועים טובים יותר מהמחשב הקודם, אבל לא צריך משהו להיט. מחשב לאופיס, אינטרנט וגם קצת פוטושופ. לא צריך משהו מי יודע מה הוא לא איזה גרפיקאי או משהו. וכמובן לא מריץ משחקים. 2. כמה שיותר זול זה הוא המפרט שבניתי בKSP בינתיים, אנא תאמרו לי את דעתכם וגם יש לי כמה שאלות עליו מחשב CELERON מעבד Celeron 2400 Mhz (533Mhz, 256KB 470 ש"ח לוח אם IS7-V2 800FSB (intel 848)+SATA+LAN+ SB ABIT 330 ש"ח זיכרון 256 A-DATA 260 ש"ח הארדיסק 40 ג'יגה ATA משומש 200 ש"ח כרטיס מסך RADEON 9200 DVI 64MB 250 ש"ח כונן 1.44 40 ש"ח צורב 52X32X52 LG 160 ש"ח מקלדת= 20 ש"ח עכבר= 10 ש"ח מארז רגיל= 160 סכום כולל: 1…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם. מחפש עזרה בבניית מחשב ואשמח לעזרה. 1. התקציב שלי הוא 8000 ובמידת הצורך חריגה ל8500. 2.מתכוון להשתמש במחשב לשחק במשחקי singleplayer חדשים שיוצאים והמחשב שלי כבר לא מריץ. 3.אין צורך בשום ציוד היקפי למחשב. 4.שקט מחשב בעדיפות יחסית נמוכה. 5.אין הגבלה לגודל ומשקל המחשב. לא קריטי נראות הcase מבחינת אורות ודברים כאלה. 6.יש צורך במערכת הפעלה וונדוס 10 ובנוסף, הרכבת המחשב בחנות. 7.אין העדפה לחנות מסויימת, אני גר בחדרה. 8.קניית המחשב תתבצע בתחילת שבוע הבא. 9.המחשב חייב לכלול חיבורי html וכניסות usb. 10.יחובר למחשב עכבר, מקלדת, מסך כניסת html ואוזניות כניסת usb. 11.צריך לכלול כונן ssd של מינימום 200 gb. תודה רבה …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שנים נעזרתי בחבר'ה המצויינים פה לרכישת מחשב נייח שמשרת אותי עד היום נאמנה. הפעם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שישמש בעיקר את אמא שלי. אני לא בקיא בתחום הזה אבל בגדול היא צריכה משהו פשוט בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים. * מטרות המחשב? - בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים HD * גודל המסך? רצוי כמה שיותר גדול במסגרת התקציב * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יתן מענה מספק לגלישה וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (יחובר לטלוויזיה מידי פעם) * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם SSD נכנס בתקציב אני אשמח * כונן אופטי? לא חובה * הא…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ותודה רבה לעונים, אני בשלבים לפני רכישת מחשב ייעודי לעריכת וידיאו מקצועית לפני כמה שבועות פתחתי דיון דומה שכבר לא רלוונטי, אז מתנצל מראש על הדיון הנוסף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף, אבל גמיש עבור איכות 2. מה שימושי המחשב עריכת וידיאו בעיקר. תוכנות premiere, davinci resolve, after effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אני מתכוון להעביר 2 כוננים למחשב החדש, ssd 860 evo+ssd 960 evo 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא יהיה רועש מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'…
-
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪847 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD945 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ₪302 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS ] זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ₪374 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1380 כמות:1 ksp.co.il צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪108 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 341 ₪176 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, כמו שמצויין בכותרת אני מחפש מחשב חדש למטרות גימנייג (CRYSIS 2, BLACK OPS בקיצור כל הגדולים) אין לי צורך בציוד היקפי, רק המארז והתוכן שלו כשאני מבקש כונן של לפחות טרה, ושהמחשב יהיה שקט, אה, ואני לא רוצה מארזי TOWER גדולים למיניהם,הגודל הכי סטנדרטי שניתן. והתקציב הוא עד כ5000 עם חריגות מינוריות מעל, כמובן שאפשר בפחות. את המחשב אני מתכוון לקנות מKSP. אם אפשר אולי גם להוסיף אל-פסק,יש לי מסך lcd בגודל 20 אינץ. וגם אם ידוע על טכנולוגיה חדשה שאמורה לצאת, שמציעה יחס עלות/ביצועים טוב יותר, אני מוכן להמתין (בטווח זמן סביר, כן?). תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח אך רק במידה וזה קריטי ממש לביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS 2010 ו- Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ו- Diablo3 (משחקים חדשים בעיקר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך גם במסך אני חושב ש23 אינץ' יספיק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חשוב: יציבות, אמינות, יחס מחיר/ביצועים צריך: מארז טוב (חדר חם יחסית, באזור חם יחסית), מערכת הפעלה (כן כן, זה 500 שקל.. אני יודע...), לוח+זכרון+מעבד,כרטיס מסך, הארד דיסק, סידי, פלופי.. חשבתי על: AXP1800+7vrxp+256 333Mhz winfast a250 128mb VIVO maxtor 40GB 7200 Enermax 350w + 710B CD-S520 floppy logitech opti mouse XP enabled סה"כ: 4966 עדיף מפרט זול יותר... הכסף הוא פונקציה קריטית (עוד לא עבר את אישור אבא, אני מתכנן משהו שהוא יאהב)
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם, חבר טוב שלי רוצה לקנות מחשב חדש. הסיבה לכך היא שהמחשב הישן שלו (i3 עם 4 ראם) כבר איטי מידי עבורו. המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה גדול, אבל ישמש גם לשימוש כללי בנוסף לצפייה בסרטים. במשחקים הוא לא ממש משחק. חשוב לו שהמחשב יהיה יחסית שקט, וקטן. התקציב גמיש (אפשר להגיע עד 4000 אם ממש חשוב). בניתי עבורו את הפרט הבא: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30876[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]22112[/TD] [TD=bgc…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למפרט מחשב בתקציב של 6,000 ש"ח אשר כולל ציוד היקפי: מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות ומיקרופון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח, במידה ויש חריגה קטנה אשר שווה את התמורה אשמח שתציינו זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות (עם מיקרופון מובנה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ללא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ושבת שלום: ברצוני לרכוש מחשב נייד בסכום שנע בין 2500 ל- 3000 ש"ח. תחום העבודה שלי מתבסס על עבודה עם אופיס, עבודה עם שרטוטים חשמליים , גלישה באינטרנט, ואולי מדי פעם צפייה בסרטים..לא משהו מיוחד. מעוניין לשמוע את ההמלצות שלכם לניידים .. באיזה חברה כדאי לבחור ולמה .. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקציב הוא 5000~6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד השקל האחרון ניתן לחרוג! מה שימושי המחשב: גיימינג כבד בלבד! אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V כמובן על MAXIMUM איכות. מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 1680X1050 מעוניין גם במסך משני. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות כמה שניתן. רכיבים שאינם נחוצים במפרט: כונן קשיח - יש לי SSD 840 EVO + שני כוננים של 1.5TB אין צורך בציוד הקפי בכלל אין צורך בצורב עד כמה חשוב השקט במחשב? אין צורך בשקט האם מתוכנן אוברקלוק: עדיין לא ידוע אני עוד מברר האם כדי, מה אתם חושבים?. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? אין צורך יש העדפה לחנות שנותנת אחריות לשנים רבות! מתי מתוכננת קניית המחשב? עד שינתן לי מ…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רזולציה 1200 1600 ,פלוס OC ,מפרט בצד. מה אפשר לשפר? מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 PCIe ¤658 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=471846200-9566 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤130 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10154 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=29 אני מעוניין בהמהר…
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-