ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
1. 3000 שח א. לנצל את כל התקציב ב. חריגה עד 350 שח 2. משחקים תכני HD ב. מיועד לגיימינג משחקים חדשים כגון יריות וכדומה לא GTA ג. המחשב יחובר או למסך 40 אינץ או 43 של פנסוניק. ד.בינוניות עד גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 5. שקט(8) 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. לא צריך מערכת הפעלה. 8. עדיפות איזור השרון כגון רעננה כפר סבא הוד השרון רק ברשתות מחשבים כגון KSP IVORY R.M.S 9. חודש הבא גג חודשיים. 10. העדפה לשימוש במארז fractal design define nano s 11.אין צורך לשמור על אופק שידרוג עתידי.
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לצוות הנפלא! אני צריך מחשב ( ללא מסך ) לעבודה של עיבוד תמונות בפוטושופ ופריהנד פלאש וכדומה האם אני צריך כרטיס מסך חזק ?? ( כגון ati 9600 xt שמחירו מגיע כמעט ל 1000 ש"ח) ולמה בכל המפרטים שלכם מופיע מאוורר בנפרד מה המאוורר של הספק לא מספיק?? הייתי רוצה שהמחשב יכלול הרד דיסק 120 gb צורב dvd ( אגב צורב כזה הוא משמש גם כצורב לדיסקים רגילים ?) מקלדת עכבר אופטי ורמקולים סבירים ומעבד חזק ולוח אם חזק כמובן ופניתי אלכם מפני שאין לי כל כך ידע בחומרה דרך אגב הדפסתי את אחד המפרטים שלכם והלכתי לחנות של אייבורי ( אני מב"ש) והם צחקו עלי אמרו שהמפרט גרוע והפכו לי שם את הכל והאמת אני מעדיף לסמוך עליכם הרבה יותר בקיצור סליחה שאני מקשקש יתר על המידה מי שיוכל לעזור יבורך?
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח, בהחלט אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקים ועוד משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וה OBLIVIAN החדש מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך וגם אין צורך במסך . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לא מתוכנן oc. שהמחשב יחזיק לפחות 5. ברשותי מסך 24 אינץ של סמנסוג. אני אשחק במשחקים כבדים. אין צורך בצורב יש לי.
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מתכן לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך, מדרבורד, מעבד, כמות זכרון רם ואם שחכתי משהו נאי ישמח אם תעדכנו אותי המחשב מיועד למשחקים כגון:gears of war, crysis, fear 2,empire earth 3, unreal tournament, call of duty 4 ועוד.... אני צריך שהמחשב יצליח להעלות את המשחקים הנ"ל בגרפיקה לא שניתן לקנות מחיר שאני מתכונן להוציא וברזולוציה 1280X1024 תודה מראש אם אפשר נא לכתוב לי מחירים של כל פרט שאני יוכל לבחור בסופו של דבר מה לקנות
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך עזרה בבנית המפרט, אני רוצה מחשב חזק למשחקים ולעריכת סרטים תקציב בסביבות ב5000 ללא ציוד נלווה רק המחשב, אני רוצה: 1024 זיכרון ddr פנטיום 4 3ghz צורב די וי די כרטיס מסך ניראה לי 6600gt גי פורס 120 גיגה הארד דיסק בערך המפרט הזה ... תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב. בעיקרון רציתי לקנות בפסח אך בגלל ששמעתי שבפסח הולכת להיות עליית מחירים אני יקדים תקניה. אם לא תקנו אותי. אני רוצה מחשב טוב וסביר שיחזיק הרבה זמן כמו המחשב שיש לי עכשיו, שנקנה ממזמן. מעבד 1700 פנטיום 4 גיפורס 2 וזיכרון 256 ארדירם יכול להיות שתזלזלו אבל הוא הריץ לי כול משחק שרציתי ואם אני יעשה לו OC יוסיף זיכרון ויקנה כרטיס מסך הוא היה ממש טוב. אז המחשב והמפרטים שאני רוצה הם גם של AMD וגם של INTEL בגלל שאבא שלי לא מוכן שהיה מעבד של AMD אבל אני ינסה לשכנע אותו הסכום שלי זה בין 3200-4300 שזה די סביר ומה שאני חשבתי בעיקרון זה ארדיסק WD 160G 8BUFER כרטיס מסך: האמתי לא יודע יצאו מלא כרטיסי מסך של REDON וכול מני שטויות אז אני ממש לא יודע מה הכי טוב עכשיו…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחותי רוצה מחשב חזק שיעבוד טוב עם משחקים כבדים אבל לא מחשב בהסחפות מחשב בסביבות ה4 4.5 אלף.. והיא הייתה בכמה חנויות אמרו לה של AMD אין אחריות ואין מי שיטפל בבעיות אם יהיו אז אני ישמח אם תתנו לי תשובה בקשר לזה... הנה המפרט שהציעו לה.. מארז בלי שם רגיל שחור ATX מסך PROVIW FLAT 17 לוח אם (יודע שזה לא עוזר הרבה אבל זה מה שרשום) MSI 800 MHZ דיסק קשיח WD 80 g 7200 RPM 8M כרטיס מסך GE FORCE 4 FX 5500 מעבד P4 3G 1M צורב DVD סמסונג כונן דיסקטים 1.44 אנייודע שהמפרט לא מפורט מי יודע מה אבל שמתי אותו פה בשביל שתקלו תרעיון למחשב הזה... חזק אבל לא יקר מידי מודה לכם מראש...
-
- 14 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב הופנתי לפה על ידי חבר ולפי מה שראיתי עד כו יש לכם פה פשוט אתר פצצה ! הוא הטוב ביותר ברשת משוגו שראיתי עד היום אני זקוק לסיוע בבנית מפרט בתקציב של כ 10000 ש"ח במזומן אני מחפש מחשב למשחקים שיעבוד בצורה טובה עם משחקים כבדים באיכות גבוה אין לי צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת,עכבר,רמקולים וכו...) רק מחשב אכשיו אני קצת סקרתי ובדקתי את השוק כיום והתעררור בי שאלות רבות כמו במעבדים מה ההבדל בדיוק בן OEM לBOX ? האם כדי ללכת על לוח אם שתומח ב SLI ואם כן ואם לא איזה כרטיס מסך עדיף GeForce 8800 GT או 9800G GeForce או -Radeon HD3870 2X אם יש מלצות נספות השמח לשמוע בקירור איני מבין כלל לכן השארתי לכם ובקשר למארז לא חשוב לי יופי חשוב לי יציאות USB מקדימה 2 יציאות מיני…
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחשב למשחקים מבוסס אינטל 4000 שקל אני גם רוצה במחשב את המעבד הזה אני רוצה צורב דיסק קשיח: 250G במהירות16MB וצורב DVD בלי מסך
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, חבר שלי רוצה לשפר/לשדרג את המחשב (האמת שזה יותר לקנות אחד חדש...). בקיצר, אני בצבא ולכן אני קצת מחוץ לעניינים בזמן האחרון..... בקיצר, הנה בערך מה שהולך: AXP 2400+ 2GHz TRAY+FAN 795 ש"ח LEADTEK K7NCR18D 598 ש"ח 256MB DDR 333 PC2700 GeiL 220 (וכנראה שזה יוכפל....אבל נעזוב את זה בנתיים) MAXTOR 80GB ATA133 7200 RPM 582 ש"ח כרטיס מסך: עקרונית RADEON 9500pro..... אבל אין אותו בחנות שבה הוא רוצה לקנות.... אז אני לא יודע מה יהיה. בקיצר, זה בערך עוד 1300 ש"ח, ואז זה יוצא 3500 ש"ח. בואו נגיד שזה הגג של התקציב. התכנון היה 3000 ש"ח. מה אתם חושבים שעדיף, ה 2400 או ה Barton 2600? עד כמה יש הבדל בינהם? שאלה: מה עדיף, Barton 2600 עם לוח KT400, או TbredB 2400 עם NF2…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד רק למשחקים . לא תוכנות לא שום דבר רק משחקים.. עד 2500..
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
אני צריך מחשב בלי מטרה ממש , רק חשוב שמשחקים של DX9 יעבדו על גרפיקות יפות (רזולוציב גבוה , פילטרים....) , בלי ציוד היקפי (מסך ,עכבר,רמקולים,צורב) מקסימום 3 אלף לדוגמא : מעבדי AMD Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800 2x512MB Corsair XMS2 TwinX CL4 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB כרטיסי מסך Point Of View 8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E אבל לא נראה לי שהוא טוב מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Black מקלדות
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום[=... אני מתלבט...בין אם לקנות עכשיו מחשב טוב...או שזה לא הזמן?... כי שמעתי על המרובעי ליבה...והDX10...אז אני מתלבט...(ענו לי עלזה ) עכשיו בכל מקרה אני צריך מפרט ללא מסך...לא יקר..כמה שפחות...למשחקים..לתוכנות כבדות...סרטים וכמה פעולות ביחד...וכו'..האם הויסטה תעבוד על המפרט הזה כמו שצריך? גג 4000 (אני יודע שזה קשה :-\) ממ הכינו לי את המפרט הזה : (אם יש שיפורים או הצעות...או הסברים...שפכו הכל..סומך עליכם לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 - ¤566.00 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,030. כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤816.00 twin512667 זיכרון TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 מארז Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w דיסק קשיח Westren Di…
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בבניית מחשבים, אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב 5500 ש"ח עם עדיפות לכרטיס מסך טוב, אני לא צריך הארדיסק מיוחד (80-120 גיגה יספיק), זהו בעקרון... מקווה שתעזרו אלון
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המפרט למשחקים בעיקר ללא OC בקרוב אין צורך בקרור למעבד אני אולי ישדרג בקיץ להלן המפרט מעבד - Core 2 Duo E6750, לוח אם - GIGABYTE P35-DS3L זיכרון - DDR II 800Mhz 2GB Samsung (2x1GB) כרטיס מסך- Zotac 8800GT 512MB דיסק קשיח - Hitachi DeskStar 320GB SATA II מארז + ספק כוח - HEC Compucase CI-6A21, HEC 500TD-TF 500W מסך- SAMSUNG 206BW 20'' כמובן כולל גם ציוד הקיפי נוסף מקלדת עכבר וכו..... שאין צורך בעזרה לגביו שאלות: 1 . האם המארז מספיק מאוורר (אני גר בבקעה והקיץ יגיע מתי שהו) 2. האם הספק כוח מספיק איכותי 3. אפשריות יעול נוספות במסגרת תקציבי ( 6K) יש אפשרות לחרוג בעד 500 שקל
-
- 13 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, לאחר חוות דעת שקיבלתי מחברי הפורום, http://hwzone.co.il/community/threads/542206-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D#.Uw5U34VWtsM אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לבנות מפרט איכותי ללא התגשויות חומרה, צוואר בקבוק וכו' ועם חומרה איכותית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000-7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מחשב HTPC, מפרט בסיס שמוצע בזיגזג הוא מעבד: Intel® Atom™ dual-core processor 330 זיכרון: 2GB Samsung / KINGSTON DDR II - 800 - Original לוח אם: Intel® Desktop Board D945GCLF2 Atom 330 CPU - Mini-ITX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: משולב בלוח האם. דיסק קשיח: Seagate / Samsung / WD 250GB - 16MB 7200RPM S-ATA II דיוידי : NEC 8x DVD/RW (AD7670S) Slim black SATA מארז: THERMALTAKE RSI H SD100 - Mini ITX - black ספק : Thermaltake Built-in 120W Flex ATX PSU המחיר הבסיס למפרט הוא 1600, אין בעיה להשקיע עוד... לא בחרת בגלל המחיר הזול, אלא בגלל המארז הקטן החששות : 1. הכ.מסך יכול להציג FULL-HD בכלל? 2. דיסק קשיח - אני רוצה להחליף לwd green…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב והתקציב הוא 5000+- תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6500 2. מטרות המחשב? מישחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מסך טוב למישחקים ושהמישחקים יעבדו על h 9. האם חשוב שקט? חשוב אבל לא הכי חשוב 10. האם מתוכנן OC?כן למעבד כניראה ובינוני 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה.כל המישחקים הכי חדשים וכבדים כמו cryses ...
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב להורים שלי מחשב. מאחר והם אינם גיימרים והמחשב מיועד ליישומי אופיס + סרטים ,אין מדובר במחשב חזק במיוחד. ראיתי אצל בן משפחה מחשב HP Pavilion 6050 הכולל כבר VISTA + ערכה בידורית של מיקרוסופט + עכבר ומקלדת + שלט שעלה גם כן בסדר גודל כזה ורציתי לשמוע דעתכם , האם מדובר במחשב טוב ומומלץ או שבכל זאת עדיף לבנות מחשב. מעבר לתקציב של ה- 3K למחשב אני רוצה לקנות להם את המסך הטוב של SAMSUNG - גודל 22" - רציתי לדעת באיזה דגם מומלץ. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קיצור סבא שלי רוצה לקנות מחשב. התקציב שלו זה 3000 ש"ח להכל... השאלה מה אפשר להוציא מזה? הוא צריך אינטרנט בשביל לדבר במצלמה עם דוד שלי מארה"ב, שמירת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית, וגלישה רגילה. יש לכם רעיונות למפרטים? אני חושב שמסך שטוח זה חשוב.. רק שזה גומר חצי תקציב...אז כנראה שאת המסך צריך לשים רגע בצד.. ??? (ז"א 3000 לא כולל מסך..) אני הצעתי לו לקחת את המחשב הישן שלי. P4 1.7+גיפה 2 64 דדר+640 אסדירם+(לא זוכר איזה לוח אם )+WD 60+הרגילים. (כמה המחשב הזה שווה בכלל?) מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אוקי אז ערב צך, ערב זך אבקש את עזרתכם בבחירת מפרט בשני תקציבים (אין טעם לשאול למה ) - 1500 ו- 3000 אממ.. השימוש הוא לרוב עבודה משרדית, פוטו שופ, תוכנת CAD, משחקים קטנטנים.. ללא אוברקלוקים. אם אפשר להתאים את המפרט יותר לתקציב מאשר לשימוש.. תודה מראש! אההההה.. כע.. אם כבר מחנות, אז עדיף מאזור השרון (כפ"ס, רעננה, ואף רמת-גן/ת"א) ויש עדיפות לAMD וGigabyte. לילה זך, לילה צך
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
עזרה בבנית מפרט בסכום של 6500 למחשב משחקים : השמח לקבל תגובות ותודה על העזרה שלכם מעדיף לוח אם Gigabayte נ.ב אין צורך במסך מקלדת עכבר וציוד הקפי
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-