עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ztahie,

שלום לכולם.. אבקש מפרט מחשב עד סכום של 4000 ללא מסך וציוד היקפי. כעיקרון אני מעדיף דרך חנות KSP -מתכנן לקנות מחר.. שימושי המחשב : אינטרנט,אופיס ומשחקים. אני מעדיף שיהיה AMD (לפי מה שהבנתי יותר טוב למשחקים וגם יותר זול) אבל אם צריך לשנות לאינטל אז בסדר. הכי חשוב שהמשחקים יעבדו טוב (DOOM3,FAR CRY וכו") לא מתעסק ב -OC !! שיהיה מחשב שאפשר לסחוב איתו לפחות שנתיים-שלוש ולא כל אחרי שיוצא משחק חדש-דורש שידרוג... תודה רבה !!!

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  2. התקציב הוא 1,300 שקלים, ניתן לחרוג מעט מהתקציב שימוש ביתי בלבד - אינטרנט, וורד, אקסל, פאואר פוינט, קצת משחקים לילד בגיל 3 (שיהיה כרטיס מסך טוב+, לא משהו זול ממש) אין צורך בציוד היקפי לא מתוכנן אוברקלוק המחשב עובד מס' שעות רצוף ולכן חשוב שיהיו מספיק מאווררים טובים במארז, ושהמארז לא יהיה ג'נרי. זיכרון - לפחות DDR3, מינימום 2GB כונן - מינימום 100GB דרושה הרכבת מחשב בחנות, התקנת מערכת הפעלה לא חובה. אשמח לקבל המלצה מחנות באיזור: בת-ים/ חולון/ ת"א/ ראשל"צ ייתכן שדרוג עתידי (לדוגמא: הוספת זיכרון/החלפת מעבד) תודה רבה! איתי

3. לפני כ 3 שנים הרכבתי את המערכת הבאה: 1. מעבד: Q6600 G0 2.4GHz מואץ ל 3.3GHz 2. לוח אם:ABIT IP35 PRO .3 קירור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM 4. זיכרון:2 * OCZ DDR2 PC2-6400 CL 3 FlexXLC Edition כרטיס מסך: NVIDA GeForce 9600 GT מארז:Antec Performance One P180 ספק: Corsair hx520 איחסון: 2 צורבי SATA 4כונני STAT 1 כונן STAT נשלף 1 כונן ATA נשלף המערכת משמשת בעיקר לשימוש ביתי רגיל (ללא משחקים) ומעט לעבודה (תוכנות שירטוט וסימולציה אלקטרוניות), לשימושים אלה המחשב יותר ממספיק אולם ישנו שימוש כבד (מאוד) אחד והוא המרות ווידאו שמנצלות את כל 4 הליבות עד הסוף. בזמן האחרון הלוח אם מתחיל עוד יותר להשתגע עם תקלות שונות ומשונות והחלטתי בהזדמנות זו לשדרג ל i5 ולבצע OC בינוני או יותר. ה…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  4. ייעודו של המחשב יהיה "מולטימדיה". זאת אומרת- משחקים לא כבדים מדי, אינטרנט (בעתיד כנראה), הדפסה תוכנות וכו'... המחשב צריך לכלול: מסך, מקלדת, עכבר, CD-ROM, פלופי, רמקולים (פושטים), מדפסת (רצוי של קנון, בגלל ראשי הדיו הזולים). המחשב מיועד לילדה בת עוד מעט 7 ואמור לשמש לה להרבה זמן. אני התחלתי להרכיב מפרט, אבל בגלל התקציב הנמוך, לא הצלחתי יותר מדי :-\ התור התחלה שמתי AXP1700+ NF2 של לידטק (לא גרסאת הפרו) Winbond 256MB 333MHz WD 40GB 8MB Cache תודה מראש! נ.ב נייק, למה אתה לא מבקר בגיימר מדי פעם כבר? חסר לנו מי שישתיק את מיסטר ג'י...

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. שלום, הייתי שמח אם תעזרו לי בבניית מפרט שהייעוד שלו בעיקר לתכנות, הורדות ואינטנרט. צריך חומרה חזקה לפיתוח ישומים חזקים + מוכנות לויסטה. (פחות השקעה על כ.מסך יותר על ביצועים). תודה רבה!!!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by electricity86,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב (ללא מסך), שלא לצורכי משחקים, אלא לצרכי סימולציות והתקנת סביבת פיתוח, שמהוות תוכנות כבדות (של מספר ג'יגות). כך שאני מניח שאוכל להסתפק בכרטיס מסך+קול המובנה בלוח M. איני יודע איזה לוח M לבחור, אשמח לעזרתכם. התקציב שלי הוא 2500 ש"ח. אני מעוניין במעבד בעל CPU 3GHz (לפחות), בזיכרון 4GB. נפח הה-HARD-DISK אינו מהווה שיקול כי אין לי צורך בנפח רב, לכן כאן איני יודע במה לבחור על מנת שה-HARD-DISK לא יפגע בביצועי המחשב. כמו כן, אני זקוק לצורב DVD וכרטיס רשת המתאים ל-ADSL שיאפשר לי להתחבר לאינטרנט. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין כמו האם זה מפרט כזה אפשרי בהתחשב בתקציב, והמלצותיכם. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וכו... אני לא גיימר רציני, אבל אני רוצה שהמחשב יריץ GTA 4 חלק באופן סביר (מצידי על MED)... ראיתי את המפרטים המומלצים, השאלה אם אפשר למצוא משהו יותר זול? 1. איזה כרטיס מסך אני צריך? 9600GT יספיק? 2. RAM - שני ג'יגה או 4? אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט כמה שיותר זול.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין בלקנות מחשב חדש. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט; כבר שנה לא התעדכנתי כך שאין לי מושג מה מומלץ יותר ומה פחות. 1. תקציב 3700 עם אפשרות לחריגה קטנה, עד 300. 2. מטרות המחשב: משחקים (לא ברמה של גיימר מקצועי, סרטים, עבודה משרדית וכד'. 3. ציוד היקפי - מסך בלבד. ( 19") 4. נושא הקירור ושקטות המחשב חשוב. (!) 5. לא צריך מערכת הפעלה. 6. האם חשוב שקט? עד כמה? לא מתכון לעשות OC תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  9. תקציב: 2.5k-3k חריגה אפשרית: 250 ש"ח יעוד: גיימינג קל-כבד משחקים לדוגמא: pes 12 nba 2k12 cryciss2 call of duty 7 asb ציוד היקפי: מסך מקלדת עכבר הארדיסק: 500gb-1tb וצורב אם אפשר אז ציוד שאפשר עליו oc תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  10. לוח האם שלי התקלקל ויכול להיות שגם הספק. אני רוצה להתשמש ברכיבים שיש לי היום להרכיב שני מחשבים - אחד לגיימינג בלי להשתולל בתקציב ואחד ל-HTPC. חשבתי על שתי אפשרויות: 1. לקחת את הרכיבים השמישים שיש לי היום ולהרכיב מהם בתוספת לוח אם חדש מחשב HTPC. ומצד שני לקנות מחשב גיימינג די לחוץ בתקציב באיזור ה-3000 ש"ח כולל מסך סמסונג 2333T ומבוסס AMD Athlon II X4 645 ואולי משהו קצת חזק יותר. 2. לשדרג את מה שיש לי היום שזה אומר החלפת לוח-אם תקול, החלפת כרטיס מסך ואולי גם ספק אם יהיה צורך. ומצד שני לקנות מחשב HTPC שלם. מה אתם אומרים האופציה העדיפה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים אחרי מעל עשור שלא נגעתי בשום לוח אם ומעבד וצברתי מלא קורוזיה בתחום אני מחפש המלצה לבנייה עצמית של מחשב נייח בעיקר לעבודה עם סוליד וורקס והעדפה לחומרה שעובדת על LINUX (להבנתי יש כאלה שלא עובדות עם לינוקס). כמובן בלי לישבור יותר מידי את הכיס ועם העדפה לAMD (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה פו). תודה לכל העוזרים.תקציב של עד 5K

12. שלום שלום אני צריך את עזרתכם בבניית שני מפרטים, אחד למשחקים ואינטרנט בתקציב של 3000 (אפילו פחות, עדיף פחות) כולל עכבר, מקלדת ורמקולים+ הרכבה המפרט השני לאופיס, אינטרנט ומוזיקה בתקציב של כ-2500 שקלים(עדיף פחות) כולל רמקולים, מקלדת, עכבר וצורב בנוסף אני צריך הצעה למסך שטוח(דק) 15" או 17" בתקציב של 1500-2000 בהתאמה תודה לעוזרים, ביי.

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by mil,

אם זה המקום אשמח לפרט יותר. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by simonldj,

שלום לכם, אני מועניין לשדרג את המחשב שלי, ובגלל שלמחשב הקיים יש הרבה בעיות והוא ישן, זה הולך להיות יותר סוג של הרכבת מחשב חדש, ושימוש בחלקים מהמחשב הישן. המפרט הקיים שלי: המחשב מתחילת שנת 2010, מארז LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף ספק כוח 550W FAN 12CM POWER MAN לוח אם Nforce 430 K9N6PGM2V2 G6100 AND MSI מעבד ATHLON II 620 Q.C AM3 AMD זכרון CEON 2GB DDR2 800Mhz- פעמיים, סה"כ 4GB כ.מסך ATI Radeon 5750 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח: 2 של 500GB, שעובדים כבר 3 ו 4 שנים. + אחד חדש 1TB שנקנה כרגע. עכשו, למחשב הזה יש מלא בעיות, שרובם כנראה נובעים מהלוח אם. (חיבורי USB ואודיו עושים בעיות, חסר לי חיוברי SATA (יש רק 2), חסר לי הרבה פעמיים זכרון בזמן עבודה, וכל כמה חודשים המחשב פשוט לא עולה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sasonhaim,

אני רוצה להרכיב מחשב משהו בסביבות 1500-2000 הוא אמור לעלות על מסך 22 דברים שאני חייב שיהיה בו זה 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך טוב ++ לא יורד מה ה9600GT מומלץ בחום יותר תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  16. שלום רב הרקע לבקשתי נמצא כאן: http://ubuntu-il.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=6903 במידה ולא אוכל להשתמש במחשבים הנ"ל אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב הדרישות: מערכת הפעלה אובונטו מאחר ומדובר בעמותה שאינה למטרות רווח העלות צריכה להיות מינימלית הדרישות מהמחשב הם עבודה על הדפדפן בלבד כמסוף לאפליקצית אינטרנט תודה ארז

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  17. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימינג יותר טוב. תקציב: עד 3000 מטרת שימוש: גיימינג כבד (להריץ את כל המשחקים הכי חדשים על high -ultra settings) העדפות: כרטיס מסך - AMD מעבד -INTEL RAM - זה לא משנה לי העיקר שיהיה 8GB ו 1600MHz (שמעתי ש KINGSTON מאוד טובים) מפרט עכשווי: מעבד: Intel core i3 3220 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6850 MEMORY 1024 RAM : לא ידוע רק שזה DDR3 ושיש לו 4GB לוח אם : P61-USB3-B3 ספק כוח : לא יודע איך לבדוק אם אפשר להביא לי מעבד כרטיס מסך וRAM בנפרד ולא במחשב קומפלט וישתאימו טוב אחד לשני. וכמובן שיהיו טובים למשחקים חדשים בבקשה ענו אני צריך את זה דחוףף

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  18. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימינג יותר טוב. תקציב: עד 3000 מטרת שימוש: גיימינג כבד (להריץ את כל המשחקים הכי חדשים על high -ultra settings) העדפות: כרטיס מסך - AMD מעבד -INTEL RAM - זה לא משנה לי העיקר שיהיה 8GB ו 1600MHz (שמעתי ש KINGSTON מאוד טובים) מפרט עכשווי: מעבד: Intel core i3 3220 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6850 MEMORY 1024 RAM : לא ידוע רק שזה DDR3 ושיש לו 4GB לוח אם : P61-USB3-B3 ספק כוח : לא יודע איך לבדוק אם אפשר להביא לי מעבד כרטיס מסך וRAM בנפרד ולא במחשב קומפלט וישתאימו טוב אחד לשני. וכמובן שיהיו טובים למשחקים חדשים בבקשה ענו אני צריך את זה דחוףף

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. שלום ותודה על כל עזרה בנושא [i1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג , המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" LG W2486L -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by avi.hagit,

שלום לכולם ולילה טוב אני מעונין לבנות מחשב מתנה לאמא שלי ליום ההולדת תקציב שלי עומד על 4500 ואי אפשר לחרוג אני רוצה מחשב כול הכול {מסך +רמקולים עכבר מקלדת} המחשב הולך להיות בעיקר לגלישה באינטרנט +מוזיקה+תוכנות לילדים כגון משחקים קלים ללמידה והתפתחות שהיה רמקולים איכותים +עבודה אם מסמכים של אופיס תודה לכול העוזרים אם אפשר גם את מקום הקניה של המפרט אם הנתונים שביקשתי נמוכים לתקציב אפשר לחתוך מהתקציב ולהוזיל עלויות בקיצור תודה לכולם ושוב לילה טוב

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by psybrain,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , סרטים , תכני HD איכותיים ביוטיוב, הרצת משחקים על אולטרה ב 1080P לכמה שנים טובות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD, FIFA , FPS , FORZA , BF1 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות ג…

22. שלום הייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מחשב בעיקר למשחקים.התקציב שלי הוא בין 4500-5000 בשביל המחשב לא כולל ציוד היקפי ומסך.הייתי מעדיף שבמפרט שאתם בונים תשתמשו הכרטיסי מסך של NVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו dark souls,borderlands 2,dota 2,bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. טוב זה המפרט שאני חושב עליו בנתיים, והגעתי אליו מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤834 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤347 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤444 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤382 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GK-9PB ¤69 רמקולים ואוזניות: CREATIVE 2.1 SBS 380 ¤180 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טס…

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  24. חברים שלום. מחפש מפרט למחשב שולחני. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, עכבר מקלדת מסך, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, אין צורך למערכת הפעל…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 8000 ש"ח אני לא מתכנן oc בזמן הקרוב אולי בעתיד אני רוצה שהמחשב יתאים למסך 24" אינץ ( לא כולל בתקציב) ואם אפשר גם שהיה שקט תודה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים