ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
המחשב ישמש לאופיס 2007, ואינטרנט בעיקר. מקסימום התקציב הוא 1000 אבל אם אפשר להוזיל את העלות במאה+ ש"ח זה עדיף. לוח-אם צריך להיות עם כרטיס מסך+קול+רשת מובנים. זכרון לדעתי מספיק 1GB. מארז+ספק יש של HEC 300W בסביבות 220-230 ש"ח, השאלה אם כדאי לחסוך 100 ש"ח וללכת על ג'נריים, כי הדרישות כאן הם באמת לא גבוהות.רצוי שיהיו יציאות USB קדמיות. אני אזכיר שוב: לא כולל הארדיסק, צורב ומסך. בניתי אישהו מפרט אבל הוא סתם מיועד להעריך את העלות, אני לא מכיר את לוח האם ולא יודע אם מעבד כזה מספיק או שעדיף AMD בתקציבים האלו. ¤352 מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ¤220 לוח אם FOXCONN 945G7MD-8KS2H ¤117 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤225 מארז כולל ספק HEC 6K…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: מתחיל ללמוד\לעבוד בסאונד כנראה יתחבר למיקסרים ויהיה הרבה סביב נושא הסאונד. כרטיס קול מעל הממוצע ככל שמאפשר התקציב עבודה עם תוכנות כגון abelton,cue base ועוד בסגנון הזה בקשר לזיכרון וכח עיבוד אני לא יודע אם מחשב של סאונד צריך הרבה ואיכותי אבל אם כן אז קחו בחשבון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? משהו טוב ונוח לעבודה * משקל רצוי? לא קריטי, אם המ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב חדש בעל מפרט אשר יענה לדרישות הבאות: עבודה עם תוכנות תלת מימד כגון: GRAND MA 3D, wysiwyg R35 עבודה עם תוכנות שירטוטים כגון AUTOCAD תמיכה ב3 מסכים ברזולוציה גבוהה. עבודה עם סאונד לא ברמה גבוה מאוד. תקציב עד 4000 . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים, לפני שנה קניתי כאן מחשב בעזרתכם ועכשיו אני צריך עוד אחד מחיר המטרה הוא 7000 כאן הגעתי לקצת יותר, זה המקסימום הדרישות מהמחשב הם בעיקר ביצועי CPU - לצורך SOLIDWORKS ברמת חשיבות שנייה- גודל הזכרון (בכבודה עם קבצים גדולים) ומהירות שמירת קבצים וכן חשיבות נמוכה יותר לחבילת ADOBE- עבודה עם הGPU של הכרטיס מסך כמה שאלות: האם המחיר סביר? האם כדאי לפצל את הרכישה? האם הרכיבים שבחרתי עובדים זה עם זה טוב? האם יש רכיבים שלא ימוקסמו במפרט הזה וכדאי לקחת רכיב זול יותר? האם הלוח אם והמעבד הספציפיים עובדים טוב יחד האם יש צורך בקירור אחר או בספק אחר האם לי כאדם לא מקצועי בחומרה כדאי לקבל את המחשב מומהר ובגדול כל העברה של השקעה מרכיב אחד לאחר שתשפר את המפרט יום ט…
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשב שישמש בעיקר לעבודה, עם קצת משחקים (פשוטים..). יש לי כמה עוגנים שאני רוצה לשמור עליהם: ספק כח 'אמיתי' ויציב, ושקט יחסי מהמחשב. לא מעניין אותי החברה של המעבד, אבל מה שכן חשובה לי יכולת השידרוג בעתיד. במחשב אני צריך את הדברים הסטנדרטים:כ. רשת, כ. קול, כ. מסך (כאשר שני הראשונים בהחלט יכולים להיות OB, ולגבי השלישי אני מתלבט), וצורב DVD אה, כן מה שאני מחפש זה רק את המחשב. כל הציוד ההיקפי (מסך דק, מערכת סראונד, מקלדת/עכברת כ. טלויזיה) כבר קיים. תוכלו לסייע לי בנושא?
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי מחשב לחבר, עד 10K ש"ח, שימוש כבד ביותר במשחקים. לא חייבים לנצל את התקציב עד תום אפשר גם בפחות. הרכבתי את המפרט הבא: DFI Best Bundle For Overclocking NF4 64Bit AMD 3,545 ש"ח Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 560 ש"ח LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme 2,260 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 58 ש"ח NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 330 ש"ח RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black 400 Watt 446 ש"ח Samaung 17 LCD SyncMaster 760BF 2,120 ש"ח סה"כ 9,319 ש"ח כאשר הבאנדל כולל FI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice Corsair TWINX 1GB PC3200XL 2*512MB DDR 400 …
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אך אני רוצה שיצא המחשב הטוב ביותר אז אם זה מגיע ל2500 זה לא נוראי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקי מחשב.חשוב לי שהוא יריץ 2 משחקים :SIMCITY 5 - בצורה טובה ואיכותית ללא בעיות דרישות מערכת: http://www.simprograms.com/simcity/s...-requiremen... GTA V - בצורה נמוכה-בינונית ללא בעיות*2 המשחקים יצאו בעתיד יש לי מסך 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט ב…
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עד 3000 ש"ח לשימוש של משחקים,הקלטות ומוזיקה בעיקר ואני קונה במחירים של יבואן כך שהמפרט יכול להגיע עד 3500 שקל וביבואן יצא משהו כמ ו 600 שקל פחות מחנות יש לי כבר הרדיסק סידירום וצורב.. כך שאני צריך רק לוח, מעבד,זכרון,כרטיס מסך ומארז(או עוד משהו) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין להרכיב מחשב ללא מסך וללא ציוד נלווה בסכום של עד 4000 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים ( כבדים , כגון BF2 )ולכן חשוב שיהיה מארז ,ספק ,לוח,מעבד וכרטיס מסך מספיק חזקים. לא מיועד ל- OC . כולל צורב DVD , דיסק קשיח של WD של 250 GB לפחות , שני ג'יגה RAM . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
עזרה בבניית מפרט למחשב רב תכליתי כולל משחקים בתקציב 8500 ± 500 1-12 : תקציב המקסימלי – 8500 ± 500 לנסות לחסוך ניתן לחרוג מהתקציב השימושים הצפויים – הכול כולל משחקים יש צורך במסך - לא יודע במה לבחור !!! אין צורך כונן קשיח – יש לי 2 השקט של המפרט חשוב במידה רבה יחסיית 5 בסולם של 1 עד 10 מתוכנן אוברקלוק קל אין צורך לכלול מערכת הפעלה יש העדפה לרכוש את המחשב - ק.ס.פ. יש לי דרישה למארז יכותי במיוחד לא מתוכנן שדרוג משמעותי לא חשוב לשמור על אופק שדרוג Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB Tray - ₪1290 זמין בק.ס.פ http://www.anandtech.com/show/3871/the-sandy-bridge-preview-three-wins-in-a-row Thermalright Venomous X CPU Cooler - ₪275 לא בטח שהו יתאים ל11…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
היי, מבקש עזרתכם בבניית מפרט לשימושים רגילים המחשב ישמש כמחשב המרכזי בבית ועליו ישמר רוב הדאטה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, HD, פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא נדרש 4. רכיבים נדרשים באופן פרטני: הארד דיסק 2TB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. הא…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אשמח לעזרה התקציב שלי הוא 8k כולל מסך חשוב לי שהמסך יהיה 144+HD, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 2. מה שימושי המחשב:משחקים 3. האם יש צורך בציוד מקיף:מסך בלבד לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? רק SSD מספיק לי סביבות ה750 אם יש דבר כזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופיס: כן מערכת הפעלה של וונדאוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה אבל אזור מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש הקרוב 10. …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה עזרתכם בבניית מפרט למחשב,השימוש הוא לצילום ועיצוב גרפי, ( תוכנות של ADOBE ) , ואוטוקד , Corel VideoStudio Pro, וגם לפעמים משחקים !! התקציב הוא 7000~7500 ש"ח , לא כולל מסך, המסך יהיה DEEL U2410 . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, המפרט הקודם(והקודם, והקודם קודם נבנו פה עכשיו הגיע הזמן למפרט חדש, אשמח לעזרה המקצועית שהתרגלתי אליה מ hwzone מחשב בלבד(אולי בהמשך גם מסך)-תקציב עד(רצוי פחות...)=6000ש"ח. שימושים: 1. אפטר אפקט - עבודה על קבצים כבדים מאוד ורינדורים בהתאם. 2. פוטושופ ואילוסטרייטור - קבצים כבדים מאוד. 3. סוני וגאס - לרוב עריכות מורכבות וכבדות. 4. משחקים : battlefield 3 | planetside 2 5. realflow הדמיית נוזלים. 6. vue הדמיית סביבה. 7. 3ds max * בעבודה שוטפת למעט משחקים העבודה נעשית עם 2 מסכים. * רוב העבודה נעשית עם כמה מהתוכנות הנ"ל במקביל. חומרה שכבר נבחרה וחלק מהתקציב: קורא/צורב- קיים אין צורך בחדש. מארז-COOLERMASTER SILENCIO 550 w/o PSU דיסק: WD BLACK 1TB SATA3 ראשי +…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, אני רוצה לבנות לאחי מפרט מחשב בתקציב של עד 3000ש"ח ל-משחקי רשת ועריכת 3D שיכלול את הרכיבים הבאים : 1.לוח אם 2.מעבד 3.זכרונות 4.כרטיס מסך 5.אמצעי איחסון (500G-יספיק אבל עדיף טרה) 6.ספק 7.ומארז לסדר יש חשיבות ואני די מאמין בו... אם אפשר להרכיב את המפרט דרך KSP אני הודה לכם מאוד. תודה ושבת שלום, שגב.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אניחדש כאן אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים משהו יכול לעזור לי לבנות מחשב מתאים? עם סכום של מקסימום 4700 אפשר להגיע ל5000 עדיף שלא תודה רבה לעזורים ד"א מה אתם אומרים על המפרט הזה? http://img75.imageshack.us/my.php?image=8305wa8.jpg
-
- 15 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות... התקציב הוא 4500 ש"ח אפשר חריגה של 200 שקל גג, מטרת המחשב היא בעיקר בשביל משחקים אבל גם בשביל לראות טלוויזיה...יש לי כרטיס טלוויזיה ומסך 24' של סמסונג שאני רואה טלוויזיה דרך המחשב איתו....הרזולוציה של המסך שאני משתמש היא 1080 על 1920.. אין צורך בכלל בציוד היקפי...אין צורך גם בהארד דיסק ובצורב...השקט של המחשב חשוב 7 מתוך 10 אין צורך לכלול מערכת הפעלה יש לי כבר וינדוס 7 ultimate אני גר בקריות כך שאני מעדיף חנות באזור חיפה והקריות... בנוסף חבר נתן לי מפרט שהוא הכין והייתי רוצה גם חוות דעת על המפרט שלו... מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ₪704 זיכרון: [.…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב גיימינג- למשחקים כבדים וסרטים. רצוי מאוד: -מעבד ארבע ליבות (לא משנה אם של אינטל או AMD) -2GB RAM לפחות (עם אפשרות להרחבה ל4GB) -כרטיס מסך חזק (אין לי מושג מה טוב) -1TB הארד דיסק ראיתי את המפרט שמפורסם באתר פה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133336§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D שעונה כמעט על כל הדרישות. השאלה היא האם הוא מדויק ועדכני, והאם השינויים שכתובים בסוף עדיפים (או שינויים אחרים?). יש לי מסך 19'', שאולי אחליף במסך רחב 22''-24'' בשנה-שנתיים הקרובות. תודה נ.ב: האם ניתן בתוך התקציב שלי להכניס כרטיס קול סביר להקלטות של גיטרה, קלידים וכו' (כזה עם חיבור אודיו גדול- PL)?
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים, טווח המחירים הוא 3500 עד מקסימום 4000.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן.. פרסמתי פה כבר כמה הודעות אבל גם המחירים גם התקציב וגם הדרישות משתנות מפעם לפעם.. כעיקרון המשחקים שאני משחק בהם הם FIFA VIRTUA TENNIS ודברים בסגנון שלא מצריכים מחשב מטורף.. מה שמשנה קצת את התמונה ומאלץ אותי לנסות להגדיל את התקציב הוא שגם אחי על המחשב הזה והוא מכור לFLIGHT SIMULATOR ואני מבין שהחדש (X) הוא בין המשחקים הכבדים.. בנוסף מה שמצריך מחשב חזק הוא שכרגע אני בכיתה י', עד הצבא אין סיכוי שאני אחליף/אשדרג משהו במחשב (שנתיים), בזמן הצבא אני לא חושב שיש סיכוי לשדרוג המחשב מה שאומר שהמחשב הוא לטווח ארוך מאד.. (כמובן שאני לא מצפה שיריץ עוד 5 שנים משחקים על הגדרות בינוניות אפילו, אבל שיהיה איכותי) אני לא חושב שיש סיכוי לOC בנתיים בטוח שלא כי לא מרשים לי :lol: …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך. למרות שיש לי הרגשה שאי אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועבודה (תכנות צד לקוח) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עורכי קוד, פוטושופ וכדומה. אני מאמין שלמחשב לא תהיה שום בעיה עם התוכנות שאני משתמש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. doom, battlefield 1 או בקיצור כל המשחקים החדשים שיש עכשיו ויצאו בשנה-שנתיים הבאות. -מהי הרזולוצ…
-
- 28 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מעבד אינטל? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 1 1040 לוח אם למעבדאינטל? GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 1 580 2 זכרונות? DDR II 667 1GB TwinMOS 580 2 1160 כרטיס מסך? Sapphire ATI X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 1690 1 1690 דיסק קשיח? Maxtor 320GB 16MB, SATA II 590 1 590 מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 ספק כוח? Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin) 290 1 290 Total price 5600 ¤ כמה דברים שאני לא בטוח בנוגע אליהם ... 1.ההארד דיסק - מומלץ ? או שכדאי לי ללכת על משהו אחר...? 2.מארז + ספק כוח - אני בכלל לא בטוח לגבי המארז וספק הכוח שלקחתי... אני מקציב לשניהם כ-500 ש"ח... האם עשיתי בחירה נכונה ? 3.לגבי …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מפרט חזק שיריץ את כל המשחקים העדכניים + העתידניים שיספיק לי שנה ללא שדרוג עם אופציית שדרוג בעתיד חשוב לי שיכלול זיכרון חדש של DDR3 ואם אתם ממליצים שיהיה QUAD CORE . חשוב לציין שהמחשב לא יכלול מסך , ציוד היקפי וגם דיסק קשיח וסידי רום. תודה לכל העוזרים. :-* ד"א : אני גר בחיפה אז אם בניית המפרטים תהייה בחנויות באזור הזה כמו פנדה ו קספ אני אודה לכולכם.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע עצות בנוגע לבניית מפרט למחשב שיוכל להריץ על הגדרות גבוהות משחקים "כבדים" (Oblivion, Gothic3 וכו'), תאימות ל- DX10, ללא OC. אני קורא בפורומים באתר כבר הרבה זמן ומה שנחמד זה שככל שאני דוחה את קניית המחשב המחירים יורדים והאפשרויות גדלות. ;D אני מתכנן לבנות את המחשב בעצמי, כך שהחלקים השונים יקנו במקומות שונים באיזור המרכז והמחירים שאני מציין לחלקים הם ממקומות שונים. הרכיב שאני הכי סגור עליו במחשב הוא המעבד - Intel Core 2 Duo E6600 שיעלה 1800 ש"ח בערך. גוף קירור למעבד - האם צריך במידה ואני לא מתכנן OC? כשאני קונה את המעבד הוא מגיע עם גוף קירור גנרי כלשהו? הפריט השני שאני כמעט סגור עליו לגמרי הוא המארז Gigabyte 3D aurora 570 שיעלה 850 ש"ח. הרד-דיסק 250GB - S…
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS וכאלה... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכב…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-