עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, עבודה בפוטושופ, תכנות (Visual Studio, Webmatrix, Eclipse וכו') * גודל המסך? לא פחות מ-14, עדיפות ל-15.6 * משקל רצוי? לא כל כך חשוב (אבל לא כבד בטירוף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיהיה באיזור ה-3 שעות עבודה (מינימום 2+) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? עדיף, לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by it_amit,

ערב טוב, אני קניתי נייד של סוני ואיו מארה"ב, הנייד הגיע עם ויסטה הום פרימיום ובנוסף אופיס 2007 home & student לא קיבלתי עם הנייד שום DVD אבל יצרתי גיבוי לויסטה ע"י תוכנה של סוני. האם יש דרך לבצע גיבוי דומה לאופיס? יש לי את המדבקה עם הקוד (בדומה למדבקה של ויסטה). העתקת הקבצים מהספרייה המתאימה לא תעזור נכון?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  3. מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1473 לוח אם: ASUS M3A78 PRO ¤579 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 - SAPPHIRE DESIGN - RETAIL ¤769 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤243 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤238 מארז: NZXT ALPHA w/o PSU ¤293 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W : RS-500-PCAR-A3 ¤289 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4080 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מפרט 2 מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX אחריות: ל…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by shlomoreuven,

שלום לכם, ברשותי המחשב הנ"ל: http://www.lenovo.com/shop/emea/content/pdf/Essential/GSeries/en/essential-g710-datasheet.pdf הדגם החזק בסדרה, Up to the latest Intel® Core™ i7 processor • Up to Windows 8 Pro• 17.3” HD+ display (1600 x 900), 16:9 widescreen• Up to 16GB DDR3 memory• Up to 1TB HDD or SSHD storage with integrated 8GB NAND flash• Up to NVIDIA® GeForce® GT 720M 2GB graphics1 שילמתי עבורו 4K באייבורי לפני פחות משנה, כמה אפשר לקבל עבורו?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היי, אני אמור להתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוניברסיטה הפתוחה ואני צריך לקנות מחשב נייד אך אין לי מושג מה לחפש. האם הלימודים האלו דורשים מחשב חזק? אני מניח שלא טוב מסך קטן מידי כי אני אמור לראות הרבה הרצאות בוידאו. אין לי הרבה להשקיע בזה אבל אני ישלם מה שצריך כדי לא להתאכזב, אבל אני לא יודע איזה רמה של מחירים אני אמור לחפש בכלל. אתם יכולים לתת לי כיוון, כדי שאני ידע איזה מפרט לבקש? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Teliran1,

מטרות המחשב? גלישה באינטרנט בעיקר, סרטים ושירים. * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שיכלול HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD+צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא הבנתי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לאמא שלי, אני רוצה מחשב אמין וטוב שיחזיק זמן, ויספק בצורה טובה את כל הדרישות הבסיסיות כמו גלישה באינטרנט סרטים 720P ומוזיקה. המחשב ירכש בארץ.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  7. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7000 שקל, חריגה של מקסימום 200.(סביר להניח שיעורבו בזה תשלומים ולא מזומן) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים וכל מה שמסביב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?. אין צורך ברמקולים או מסך, יש צורך במקלדת ועכבר סטנדרטים למדי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. אני מניח שמגיעים כרטיסי קול סבירים למדי עם לוחות אם בימינו.יש מערכת 5.1 לחבר אליו. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מניח שבת…

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  8. שלום לכולם מה דעתכם על המפרט הבא (מבוסס על I7 כי אני לא הולך לשדרג אותו בשנתיים\שלום הבאים) כרטיס מסך שיש לי כרגע הוא : RADEON HD7950 3GB מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1578 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪385 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪329 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 128G MX100…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by unknown,

ע"פ הפורמט של הפורום: תקציב של 5000~6000 ש"ח(חריגה שלילית מתקציב זה, גם תתקבל בברכה). מותאם לעבודה עם סוליד ברמה של מהנדס ולא לצרכים גרפיים מסך של 15'-15.4' רצוי שיהיה זמן סוללה ארוך, אך לא מחייב דיסק קשיח של לפחות 80gb צורב DVD

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dnaveh,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב בעל מסך 13-15 אינץ שמסוגל להריץ סרטי HD (כולל שיהיה לו יציאת HDMI) שמשקלו לא יעלה על 2.5 ק"ג . כונן DVD אינו נחוץ. חשוב שיהיה דק ובעל זמן סוללה ארוך. תקציב עד 4000 ש"ח. יש מחשב כזה? נא עזרתכם. דורון

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  11. שלום לכולם כונן הדיוידי במחשב הנייד שלי לא מתפקד : לא מצליח לקרוא שום דיסק , ובטח שלא לצרוב מחיפוש על הבעיה שלי בגוגל נודע לי שהבעיה הזו לא מיוחדת רק אצלי אלא קיימת אצל המון אנשים שבנייד שלהם יש להם את הצורב הנ"ל הבעיה היא , שבניגוד לשאר החברות שבמחשביהן יש את הצורב הזה (דל , טושיבה) שהוציאו עדכון קושחה ופתרו את הבעיה אסוס לא הוציאה עדכון כזה. באותם פורומים ראיתי שניתן לעשות פעולה שנקראת קרוס פלאשינג עם העדכון של דל למשל על הצורב שבמחשב שלי וזה לא יוצר שום בעיה מכיוון שמדובר באותו הצורב בדיוק אשמח אם מישהו יעזור לי לבצע את הפעולה הזאת (קצת בעסה לפטופ חדש בלי כונן אופטי , בטח כשאי אפשר לתקן אותו) תודה מראש לכל מי שיעזור לי משה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by mikish99,

אני שוקל בימים אלו לקנות מחשב סטנדרטי ובסיסי לשימושים שלי כמו אינטרנט, סרטים, אופיס, ועוד.. עד מחיר 3500 ש"ח אני רואה מחשב בדגם עם מפרט מצוין וחזק מצויין יחס למחיר שלו. מחשב נייד "15.6 HP G6-1260SJ A1Q03EA 2.4GHz יש את מחשב נייד חברת DELL אחת החברות נחשבות וטובות בעולם, אותו מפרט הזה פשוט יקר ביותר. וגם אני לא צריך את מחשבון במקלדת בפינה הכי ימנית. אני לא משתמש אף פעם בגלל העדפתי את מחשבתי שרציתי כנ"ל בלי מחשבון רק מקלדת יותר נוח בשבילי, וזה מחשב היחיד שבא בלי מחשבון. ומה אתם אומרים? או לתת לי הצעות מחשב נייד בחברה אחרת באותו מפרט?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום, אני זקוק להמלצה למפרט למחשב משרדי- בעיקר לעבודות באופיס ואינטרנט עד 4,000 ש"ח. כולל מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים. מראה ועיצוב המחשב אינם חשובים. צריך שיהיה לו כרטיס רשת כיוון שהוא יתפקד כמחשב ראשי בבית, דרכו עובד האינטרנט של המחשב השני בבית. מעדיף שהחנות תהיה באיזור חיפה והקריות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by ori_fadida,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד עד 2500 גג. * מטרות המחשב הן בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) זה לאחי הקטן בעיקר משתמש באינטרנט. * גודל המסך-רצוי כמה שיותר גדול,לא מהקטנים. * משקל רצוי-לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)-שיוכל להחזיק בין 2-3 שעות של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)-לא. * בלוטות?כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 250. * צורב DVD?כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנוו או דל. אשמח לקבל הצעות שלכם בהקדם האפשרי. תודה,אורי.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  15. Started by scribey,

בעיקרון המפרט לבן דוד שלי הוא לא "גיימר כבד" הוא בכיתה ד' ואוהב לשחק במחשב... השימושים של המחשב יהיו למשחקים (כאילו דאהה) ולאינטרנט. וכמובן לישומיי אופיס... המפרט הוא מפרט כולל ציוד הקפי, יש להם מחשב ממש ישן (פנטיום 1\2) אז אי אפשר לקחת כלום חוץ ממסך. EPOX 8RDA+ NVIDIA Nforce 2 AMD 641 ש"ח AMD ATHLON XP 2400 - גוף קירור + מאוורר למעבד : Spire falconRock II 567 ש"ח + 49 ש"ח TwinMos 256MB PC 2700 DDR 485 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 390 ש"ח ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL 1,303 ש"ח CD Lite on x 52 Retail 119 ש"ח Mitsuni floppy 1.44 51 ש"ח Simbadda 201H Grey USB Front 400W Case 185 ש"ח …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yosi b,

עבודה בעיקר על פרמייר-אפטר , גם על קבצים גדולים , המפרט מבוסס 5820K. מתלבט לגבי הכרטיס האופציות העיקריות: GTX970 ,R9 390 באופן כללי כח העיבוד זהה (עם עדיפות קלה למתחרה האדום) בנוסף גם מדובר על זיכרון בנפח כפול (8GB לעומת 4) השאלה האמתית היא מי מהם עדיף לעריכה (ובעיקר האם הזיכרון מהווה שיקול מכריע). ככלל מעדיף אנוידיה אבל לא קריטי. פליז תחסכו ממני משפטי פאן-בויז של 'אח שלי אל תתקרב לAMD בחיים שלך כי אכלתי קש'.. וכאלה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dindon,

אני רוצה לקנות מחשב לעריכת מוזיקה ועבודה כללית בבית... א.האם כדאי להשקיע במעבד core i7 או שcore i5 יספיק לי... ב.האם הארד דיסק סאטא 3 תומך במערכת הפעלה 32 ביט או רק ב64 ביט?

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by shalito,

מחשב נייד למטרות אינטרנט ומצלמת אינטרנט אז הכי חשוב זה המצלמה. אבל שלא יהיה חלש מכדי להריץ סרטים משקל לא משנה גודל הכי גדול שאפשר לפי התקציב אבל האיכות של המצלמה יותר חשובה. זמן סוללה פחות חשוב, העיקר שתחייה הרבה זמן ושיהיה אחריות כונן לפחות 60 ג׳יגה צורב רק אם זה נכנס בתקציב פרמטר אחרון מבחינתי שמערכת ההפעלה תכנס לתקציב *אם אפשר לקבל 2 -3 המלצות של מחשבים למקרה שארצה עיצוב או חברה אחרת תודה

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by StreetRacer,

סוף סוף גם זמני הגיע ואני מעוניין להחליף את העגלה הנוכחית (667 MHZ) אני מעוניין במעבדAMD , לוח,מארז,זיכרון DDR. הכל ב -1500 ש"ח על מה אתם ממליצים ? מתוכנן OC שמוליק

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מחשב ב5500 שקל למשחקים כבדים וסרטים ואיטרנט חשבתי על משהו כזה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤837 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤618 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤343 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤697 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G8500C5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe ¤1457 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-48724DDO צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤161 כמות:1 http://www.skypc…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום כפי שציינתי בכותרת , מבקש את דעתכם על המפרט כאן המחשב מיועד לעריכה גרפית אבל ברמה חובבנית וכמובן סרטים , הורדות אינטרנט , אופיס ואני לא פריק של משחקים מארז - MidiTower ATX Model HEC CI-6AR6-2F. Silver-Black ספק כח - Zumax 400W 2-speed fan ( קיבלת המלצה שהם טובים ביחס למחיר) - השאלההאם זה מספיק למפרט הזה?? מעבד - Intel® Core2 Quad Processor Q6600, LGA775 Package 2.4GHz לוח אם - Intel Dragontail Peak DP35DPM ( נראה לי לוח לא מוצלח לפי המלצות) זיכרון - Transcend Original 2048MB Dual channel DDR-2 800MHz PC6400 (2x1024 - לא מכיר את החברה בכלל - האם כדאי?? כרטיס מסך - Gainward SilentFX, Geforce 8500GT. Silent w/o fan - הם החברה מומלצת ?? שאר הרכיבים לא ציינתי מכיוון שאיתם…

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  22. היי לכולם, מבקש לדעת את דעתכם. מה המחיר של שרת בעל המפרט הבא: platform: hp,dell or ibm rack mount cpu:1.4Ghz 64 bit hard drive:146G sataX2 RAID:raid1 NIC:port 2X 10/100/1000 copper DUAL powe supply תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. שלום לכם . יש לי מחשב נייד HP Probook 4530s ועד כמה שידוע לי לא מותקן בו חיישן מיקום. אבל, אני שמעתי שיש תוכנה לאיתור מחשב נייד במידה ונגנב או נאבד. השאלה שלי, אם מישהו מכיר את תוכנה Computrace או תוכנה אחרת שאפשר לנסות אותה חינם. אבל האם התוכנה תוכל לעזור אם לא מותקן GPS במחשב נייד. שאלתי בתמיכה של HP אם אפשר להתקין חיישן מיקום של GPS במחשב נייד והם אמרו שלא ולא יודעים מי עושה את זה. מישהו אמר לי שאפשר להתקין אותו ביציאת USB. האם יש דרך להתקין אותו בתוך מחשב נייד. זה מחשב נייד חדש, תבינו אותי, חשוב לי מאוד לאבטח אותו כמה שאפשר, כי אני גם ארצה לקחת אותו מהבית וחשוב לי מאוד להיות בטוח שאפשר יהיה לאתר אותו במידה ונגנב או נאבד. תודה, אדוארד.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  24. שלום - - - תגובה אוחדה: - - - אין לי מושג למה זה לא פרסם הכל אבל מזלי ששמרתי! הנה: אני מעוניין להתחדש בלפטופ חדש מאחר ושלי כבר לא זז (לצורך הדגמה: שורות אלו נכתבו במרווחים של שנייה וחצי האחת מהשנייה כי מהר יותר הוא מפספס אותיות....) הקטע הוא שניסיתי את מזלי למצוא אחד לבד אבל בגלל שיש כל כך הרבה דגמים טבעתי ואין לי מושג באיזה לבחור דבר נוסף הוא שאני מרבה לבקר באירופה ובארה''ב ככה שיש לי גישה גם לדגמים שאין בארץ המחיר מתבסס על התקציב שאני מוכן להשקיע (כאמור 700יורו\800דולר\3000שקל) אני כן גמיש רק במקרה שהדגם ממש מומלץ ככל הנראה שאני אקנה את הכלי בחו''ל (פשוט יותר זול...) אז יש יותר אפשרויות... טוב אז ככה: * מטרות המחשב? עבודו ת משרדיות (אינטרנט ואופיס), מש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני צריך שילוש, קירור למעבד (שככל הנראה תשימו פנטיום D 805), וספק שיהיה מספיק חזק לאיזה X1800GTO נחמד שיגיע בעתיד ואפילו CF... אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה זה הכרחי כי אני לא עומד להיות עם כרטיס מסך לפחות שבועיים.. אם אתם יכולים, תעשו מפרט אחד כמו שביקשתי, ומפרט שני עם מארז וספק כמו שביקשתי.. אני צריך לדעת מה האופציות שלי... אני מוכר את המחשב שלי ואז קונה אז אני רוצה לדעת אם שווה למכור עם המארז או בלי.. דרך אגב אני קונה מהחנות www.com4u.co.il יש לי זיכויים שם. איך המארז הזה? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=SunbeamTR&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=287 אני ממש רוצה TOWER...

• 2 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.