עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש. הגעתי למפרט הזה בזכותכם תוך כדי קריאה בפורום - תודה. מה דעתכם עליו והאם הספק (מארז מספיק)? מעבד - ATHLON 64 - 939 3000 לוח אם - GIGABYTE - K8NF-9 זיכרון - ADATA 512MB כרטיס מסך - POWERCOLOR - RADEON X700 256MB דיסק קשיח - HITACHI - Deskstar 7K250 160GB Sata? צורב - NEC 3520A מארז - HEC Compucase CI-6A19 300W? תודה.

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מחשב, במחיר של עד 2800 סופי (אחרי מחירי הרכבה, משלוח אם אין אפשרות לבוא לקחת, וכדומה) ללא רכיבים פריפריאליים. הסתכלתי על מפרטים מומלצים באתר, אבל לא הצלחתי למצוא אף חנות מחשבים שמכילה בדיוק את אותם רכיבים - כל רכיב נמצא בחנות אחרת. אין לי את הידע להרכיב את המחשב לבד, אז אני צריך לקנות הכל באותה חנות, ושהם ירכיבו לי. מבחינת הדרישות למחשב: אני לא גיימר מטורף, אבל אני רוצה אפשרות שגם משחקים שיצאו בעוד שנתיים שלוש יוכלו לרוץ בכיף על המחשב. עיקר העבודה של המחשב תהיה בהרצת סדרות/סרטים בצורה מקומית (לא לטלוויזיה), ועבודה משרדית (וורד וכדומה). תודה רבה מראש על התשובה, שמש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם! כבר המון זמן שאני קורא ומעיין בפורום, אך רק עכשיו החלטתי להרשם. אני מעוניין לקנות מערכת חדשה, מאחר והמערכת הישנה שלי התפגרה לגמרי לאחר 5 שנות שימוש (לוח האם נצלה). קיבלתי הצעה למערכת מ-MDS (אני מניח שאתם מכירים את הסיפור עם עובדי אינטל וג'ו), ואני מעוניין לעמוד על טיבה. לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS5. זיכרון: Kingston 2GB 1066MHz DDR2 x2 (משמע 4GB). מעבד: Intel QX9650 3.0GHz 1333Mhz Bus. כונן קשיח: Seagate 3.5" 500GB 7200RPM 32MB SATA2. כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GTX 260 GDDR3 896MB. מארז: HEC 6AR6. ספק כוח: HEC Zephyr 750W (למרות שאני בטוח שזהו ה-Cougar הישן). קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer XTREME. המערכת תשמש בעיקר למשחקים. כמו כן, עבודה משרדית (עריכת מצגו…

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  4. שלום לכולם, איזה מזל שיש פורום כזה אחרת הייתי בצרות! :s05: קודם כל, המטרה של המחשב היא למשחקים ועבודה, כלומר יש צורך במעבד חזק. הציעו לי כבר את המפרט הבא - [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]באנדלים :INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- "השילוש הקדוש I "₪ 1648[/t][/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון :CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי₪ 110[/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסק קשיח :SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM -…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ardo,

המחשב שיקנה הוא לצרכי שימוש ביתי בעיקר - מוזיקה, סרטים, אינטרנט ושיחות וידאו עם האח מחו"ל, אבל אני כן רוצה לחטוא במשחקי מחשב פה ושם. (אבל אני לא מצפה שהם יעבדו על הדרישות הגבוהות ביותר כמובן...) כמה דגשים: *יש אפשרות לחרוג מהתקציב עד 200-300 שקל, לא יותר *חשוב לי שיהיה כרטיס קול טוב, וכשאני אומר טוב אני לא מתכוון לעריכת סאונד או משהו - רק שישמעו בו מוזיקה בפנאן *בגלל שחשובה לי איכות הקול, אם יהיה איזה דיל עם רמקולים לפנים זה יהיה סבבה, אבל אם זה לא מסתדר בתקציב ולוקח מקום של דברים אחרים לא משנה *אין צורך במסך\מקלדת\אופיס\ווינדוס הנה משהו שראיתי באינטרנט ונראה לי נחמד (אם משפרים את הכרטיס מסך): http://www.gamaoffice.co.il/products/124935

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by primo,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤662 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤437 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK אחריות: שנה מחיר: ¤415 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤393 קרור למארז…

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  7. מחפש מפרט טוב שיחזזיק כמה שנים , בעיקר למוסיקה , סרטי HD , עבודה שוטפת עם הרבה טאבים וקצת עריכת מוסיקה (ableton live) אני לא חושב שאני אשחק כלכך במשחקים , אבל עדיף שהמחשב יוכל להריץ כמה משחקים (לא על גרפיקה high ) התחלתי לבנות , אשמח לכיוון והצעות חשבתי על המעבד הזה: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray קירור? לוח אם מומלץ? זכרון שיהיה 4 גיג דיסק קשיח 500 גיג עדיפות לWD כרטיס מסך מומלץ? מארז וספק כח שקטים אני צריך (!) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by VMC,

שלום, אני רוצה לבנות מפרט בעיקר למשחקים, שימושים משרדיים, סרטים וכו'. התקציב שלי עומד על 5000 כולל מסך וציוד היקפי. אפשר לחרוג טיפה מהתקציב. מצאתי מסך שהמחיר שלו מאוד קורץ לי, קישור: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=9146988&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+LCD+(%e3%f7)+%22174 מאוד חשוב לי שהחנות תהיה במרכז, כמו KSP או זיגזיג2000 בפ"ת. תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by danielroil,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש + מסך (בלבד), המחשב לצורכי עבודות משרד ובעיקר גיימינג. אני רוצה פה להתפנק אבל לחסוך איפה שאפשר, אני הרבה זמן רחוק מעולם החומרה אז באתי לשאול את המומחים. אני רוצה מחשב חזק במיוחד לגיימינג וחשוב לי שיתמוך בטכנולוגיות החדשות ביותר + מסך 4K. המחשב אמור להספיק ולסחוב (השאיפה באופן טוב) ל5 שנים לפחות, אז אם יש סיבה טובה לחכות אז כדאי. הרכבתי מפרט לדוגמא מאתר KSP. סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by extreme3,

חייב להיות: מסך דק 17'' (הכי פשוט שיש/אבל אמין) לא צריך: מקלדת, עכבר. המחשב מיועד לסטונדט (עבודות למידה WORD, אינטרנט, MESSENGER) דברים פשוטים... אזור המרכז

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by ran_01,

אני צריך עזרה בבניית מפרט, טווח המחירים בסביבות 2500-3000 השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס לא יותר מזה, רצוי שהמחשב יהיה שקט ובעל אורך חיים ארוך ככל האפשר, כדאי גם שלא יהיה צורך בטיפול או בניקוי תקופתי, צריך גם: מסך (עדיף 19') מקלדת ועכבר חפרתי לי קצת בפורום ומצאתי את המפרט הזהמעדיף מעבד של אינטל, למרות שאין לי מושג למה, כנראה מכוח ההרגל) מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX לוח אם: ASUS P5QPL-VM דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: ANTEC NSK4480B + 380W EARTHWATS PSU מה אתם אומרים? בסיס טוב ל…

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by nicetry,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט שמתאים לצרכים שלי. התקציב 3000 ש"ח +-. אני לא צריך מסך וכרטיס מסך. :nono: סך הכל, כל מה שאני רוצה זה מחשב חזק, יציב, שירוץ מהר, שיפעיל תוכנות רבות במקביל בלי למצמץ ויחזיק כמה שנים טובות. כיום, אני עדיין על פנטיום 3 733 עם 256 זכרון שקניתי לפני 7 שנים. אני לא משחק הרבה - מקסימום אתקין עליו מנג'ר אבל לא יותר מזה. אשמח לשמוע מה אתם אומרים... כרטיס המסך הנוכחי שלי - NVIDIA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X תודה רבה מראש!

• 9 תגובות
    • 612 צפיות
  13. כותרת^^^ 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? נראה לי שבכרטיס אשראי או משהוא אבל זה לא כזה משנה 2-3% זה מקסימום עוד 100 שקל 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) : משחקים כבדים בעיקר,הורדות, סרטים לפעמים, אינטרנט מוזיקה וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. : לא צריך שום תוספת לא מסך ולא כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי : צורב לא צריך ולא כונן דיסקטים ודיסקים 5. האם יש לכם …

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by portnoy,

חברה אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב שאני יקנה בימים הקרובים. המחשב הוא לאינטרנט למשחקים ממש לא חזקים כמו פיפא וכאלה התקציב הוא +3500 מומלץ עם המעבד E6420 מעדיף רק אינטל. מה שאני צריך זה: מעבד,לוח תומך QUAD,זיכרונות2GB,הרדיסק,כרטיס מסך בינוני כזה לבנתיים עד 450 שקל, מארז,וספק. אם אפשר מארז עם ספק שיחזיק תמחשב. תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Artista,

היי מה נשמע? חבר ביקש עזרה בבניית מחשב שאותה אני מפנה אליכם. אז הוא מעוניין במחשב חזק עם דגש על הכרטיס הגרפי (שהוא יוכל להפעיל משחקים גם על מסך טלוויזיה 32'). לפחות 1 טרה ביט. בנוסף לכל זה הוא מעוניין במארז איכותי (ספק טוב, קירור, שקט...). אין צורך במסך. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 שקל, לנצל הכל. ניתן לחרוג עד 500 שקל אם צריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תיכנות בויזואל סטודיו לשם פרנסה, משחקים כבדים ושימוש רגיל של אינטרנט ואופיס. יש לי מסך 20 אינץ ברזולוציה של 1280x960. אין לי בעיה אם המשחקים הכי כבדים לא ירוצו על מקסימום. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מקלדת ועכבר הכי סטנדרטים שיש יספיקו לי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. צריך הכל חוץ ממסך. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6. לא קריטי כל עוד זה לא מרעיש כמו טרקטור. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים …

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by MagnuM_47,

אני צריך עזרה בבנייה הסופי עוד שבוע בערך אני מזמין הזמנתי כבר דרך NEWEGG Q9550=280$ 4GB 1066=66$ וזה משאיר לי בערך 5000 ש"ח לשאר הדברים המחשב למשחקים ולOC גבוהה כמה שיתן המפרט תנו שיפורים והצעות לשינויים תודה מראש אלכס לוח אם ASUS P5Q PRO ¤772 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 כרטיס גרפי BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OCX 896MB DDR3 PCIe ¤1498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BGTX26896OCX צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤123 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤362 כמות:1 http://www.sky…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by Shaq Diesel,

. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח אפשר לחרוג אם כדאיי ן אם אין צורך אפשר גם לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב בעיקר אינטנט ולימודים ושמיעת מוזיקה צפיית סרטים אך פחות לא ממש מתכנן לשחק משחקים אם יהיה מקום בתקציב אפשר כרטיס מסך פשוט אך זה פחות חשוב לי 3. האם יש צורך בציוד היקפי מסך מעדיף dell 2209va אלא אם כן תמלוצו לי על משהו אחר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 לא ממש חשוב לי אבל שלא יהיה איזה טרקטור 7. האם מתוכנן אוברקלוק לא כרגע אבל אשמח אם אפשר להרכיב משהו יציב לאוברקלוק האופציה לא ממש חשובה לי 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מע…

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by Access Denied,

אז ככה.. בן דוד שלי לומד בפנימיה בירושליים והוא גר באיזור חיפה, הוא צריך מחשב חזק שהוא יוכל גם להביא הביתה וגם שיהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים יחסית כבדים. בגלל שהתקציב שלו הוא בערך 5300 ש"ח למחשב (לא כולל המסך), לאפטופ טוב יקר מדי ומחשב PC רגיל שלם וטוב, גדול מדי ומסורבל.. בגלל זה חשבתי להמליץ לו על מחשב barebone שניתן לנתק מהמסך ולהביא בתיק הביתה (הוא גם לא שוקל הרבה - 4 ק"ג בערך...) אני צריך המלצות למפרט למחשב הנ"ל ללא מסך או אולי המלצות לסוגי מחשבים אחרים שיענו על הדרישות להיות קטנים יחסית, חזקים וזולים ביחד... תודה!!! נ.ב. החלטנו בטוח ללכת על כרטיס מסך של GeForce ה FX5900 XT (הוא מספיק חזק ומתאים גם לתקציב)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מפרט High-End *** רוב החומרה תקנה כנראה בעוד כשבוע שבועיים בפולין/גרמניה. *** תקציב - בין 12-15K. הכוונה הינה לפרט חזק אך בכל זאת גם משתלם מבחינת התקציב. במידה ואתם חושבים שצריך להוסיף או להוריד מהתקציב אתם מוזמנים להציע. מטרות - חיבור המחשב לטלוויזיה בחדר לצורך צפייה בסרטים. משחקים ומשחקי רשת [ לדוגמא MFSX ] אובר קלוק בעתיד - מתחיל. מחשב שישאר מספיק טוב לשנתיים הקרובות [ אני מודע לעובדה שהוא לא יהיה פסגת הטכנולוגיה ]. שמיעת מוזיקה. בקשות - מערכת קירור מים. [ המחשב עובד 24/7. ] לוח אם וPSU מספיק חזקים לאובר קלוק ו SLI ל 8800GTX [ אני מתכוון היום לקנות אחד ובעתיד שירדו המחירים להוסיף עוד אחד ] 2 הארד דיסקים של 320 נראה לי מספיק. 2 מסכי LSD בעלי זמן תגובה קצר. אם…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. החלטתי שכנראה נקנה טלוויזיית LCD בינונית 32 אינץ', אבל מה זה טלוויזיית LCD בלי HTPC צמוד? אני מבקש ממכם שתרכיבו לי מפרט כמה שיותר איכותי בתקציב של עד 3000 ש"ח, אני יודע שזה קצת אבל זה התקציב. השימושים יהיו ככל הנראה סרטים בעיקר, גלישה באינטרנט, משחקים קלים, מוסיקה וכד'. הבקשות שלי, בגדר המלצה בלבד: - מעבד איכותי עם אפשרויות שדרוג בעתיד. - כרטיס מסך בינוני-פשוט שיכול להריץ משחקים בגראפיקה פשוטה-בינונית. - דיסק קשיח כמה שיותר גדול. - מארז קטן ויפה, לא חובה מיוחד ל-HTPC (יקר מדי). - רצוי מאוד שיהיה כמה שיותר שקט. יש לי גם כמה שאלות: 1. האם פעולות כמו גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, צפייה בתמונות וכד' יהיו באיכות טובה (כמו במחשב)? 2. האם דרושה איכות מסויימת של קבצי …

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  22. Started by Oranl,

אהלן! צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב HTPC בתקציב של עד 2K גג.. הדרישות הן כונן גדול, ספק קטן וצריכת חשמל נמוכה. הרכבתי את המפרט הבא, מה דעתכם? Intel GOLDTREE DG43GT, יחידות 1 ₪430 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6174 Intel DUAL CORE E6500 2.93GHz 2Mb 1066mhz BOX, יחידות 1 ₪400 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6787 WD 1TB 7200RPM 64MB GREEN SATA2, יחידות 1 ₪310 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6716 G.SKILL DDR2 2048MB 800MHZ CL5, יחידות 1 ₪200 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4963 Gigabyte GV-R435OC-512I Radeon HD4350 512MB GDDR2 PCIE, יחידות 1 ₪200 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7882 COMPUCASE…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  23. שלום. החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המחשב (יותר נכון חלק ממנו). אז ככה, יש ברשותי מארז, ספק כח (מקווה שמספיק חזק - Corsair VX450W), דיסק קשיח אחד (צריך עוד אחד), מסך, ציוד הקפי. כל זה עובר מהמחשב הקיים. אני רוצה את המפרט בנוי על המעבד הבא - Intel Core 2 Quad Q9550. אני מודע לעובדה שלמשחקים אומרים ש-E8400 טוב יותר (או כל כפול ליבה אחר), אבל בכל מקרה אני מעדיף QUAD (אגב, מי שמעוניין לקרוא בנושא - http://www.tomshardware.co.uk/forum/253372-10-core-core-quad-overall) ועוד אחד - http://www.techreport.com/articles.x/14756 דיסק קשיח אני אלך על Seagate 1.5T. המחשב מיועד הרבה למשחקים כבדים ברזולוציות הכי גבוהות עם כל הפילטרים הקיימים. המסך שכרגע ברשותי - LG F900B 19' CRT , ויש מחשבה…

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  24. ערב טוב לחברי הפורום ! אני מעוניין לקנות מחשב חדש (כמחשב שני ) וצריך עזרה בבניית מפרט לשימושים כמו גלישה באינטרנט , הורדות באימיול וצפייה בסרטים (פה ושם איזה קידוד סרט ושירים) .לא נראה לי שצריך כרטיס מסך איכותי כי אני בכלל לא משחק . אני מעדיף מעבד של AMD וניס כי קראתי עליו ביקורות טובות באתרים בחו"ל או אפילו איזה סמפרון חזק או סלרון. רק בבקשה לא כפולי ליבה למינהם (אני לא מבין דבר וחצי דבר באוברקלוק וגם לא רוצה להשקיע יותר מדי במארז+ספק עוצמתי וקירור בשביל זה) אני צריך משהו פשוט שיספק את הצרכים שציינתי . גם יספיק לי לעבוד על XP (אפילו שהתרגלתי כבר ל-2000 על המחשב הישן שלי) כך שאין צורך לתאימות ל VISTA . ראיתי במפרטים המומלצים , מפרט ב-3000 לא כולל מסך , אבל המעבד ליב…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. התקציב שלי (של הדודה יותר נכון)- 3,500 ש"ח לגלישה באינטרנט, עבודות, וקצת משחקים. דרישה נוספת היא שיחזיק לאורך זמן- שלא יהיה צורך בשדרוג בשנתיים הקרובות. מדובר במשפחה עם שני ילדים בכיתות ה'-ו' שמשחקים במחשב מעט... לא במשחקים כבדים, אם כי אני משער שהם רק ישחקו יותר ויותר. אין צורך במסך או בהרכבה. מקלדת, עכבר ורמקולים (פשוטים ביותר)- כן נדרש. אני חושב בכוון של amd 64 3000+ venice core 939 msi K8N 1gb RAM GF 6200\6600 לא סגור בכלל- הכל נתון לשינויים... רצוי לכלול גם צורב DVD טוב (אני לא ממש מעודכן כפי ששמתם לב ) תודות נדב

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים