עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ido87,

שלום אני מעוניין להציב בסלון מחשב שגודלו המקסימלי הוא 40 רוחב, 15 גובה לאיזו קטוגריה המחשב שאני מחפש משתייך? (ראיתי גדלים מתאימים של "מדיה סנטר" ו"מיני PC") האם למחשב שכזה אוכל לקנות חלפים רגילים כמו אלה הקיימים במחשבים שולחניים? התקציב הוא עד 2500 שקלים השימושים הם חיבור לטלוויזיה (HDMI) לצורך סרטים ומשחקים (לא צריך מחשב גיימרים עצבני, רק משהו שיעשה את העבודה למשחקים שיצאו בשנים האחרונות) אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  2. Started by rotman,

היי, רוצה לנצל את המשלוח החינם באמזון ומתלבט בין 2 מסכים. אשמח לקבל ייעוץ. השימושים העיקריים שלי הם גלישה וכו' אבל מדיי פעם גם משחק. יש לי כרטיס AMD Radeon HD 6700 Series מתלבט בין : MZ27AQ ל MX27AQ אני יודע ששני המסכים לא כל כך שונים. אשמח לקבל אופציות נוספות וטובות יותר באותו סדר גודל של המחיר אם יש. (למשל, מה עם Acer XF270HU) תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  3. Started by eliran78,

שלום מחפש מחשב חדש לדירה עיקר השימוש אינטרנט אופיס הורדת סרטים ב HD (שידור לטלויזיה דרך רשת ביתית) ואחסון משחקים - ממש ממש בקטנה (אולי משחקי ילדים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שניתן לחסוך אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  4. במידה ואני קונה GTX 580 או 590 איזה ספק כח יספיק לי אם אני מעוניין לחבר גם כ- 4 כוננים קשיחים + CDROM והדברים הרגילים 700W יספיקו? ושאלה נוספת האם מקלדת ועכבר אלחוטיים גרועים לגיימינג? אני ממש רוצה אלחוטי אך פוחד שלא יגיב טוב אם אפשר המלצות למקלדת של LOGITEC ועכבר שיספקו את הסחורה עדיף אלחוטיים ושמגיעים ביחד תודה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  5. שלום אני צריך מפרט ב-1500 ש"ח או פחות אפילו, לעבודה משרדית(וורד בעיקר) ואינטרנט + מקלדת ועכבר.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  6. 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4115&CatCode=315 2. http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-L300-2CE/1069611/ שניהם ב- 2750 ש"ח 3. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3968&CatCode=315 מה עדיף משלושתם ?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. אני מעוניין ברכישת נייד בעל מסך מט (לעבודה משרדית/ סטודנטיאלית, בעיקר עם טקסט ומספרים). ברובם המוחלט של המפרטים אני לא מבין אם מדובר במסכים מבריקים (לרוב הם כאלה) או מט (בהם אני מעוניין) - להלן מספר דוגמאות: 1) High Definition LED BrightView Widescreen Display 2) 13.3" WXGA 1280x800 TruBrite 3) 14.1'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology 4) LG ‎14.0'' HD (1366*768) LED 5) WXGA With WLED 1366X768 With TrueLife 6) Wide-Aspect UltraSharp™ display WUXGA 1920X1200 היחיד שמצאתי ובו נאמר במפורש: " WXGA White-LED Display Utrasharp רזולוציה 1280X800 מסך מט ( לא מבריק )" ( מתוך http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-m6300-ref.htm HELP

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  8. Started by ast,

יש לי את Dell Vostro 3360 ואני מעוניין להחליף לו את המקלדת הרגילה לאחת מוארת. ניסיתי להסתכל באתר של דל אבל לא מצאתי איפה ניתן לעשות זאת. באתר שלהם מצאתי רק מספר של השירות תיקונים 24/7 שלהם. חודש הבא אני טס להולנד אז חשבתי לנסות להחליף שם אבל השירות לקוחות שלהם מדבר רק הולנדית. יש למישהו רעיון? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  9. Started by tzvikaz,

שלום חברים יקרים, אבא של אשתי בא לבקר אותנו עוד חודשיים מאמריקה ואני רוצה שהוא יביא איתו מחשב שאזמין מ NEWEGG אני צריך את העזרה שלכם בהרכבת מפרט בסכום של עד 500 דולר המחשב ישמש ל: מוזיקה סרטים גלישה אופיס אבל גם ישמש לעריכת סרטים מדי פעם קידוד סרטים VISUAL STUDIO אני אשמח להיות מסוגל להריץ איזה משחק פה ושם אז נראה לי כרטיס מסך בינוני יספיק אני לא אעשה אוברקלוק - אין לי זמן, כח או חשק. רוצה לחבר ולהתחיל לעבוד. במפרט יהיו: לוח אם מעבד אינטל זכרון כרטיס מסך ספק כח אני מאוד אוהב את לוח האם הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157131R יש בו המון פיצרים והוא די זול. תומך ב DDR2 ו DDR3 אני אשמח אם בלוח האם יהיו FIREWIRE, יציאה אןפטית, הרבה USB, RAID תו…

10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לנער, בעיקר משחקים - Fortnite, Overwatch, Minecraft, GTA, Valorant, Fall guys, Just cause 4 וכד' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. Started by edward76,

האם יש למישהו ניסיון עם ניידים של טושיבה? אני מתכוון בעיקר לשירות. אני מתלבט אם לקנות את הנייד הזה http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=2002397 לאור העובדה שניידים של טושיבה לא כ"כ נפוצים בארץ אני מפחד שהשירות שלהם פה לא הכי טוב.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  12. Started by tgen,

דבר ראשון ולפני הכל רציתי לציין שזה אתר מצויין וכל מנהליו עושים עבודה מעולה!!! ולגבי מדור המפרטים של האתר רציתי לדעת: 1. כל כמה זמן מדור המפרטים שבאתר מתעדכן או שזה לא קבוע??? 2. האם כל זמן שהמדור לא מתעדכן אני עדיין יכול לסמוך על המפרטים האלו???

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. היי, ראיתי באתר של lenovo ארה"ב שניתן להוסיף מודול 4G תמורת 175$ אני מניח שמדובר על אחד משלושת הכרטיסים שנמצאים כאן האם זה יתמוך ב-4G LTE שיש בארץ? האם מוכרים בארץ? קראתי באינטרנט שניתן להוסיף אם יש כבר את האנטנה מוכנה בתוך הלפטופ. יש להם קונפיגורציות נעולות (לדוגמה I7 10510U עם 14" FHD 400 nits anti glare ו-1TB PCIe SSD ו-16GB RAM מולחם) תמורת 1199.99$ אבל פה לא ניתן להוסיף את הכרטיס יש קונפיגורציה אחת שעולה 1220$ ובה ניתן להוסיף תמורת 175$ אבל היא חלשה בהרבה יותר. צריך להוסיף 526$ (!) רק בשביל שתהיה זהה לזו ב-1199.99$, לא כולל הכרטיס רשת ושאלה קטנה לגבי NVME: האם באמת ניתן לחוש בהבדל במהירות בין הכוננים הנ"ל, בעבודה רגילה עם Windows?…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם ההורים שלי רוצים לקנות מחשב לטובת עבודה משרדית 1500-1700 ש"ח לא מתוכנן OC כמובן אבל עדיף שהמחשב יהיה שקט בתודה מראש... דרך אגב אם יש אפשרות לשים כרטיס מסך GF9600 זה יהיה נהדר.. תוה מראש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  15. Started by codeMonkey,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של 12,000 ש"ח עד 15,000 ש"ח, החריגה רק עבור שיפורים משמעותיים בביצועים או באיכות רכיבים (המטרה היא שהמחשב יחזיק בלי צורך לשידרוג לפחות 5 שנים אם לא יותר) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד נוסף. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. לא קריטי אם הוא רועש קצת בזמן שהכרטיס מסך עמוס, אבל …

16. [img]http://startpc.co.il/images/Logo/logo-dark.png[/img] מפרט זה הורכב ב - [URL]www.startpc.co.il[/URL] - סטארט מחשבים [b]אודים[/b] | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: [b]1181 ₪[/b] - * חדש * - Intel 14 Core i5 13600 Up To 5.0Ghz Raptor Lake S1700 Tray קירור אוויר למעבד: [b]167 ₪[/b] - CoolerMaster Hyper 212 Black Edition לוח אם: [b]590 ₪[/b] - * חדש * - MSI B760M-P DDR5 זכרון: [b]603 ₪[/b] - * מבצע * Corsair Vengeance (2X16) 32GB DDR5 5600MHz CL36 - Cool Grey כרטיס מסך: [b]1899 ₪[/b] - * מבצע יום הולדת 16 בהרכבת מחשב * - PNY GeForce RTX4060Ti 8G VERTO Dual Fan דיסק קשיח: [b]472 ₪[/b] - XPG 1T NVMe R/W Up To 7400 / 6400MB/s GAMMIX S70 BLADE 5 Years ספק כ…

17. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הרצת שרת Web + MySQL + VMWare Linux לבדיקות ומשחקים, העברת HD לטלוויזיה או מקרן ושימושי אופיס/אינטרנט. * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? 2.5-3 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללת 9 תאים (יש יותר?) , לפחות 6 שעות עבודה רגילה / 3 אינטנסיבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI , כל השאר יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? רצוי - אני לא יודע איך זה מסתדר עם תקציב, משקל והתקנת WIN אבל אפשר לוותר. * כונן Bluray? כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, חריגה קטנה אם זה הגיוני 2.הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: עדיפות למעבדי amd . 3. מה שימושי המחשב ? גיימינג במשחקים חדשים על הגדרות גבוהות + אינטרנט + צריכת תוכן + כתיבת מסמכים . 4. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך 5. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? קיים לי כרטיס מסך חדש של Geforce rtx 4060 Ti 16Gb מניח שמומלץ יהיה לשים אותו במחשב החדש 6. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה סבירה 7. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי, שלא יהיה ענק 8.עדיפות לssd NvmE של 2 טרה בייט לפחות . 8. האם האם יש צורך לכלול מערכת…

19. Started by Newcomputer,

אהלן חברה, לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש, אחרי ייעוץ ממושך במספר מקומות. עכשיו, כרטיס המסך שלי הוא msi 970 gtx oc, כלומר כרטיס עם אוברקלוק מהמפעל. לוח האם שלי הוא h97 d3h, ומעבד i7 4790 (לא k). ידוע לי שלוח האם לא תומך בoc, והשאלה שלי אם זה יהווה בעיה עם כרטיס המסך שלי שמגיע עם אוברקלוק מהמפעל? או שאין קשר בין הדברים?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  20. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים. חשוב שיהיה נוח להשתמש בו כשנוסעים לכנסים. * גודל המסך? 14.1 אינץ * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סטנדרטי (לפחות 5 שעות גלישה/כתיבה ללא הטענה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD רצוי עם צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על dell סדרת latitude או על מחשבי Lenovo, אבל אני פתוח להצעות.

21. מפרט ב4.5k בעיקר לשימוש ביתי וקצת משחקים עם מסך וציוד הקפי

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  22. Started by shayh,

היי, אני מחפש כיסוי / נרתיק למחשב הנייד (בדגש על כיסוי ולא על תיק נשיאה). קשיח ועמיד למים. המטרה העיקרית שלי היא לשים את המחשב בתוך הכיסוי, בתוך תיק גב שיש בו גם בקבוק מים ולמנוע תאונות מצערות. המחשב הוא lenovo z50-70 בגודל 15.6" גר באיזור המרכז, מוכן להשקיע עד 400 ש"ח יש למישהו רעיון איפה ומה אפשר לקנות? שאלתי בכמה חנויות ואמרו לי שלא שמעו על משהו כזה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. אני רוצה לקנות את המחשב הזה השאלה שלי עם הוא יתמוך לי בכל המשחקים לשנים הבאות,אולי צריך לשפר משהו זה מחשב למשחקים אולי כדי 4 ליבות,כי אמרו משנה הבאה משחקים יתמכו רק ב4 ליבות? דרך אגב יש לי מסך 17 רגיל ואני לא עושה oc http://www.upit.ws/uploads/0111e7e61cd7a.JPG

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. אני יודע שאני חורג מן הכללים בפורום, אבל מה שאני מנסה לעשות איננו לקנות מחשב מורכב אלא משהו אחר. ובכן כך. אני רוצה מערכת אשר אוכל להריץ עליה קוד ניסויי/מחקרי ב-OpenCL וב-CUDA: על ה-CPU ועל כרטיסי GPU שונים. לגבי ה-GPU'ים - אני לא מבקש המלצות. אני מתכוון לקנות כמה, וגם להחליף מפעם בפעם, או לקנות יותר מאחד מאותו סוג לצורך עבודה עם שנים במקביל וכולי. לגבי יתר המכונה, יש לי בעיה של שיקולים סותרים: מצד אחד, הייתי שמח להשתמש בחומרה יחסית עדכנית, עם כל מיני תכונות נחמדות ומעניינות עבורי (כמו: לוח כפול-שקעים, עבודה עם PCIe 3.0, ליבות רבות); מצד שני, אני צריך מכונה שתהיה די זולה, כך שאוכל לחדש את המכונה בעוד זמן כלשהוא - שנה, שנה וחצי, שנתיים - כשיהיה ממש חסר לי משהו, והכיס שלי לא…

25. Started by Aslan,

זה מפרט שהרכבתי למישהו עם תקציב של 4300, שקונה אותו לגיימינג ב1280X1024 (בעתיד כנראה ישדרג לFHD), השאלה אם שווה לקנות אותו ככה או להוסיף SSD/ לשדרג לR9 290. מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 4 SCKTN-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX960 2GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 ספקי כוח: ספ…

• 1 תגובה
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.