עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש מחשב נייד 17 אינצ' (אני אוהב מסך גדול ולא אכפת לי מהמשקל) שיעשה שימושים רגילים: אינטרנט, סרטים, אופיס וכד', לא מעבר לזה. אכפת לי רק מהדברים החשובים - מהירות, מסך טוב, מקלדת וטאצ'פד מעולה, אמינות, שלא-יעשה-בעיות. לא אכפת לי מכל השטיקים של אם מאלומיניום או מפלסטיק, כמה בדיוק זכרון פנימי, אם איי5 או איי7 וכדומה. עד היום היה לי דל הרבה שנים שהיה מעולה ומצויין, כמעט 0 תלונות, אבל הבנתי שעכשיו הדלים פחות טובים. אז בשורה התחתונה - לשימוש רגיל, 17 אינצ', עם 0 אכפתיות לשטיקים, בסכום בין 2 ל-4 אלף שקל - מה הכי טוב שיכול לקנות? דרך אגב, אהיה עוד מספר שבועות בארצות הברית ובקנדה, ואוכל גם לקנות שם אם אקבל הצעות טובות. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. במפרט הנ"ל כלול הכרטיס מסך - Geforce FX 5900XT (390/700) 128MB DDR 256bit 8-Pipes - Albatron - 3Y Warranty שדורש לפי היצרן 350W כשבמפרט הוצא המארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan שכולל בתוכו רק 300W רועי

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  3. הנה המחשב http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=3683#prodtop והנה גם המפרט בוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MHVMRD332257 האם המחשב שווה את המחיר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. Started by דור28,

מחפש מפרט עבור מחשב שיתחבר ל LCD מיועד בעיקר לסרטים חשוב כ.מסך שיעבוד יפה ל HDMI עדיפות ל INTEL תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  5. שלום, מחפש מפרטים מינימאלים של 5 לפטופים לפי המפרט המינימאלי הבא. אשמח להמלצות screen size weight [kg] screen CPU GB RAM GB SSD Remarks 14 1.8~ 4k i7-8th 32GB 512 Nvidia 1050 14 1.8~ 4k i5 8GB 256 15 2 HD i7-7th 32GB 512 15 1.8-2+ HD i3 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 3pac,

אני מעוניין לשדרג את המחשב כי הוא מתחיל לעשות לי בעיות ואין לי פתרון אחר. פתחתי דיון על הבעיה הזאת, אתם יכולים לראות אותו בקישוק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501386.0 אין לי הרבה כסף עכשיו בגלל שאני בצבא, בגלל זה התקציב כזה נמוך. חשבתי להוסיף עוד זיכרון ולהחליף את הכ.מ והספק (כי 400W כנראה לא יספיק). המפרט הנוכחי: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz (9.5 x 267) כרטיס זיכרון: GeIL CL4-4-4DDR2-800 X 2 = 2GB כרטי מסך : ATI Radeon HD 4870 ספק: Seasonic 400W SS-400ET-APFC-F3 מה אתם חושבים? תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 בלי כונן SSD עד 2500 עם. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אופיס, אינטרנט, משחקי רשת פשוטים, תכני HD לעתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, אבל בעיקר גלישה ויישומים פשוטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  8. Started by alergic,

לעבודה משרדית ואינטרנט 80 GB ומעבד וחלקים מהירים לא מחייב כרטיס מסך פצצה אבל שיעבוד מהר

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  9. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של asus דגם k55vd (מעבד i7 עם 16gb זיכרון RAM) ואני רוצה להחליף את הDVD בכונן ssd. עכשיו ראיתי בebay את הדבר הזה: http://www.ebay.com/itm/2nd-SATA-TO-...item4172873a83 שאליו אני יחבר את הssd הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849353 ואז אני יחליף את הDVD בכונן הזה. השאלה אם זה ינצל את כל המהירות שנותן לי הSSD או שחלק ממנה "יאבד" בגלל החיבור הכפול הזה ללוח. תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  10. היי האם אחד המחשבים האלה מומלץ לקנייה לשימוש בייתי (לא גיימר לא פיתוח)? באתר אחר ראיתי שהמפרט הזה מומלץ הצרכים מחשב 15 אינטש, אמין, מהיר, עדיפות ללנובו תודה נירה

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  11. Started by shimivak,

אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שכבר מעלה אבק המפרט הנוכחי הוא: intel desktop DG965SS לוח אם מעבד intel core 2 douE6300 1.86ghz כ"מ nvidia geforce gt630 זיכרון RAM 2giga ddr2 אני לא צריך מחשב משוגע שיריץ את כל המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות, אבל כן מחשב שיהיה טוב. מה שהכי דחוף לי שזה המעבד שכבר התיישן ואם צריך אז גם לוח אם. תקציב באזור ה1000 שקל, אם תוכלו להמליץ על יותר מרכיב אחד בכל תחום זה יהיה נחמד. תודה!

12. Started by HellBoY,

מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 470 2 940 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA 700 1 700 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total SONY 52 x 32 x 52 (kit) 180 1 180 מארזים? Price Units Total ATX FullTower Supertalent alum. 450 1 450 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 500W ActivePFC 190 1 190 מקלדות? Price Units Total MS In…

13. Started by Nadav1983,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח ללא מסך חריגה של 100 200 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים godfall וכדו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, 3080 מדגמים FE or ASUS TUF בלבד, כונני SSD ו ראם(יש לי 16 מהמחשב הישן של לפני 3 שנים) ויש לי מארז מחשב גדול אז גם מארז לא צריך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, …

14. Started by tomerbr10,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000. המחשב ישמש לעריכה, פוטושופ ומשחק. (אני לא יודע אם התקציב מספיק, מקווה שכן.) בעקרון אני רוצה שאני יוכל להשתמש במחשב זה בתוכנות עריכה, בעיקר של תמונות אבל גם ווידאו, בצורה חלקה וריץ את העניינים מהר ויוכל להתמודד יפה עם המשחקים של ימינו. לדוגמא BF3. חשוב לי שהוא יוכל לעמוד בדרישות המערכת הנ"ל : Processor: Quad-core Intel or AMD CPU RAM: 4GB Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950. Graphics card memory: 1 GB Sound card: DirectX compatibl sound card Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version גודל מסך ומשקל פחות מעניינים אותי, אני מקווה שאני לא מבקש יותר מדי -תודה מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AlcaTeL,

חבר שלי קנה לפני כמה ימים את המעבד הבא : P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache , soket 775 ואת הזיכרון הזה : DDR 400 256MB A-DATA x2 הייתי רוצה לשאול , איזה לוח יהיה הכי טוב למעבד הזה , את הביצועיים המקסימלאיים. רצוי שהלוח יהיה תומך באוברקלוקיניג מלא ובשאר החידושים שקיימים כיום התקציב אינו חשוב כלל , כסף זאת לא הבעיה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  16. Started by x-amin,

אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיפעיל משחקים בשביל בחור שמשחק בעיקר משחקים כמו אמריקא ארמי ברשת ומשחקים בסגנון..אז שיהיה דגש על הכרטיס מסך... עד 3500 שקל בלי מסך בלי מקלדת וכל שאר התוספות למינהן אשמח לקבל המלצה בעניין תודה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  17. Started by YARONGT,

צריך עצה למחשב ב 6500 ש''ח לחבר שהכי טוב במחיר הזה ושייריץ cod על בערך 200 fps תודה מחכה לתגובות!.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  18. אני עכשיו מתכוון לקנות מחשב נייד ACER TRAVELMATE 8004LMi 1.70GHz והייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה יחסית למחיר שלו (12,000) הוא קנייה טובה או שיש מחשב יותר טוב מזהבמחיר הזה בערך. המפרט שלו הוא: (INTEL Centrino P-M 745 (Dothan) MOBILE 1.7Ghz-2MBL2 CACHE (400FSB (ניתן לשדרג ל- 512MB DDR 333Mhz (2048 MB DDR פנימי DVD Super-Multi 80GB UDMA 15" SXGA+ TFT 1400*1050 ATI RADEON 9700 128MB VRAM 3 D S.B STEREO פנימי 56K פנימי 10/100 + INTEL PRO WIRELESS LAN משטח עם 4 כיווני גלילה 1 * TYPE II 4*USB 2.0/ 1*FIREWIRE/ 1*SVIDEO/ 1*VGA/ 1*DVI/ 4-in-1 card reader/ SOUND IN&OUT כלול + BlueTooth WINDOWS XP PRO SMART CARD ג- 3.6 \ ע-28.1\ ר-33.2 2.88KG W/DVD תודה מראש, דור לוי

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  19. 1. העכבר צריך ליהיות MX518 2. צורב DVD 3. לא כולל רמקולים 4. מסך LCD של LG רצוי 17" תודה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  20. Started by Silver Dragon,

אני לא צריך מפרט מלא, מה שאני צריך זה: זכרונות (3G) כרטיס קול עם זיכרון מעבד ולוח אם דיסק קשייח ספק כוח כונן דיסקים DVD פשוט הכולל צורב. פשוט יש לי מארז וכרטיס מסך, מסך וכל הציוד ההיקפי. המחשב מיועד להקלטה עריכה ויצירת מוסיקה, עם התוכנה Cubase תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד חדש עם הפרמטרים הבאים: א. מסך 15.6 אינץ' ב. תמיכה במערכת ההפעלה ווינדוס 7 ג. תמיכה במשחקים כמו FIFA 11 , FIFA 12 , PES 12 מעוניין לקנות את המחשב כאן בארץ לא משנה באיזו חנות. אשמח לשמוע המלצותיכם רונן

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  22. שלום, Lenovo 50-70 מתאים לצרכים שלי, אבל אומרים שהוא פולט הרבה חום. האם זה צריך להטריד אותי? האם זה פוגע בתקינות שלו? קישור לפרטים מדויקים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sPoiled,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 +- 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לרוב עבודה מרדית משחקים פחות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן, כל מה שהבאת במפרט למטה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. ה…

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  24. Started by mayhem,

חברים שלום, לחברה שלי יש לפטופ lenovo 3000n200 והייתי רוצה לדעת האם אפשר לקבוע במשטח המגע (במידה ואני לא ברור הכוונה לחלק שמדמה את העכבר) את האופציה של קליק שמאלי של העכבר כשלוחצים במרכז ההמשטח.. האם יכול להיות שדרייברים מסויימים לא הותקנו או שזאת בעצם הוראה שצריך להפעיל בויסטה או שלחילופין פשוט אין את האופציה הזאת בלפטופים של lenovo. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אני הולך לחבר את המחשב הנייד בבית לראוטר.. והנציג שירות שלהם (כמובן) המליץ להירשם לתמיכה שלהם ב10 ש"ח לחודש עכשיו השאלה שלי היא האם אני יצליח לבד להגדיר את הראטור והכרטיס רשת (אולי בעזרתכם?) או שאני אהיה חייב את התמיכה שלו כדי להגדיר כמו שהנציג שרות אמר.. בכל זאת אם אני נרשם זה התחיבות לשנה.. אולי מישהו שעשה את זה יכול להגיד לי אם זה מסובך להגדיר את הראוטר וכל הדברים שבאים עם זה(יש לי ידע לא רע במחשבים).

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.