עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by netanel018,

אהלן. אני צריך עזרה בבניית מחשב למשחקים סרטים ואינטרנט התקציב שלי הוא 3500 ש"ח עם חריגה עד 4000- במזומן! אין לי צורך במסך וברמקולים. רק מקלדת ועכבר רגילים, העדפה לרכיבים של אינטל ודיסק קשיח גדול (500 לפחות) העיצוב לא חשוב לי במיוחד אבל אני מעדיף מחשב שקט. זה לא השיקלול העיקרי בקנייה אבל זה די חשוב בכל מקרה שמתי לב שכמעט כולם ממליצים כאן על מעבדים מסידרת E. האם לא עדיף להשקיע קצת על מעבדים מסדרת Q? האם ההבדל במחיר כזה גדול? כי ככל הידוע לי סדרת Q היא יותר מתקדמת מסדרת E הדבר החשוב לי ביותר במחשב זה היכולת שלו להריץ משחקים וגם הכבדים ביותר ברזולוציה גבוהה. ועוד יותר חשוב- מחשב שיוכל להריץ משחקים כבדים גם בעוד שנה-שנתיים לפחות תודה רבה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by nrg man,

שלום אני רוצה לקנות מחשב התקציב הוא 3000-3500 אפשר לחרוג מהתקציב ב500 בערך התקציב כולל בתוכו מסך וציוד היקפי תודה

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by David Krasnostavsky,

שלום יש לי קצת בלבול בין כול המעבדים של אינטל וamd אני מחפש מחשב חזק יחסית בתקציב של 2000 עד 2500 שח ללא שום תוספות של ווינדואוס וכדומה. המחשב יהיה לשימושים של משחקים כבדים יחסית כגון bf4 ו-cod! חשוב לציין שיריץ משחקים כאלו באיכות טובה יחסית ולא מקסימלי. פרט לכך השימושים יהיו של אינטרנט סרטים וכו', לא מעבר לכך. ראיתי מחשב עם מעבד של amd a10 6800k ב 2000 ש''ח רציתי לדעת אם הוא מספיק בשבילי כמובן שצריך להוסיף כרטיס מסך חיצוני אבל איזה אני לא יודע כול כך. תודה לעוזרים.

4. Started by yanivi165,

התקציב שלי הוא 3500-4000 איזה מפרט יהיה הכי טוב בתקציב הזה? מתקין עליו XP השימוש שלי הוא מחשב להכל כולל משחקים כבדים ביותר...ולהרצת תוכנות ..וגלישה .. לא כולל מסך... תודה למי שיכול לעזור לי

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by jorgito,

שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט באזור הזול בין 2000-2500 ש"ח לא כולל מסך - ראיתי כמה הצעות למחשבים פחות או יותר טובים במחירים האלה אבל אני רוצה את דעתכם ועזרתכם - אני סטודנט ואני מוגבל בתקציב אאבל אני רוצה לסחוט כמה שיותר בתחום התקציב הזה אז בבקשה תנו לי כיווןם לסוג מעבד (עדיף AMD או INTEL) וכ. מסך (מוכן להשקיע יותר בתחום הזה) אני מתכוון להריץ עליו גם משחקים ככה שהמפרט צריך להיות בתחום הבינוני מינוס תודה

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  6. שלום לכולם אני מעוניין לבנות מערכת מחשב לעריכת וידאו ועיבוד תמונה ללא מסך! יש לי כבר מחשב שממנו אקח כונן DVD והארד-דיסק של 250 ג'יגה ID. את היתר אשמח לשמוע ממכם בבקשה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות מאוד לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו , לייטרום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Avid , adobe ושימוש של כמה דברים במקביל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 24 - 27 עוד לא החלטתי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הגדרות גבוהות של עבודה בדו מימד, ללא משחקים . 3. הא…

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by nazgull,

1. מה התקציב המקסימאלי? שני מפרטים אחד עד 2400 השני עד 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד המקסימום 2400 או 2000 בהתאמה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב וגיימינג קל-בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yoni321,

שלום רב אנשים אני צריך תעזרה שלכם בבניית מפרט מטרת המחשב גיימניג בעיקר (סורס css המטרה 150 FPS נעול בכל סיטואציה בכל מפה). עכשיו יש לי מסך אז אני לא צריך, אני צריך רק מחשב התקציב : 3200-3300 ש"ח. תודה רבה על העזרה נ.ב יש לי הכל רק מארז לא צריך שום ציוד היקפי

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by funkygo,

שלום, אני אשמח לעזרתכם. אני רוצה להרכיב מחשב המיועד לעבודה בתוכנות תלת מימד\ גרפיקה כמו 3DAMX AUTOCAD' PS' FLASH האם מישהו יוכל להכווין אותי ,איזו חומרה תתאים( אני רוצה מחשב מאוד חזק) לעבודה מסוג זה? התקציב נע בין 3000 ל-(ללא מסך)4500, אילו רכיבים אני לא אוכל להתפשר? דבר אחרון: מהיכן הכי ממולץ לי להזמין את הרכיבים( אני מתכוון להרכיב את החומרה בעצמי)? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by ellabern,

שלום אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב (ללא מסך) בתקציב של כ3500 שח (ניתן לחרוג ב200-300 שח). המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,צפיה בסרטים און ליין (HD) ומשחקים שיצאו לפני שנתיים-שלוש.מהירות תגובה של המחשב חשובה במיוחד. אשמח אם אפשר יהיה להרכיב מחנות אמינה כלשהי בירושלים. חשוב שיהיה דיסק קשיח של 1000 ג'יגה וזיכרון של 4 ג'יגה (שני כרטיסים-כל אחד של שניים). אשמח להמלצות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  12. Started by xc1te,

אני עומד לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ואני עדיין מתלבט מה כדאי לי לקנות, אז באתי לפה לייעוץ. התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקל (אפשר קצת לחרוג), והשימוש הבסיסי שלי במחשב הוא בעיקר מוזיקה, גלישה נוחה באינטרנט ומשחקים (אם כבר אני קונה מחשב חדש אז אני ירצה לנסות משחקים שעוד לא שיחקתי כמו COD4, Team Fortress 2 וכאלה...). יש לי את כל הציוד ההיקפי כולל מסך 17 אינץ'. השקט של המפרט די חשוב לי. החנות המועדפת היא אייבורי אבל אפשר גם אחרת. ללא מערכת הפעלה. הלכתי לסניף של אייבורי והציעו לי מפרט שעומד בתקציב, אבל אני לא מבין בכל העניין כל כך. הנה המפרט: Intel E5500 2GB RAM DDR3 1333Mhz WD 500GB SATA2 GeForce 220GT צורב כלשהו של LG לוח G41 של MSI מארז + ספק 450w אם יש לכם הצעות לשיפור ה…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by yirmio,

שלום לכולם! אני הולך לעשות קצת בלאגן, אבל מקווה שתעזרו לי... אני רוצה לקנות מחשב, ולהשתמש בחלקים שכבר נמצאים ברשותי ואני מבסוט מהם. השימוש העיקרי של המחשב יהיה בפוטושופ - עריכת תמונות, משחקים, ועבודה בסיסית עם סרטים. וכמובן גלישה ויישומי אופיס למיניהם. התקציב למחשב החדש הוא עד 3000 שקל, ואין צורך במסך, רמקולים, מקלדת עכבר וכו'... אלה הרכיבים שיש ברשותי: - כרטיס קול 7.1 של הרקולס - כונן קשיח - 80 ג"ב + 40 ג"ב של WD, עם 8 מ"ב באפר. - צורב DVD של LG. חשבתי ללכת על הבסיס הזה: - מעבד - core 2 dou 6300 - זכרון - 1 ג'יגה dual ddr2 - כונן קשיח - 80 ג"ב SATA2 (נראה לי שזה הכי קטן שיש, מספיקים לי האחרים שכבר יש לי) - כרטיס מסך - leadtek 7600GS (בעקבות ההמלצה כאן באתר) ועכשיו…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by vacuuuum,

שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט ב3000 ש"ח בשביל עבודה עם גרפים ואינטרנט. דבר ראשון לא צריך מסך, וציוד הקפי. מה שחשוב זה שהמחשב יוכל לתמוך ב4 מסכים במקביל, ורצוי שהמעבד יהיה טיפה חזק (לא יותר מידי). תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  15. Started by XpdX,

אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב שישמש לעבודה משרדית ושימוש בתוכנות כמו פוטושופ וכאלה.. ריבוי משימות ו"עמידה בלחץ"...משחקים פחות אבל תנסו להכניס כרטיס מסך כמה שיותר טוב בתקציב שנשאר כי אולי באחד הימים אני ארצה לשחק משהו.. אז התקציב הוא 3000 וצריך לכלול: -מעבד -לוח אם -זיכרון -כרטיס מסך -מארז + ספק - HD 80G -צורב DVD אשמח לקבל הצעות.. בתודה, רועי.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  16. התקציב שלי הוא 4000~ ש"ח וחריגות קטנות אפשריות במידה שהן שוות את השיפור בביצועים. המחשב מיועד למשחקים כבדים. אני לא זקוק לציוד היקפי וכונני תקליטורים\תקליטונים או צורב, לא זקוק לדיסק קשיח של יותר מ150GB~ ואין לי צורך בכרטיס קול איכותי. אין לי העדפה לחלקים או חברות מסויימות. ממש לא אכפת לי מאיך שהמחשב נראה. אני לא זקוק לתוכנות, כן זקוק להרכבה במעבדה (לפחות של לוח האם והמעבד) לא יצא לי להתנסות בOC אבל אני מוכן לנסות אם זה לא מצריך התקנה של ציוד קירור נוסף או סיכונים מיותרים. תמיכה בDX10 לא חשובה לי, אני מעדיף לשדרג את כרטיס המסך כאשר התאימות תהייה טובה יותר. תודה מראש לעוזרים

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הי אני צריך מפרט לחבר, לצורך לימודי הנדסה ומכונות וירטואליות. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 בערך, כמובן אם אפשר פחות אז עדיף 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מכונות וירטואליות ועבודה על הרבה תוכנות בו זמנית. ממש לא בכיוון של גיימינג (אפשר אפילו כרטיס מסך מובנה בשביל לחסוך כסף...) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך בלבד. אם אפשר גדול יחסית (22 או 24 אינץ') 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? ממש לא חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן, אולי בעתיד כשהמחשב קצת יזדקן על מנת למ…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  18. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש. הגעתי למפרט הזה בזכותכם תוך כדי קריאה בפורום - תודה. מה דעתכם עליו והאם הספק (מארז מספיק)? מעבד - ATHLON 64 - 939 3000 לוח אם - GIGABYTE - K8NF-9 זיכרון - ADATA 512MB כרטיס מסך - POWERCOLOR - RADEON X700 256MB דיסק קשיח - HITACHI - Deskstar 7K250 160GB Sata? צורב - NEC 3520A מארז - HEC Compucase CI-6A19 300W? תודה.

• 13 תגובות
    • 821 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מחשב, במחיר של עד 2800 סופי (אחרי מחירי הרכבה, משלוח אם אין אפשרות לבוא לקחת, וכדומה) ללא רכיבים פריפריאליים. הסתכלתי על מפרטים מומלצים באתר, אבל לא הצלחתי למצוא אף חנות מחשבים שמכילה בדיוק את אותם רכיבים - כל רכיב נמצא בחנות אחרת. אין לי את הידע להרכיב את המחשב לבד, אז אני צריך לקנות הכל באותה חנות, ושהם ירכיבו לי. מבחינת הדרישות למחשב: אני לא גיימר מטורף, אבל אני רוצה אפשרות שגם משחקים שיצאו בעוד שנתיים שלוש יוכלו לרוץ בכיף על המחשב. עיקר העבודה של המחשב תהיה בהרצת סדרות/סרטים בצורה מקומית (לא לטלוויזיה), ועבודה משרדית (וורד וכדומה). תודה רבה מראש על התשובה, שמש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם! כבר המון זמן שאני קורא ומעיין בפורום, אך רק עכשיו החלטתי להרשם. אני מעוניין לקנות מערכת חדשה, מאחר והמערכת הישנה שלי התפגרה לגמרי לאחר 5 שנות שימוש (לוח האם נצלה). קיבלתי הצעה למערכת מ-MDS (אני מניח שאתם מכירים את הסיפור עם עובדי אינטל וג'ו), ואני מעוניין לעמוד על טיבה. לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS5. זיכרון: Kingston 2GB 1066MHz DDR2 x2 (משמע 4GB). מעבד: Intel QX9650 3.0GHz 1333Mhz Bus. כונן קשיח: Seagate 3.5" 500GB 7200RPM 32MB SATA2. כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GTX 260 GDDR3 896MB. מארז: HEC 6AR6. ספק כוח: HEC Zephyr 750W (למרות שאני בטוח שזהו ה-Cougar הישן). קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer XTREME. המערכת תשמש בעיקר למשחקים. כמו כן, עבודה משרדית (עריכת מצגו…

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  21. שלום לכולם, איזה מזל שיש פורום כזה אחרת הייתי בצרות! :s05: קודם כל, המטרה של המחשב היא למשחקים ועבודה, כלומר יש צורך במעבד חזק. הציעו לי כבר את המפרט הבא - [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]באנדלים :INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- "השילוש הקדוש I "₪ 1648[/t][/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון :CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי₪ 110[/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסק קשיח :SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM -…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ardo,

המחשב שיקנה הוא לצרכי שימוש ביתי בעיקר - מוזיקה, סרטים, אינטרנט ושיחות וידאו עם האח מחו"ל, אבל אני כן רוצה לחטוא במשחקי מחשב פה ושם. (אבל אני לא מצפה שהם יעבדו על הדרישות הגבוהות ביותר כמובן...) כמה דגשים: *יש אפשרות לחרוג מהתקציב עד 200-300 שקל, לא יותר *חשוב לי שיהיה כרטיס קול טוב, וכשאני אומר טוב אני לא מתכוון לעריכת סאונד או משהו - רק שישמעו בו מוזיקה בפנאן *בגלל שחשובה לי איכות הקול, אם יהיה איזה דיל עם רמקולים לפנים זה יהיה סבבה, אבל אם זה לא מסתדר בתקציב ולוקח מקום של דברים אחרים לא משנה *אין צורך במסך\מקלדת\אופיס\ווינדוס הנה משהו שראיתי באינטרנט ונראה לי נחמד (אם משפרים את הכרטיס מסך): http://www.gamaoffice.co.il/products/124935

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by primo,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤662 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤437 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK אחריות: שנה מחיר: ¤415 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤393 קרור למארז…

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  24. מחפש מפרט טוב שיחזזיק כמה שנים , בעיקר למוסיקה , סרטי HD , עבודה שוטפת עם הרבה טאבים וקצת עריכת מוסיקה (ableton live) אני לא חושב שאני אשחק כלכך במשחקים , אבל עדיף שהמחשב יוכל להריץ כמה משחקים (לא על גרפיקה high ) התחלתי לבנות , אשמח לכיוון והצעות חשבתי על המעבד הזה: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray קירור? לוח אם מומלץ? זכרון שיהיה 4 גיג דיסק קשיח 500 גיג עדיפות לWD כרטיס מסך מומלץ? מארז וספק כח שקטים אני צריך (!) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by VMC,

שלום, אני רוצה לבנות מפרט בעיקר למשחקים, שימושים משרדיים, סרטים וכו'. התקציב שלי עומד על 5000 כולל מסך וציוד היקפי. אפשר לחרוג טיפה מהתקציב. מצאתי מסך שהמחיר שלו מאוד קורץ לי, קישור: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=9146988&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+LCD+(%e3%f7)+%22174 מאוד חשוב לי שהחנות תהיה במרכז, כמו KSP או זיגזיג2000 בפ"ת. תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים