עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orenshp,

האם מחשבי LENOVO THINKPAD אכן עמידים מאחרים. האם שווה שהשקיע עוד כ-1000 ש"ח עבורם. איזה מחשב נייד עמיד כדאי לקנות משיקולי משקל ומשך פעולה. אנחנו מחפשים מחשב לסטודנט בתקציב של עד 6000 שח

2. Started by ofirtz,

שלום לכולם! compucase 400w 6a19-2f LG H22/12 DVDRWX X18 160GB 8MB SATA2 OCZ DDR2 1G 677 PENTIUM D 2.8 4M DUAL CORE לוח אם MSI RC41-L X300 ATi כ.מסך MSI RX1300PRO TD256 PCIE LCD 17 DVI 731B SUMSUNG

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  3. Started by soni,

אני שוב נעזרת בידע שלכם, הפעם כדי לבחור מחשב לחמי וחמותי. חמי חובב צילום ועריכה, ולכן אנחנו צריכים HD גדול לכל התמונות שלו, וכן יכולת להריץ פוטושופ בקלות. התקציב הוא 1,500 ש"ח. אם אפשר לנסות ולחסוך נשמח, כיוון שמדובר במתנה משלושת הילדים. אין צורך בציוד היקפי, יש עדיפות למחשב שקט וכן צורך במערכת הפעלה. אין צורך באופיס. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  4. Started by Itzik 007,

שלום, יש לי מחשב נייד של HP - PAVILION DV6 1340EJ בן שנתיים. שקלתי לא מעט לעשות לו אבזור מחדש שכן אני מרגיש שהוא נהיה חלש עם הזמן (או לפחות פרמוט). ואז השבוע אחי הקטן הפיל את המחשב והמסך התפוצץ - יש פסים לאורך ולרוחב של המסך. לכן - החלטתי לתקן ולשפץ את המחשב. איפה מומלץ לבצע תיקון של המסך? רק אצל HP (אין כבר אחריות) או אצל כל מתקן ניידים? מה עלות של תיקון / החלפת מסך מסוג זה (לד)? וגם - אם כבר תיקון - אז אתן שינקו את כל המערכת שלו מאבק ולכלוך (הלפטופ מרעיש וחם מאוד). בנוסף, הבטרייה של המחשב כבר יסחית מתה - מספיקה ל15 דק' עבודה ללא טעינה. כמה עולה בטריה מקבילה (6 תאים) מקורית (או שעדיף לא מקורית)? האם עדיף סוללה של 9 / 12 תאים? בנוסף - מה עלות של מטען מקורי של HP? הפין המ…

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  5. לוח אם Intel Chipset 946 ,Intel Iselton Core 2 Duo(אחריות 3 שנים) # מעבד Intel CONROE Core 2 Duo 1.86Ghz E6300 # זכרון 512MB DDRII 667 # מארז ATX , כולל 2 יציאות USB , מלפנים , קרור : Air Guide # כרטיס מסך - לא מובנה -Geforce 7300GS 128MB # דיסק קשיח 160GB SATA #צורב DVD , דואלי מהירות X16 # כרטיס קול 6 ערוצים # כרטיס רשת 10/100 עלות כוללת 2600 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת - המחשב מיועד לעבודה משרדית ,גלישה , שמיעת מוזיקה . תודה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  6. Started by yairggg,

ערב טוב ומבורך... יש לי לפטופ ASUS דגם A550C ואחרי שבוע עם ווינדוס 8 ("שהשתדרג" ל-8.1) אני מתחרפן. אני רוצה לשנמך לווינדוס 7 אבל השאלה היא מאיפה אני מביא את כל הדרייברים של הלפטופ, והאם יש כאלה בכלל שמותאים לווינדוס 7 או שיש רק ל-8 כי זאת הגירסא שמותאמת למחשב? ועוד שאלה, האם אני יכול לשחזר את הרישיון (את הסיריאל) של הווינדוס ושל האנטיוירוס שקיבלתי עם המחשב? תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחפש מחשב לזוג צעיר (סטודנטים, לא במקצועות ריאלים) שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים - כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב - 2500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בסיס. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. SPSS לכל היותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - דרוש מסך, 17"-19" גג. . האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כרטיס מסך נפרד. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (5)? 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? ממש לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה 7 או אקס פי, לא קריטי, תלוי במחיר. ו/או הרכבת מחשב בחנות? 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? זאת הבעיה - יש יותר אפשרויות עם KSP\אייבורי באזור, אני לא מבין של כל החברות. מעדיף לקנות את המחשב ב…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  8. Started by mark0455,

שלום, אני חדש בעולם בניית המחשבים ואני מעוניין בעזרה כי אין לי כל כך מושג בנושא. הפרטים על המחשב שאני מעוניין לבנות: 1. עד 8000 יש אפשרות לחריגה. 2. המטרה המרכזית של המחשב תהיה הרצת מספר מכונות וירטואליות בו זמנית לכן 32 ג'יגה ראמ צריך להיות לפחות, גיימינג פחות חשוב לי כי אני לא כל כך משחק במשחקי מחשב. 3. ציוד הקיפי אני לא צריך רק את המחשב עצמו (נייח) 4.אני צריך את כל החלקים שצריכים להיות למחשב (אני בונה מאפס) 5. עדיף שקט אבל אני גמיש בזה 6.ההגבלות הפיזיות של המחשב פחות חשובות לי ובנוסף אני לא רוצה שיעשה אורות בכלל (חוץ ממה שהכרחי) 7.אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני אדאג לזה 8.אזור הרכישה בהעדפה באזור חדרה-בנימינה 9.לגבי מוע…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  9. Started by RaynN,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם לגבי המחשב הנ"ל. להלן המפרט : http://www.geek.com/articles/chips/review-gateway-p-7811-fx-gaming-notebook-20081015/ מחירו הוא באזור 1750$ כולל משלוח לישראל אחרי מע"מ. תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב עם ביצועים מהירים וחזקים לשימוש למשחקים כבדים, תוכנות כבדות, עבודה עם גרפיקה, והתקנה של 2 מערכות הפעלה לפחות. אני מעוניין שהמחשב יוכל לעמוד בכל זאת בצורה טובה מאד ושהביצועים שלו יהיו מקסימום. הקצבתי למחשב זה בין 5-10 אלף ש"ח ומאד אשמח להצעות, כמובן שאם השינוי הוא גדול ומדובר על עוד קצת כסף זאת לא הבעיה. העיקר לקבל מקסימום ביצועים. תודה רבה

11. Started by Oded DDR3,

שבוע טוב לכולם, הנה התשובות לשאלון: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, פיתוח לאנדרואיד (משחקים רצוי אך לא חובה, מה שנכנס לתקציב) * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עדיף לא לעבור את ה-2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד (מינימום 4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB * כונן אופטי? לא נדרש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. הי מחפש לבן שלי בן 8 מחשב יד 2 לפורטנייט. אשמח לדעתכם איזה מחשב מבחינת יד 2 עם איזה מעבד ואיזה כרטיס מסך שיהיו בתקציב של עד 2000 ש"ח. ראיתי שהרבה מוכרים מחשבים רק לא יודע מה יהיה לו טוב. לא מחפש להוציא אלפי שקלים ועל מפרט מפלצתי... ראיתי ביד 2 מישהו שמוכר מחשב שלו מעבד i7-7700 כרטיס מסך 1050ti 4GB זכרון קינגסטון 16GB ספק 500W שאר הדברים לא כאלו רלוונטים (HD SDD וכו'....) מארז ZALMAN השאלה שלי אשמח לחוות דעת מה ערך ריאלי לקנייה של מחשב כזה בהנחה שמעבד בן 6 וכרטיס מסך בן 7. מבחינת שנת יציאה. ואם הוא יסחוב בצורה סבירה פורטנייט. תודה מראש לכל העוזרים :-)

13. Started by raturnau,

אני מעוניין במחשב נייד שיחזיק בכבוד CS4 בעיקר פוטושופ ואפטר אפקטס לא דברים כבדים מידי אבל... התקציב מוגבל ל2500 ש"ח ראיתי את LENOVO G550 NTD9AIV IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T4300 BUS SPEED: 800 MHz Mobile Intel GMA 4500M זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 האם המחשב הנ"ל יחזיק? בריאות ואושר לכוווווווווווולם תודה רז

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by gil2abir,

תוכן ההודעה נמחק

15. מחפש המלצה למחשב נייד עבור אשת שיווק שלנו בחברה שנוסעת הרבה, אך גם עובדת מהמשרד. לעבודה משרדית ( מסמכים, מצגות פאוורפוינט, אימיליים, אאוטלוק וכו') עם אחריות של כמה שנים. בתקציב 2500-3000 ש"ח. כולל מערכת הפעלה. בלוטות' עבור סינכרון הסלולרי WiFi דיסק קשיח מינימום250GB אשמח להמלצות לכמה דגמים. תודה מראש לכל המגיבים!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 3,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - אינטרנט, אופיס, גימינג (קל) - משחקי אסטרטגיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין הגבלה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

17. המחשב יהיה לצורכי שימוש משרדי ועבודה עם גרפיקה תלת מימד קלה ורינדורים מדי פעם. אנא הביעו דעתכם זה יעזור לי להגיע להחלטה . Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 מסך Dell UltraSharp 2209wa 22" E-IPS Panel, יחידות 1 ₪1281 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1126 Windows 7 Home Premium OEM 32 Bit גרסה עברית, יחידות 1 ₪526 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1303 ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 , יחידות 1 ₪133 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1378 Gigabyte …

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  18. אני מחפש מפרט למחשב חזק לצורך עיבוד גרפי ברזולוציות גבוהות. העבודה תהיה עם פוטושופ ועוד תוכנות אחרות. הדגש במפרט הוא על מעבד חזק, כרטיס מסך חזק ומערכת קירור טובה ושקטה ( רמת שקט: 8-10) המחשב יהיה במקום עבודה אז צריך גם ווינדוס 7 64-ביט ואופיס 2010. התקציב נע בין 8000 ל- 10000 ש״ח

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  19. Started by rbenadiva,

שלום, בעבר עזרתם לי עם מפרט מצוין שמשמש אותי, עכשיו אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לחבר מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך טלוויזיה בגודל 40 אינץ' full HD עם שדרוג עתידי ל 50 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  20. Started by Judge,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Saints Row IV, Far Cry 4 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' נראה לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  21. Started by liran877,

חברה שלי רוצה לקנות מחשב לשימוש מקצועי לאדריכלות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב -עבודה עם תוכנות אדריכלות ורינדור במיוחד אוטוקאד ולומיון 5 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? טווח של חודש חודשיים \11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: תודה רבה

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  22. מחשב לצורכי גרפיקה ועיבוד סרטים בלבד אני קצת יצמצם אפשריות לחלקים שאני רוצה שיבנה סביבם Intel Core i5 750 @ 2.67GHz 500gb HD 5750 או HD 5670 Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case - אני צריך המלצות ל: לוח אם, זיכרון, ספק כוח, וקירור מתאים שיתאים להכל גמיש בתקציב אם צריך להכניס עוד 150 נגיד

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא לHTPC עד מחיר של 2500. בנוסף לזה רציתי לדעת אם הספק יוכל להחזיק את המפרט הזה בנוסף לכרטיס מסך ניפרד? אם לא אם יש מארז עם ספק חזק יותר באותו גודל פיזי(אני קצת מוגבל בגודל) או אפשרות להחליף רק ספק? מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון Patriot DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 ₪269 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D22G800PT צורב LG GSA-GH24N X…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  24. Started by ophir555,

לרשת באג יש מבצע של מחשבי סמסונג ללא מע"מ http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=12193 חשבתי על המחשב הזה בעיקר לצרכיי תכנון בעזרת אוטוקאד. האם המחיר באמת אטרקטיבי או שיש מחשבים באותו מחיר ( או אולי איני צריך מחשב כזה חזק ויקר יחסית), שישרתו אותי טוב יותר העבודה בעיקר בבית כך שלמשקל אין משמעות, חשוב גרפיקה איכותית, כוח עיבוד, מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל, חריגה עד 10 אחוז מה שימושי המחשב עבודה אוטוקאד, גלישה, העברת קבצים בין מחשבים ובין בעלי מקצוע (גרפיקה) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס הפעלה כן האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא האם חשוב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. מחשב למשחקים כבדים שיהיה מרובע ליבות וכרטיס מסך ATI ללא ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.