ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, אני צריך 2 מפרטי למחשבי גיימינג. התקציב המקסימלי למפרט 1 הוא 4000, למפרט ה-2 5000 ש"ח. אם אפשר בבקשה, תנסו לנצל את התקציב אך עם השתדלות לא לחרוג ממנו. -בשני המפרטים, יש צורך להתחשב במסך FULL HD, (הכוונה שצריך לכלול במפרט מסך!) אני לא ממש מבין במסכים כך שאני סומך עליכם גם בעניין הזה . אין צורך בציוד היקפי חוץ מזה. רמת השקט הדרושה היא 7-10 (חשוב שיהיה שקט אך אם ניתן, שלא יפגע המפרט עצמו). -לא דרושה מערכת הפעלה. -יש צורך בהרכבה בחנות. -מבחינת חנות, אני מעריך לקנות מ-KSP אבל אם יש חנות מאוד מומלצת, היא צריכה להיות בבאר שבע. -אני לא מאמין שאני אשדרג את המחשב, אולי רק מבחינת זכרון/דיסק קשיח. המעבד צריך להיות מהסדרה של (i3/i5/i7) - זה חשוב!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב? ישמש למשחקים כמו FIFA, NBA , GTA V וגם לצפייה בסרטים \ יוטיוב \ גלישה באינטרנט יחובר לטלוויזיה, צריך שתהיה לו קליטת WIFI טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית ? טלוויזיה 32 אינצ' HD, לא משהו מפואר. לא מחפש FPS מטורף, שירוץ סבבה בלי להתקע, עד היום הייתי מחבר את המחשב הקודם שלי והוא היה מריץ בלי בעיה (i5, 8GB RAM, 7950HD DUAL X) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אני אקנה מקלדת משולבת עכבר, ויש לי שלט XBOX למשחקים. …
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות NAS לבית. עדיפות לצריכת חשמל מינימלית. שימושים: file server bittorrent client lazy web server ssh server אני כבר הרבה זמן מתלבט אם הATOM יחזיק את זה טוב. בינתיים בחרתי בלוח BLKD945GCLF2 ובשני דיסקים של 1TB. מתלבט לגבי סיסטם על SSD או על CF (איך אפשר בכלל לשים CF?) נראה לי זכרון 1G יספיק (ויחסוך עוד חשמל) צריך את עזרתכם במארז קטן ובבחירת ספק
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לבנות מחשב אטום קטן עד אלף שקלים שישרת אותי למטרות הבאות: - גלישה באינטרנט (מספר טאבים בו זמנית) - הורדות בביטורנט (קליינט הורדות שיעבוד מסביב לשעון) - צפייה בסרטים/מוזיקה (xvid/divx/720p) - עבודות משרדיות (אופיס ומיילים) - משחקי דוס - נוסטלגיה (מה לעשות אני חולה על השטויות האלה) - משחקים ישנים.. לא משהו ברמה של COD. - שקט שקט שקט וקומפקטי מאוד חשוב לי... (בלי ספק חשמל עם מאווררים וכל זה.. אלא משהו בסגנון שהבאתי 60 וואט חיצוני, ורצוי שלא יהיה מאוורר למעבד ואם יש אז שקט ביותר כמה שניתן) זה מה שהצלחתי לבנות לבד, מה דעתכם? האם למישהו יש אפשרות לחוות דיעה ואם למישהו יש ניסיון אישי אז מה טוב לוח אם Intel BLKD945GCLF2D Little Falls + Intel Atom…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה במפרט רק של לוח אם, מעבד, וזכרונות (בלי ספק, דיסק קשיח, מארז וכו) תקציב: עדיף עד 2000 שקל מקסימום אבל אם יש שיפור רציני בחריגה קטנה אז אפשר הכרטיס מסך שלי הוא Gainward Geforce GTX 260 896MB DDR3 ומערכת הפעלה 7 של 64 ביט אם זה משנה מיועד למשחקים בעיקר תודה.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן קניתי לפני מספר ימים Geforce 460GTX נוסף בשביל מערכת SLI אני אקצר תהליכים ... אני צריך לוח אם שיתמוך ב2 הכרטיסים במלוא התפוקה כלומר שיהיה מן הסתם PCIE 2.0 שיתן 16X כל אחד הדבר השני זה מעבד כנראה I5 או I3 התקציב הכללי הוא עד 2,000 ש"ח אם אפשר לקצץ אז בכיף! ובנוסף זכרונות של DDR3 (שיהיה 4GB בכללי או אם זה משתלם אז משהו גבוה יותר) ולזה אני נותן תקציב עד 300 ש"ח אם זה בכלל הגיוני אם לא אז יותר תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אוקי אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב בתקציב של 4500 שקל מחשב שיתאים לגיימרים עדיף בנוגע לעוד פרטים אני לא יודע ממש הוא גר בחיפה ככה שמפרטים ממקומות לקניה בקרבת מקום יועדף
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין להזמין חלקים למחשב והייתי שמח לשמוע את דעתכם על שני דברים: 1. את דעתכם על החלקים שציינתי, כפי שאמרתי אני מעוניין להזמין אותם 2. אני זקוק לעזרה בבניית מפרט מסביב לחלקים. אז ככה: ההזמנה תכלול מעבד: Intel i7-7490k. לינק לוח אם: gigabyte z97x gaming g1. לינק כ.מסך: evga gtx 780. לינק זיכרון: crucial 2x8gb balistix. לינק SSD: אינטל 730 240GB. לינק לא ידוע לי איזה קירור/מארז/ספק אני צריך, ואודה לכם מאד על עזרתכם. תודה רבה! פרטים נוספים: המחשב ישמש בעיקר לפיתוח תכנה ומשחקים. אני מעוניין גם במסך אם יש לכם הצעות/המלצות (24 אינץ' לדעתי ישרת אותי טוב)
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב לקנייה השבוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, האזנה למוסיקה, צפיה ישירה בסרטים וסדרות, משחקים מסוימים (GTA, פיפ"א 15 פרו אבולושן 15) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פרו אבולושן 15, פיפא 15, GTA 4 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
תקציב עד 2500 ש"ח שימוש: ביתי לתוכנות אופיס, גלישה,הורדות סרטים ומוזיקה, הזרמת מידע ברשת ביתית קווית רשת: יש לי רשת קווית בבית לשני מחשבים ושני סטרימרים עם ראוטר K600 של בזק חיבור רשת: 40 מגה חומרה קיימת : מסך מקלדת ,עכבר,רמקולים, כונן חיצוני של WD USB 500G, צורב חיצוני של LG DVD מחשבים קיימים: פנטיום 4, נדרש מחשב אחד לפחות עזרה בבחירת רכיבים והמלצה על חנות במפרץ חיפה (חשבתי על אייבורי) מעבד: דיסק קשיח: לוח אם ( חשוב לפחות ערכת שבבים מעל 85, יציאות HDMI DVIׂ: זכרונות: כרטיס מסך או כזה שמורכב כבר על הלוח: כרטיס רשת: קרור אם מגיע בנפרד: ספק: מארז: יציאות נוספותמקדימה ומאחורה של -3 USB ואאודיו מקדימה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים אני מנסה לבנות מחשב משובח לגיימינג ולגרפיקה(סולידוורקס) בדקתי באתר של outervision על כמות הוואט שאני צריך בספק כוח.. המליץ לי 500 אבל אני שוקל לקחת 650 W כי הם יותר חדשים וביאכות יותר טובה מהוואטים הנמוכים יותר בנוסף אשמח לעזרה וביקורת על המפרט ומה כדי לשנות כדי שיתאים יותר לצרכים וללוח אם : CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3200 (PC4 25600) Intel XMP 2.0 Desktop Memory Model CMK16GX4M2B3200C16 Capacity: 16GB (2 x 8GB) Type: 288-Pin DDR4 SDRAM Speed: DDR4 3200 (PC4 25600) CAS Latenc…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עד סכום 6000 שח אבל המסך שלי הוא 60 Hz אז אני לא יודע אם לקנות מסך עם המחשב שזה יוריד את מחיר המחשב אשמח עם מישהו יעזור לי גם בבנייה וגם בדילמה הזאת
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי, מעוניין לבנות מחשב PC לטובת לייב סטרימינג (OBS סטודיו ויוטיוב) 3 פעמים בשבוע ועריכת וידאו ברמה בסיסית (לדוגמא, דה-וינצ'י ריזולב זה יותר מדי עבורי, בטח הפיוז'ן פיצ'ר, אז זאת תוכנה NICE TO HAVE מבחינתי. אני משתמש יותר בתוכנת CAPCUT). אני לא מתעסק בגיימינג. עשיתי ניסיונות עם המחשב *נייד* הנוכחי שלי (I5 דור 8, 8 ג'יגה RAM, כרטיס גרפי מובנה) ולייב סטרימינג עבד סביר (לא היו איבודי פריימים, אבל ה CPU ו GPU היו מעל 70% שימוש באופן קבוע), תוכנות עריכה שהן *לא* דה-וינצ'י ריזולב עבדו ממש אחלה, דה-וינצ'י ריזולב לעומת זאת כן עשתה בעיות. לכן אני אשמח לוותר על כרטיס גרפי לפחות כרגע, אשדרג את יתר המפרט ואם בעתיד אצטרך כרטיס גרפי, אז אבנה מפרט כזה שיאפשר לי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית מחשב לגיימינג 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 ש"ח אפשר לחרוג מעט במידה ויש הצדקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וכללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5…
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב לכווולם. אני עוד מעט קונה מחשב, לרב לעבודה אבל אני גם ירצה לשחק במשחקים , לא משהו מוגדר(33FPS רזלוציה גבוה). הכסף זה לא ממש בעיה - אבל לא צריך להגזים (בסביבות 6000 , עדיף עם מסך בסכום הזה) בניתי מפרט דמה, אם אפשר לקבל חווט דעט עליו, אם תגידו שאפשר לשנות משהו - בשמחה. AMD Phenom II X4 955 Black Edition- די סגור על זה לוח אם - לא סגור בכלל - בינתיים יש לי את Asus M3A78 - אני מעדיף בלי שום דבר און-בורד ATI Radeon HD 4870 - די סגור על זה (בינתיים קונה 1 - אולי מאוחר יותר יקנה עוד 1 לקרוס-פייר) זכרון - 4 גיגה - לא משהו ספציפי DDR2 667 (אולי DDR3 עדין לא סגור - אם זה DDR3 חייב לוח אם אחר) HD - WD7500KSRTL אולי אפשר לקחת טרה. עכשיו כ.קול ו כ.רשת אין לי ממש מו…
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך עזרה בבקשה בבניית מחשב למשחקים (משחקים כבדים כמה שאפשר ), ללא OC ללא CrossFire , ללא מסך , ללא WINDOWS אם יש איפה לשפר אני אשמח . מחפש חנות אמינה בדרום (ב"ש והסביבה -לא אייבורי !!!! שיכולה להרכיב מחשב כזה עם בדיקה והכל ( חשבתי על IQPC ) זה המפרט : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤805 לוח אם: DFI BLOODIRON P45-T2RS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤574 כרטיס מסך: XFX HD4850 512MB DDR3 - HD-485X-YDFC - RETAIL או SAPPHIRE HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤762 דיסק קשיח: WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤290 צורב: ASUS DVDRW DRW-20B1LT …
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, המחשב הקיים שלי מתחיל לקרטע. אני מתעסק בתכנון מכני ממוחשב (תוכנות CAD כמו סולידוורקס) ואני גם מרנדר חלק מהתכנונים (בדרך כלל באמצעות fusion 360 אבל מקומית ולא בענן). אני אקח מהמחשב הקיים את הדברים הבאים: כרטיס מסך (quadro p400, אולי אני אשדרג בהמשך, אבל כרגע זה מספיק לצרכים שלי) ספק כוח דיסקים קשיחים (SSD דיי חדשים) מארז מבקש המלצה ללוח אם, מעבד (מינימום i5) וזכרונות (32 ג'יגה) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - אין כרגע תקציב, אבל לא צריך מפלצת, רק עבודה חלקה ללא תקיעות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - CAD וקצת רינדורים …
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית חצי מחשב חשבתי שאני אוכל בעצמי אבל הבנתי שאני לא מבין מי יודע מה בחומרה אז ככה התקציב הוא 9000 ש"ח - 9500 ש"ח מטרה משחקים כבדים אני רוצה AMD החלקים שאני צריך הם ! ! ! ! ! לוח אם , מעבד , זכרון RAM , וכרטיס מסך ! ! ! ! ! ב - ל - ב - ד ! לא מחשב שלם - תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, כן הגיע גם זמני לחדש את המחשב... רציתי לפני 5 חודשים לשדרג אבל לא יצא לי (בגרויות/לימודים וכו') עכשיו יש כסף (חוסכים כמו פרסים וזה מה שיוצא), ויש זמן פנוי אז אשמח אם תעזרו לי, יש תכנון של OC בעתיד (משהו כמו כמה חודשים שאני אראה שהמחשב מתחיל לקרטע), לא ברור כמה אני ארצה אבל תראו שיש לי מחשב דיי מקורר. בעקרון המחשב שלי הקיים הוא - מעבד: Athlon XP2000 0.18 micron - כן כן תנור לא קטן, אותו אני אמור להחליף...אנאערף, ב64 3000 או ב64 3200 ? הבנתי יש גם סוגים שונים משהו כמו venice ו san diego שאין לי שמץ מה זה..אז אשמח אם תאירו את עיני. קירור: ThermalTake Volcano 7 - אני מרוצה ממנו ואין סיבה להחליף. זכרונות: 1GB 266mhz של איזו חברה סינית לא ידועה...אני חושב ש…
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש בסכום של 3500 שקל. עכשיו, אני לא צריך כוננים ולא צריך הארד דיסק. יש לי כמה שאלות: 1. כדאיי לי לחכות עוד כחודש ולקחת מעבד 4ליבה? 2. איזה כרטיס עדיף מבין השתיים? X2900 או 8800?? תודה
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שולם, יש בירשותי 10,000 ש"ח. אני מועניין לקנות מחשב למשחקים.. לא לicy tower ולא לmario.. מחשב שמסוגל להריץ את CRYSIS על VERYHIGH עם מספיק FPS... או בקיצור.. המחשב הכי טוב שאפשר לקבל ב- 10,000 .. *מעדיף INTEL... וגם nVidia תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 712 צפיות
-
-
זקוק ליעוץ בבניית מחשב להפעלת תוכנות photoshop וכו... וקצת למשחקים.. סרטים ומוזיקה יש לי: מסך,צורב ,וכרטיס מסך geforce 8600 (נראה לי מספיק לי ) וציוד נלווה. על מה שחשבתי זה זה : אני לא ממש מבין בחלקים אז כל עזרה תבוא בברכה 1. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB ? ??זה מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB ? או זה ?? לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח CoolerMaster eXtreme Power Pl…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, אני מבקש עזרה בבניית מחשב HTPC, המחשב כמובן יציג סרטים לטלויזיית 3d ויחובר למגבר שמחובר לטלויזיה המפרט שחשבתי עליו (או שאני צריך) מעבד : i5? לוח אם שתומך ביציאה אופטית למגבר להערכתי אני צריך כרטיס מסך נחמד שבפרט יתן לי יציאת HDMI מארז וספק : אלגנטי ויפה שיהיה כחלק מהרהיטים בסלון לצד המגבר אין לי צורך במסך ובדיסק קשיח במערכת הפעלה, לגבי מקלדת ועכבר קניתי כבר את ה koribo ונראה לי שאני אקנה גם למחשב הזה (קניתי את זה לחבר לפני זה) http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=LEIRA〈=heb&cart=1310627507101989733 יש חנות מומלצת אמינה וטובה באיזור נתניה ? תודה מראש איתי
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני FHD, בלוריי מלא, תלת מימד SBS ומלא ומוסיקה (FLAC ו- 24BIT 92/192KHZ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק למדיה (סרטים/סדרות ומוסיקה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות מחשב ב 1500 שח למשחקים כבדים מבקש הצעות . תודה
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-