ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש מחשב נייד לאחותי לשימושים סטנדרטיים כגון גלישה צפייה בסרטים ושימושי אופיס. המחשב הנ"ל למעט המעבד נראה בסדר . מה דעתכם? אשמח להמלצות אחרות תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם אוטוקאד- בעיקר דו מימד, מעט תלת מימד, ללא רינדורים. שימוש תדיר/כבד , וכן שימושים ביתיים פשוטים (גלישה, ללא משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. דרוש מסך (24") ומקלדת פשוטה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה תוכנות ניתן להגדיר אותם כתוכנת גרפיקה במובן של דרישת החומרה מהמחשב אז אולי ניתן לקטלג תוכנות לפי דרישות החומרה מהם -מאחר וישנה משמעות לגבי התימחור .הדרישות מהמחשב סתם רעיון!!!!!! אולי מישהו ירים את הכפפה מחפש מיפרט לגבי הדרישות המחשב מיועד לשימוש בעיקר אוטוקד ומעט RHINO וכן שימוש משני לסרטים- צפיה (לא עריכה) ושמיעת מוזיקה-(אני לא יודע מה זה דיסקים) מחפש את הזול האפשרי (עלות /תועלת) לא מאמין בשידרוגים עתדיים -השידרוג זה החלפת מחשב אסתפק גם במארז מכוער ואמין (חבר המליץ על ZCOOL) אולי אסתפק בכרטיס מסך ONBOARD אם זה יספיק לדעתכם לשימוש
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, רוצה לקנות בנובמבר נייד. סגור על HP, הבעיה שלא יודע על איזה דגם ספציפי ללכת. מוכן להשקיע עד 5K ש"ח. הנה הדרישות שלי מהמחשב: * מטרות המחשב- גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים [DVDRip, HDRip], הורדה בעזרת Orbit ו-eMule, אופיס, משחקים: MMO למניהם וסימולטור של LOMAC ו-Microsoft fligh simulator. * גודל המסך- 15'' מינימום * משקל רצוי- לא קריטי * סוללה- לא קריטי * יציאות - חיבור ל-LCD * בלוטות- לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250G - 1T * צורב DVD- חובה * אחריות - 3 שנים בארץ רכיבים כולל עבודה. * העדפה ל-HP בעיקרון המחשב הזה אני צריך אותו כתחליף לנייח, כרגע אנחנו 3 אנשים על מחשב אחד ואין לי מקום קבוע בבית לשבת בו מול המחשב. השאלה זה בתור אחד שאוהב XP - יש אפ…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
פרטיםעל תקציב הקונה : תקציב 4K: חריגה מקסימלית : אין. מה השימושים של המחשבהעתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) לשימוש בעריכת מוזיקה- קיובייס ואף תיקלוט. (OC = OverClock) האם לקונה ישידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? חושב לבצע דרך החנות כי לי אין ידע בזה. ציוד היקפי : גודל מועדף של מסך 22-24 אינ'ץ. מערכת הפעלה : WIN- 7 חנות : אין חנות ספציפית, אזור דרום. צורת תשלום(לא שואליםאותכם איך אתם משלמים!): אשראי. הרכבה : מעוניין בהרכבה. צורבים וכוננים זקוק לצורב DVD נפח דיסק קשיחרצוי מינימום 500 גיגה זה המפרט שבניתי אחרי בדיקות והתייעצויות, הגעתי ל - 5100. אני מעוניין במחשב בסגנון זה, המיועד למוזיקה, ב- 4000. צריך מכם עצות לשיפור והיכן ניתן להוזיל את המחיר…
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד לאופיס ומשחקים בינוניים פלוס, עד 4000 ש''ח. הייתי רוצה שיהיה כרטיס מסך שווה.. תשלחו לי דגמים בבקשה.. תוודה ארד..
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-כיום יש לי במחשב הנוכחי שני צורבים שאני מתכוון להעביר: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 שמתחברים בIDE http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=3224 -שני הארד דיסקים שאני מתכוון להעביר: 750GB Barracuda 7200.10 ועוד אחד של 120GB מלפני המון זמן O.ם -קורא כרטיסים -ציוד היקפי(עכבר\מקלדת\רמקולים\מסך) *אני עובד על רזולוציה 1024X1280 *המחשב משמש אותי בעיקר למשחקים(לא משחק המון אבל רוצה שיהיה אפשר לשחק גם במשחקים כבדים), עריכת תמונות, תכנות צפייה בסרטים, גלישה המטרה היא שיחזיק לי לרוב הפעולות לכמה שנים טובות המפרט: מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Gigabyte GA-P55-UD4 Core I5 Intel CPU ¤1032 מארזים Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות מחשב שישמש כמחשב משני אצלי בבית, בחדר של אחיות שלי. אני צריך שהמחשב יהיה אמין, מהיר, שהכל ירוץ בצורה חלקה. שימושי המחשב הינם בעיקר אינטרנט, קצת סרטים ולעיתים רחוקות משחקים ברמה נמוכה. אני רואה היום באתרים כל מיני מפרטי מחשב במחירים של 1,300-1,500 שקל, השאלה היא אם הם מתאימים או זבל. ניסיתי להרכיב מפרט ב-iqpc אבל אני לא יודע בדיוק איזה לוח אם יספיק לי, ואיזה מארז וספק כח. לא חשוב לי יותר מדי שהמחשב יהיה יפה מבחוץ, הוא גם ככה מוסתר. העיקר שיהיו כניסות usb מקדימה וספק כח שיעשה את העבודה. כמו כן, אין צורך בכרטיס מסך מעבר לכרטיס שמובנה בלוח לדעתי, למרות ששמעתי שכרטיס מסך OB גונב זיכרון. בקיצור, אשמח אם תחוו דעתכם ותעזרו לי! תודה רבה מראש חברים, אשי…
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value מעבדי AMD Athlon 64 7750 (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA78GM-US2H AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value שני הנ"ל ביחד עם : מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2) מארזים Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W המחשב מיועד כ HTPC נטו . למעשה איזה מעבד+לוח אם עדיף , מבחינתי עדיפות זה אלף טמפרטורת עבודה נמוכה יותר כך שהמאוורר לא יעשה יותר מדי רעש ושתהיה אפשרות לשדרוג בעתיד . ה…
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
צהריים טובים אני בניתי מפרט שיהיה: 1) שקט אפילו בOVERCLOCK 2) עונה לי במשחקים (אינני גיימיר) וגם בסרטים HD אז אם אתם ממליצים לחומרה אחרת אז למה עדיף. תודה מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: [..] ASUS P5Q PRO TURBO ¤917 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4850 1GB GDDR3 - RETAIL ¤679 דיסק קשיח: [..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤353 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤127 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK - זמין במלאי ¤329 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤333 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER DUO 600W : RP-600-PCAR…
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני חייל אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 3 -3.5 גג מחשב שאני ישים עליו שירים וסרטים בעיקר אבל משו שאולי יוכל להריץ משחקים סבבה להעביר את הזמן.. בתודה מראש יקיר.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני יודע שיש DDR2 1066 לנייחים האם המהירות הזו קיימת גם לניידים זאת אומרת DDR2 1066MHZ SODIMM והמחשב תומך במהירות כזו.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט ע"פ הפרמטרים הבאים: 1. תקציב: 5500 ש"ח (חריגה מקסימלית עד 500 ש"ח) 2. שימוש המחשב: המחשב ישמש בעיקר למשחקים ולעריכת וידאו קלה אפליקציות לדוגמא בהם אשתמש: Sony Vegas, Adobe After Effects רזולוציה טבעית של המסך (1920X1080) 3. ציוד היקפי: אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים ובצורב DVD 5. השקט חשוב יחסית ואפשר להשקיע בו סכום סביר 6. לא מתוכנן OC 7. המחשב ירוץ על Windows 7 64bit, אין צורך לכלול מערכת הפעלה במפרט 8. על החנות להימצא באזור תל אביב, אודה להמלצות על חנויות אמינות ועם מחירים הוגנים. 9. לוח אם עם עם אפשרות לקרוספייר עתידי 10. הארד דיסק עם קיבולת של 1.5TB בתודה מראש, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה כאן המקום לשאלה אבל אני זקוק לרמקולים למחשב נייד לצורך סרטים ומוזיקה עם חיבור USB כמקור מתח אשמח אם תוכלו להמליץ לי תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
נייד לעבודה משרדית, סרטים ומוזיקה לא צריך מסך ענק אבל גם לא פיצפון, משהו סטנדרטי הוא לא צריך להיות כבד יותר מידי כיוון שבעתיד הוא ישמש ללימודים לכן עליו להיות נייד אז כנל לגבי הסוללה (זמן סוללה ארוך) אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות' כונן קשיח משהו בסביבות ה 160GB אני חושב שיספיק צורב DVD לא חובה אבל זה יהיה פלוס מאוד נחמד אותו דבר לגבי אחריות אין לי העדפה לחברה מסויימת מן הסתם איכותי ככל הניתן שלא יווצרו תקלות רציניות בעתיד הנייד יגיע עם חבר מארה"ב והתקציב הוא 500$ חברה תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של hp. המחשב גירסא hp pavilion dv 5000 ורציתי לדעת אם משהו מפה יתאים לו http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-LapTopMemory&DB167758=167760&DB167762=222316&DB167767=167773 יש לי עוד מקום פנוי ככה שסה"כ יהיה לי 2060 אפשרי או לא? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום המשפחה שלי עכשיו בארה"ב בחנות FRY'S ואמרו לי לבחור 2 מחשבים משם. אחד בשבילי בתקציב עד 800$ והשני לאחי בתקציב עד 650$ זה מממש מממש דחוף כי הם לא נשארים שם הרבה ואני צריך דיעה כמה שיותר מהר לגבי המחשבים מצאתי כמה מחשבים שנראים לדעתי טוב ואני זקוק לדיעה שלכם מה עדיף לקנות: בשבילי: http://www.frys.com/product/5806793?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://www.frys.com/product/5895663?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://www.frys.com/product/5823223?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG או הטבלט: http://www.frys.com/product/5666861?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG המחשב לצרכי אינטרנט סרטים ושימושים ביתיים (גג משחקים אבל ממש לא). הגודל לא חשוב לי, חשוב לי בעיקר שהמחשב יהיה עם ביצועים טובים. א…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אשמח לתגובות על הקניה הקרובה Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX 1230 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER 130 ASUS P5Q-E 885 2x OCZ DDR2 PLATINUM 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 800 WD 1TB 7200RPM 32MB SATA2 BLACK 500 ASUS DRW-22B1LT x22 LightScribe Black/White Sata 170 2x SAPPHIRE RADEON HD4850 1GB DDR3 Sapphire Design HDMI PCI-E 1320 ANTEC Three Hundred NPS 330 Thermaltake Toughpower QFAN 650W cable management-EPS 12V RETAIL 735 סה"כ מחיר: ¤ 6,100 דגש במיוחד על הכרטיס מסך, האם למישהו יש אפשרות אחרת יותר טובה ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HInew3&cfm=7C5568C2 תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אחרי 5 שנים הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש,לצערי אני כבר מזמן לא מעודכן ואני צריך את עזרתכם ברכישה. סכום : עד 4000-4500 (אפשר פחות ) צורך: עבדוה יומיומית ומשחקים (crysis, והדברים הטובים) דרישות חומרה: מעבד : אין לי מושג..צריך המלצה + המצלה על מאוורר זכרון : 4G..מישהו יכול להמליץ על דגם כרטיס מסך: תמיכה בשני מסכים, ושיסחוב משחקים לוח אם:צריך תמיכה ב PCI X ולשני PCI EXPRESS..אשמח לקבל המלצה דיסק : 2T מארז + ספק: צריך שיהיה מספיק גדול להכיל שני כונני CD ן 3-2 דיסקים קשיחים. איורור טוב ושקט....אשמח לקבל המלצהץ במצב רגיל גם יחוברו דיסקים לכניסת USB כך יעמיס על הספק אשמח לקבל את המלצתכם
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא מיועד למשחקים כבדים (אולי משחקים קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15" * משקל רצוי: לא ממש חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, אבל שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא עקרוני. * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב מאוד, אבל עדיף שכן. * כונן Bluray? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אני לא חושב, אבל מעדיף מחשב עם אחריות ארוכה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אני יודע שאין באמת צורך למעבד חזק יותר מ-i3 לשימושים בסיסיים אלה. אבל אני רוצה מחשב שיחזיק מעמד כמה שיותר. בנייה איכו…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. אני טס עוד שבוע לארה״ב ורציתי לשאול איזה רכיבים כדאי לנסות להביא משם. הכוונה כמובן לרכיבים קטנים יחסית. כמו זיכרון או ספק או כרטיס מסך.. ובאילו מגבלות מכס עלי להתחשב.. תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
השימוש של המחשב יהיה בעיקר עבודה משרדית. לא מתוכנן OC. לא כולל מסך או ציוד היקפי. תודה,
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך עזרה בבחירת 2 מפרטים שהציעו לי למשחקים כבדים וכמו כן יש לי כמה שאלות. 1.האם במפרט הראשון כדאי לרדת במעבד למעבד AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz?האם הוא לא יהיה צוואר בקבוק לעוד כמה שנים?ואם כן האם יש ההבדלים ממש משמעותיים בין ה-PHANOM 2X4 955 לבין הATHLON 2X4 640? 2.האם במפרט השני כדאי לי להחליף ללוח אם עם CHIPSET יותר חזק כגון 770G או 760G? 3.האם כדאי לקחת לוח אם עם 4 סלוטים וCHIPSET יותר חלש או לוח אם עם 2 סלוטים וCHPSET יותר חזק ?מתוכנן OC בעתיד וגם שדרוג הזכרון. תודה רבה לכל העוזרים!!! המפרט הראשון: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪223 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ …
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה של כ7 מערכות הפעלה + תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, כל אלו אך ללא רמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישת…
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-