ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
היי, בניתי בעצמי משהו והגעתי ל 8K, המטרה העיקרית היא משחקי מחשב אז אם אפשר להגיע ל 80-90 אחוז מהביצועים של מפרט כזה ולחסוך אני לא אתנגד המטרה היא לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ושהמחשב יסחוב לתקופה ארוכה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - גמיש, אם אפשר לחסוך בצורה ניקרית בלי שום הרעה משמעותית, אז מגניב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב (Overwatch, Battlefield 1, GTA V וכו') ופיתוח תוכנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכי 23 אינצ' (19…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מוכן להשקיע 8000 שקלים אפילו יותר אם צריך אני רוצה נפח כונן גדול לפחות טרה בייט אני רוצה מסך 22 אינץ' בלוחות אם אני פחות מבין לא יודע מה כדאי וגם כרטיס מסף לא ממש מבין אבל אני רוצה כרטיס טוב שאני אוכל להפעיל עליו משחקים חדשים חלק אני רוצה צורב DVD מעבד אני רוצה חזק, אמרו לי שהQUADCORE לא עובד טוב על הWINDOWS XP ומצד שני הבנתי שווינדוס ויסטה סתם עושה בעיות ולא שווה את כל התצוגה החדשה וזה כל שאר הדברים גם שיהיו ברמה טובה, הרבה זכרון שהכל ירוץ חלק אני רוצה מחשב תותח ולא אכפת לי להשקיע אפילו יותר מ8000 אז זה יהיה משהו טוב תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי (מפרט בהמשך) הורכב בעזרתכם לפני 4 שנים והגיע הזמן לשדרג. בעיקר אחרי שרכשתי את GTA 4 החדש רק כדי לגלות שהמחשב שלי לא עומד בתנאי הסף להתקנה... 1. מה התקציב המקסימלי? עדיף עד 1000 ש"ח, במקרה הצורך עד 1500 ש"ח לכל היותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר שימוש ביתי (מעט אופיס והרבה גלישה), צפיה בוידאו ברשת. בנוסף משחקים, אבל לא גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית של המסך הקיים? המסך הקיים 19 אינטש שטוח רזולוציה 1440X900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא כבדים. בעצם עד עכשיו כל המשחקים עבדו טוב, כאמור GTA4 הוא הכי מתקדם שיהיה בזמן הקרוב. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אנ יודע שיש מטענים שיש להם מפצל גם למצת הרכב.. עכשיו יש אפשרות לקנות רק את המתאם לרכב ללא מטען חדש שבא עם זה ולחבר אותו למטען הקיים??! (כמו כן ישנה אפשרות להמר את המתח באוטו ל 220V אבל אני לא רוצה לעשות זאת( תודה רן
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בנושא כעיקרון חשבתי על מעבד בינוני ו 4GB זיכרון כמו כן, כרטיס מסך לא OB בשביל שיהיה יותר זורם עם הHD ואתרי אינטרנט מלאי FLASH צריך ציוד היקפי וכרטיס רשת אלחוטי, צריך מסך (24 אינץ' אם אפשר) אין צורך ב OC עדיפות למחשב שקט כמובן עדכון! המסך שנבחר הינו 2443BW ולכן תקציב המחשב כעת הוא 2200 ש"ח אני מרמת גן, ואשמח להזמין ב KSP שנמצאים לידי.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה שתי הצעות של מחשבים נדיים ואשמח מאד אם תוכלו לעזור לי לבחור ביניהם כי אנני מתמצא בתחום זה כלל וכלל. רק לפני זה אפרט את יעודו של מחשב מבחינתי. בכללי אני אשתמש בו רק בשישי שבת (אני בצבא) ולרוב זה יהיה לצרכים של אופיס, אינטרנט, סרטים וכו'... אני פחות מאמין שיהיה לי זמן לשחק בו משחקים למיניהם. המחשב רוב הזמן יהיה בבית. והסיבה שאנני קונה מחשב נייח היא פשוט בגלל הכבלים והגודל. אשמח אם תוכלו גם להביע את דעתכם בכלל על הבחירה שלי למחשב נייד כמענה לצרכים שלי, האם קיים פתרון עדיף? להלן שני הדגמים: 1. HP ProBook 6450B - 964$ 2. LENOVO Edge - 645$ את שניהם אני קונה בארץ אז אין עלות נוספת על משלוח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לחוות דעת על מחשב (ככלל) שעובדת לקנות ועל הלוח\מעבד בפרט כי אני לא מבינה בזה ואלא רוצה שיעבדו עלי. המחשב מיועד לשימוש ביתי אינטרנט\אופיס\הורדות\צפייה בסרטים וסדרות אונליין\משחקי פייסבוק\חיבור לטליוזיה עם כבל HDMI תודה מראש לעוזרים. מארז - מפואר הכולל 4 יציאות קידמיות-500W+מייצב מתח לוח אם - Intel®H61M-S1 Gigabyte/SATA 3.0 מעבד - Intel®Ivy Bridge Core™G2020 2.9Ghz זיכרון - 4096MB-DDR3-OCZ GAMERS+צלעות קירור כרטיס מסך (כנראה מובנה) - Intel® HD Graphics 3000Mhz 1024MB כ.רשת - Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem כ.קול (כנאה מובנה) - Dolby Home Theater* Audio subsystem-digital audio לא ציינתי את הכונן הקשיח ו…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חושב על רכישת LG R510-229...ישמש כתחליף לנייח.האם למישהו יש ניסיון איתו?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום אני מתעתד לרכוש את הנייד : Dell Inspirion 3721 i7 http://ksp.co.il/?uin=18216 הבעיה היא שהוא מגיע , כמו רוב המחשבים החדשים , עם Win8 . מכיוון שחלק מהתוכנות שלי אינן מתאימות ל Win8 ביקשתי בחנות אם אפשר להחליף ל Win7 ונאמר לי שלא ניתן . היכן , אם בכלל , ניתן לרכוש את המחשב הנ"ל עם Win7 Home Premium 64 bit ? תודה
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בהמשך למחשב משחקים שהמומחים כאן הרכיבו בהצלחה יתרה, אבקש עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב לצפייה בסרטים (בלבד) עם הרד דיסק של 160 ג'יגה, WiFi,כונן DVD, יציאה של S-Video וזהו.. אין צורך במחשב שקט או כל נוחות אחרת... תודה מראש, דיד.
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן קיבלנו נייד HP מדוד שלי ויש קטע שמעוד מפריע לנו שסוגרים את המסך הוא מבצע כניסה למצב שינה וזה משגע אותנו עכשיו חיפשתי שמה בהגדרות ולא מצאתי איך לשנות את זה ואני מתאר לעצמי שיש דרך מישהו יכול לעזור לנו? אנחנו לא רוצים שהוא לא יתנתק מהמשתמש ולא כלום ממנו שסוגרים (פיזית) תמסך תודה
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי לכולם... המחשב מיועד לעבודה גרפית נטו... בטווח של השנתיים הקרובות הוא יראה בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור, בהמשך עיבוד וידאו ותלת מימד הייתי רוצה לשמוע חוות דעת בעיקר על הלוח אם וכרטיס המסך, התלבטתי בין ה Asus P5K ל Gigabyte P35 DS3R ומבחינת הכרטיס העדפתי לחסוך לבנתיים מכיוון ולא יהיה שימוש בכרטיס מפוצץ בשנתיים הקרובות ולהחליף בעתיד במקרה הצורך. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 *לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤873 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 http://skypc.co.il/produ…
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי 7.5K א) לנצל את כל התקציב 2. שימושי המחשב עריכה גרפית, תכני HD א) שימוש בעיקר בתוכנת עריכה אדיוס, פוטושופ ואפטר אפקטס, א ופן שימוש-תדיר 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 -10 4. לא מתוכנן אוברקלוק ( OC ) מעבד אינטל :[/r][table][tr][td]Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Noctua NH-D14 CPU Cooler[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Asus Maximus V Gene s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24[/td][/tr][/table…
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני מפרט למחשב AMD עם ATI משתלם בכלל? או כדי INTEL ?והמחשב מיועד נטו למשחקים.
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבלת המלצה בעבור מפרט למחשב נייד. תקציב עד 2800 ש"ח מעבד I5 מהדור השלישי, זיכרון 8GB . * מטרות המחשב: עבודה על תוכנת אוטוקאד 2012 , גלישה , צפיה . * גודל המסך 15.6 אינצ' * משקל רצוי:לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:USB3 * בלוטות כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:500 * כונן CD/DVD? צורב:כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא , אבל אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי חברה שהשירות ואחריות שלה טוב.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קצת מכל דבר. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. gamepad xbox 360 wireless או משהו דומה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין צורך בצורב ומארז (יש לי compucase 6a19b). 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שיותר משתלם הולך. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים…
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד (hp probook 4510s ( עם 2 ג'יגה זכרון יש לי סלוט פנוי ותמיכה של הלוח עד 8 גיגה זכרון אני מחפש באינטרנט צ'יפ של SODIMM DDR3 בגודל 4 גיגה )מאחר והמחירים שלהם ירדו לאחרונה ) כדי לשדרג לסה"כ זכרון של 6 גיגה . אך עדיין יש הפרשי מחירים שמגיעים עד לעשרות אחוזים האם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו במיוחד ברכישת זכרון לנייד ? יש הפרשים במחירים בין זכרונות 4 גיגה DDR3 1033 של החברות : קינגסטון , סמסונג, CORSAIR ,כשהקינגסטון הכי זול האם יש משהו נוסף שאני צריך לשים אליו ברכישת זכרון לנייד שלי מעבר למהירות ולנפח ,שבגללו יש את הפרשי המחירים ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל ביקורת על המפרט הבא: *יש לציין שאני לא קונה משם, אלא רק מציג את המפרט. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21540 המחיר שהציעו לי: 3200 .א. איך המחשב? אני לא גיימר, בעיקר תיכנות. אך מפעיל תוכנות רקעכגון מכונות וירטואליות וכדומה. ב. איך המחיר ביחס לחומרה? ג. באופן כללי, איך לנובו, וביקורת כללית. תודה רבה, חג שמח. *נושא כפול. הראשון נפתח בטעות בפורום של הנייחים.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב all in one קטן (מסך באזור 8 אינץ'). אני צריך שיהיה לו 4 ג'יגה זכרון פנימי, מעבד ליבה כפולה לפחות (באזור 2 ג'יגה הרץ מהירות שעון) ושיוכל להריץ ווינדוס 10 (עדיף שיגיע כבר מותקן, אבל לא חובה), אני צריך לפחות יציאת USB אחת, וכניסת רשת חוטית. מבחינת אחסון לא צריך הרבה 64 ג'יגה יספיקו. ראיתי הרבה כאלה באתרים סיניים (לדוגמא זה: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608687.html) אבל אני מעדיף לקנות בארץ, ולא הצלחתי למצוא משהו דומה בארץ (כל ה all in one שראיתי הם עם מסכים גדולים יחסית). אין לי בעיה שיהיה של חברה סינית לא מוכרת (אולי אפילו עדיף כי אני לא צריך מפצלת, רק שיעבוד) תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אשתי אדריכלית והיות והמחשב שלה כבר התחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת, החלטנו לרכוש עבורה מחשב חדש. בקשנו הצעת מחיר מאדם המכיר את המשפחה שנים רבות והוא שלח את ההצעה המצ"ב. אני רחוק מלהבין ברמה שלכם במפרטי מחשב, אבל יש לי תחושת בטן שמה שקבלנו זה מעבר למה שהיא באמת צריכה... נכון לעכשיו, צוואר הבקבוק הוא תקציב, כך שאם אפשר לרכוש מחשב שיעשה את העבודה בשנים הקרובות ב-3k, או אפילו פחות, אז אשמח מאוד. כמובן שההעדפה היא לא לקנות משהו שיהפוך להיות גרוטאה תוך פחות משנה. אשמח מאוד לקבל את חוות דעתכם המושכלת בנוגע למפרט, מאחר וזה יעזור לנו מאוד ברכישה. תודה רבה ושנה טובה ומתוקה! …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11536 זכרונות: DDR III 1333Mhz 1x4GB Mushkin 991770 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11902 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Inno3D GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10702 צורבי DVD: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6410 מארזים: Thermaltake V4 Black Edition Middle Tower Series Bl…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לגיימינג עם מסך מה דעתכם על המפרט הבא ב1800 דולר קנייה בארה"ב Update NEC Black IDE DVD Burner Model ND-3540A - OEM Model #: ND-3540A Black Update Antec Performance I P180 Silver Steel ATX Mid Tower Computer Case - Retail Model #: P180 Update SAMSUNG SpinPoint P Series SP2504C 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM Model #: SP2504C Update AOpen F90GS Black 19" 12ms LCD Monitor - Retail Model #: F90GS Update XFX PVT70GUDF7 Geforce 7800GT 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Model #: PVT70GUDF7 Update ENERMAX EG425P-VE SFMA 2.0 ATX12V 420W Power Supply - Retail Model #: EG425P-VE SFMA 2.0 Update SONY MDRRF960RK 3.5mm/ 6.3mm Connector 90…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצות לתחנת עגינה ל dell vostro a840 לא ממש בקיא במחירים אז אשמח למגוון של דגמים כדי שאוכל לראות מה פחות או יותר מתאים ביחס עלות/תועלת. תודה, זיו.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הממ , כמו שהכותרת אומרת , כרגע יש לי epox 8rda+ athlon 1700 (1446mhz @ 2600 (2200mhz) וסטיק בודד של 512 crossair 2-2-2-2.5 pc3200 הממ אני צריך מעבד זכרון לוח אם והרד דיסק (כרגע יש לי 30 עם מ'ס 5400) בקשר לזכרון , רצוי אותו סטיק בדיוק... זה נראה לי יהיה הכי יעיל , בקשר למעבד אני עדין מתלבט בין ה amd 64 3200 שהבנתי שיש לו 2000 מגה הרץ לבין ה p4 3.2 1024k או שזה היה ה 3 גיגה הרץ , לא ממש זוכר. אז נכון שהאי אמ די עם 64 ביט. אבל 1200 מגה הרץ זה בכל זאת לא צחוק. בקשר ללוח אם , אני לא צריך כרטיס קול איכותי עליו , יש לי כבר חיצוני , ואני לא צריך כרטיס מסך עליו יש לי R9700 pro שאני דיי בטוח שזה יספיק לי לזמן הקרוב. הממ הרד דיסק 80 יספיק לי... לא ממש מבין בחברות , אני ישאיר …
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אז ככה , האמת שהמחשב הוא לאחי..(הוא רוצה מחשב שיחזיק לכמה שנים טוב 3-4) אני מבין והכל אני רק רוצה לשמוע את דעתכם.. שהמחשב יהיה להכל כמו שרשמתי למטה ..ומשחקים הוא אוהב את הwloverine , Batman: Arkham Asylum, NFS ואולי אם אני יכיר לו את Far cry וcrysis אולי הוא יאהב וגם כל המשחקים הפחידים silent hill וכ'... עיקר שירוץ חלק אתם יודעים.יש לי את HD4850 אצלי ואני מאמין שהוא יספיק לו אלא אם אתם חושבים אחרת .. צורב DVD שיהיה לו איכותי וגם מארז איכותי לא מהיקרים ביותר אבל שיהיה איכותי כמו שצריך.. נ.ב רצוי $GB זיכרון.. 1. מה התקציב? 4K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (די כבדים[HD4870 או 50 יספיק לו ), צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת, 3. האם אתם צרי…
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-