עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by APT,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא P: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכנן לקנות איתו את Dell U2410 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצים, יריות (Crysis) וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מק…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. [TTIP]מעוניין[/TTIP] לשדרג את מחשבי בצורה קיצונית - צריך מחשב יחסית חזק לתכנות בסיסיות לסרטים ב 1080P , הן בטלויזיה 42 והן במסך מחשב , מעוניין לחבר מסך מחשב שני - המפרט שיש לי כרגע CPU Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.80GHz 50 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 533MHz (5-7-7-20) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-UD3L (Socket 775) 51 °C Graphics Philips 202EL (1600x900@60Hz) Panasonic-TV (1600x900@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce GT 610 (MSI) 69 °C Hard Drives 932GB Western Digital WDC WD10EADS-00L5B1 ATA Device (SATA וספק של SEASONIC אם אני לא טועה 400W המחשב שלי מאוד איטי ונתקע הרבה , השאלה אם כדאי לשמור את הספק ובכרטיס מסך (נקנו לפני …

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by 13245ron,

64 bit 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בסביבות 22-24 אינץ' כזה שתומך בטכנולוגיית תלת מימד (ניראה לי של ATI ) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by I21I21,

מעוניין לשדרג מעבד , הבנתי שאני אצטרך לקנות גם לוח אם וזכרונות מעוניין לקנות את ryzen 9 3900x מעוניין לקנות שני זכרונות של 16 GB צריך לקנות ספק כוח חדש או ששלי יספיק? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח , אני לא יודע כמה הכל יעלה לי ,אז אם אפשר יותר או פחות אני לא יודע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,RAGE 2 וכל החדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?…

5. Started by Avi952,

אחרי שהלפטופ שלי נהיה איטי להחריד, בעיות בבוט (תקוע על הלוגו של לנובו), תקוע בכיבוי ואיטיות בכניסה למצב שינה ויציאה ממנה (Sleep) אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין clean install את windows 8.1. כמה שאלות: א. איך נכנסים ל-BIOS של הלפטופ? בשביל לשנות ב-Boot Priority ב. האם windows 8.1 תומך בכל הדרייברים? ג. מה יש במחיצה "Lenovo"? להשאיר אותה? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by cybermoron,

שלום לכולם, בניתי מפרט למחשב שישרת כתחנת עבודה. צריך: עיבוד מקבילי, ghz גבוה, HD עם זמני גישה מהירים. רצוי: יציבות למרות OC מאסיבי. אם המחשב יכבה לאחר חמישה ימי עבודה מאומצים, ובסוף אאלץ לבטל את ה-OC - נכשלנו. לא צריך: כרטיס מסך. להלן התשובות הרגילות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג. עד 2K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (תיכנות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסו…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני לא מרוצה מהמחשב והייתי רוצה לדעת מה דעתכם על החלפה של חלקים. אם כן, ציינו אילו.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by d1v,

קודם כך תודה רבה מראש לעוזרים השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים ממש כבדים. לגביי OC,אין לי בעיה לעשות בתנאי שזה לא יפגע בתוחלת החיים של חלקי המחשב,אין לי שום מושג בזה... לגביי מסך אני גמעט בטוח שאקח את ה vp930..יספיק לי 19". לא חשוב לי המראה של המארז,העיקר שיהיה טוב ושקט כי אני ישן מטר ממנו. ראיתי שיצאו מעבדי AMD חדשים,שווה לשקול אותם? או פשוט לקחת Q6600? ודבר אחרון בקשר ל כ.מסך,יש לי כרגע point of view 6600 gt ורציתי לדעת אם להישאר איתו ולחכות חברטיסים החדשים שעומדים לצאת, אבל בגלל שהוא כ"כ חלש אז אם יש הצעה יותר נורמאלית תתקבל בברכה.שוב תודה רבה לכם !

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by יהודה המתכנת,

שלום וברכה אני מתכנת, ואני צריך לקנות מחשב חדש. אני עובד על המחשב הרבה מאד שעות מדי יום, ולכן אני רוצה מאד שהמחשב יתאים לצרכים שלי, ואני מוכן לשלם מחיר הגון. חשוב לי להבהיר שאינני מחפש סתם לזרוק כסף על מותגים, ואשמח לשלם פחות אם אמצא מחשב טוב. השימושים במחשב: Visual Studio, Sql Server Express, Node, Angular בלי עיבוד תמונה ומדיה, בלי OC. תצוגה: - מסך 15.6, הכרחי. נדמה לי (ואשמח אם תתקנו אותי) שקשה מאד לפתח על מחשב 14'' - מסך מט, בלי השתקפויות - אינני צריך מסך 4K, ולא מסכים משוכללים של גיימינג. נוחות שימוש: - משקל עד 2 ק"ג. - מקלדת טובה, וכן משטח הצבעה טוב. - אינ…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכולם, 1)תקציב מקסימאלי - 3000 ש"ח ללא חריגות (התקציב המקורי 2500, מוכן להתפשר לטובת מחשב טוב יותר) אבל ללא חריגות נוספות. אשמח לכיוון ה-2500 2) שימושי המחשב: משחקים לעיתים רחוקות מאוד ובעיקר עריכה (פוטושופ, וידיאו). לא סרטים מלאים ולא עריכות כבדות. צפייה ב-HD וכן שידור לטלויזיה 32" (XלאX במקביל לעריכה! ולא באופן תמידי. רק בכדי לצפות בסרטים מידי פעם) 3)תוכנות עיקריות: פוטושופ, after effects, premiere. רזולוציה: 1080P אין צורך בכרטיס מסך וכן אין צורך בצורב או ציוד היקפי אחר (רמקולים,מסך, מקלדת עכבר וכו'). HDD אשמח ל-1TB + כונן SSD קטן עבור מערכת ההפעלה ותוכניות מרכזיות וכן RAM 8GB. אין חשיבות ליופי המארז. אם אפשר שיהיה שקט אבל מבחינת התקציב עדיף להתפשר על שק…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח (צריך לכלול גם מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים, מוזיקה והורדות - בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מריץ חישובים שדורשים המון כוח עיבוד בתוכנות כמו matlab ו Mathematica וכן סימולציות רשת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא נעול על משהו ספציפי (ככל הנראה אתחיל עם Deus ex ו Skyrim ומשם לחדשים יותר...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by rotem_o,

סטודנט למדעי המחשב, מעוניין להחליף את הנייח בנייד כמחשב ראשי להכל, * מטרות המחשב?עבודות משרדיות ,אינטרנט עם הרבה טאבים פתוחים, צפיה בסרטים, תכנות (ואולי משחקים קלים מדי פעם אבל המובנה מספיק) * גודל המסך? 13-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא * רזולוציית המסך? עובד הרבה עם מסך מפוצל לכן מעדיף רזולוציה של FHD * משקל רצוי? עד 2 קילו, עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף אופציה להוסיף SSD לצד הHDD, אחרת SSD של 256 יספיק * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אהלן חברה אני רוצה לרכוש מחשב נייד עד המחיר שכתבתי, הצורך הוא לטובת תכנות, עבודה עם מכונות וירטואליות ולימודים, כמו כן אני אשתמש בו לטובת צפייה בסדרות ואלי קצת משחקים. מאוד חשובה לי הניידות שלו ויכולת הנשיאה לכן מבקש בגדול 13.3" אני חשבתי על Lenovo yoga 900, מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות אותו או שכבר עדיף להמתין למחשבים חדשים שיצאו באופק? תודה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום חברים, אני מתעניין בשביל צלמת על מחשב נייד. להלן הדרישות וכל זה: * מטרות המחשב - עבודה בפוטושופ בעיקר * גודל המסך - אני מאמין ש15 אינץ' מספיק. לא פחות זה בטוח. לגבי האם המסך יהיה מאט, צריך את עזרתכם. האם עדיף מאט? לצלמים? * רזולוציית המסך - אין לי מושג - מה שהכי נכון לצילום. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא * משקל רצוי - אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - אין העדפה * Bluetooth - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - כמה שיותר, ולכן לא נראה לי שSSD רצוי פה עדיין.. * כונן אופטי - לא חובה * העדפה לחברה כלשהי - מנסיון אני מאוד אוהב את המחשבים של ASUS. אבל אני לא נעול על זה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - הדבר הכי חשוב במחשב זה איכות המסך, הי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. זה המחשב שהרכבתי 4700 שקל בלי ציוד הקפי ובלי מסך רק מארז אז ככה ישש מה לשנותתת אוו שהכלל פה טובב!!? ??? אני מתכוון שבוע הבא לקנות את המחשב הזה אז שלא יהיו סתם טעויות שמשו פה לא טוב אז תגידו לי איך המפרט הזה.. ד"א התקציב שלי 4700-4800 מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box ¤1245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX…

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם ממש היום ראיתי שחבר שלי קנה TABLET של ACER מדור לא הכי חדש בעולם : ACER TRAVELMATE C302XMi 1.6 Ghz INTEL DOTHAN (725) MOBILE 1.6Ghz-2MB L2 CACHE ראיתי אותו והתאהבתי ממבט ראשון החלטתי שגם אני חייב TABLET לצרכי לימודים יש פה אולי אנשים שקנו טבלט לעצמם או מכירים ויודעים מה מומלץ ? מבחינתי ה ACER שחבר שלי קנה הוא מעולה לחלוטין זמן הסוללה שלו יחסית ארוך (4 שעות עבודה שוטפת באופיס ואינטרנט היום) כרטיסי רשת חוטי ואלחוטי, בלוטות', אינפרא, צורב DVD בילט אין (מודולרי, ניתן לפירוק ובמקומו אפשר לשים סוללה ספייר) מסך 14" מסתובב (כמובן מסך נגיעה עם עט מדהים לכתוב עליו ! - זה טאבלט..) זכרון 512, אם אקנה ארחיב לג'יגה. הצרכים שלי מהטאבלט, הם בעקרון אופיס (ONENOTE) ללימודים - כת…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Sulam,

שלום, מטעמי נוחות, אשתמש בנוסח המפורט בדיון ההמלצת נוסחים לבקשות מפרטים 1. 15K. 2. משחקים, אופן השימוש תדיר. המסך הקיים עומד על 1080p המחשב מיועד לכל המשחקים, ברצוני שיריץ אותם על ההגדרות הגבוההות ביותר. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. יש צורך בצורב 6. השקט קריטי. 10 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. יש העדפה לרכוש באייבורי מחשבים בחיפה. 10. אין בקשות מיוחדות, 2 TB בכונן אחד זה אפשרי? תודה מקרב לב מראש לכל העוזרים! דני

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. כמו שציינתי בכותרת, התקציב הוא 4000 שח' אפשר לנצל את כל התקציב - אבל אי אפשר לחרוג. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב למשחקים נטו. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי FPS ו-MMORPG בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צריך מסך. גודל תלוי בקציב,עדיף 22 אבל אם אין ברירה אפשר גם פחות. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 - לא הכי חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? שום OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by PriorTak,

הי יש לי כיום לפטופ של DELL בן כ4 שנים. אם אני זוכר נכון, הלפטופ הוא עם חומרת: core i7 1st gen 720 8gb ram 1333 500 gb HDD sata כיום הלפטופ מספק בקירוב את צרכי, אני עובד הרבה עם תוכנות גרפיות כגון פוטושופ ומכונות וירטואליות כבדות (שרתים, לינוקס, ווינדוס). ההארדיסק מתחיל להזדקן - אני מקבל נתוני HEALTH של פחות מ50 אחוז בתוכנת HDD sentinal. השאלה הגדולה היא - האם להחליף את ההארדיסק בלבד לפני שהוא מת (רצוי לSSD כדי לקבל קצת תוספת מהירות) או להחליף את המחשב כולו? חשבתי על לפטופ בעל המפרט הזה בערך: core i7 4th gen 4700 16gb ram 1600 240gb ssd sata3 + 240gb ssd mSata. לפטופ בעל חומרה שכזו יתן לי ביצועים טובים משמעותית מהלפטופ הנוכחי? או שכדאי להשאר עם הלפטופ הנוכחי ולמשוך אותו …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משרדי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. רזולוציה נוכחית 1680/1060 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? יכולת הצגת HD 1080 בלי תקיעות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך בכלל ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. OK אז ככה המחשב מיועד ליצירת מוזיקה. אני יוצר כבר 3 שנים ברמה די גבוהה וסחטתי את המחשב הקודם שלי עד הסוף חחח הנה המפרט: Intel Core2Duo E6600 2.4GHz 4MB Gigabyte 965P-S3 G.Skill DDR2 1024MB Dual Channel 800MHZ ASUS 1950Pro DDR3 256MB 256BIT Segate Barracuda 320GB 16MB SATAII Gigabyte Poseidon Enermax Liberty 400W טוב אז ההתלבטות שלי זה אם כדאי לרדת ל E6300 ולקחת 2GB. או כל שילוב שייתן לי ביצועים ממש חזקים. אני באמת צריך הרבה זיכרון כי אני משתמש ב CUBASE ו REASON ושאר ירקות... הקטע זה שהמעבד הזה הוא חייה... ואני לא יודע מה כדאי. תודה מראש. (ודרך אגב אין לי רק 2 הודעות בפורום.. הייתי פה פעם עם 500 הודעות אבל פירמטתי תמחשב ושכחתי את הסיסמא והחשבון חחח)

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by MrCow,

אני רוצה לקנות את הRM850X מאמזון ארהב אבל הוא מן הסתם מגיע עם כבל אמריקאי.. השאלה אם אני יכול אפילו לקנות את הכבל הזה בלי שיהיו לי בעיות? עריכה: לא ראיתי שיש פורום אחר שקשור לספקים אבל אם מישהו יודע את התשובה אני אשמח

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אז ככה החלטתי בהמלצה של מישהו לרכוש מחשב דל המחשב עולה 5090 שקל באייבורי ובKSP ובשניידר עולה 4899 שקל . בכל שלושתם יש אחריות יבואן או יצרן (יצרן בKSP) עכשיו ראייתי גרופון את אותו מחשב נכנסתי לאתר http://www.newvision.org.il/?p=563 היא אמרה לי שעולה 4000 שקל האחריות היא שלהם במשך שנה ואפשר לקנות הרחבה ב400 לשלוש שנים . עכשיו ההפרש כנראה יהיה רק 700 שקל מאחיות יצרן /יבואן ומחשב חדש בהגדרתו חדש ולא עודפים . הנציגת מחירות אמרה שיתכן שיהיה על המחשב סירטות על הפלסטיק וכו' אז שאלתי היא פשוטה , האם החברה הזאת היא מוכרת ואפשר לסמוך עליה או שלברוח כמו מאש ולקחת מרשת מוכרת ? ועוד שאלונת , מה היתרון על אחריות יצרן לבין אחריות יבואן ? פשוט אייבורי יותר זמין לי מKSP תודה. עריכה , …

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by nvered,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת IBM דגם R50E. כרגע יש למחשב 512 מגה זיכרון. מעוניין להרחיב אותו ל1 גיגה. כשפתחתי את המחשב (פיזית את הברגים) ראיתי שיש רק סלוט אחד של זיכרון (256 מגה). 1. איזה זיכרון אני צריך בכדי לשדרג ושיתאים לי למחשב (אשמח לקבל לינקים). 2. איפה נמצא הסלוט השני של הזיכרון? 3. האם חובה לשדרג את שני הזיכרונות? או להחליף רק אחד מהם ל 1 גיגה ובסוף יהיו לי 1256 מגה זיכרון. תודה רבה, נמרוד.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by andav,

המיפרט אמור להיות טוב למישחקים ברמה נחמדה,כמו harry potter ודומיו ולא למישחקים כמו doom3 עם כל האפקטים האפשריים. בקיצור שיאפשר לשחק מישחקים לא ברמה הגבוהה של היום אלא ברמה סבירה. לגבי מיקלדת ועכבר,המחשב שלהם (pentium1 ) כולל מיקלדת ועכבר ושאלתי היא האם העכבר והמיקלדת יוכלו להיתחבר למערכת החדשה(אני לא יודע מה החיבורים,אם הם הישתנו מאז),אם כן,אז לא צריך את שניהם. דיסק קשיח מספיק אחד קטן(40). כרטיס קול,משהו טוב וזול. לגבי הזיכרון(וכמובן בהגבלת המחיר)אני צריך זיכרון שיאפשר להריץ XP. לא צריך sata או raid. ואם אפשר שהמחיר יהיה נמוך מ- 2500. כמו כן,אם אפשר,שהמיפרט יהיה מחנות באיזור הצפון(חיפה) או לחילופין מאיזור הגולן(למרות שניראה לי קלוש,העניין). ד.א. http://www.hwzone.co.il/co…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.