ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעוניינת לרכוש לפטופ, עדיפות לאולטרא בוק למטרות שונות (לימודים, סרטים וכו'..) אך לא למטרות גיימינג. אודה לעזרתכם במציאת המחשב הטוב ביותר בהינתן מגבלות התקציב. אז ככה: תקציב: עד 5000 ש"ח. מעבד: עדיפות לi5 ומעלה. RAM: עדיפות ל4 ג'יגה ומעלה. רזולציה: עדיפות לFULL HD דיסק קשיח: SSD. עדיפות ל128 ג'יגה ומעלה. גודל מסך: לא 15.6 עדיפות ל13.3. כרטיס מסך: לא כ"כ משנה. מסך מגע: לא חובה יכול להיות נחמד אם יהיה. מודה מראש על העזרה.
-
- 35 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום השתמשתי בלפטופ של Asus Rog Strix 17.3 והייתי מרוצה מאוד, כרגע מחפש לקנות מחשב חדש. מחיפושים שלי באמאזון ואיביי ראיתי שהדגמים היחסית חדשים שלו יקרים משמעותית. מה אני מחפש: 1. וייפי ברמה גבוהה ואיכותית שיאפשר משחקי רשת בצורה חלקה. 2. רצוי שלא יתחמם יותר מדי, כיון שלהבנתי זה די מחייב קניית משטח קרור, דבר שאני מאוד רוצה להימנע ממנו. 3. מתן אחריות רשמי בארץ מטעם היצרן לפחות לשנה. 4. רמת ביצועים טובה שיאפשר להריץ כותרי AAA ברמה מעבר לבינוני (לא חובה ultra אבל אשמח אם אפשר high) לפחות לשנה וחצי הקרובים. מה לא חשוב: 1. אורך חיי סוללה. ממה שבינתיים הסתכלתי הגעתי לשלוש אפשרויות: …
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להתחדש בלפטופ גיימינג חדש ואני מתלבט בין שניים עיקריים, שבלי ספק נחשבים לבין המובילים בתחומם. הראשון הוא: alienware m17x r3 מפרט: 17.3-inch glossy "edge to edge" full HD display (1920x1080 resolution) Windows 7 Home Premium 64-bitIntel Core i7-2720QM quad-core processor (2.2~3.3GHz Turbo Boost, 6MB cache, 45W TDP)Intel HM67 chipsetAMD Radeon HD 6970M w/ 2GB GDDR5 dedicated video memory8GB DDR3-1333 (4x 2GB; supports up to 16GB - 4x 4GB)1.5TB RAID 0 hard drive array (2x 750GB 7200RPM; Seagate ST9750420AS)Intel Centrino Ultimate-N 6300 AGN wireless network adapterInternal Bluetooth 3.0 wirelessIntegrated 720p webcamSlot-load Blu-ray reader/DVD burner …
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יקר השימוש - אופיס עבור הכנות שעורי הבית. לא רוצה דסקטופ, רק לפטופ. 15 אינץ' ומעלה. תקציב - 3-3.5 אלף. יש לי רק מילים טובות להגיד על השירות של דל, לכן אני רוצה לפטופ שלהם עם 3 שנים אחריות. לילדה השניה יש לפטופ עם מעבד i5 והוא די עגלה. אני רוצה מעבד חזק יותר. מתלבט על המעבד. מטלבט כמה זכרון צריך - האם 8GB יספיק לאופיס או שחייב 16? הפרש של 1000 שח. מעדיף SSD קטן ומהיר על דיסק קשיח איטי וגדול. לא יודע אם לכרטיס גראפי יש חשיבות. לא חשוב - נפח הסוללה, מקלדת מלאה, כמות כניסות, USB3, רזולוצית מסך. כן חשוב - 3 שנים אחריות של דל. מתלבט גם לגבי התוכנה. מוכרים באיביי לייסנס קי של ווינדוס ושל אופיס בגרושים. האם זה אמין? אני מוריד חינם מאתר מיקרוסופט, קונה לייסנס…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת לפטופ עד תקציב 4000 ש"ח (ניתן לחרוג במעט). חשוב לי שיהיה: א. מסך 15 " ב. מעבד חזק. ג. סוללה שתספיק להרבה זמן. הערה: המחשב לא יתנייד לעיתים תכופות ולכן נושא המשקל פחות חשוב. תודה מראש לעוזרים. שנה טובה, אליה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניינת בקניית מחשב נייד לשימוש משרדי של אינטרנט ותוכנות בלבד פחות חשוב לי המשחקים, צפיה בסרטים ועריכה גרפית. מאחר ואני מקלידה הרבה אני כן מעוניינת במקלדת נוחה להקלדה. המחיר עד 3000 ש"ח. גודל מסך 15.6 אינ'ץ רצוי משקל קל של פחות מ2.5 קילו אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות'.אין צורך בגודל מינימלי של כונן. צריך DVD. לא אכפת לי מאחריות בין לאומית. לא צריך רישיון למערכת הפעלה. התאכזבתי מlenovo ולכן אשמח לקבל הצעות של חברות אחרות. תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכם אני לא מבין מה סדר העדיפויות והמהירויות לבין הסדרות T3400 או T7500 חלק מהם אותו מהירות שעון כמעט, אז זה פנטיום וזה C2D... רציתי לדעת האם יש אתר שמראה את הבנצמרקים שלהם לפי הסדר.... כמו שיש בכרטיסי מסך... תודה ...
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד. דרישות : * תקציב עד 5000 * אפשרות ל DOCKING STATION - חובה. שימושים : * עבודה (כתיבת קוד) * מסמכים * עריכת ווידאו מזדמנת שני מחשבים מעניינים בנושא Dell Precision M4600 PM-RD33-6430 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21214&cf=zap Dell Latitude E5530 LT-RD33-6232 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21275&cf=zap כמו שניתן לראות , ההבדלים העיקריים הם 1. מעבד : Intel Core i5-2540M VS Intel Core i7-3520M 2. כרטיס מסך : AMD FirePro M5950 VS Intel HD Graphics 4000 הייתי רוצה לדעת את דעתכם? אגב אני פתוח להצעות מעניינות בתחום המחירים הנקוב מעלה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי המחשב הבא: Intel E8500 Asus Q-Pro 4GB RAM 640MB Hardisk GTX 480 Graphic Card 750W Thermaltake PS מארז C690 אני קונה: מעבד Intel I7-3770K לוח אם Intel DQ77KB דיסק קשיח Intel 240GB 520 series את 3 החלקים האילו אני קונה במחיר מוזל דרך חבר שעובד באינטל. מהמחשב הישן אני אשאיר אצלי רק את ההרדיסק, הספק והכרטיס מסך.. אני צריך עזרה בבחירת מארז + זכרונות (16GB), קירור למעבד חשוב שהמארז יהיה שקט. התקציב לחלקים הנוספים (מארז, זכרומות קירור) מקסימום 1500 שח.. אפשר קצת יותר וגם קצת פחות :-)). מטרת המחשב היא למשחקים + עבודה (תכנות ב- Visual Studio 2012).. אגב- אני לא מעוניין להחליף את הכרטיס מסך כרגע.. מקסימום אשדרג אותו בעתיד. תודה מראש. שי
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם רכשתי חלקי מחשב ונשאר לי מארז אשמח לעזרה בבבחירתו. לא ככ מבין בזה אבל מה שחשוב לי במארז 1. שיהיה לו אוורור מובנה טוב שלא צריך להוסיף או כמה שפחות. 2. גודל סביר לא גדול מידי עדיף קטן אבל צריך מקום ללפחות 1 ssd ו2 hdd. 3. לא מרעיש מידי. מחשב נמצא בסלון. 4.במידה ויש לו אורות לד שתהיה אפשרות לכבות אותם איכשהו. 5. כמובן מחיר עדיף באיזור ה300 שח פלוס מינוס אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה 6. מקום לכונן דיסקים לא חובה מה שחשוב מהמפרט של המחשב לצורך החלטה מעבד 3800x לוח אם gigabayte aorus x570 elite כרטיס מסך xfx radeon 5700 עם 2 מאוורים חשבתי על כמה אפשרויות אבל אם יש רעיו ות נ…
-
- 21 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קודם כל אני חייב לשבח את הפורום הזה - אתם ממש מקצועיים ואני לומד המון ממכם. אני בונה עכשיו מחשב חדש - כאשר המטרה ברובה לגלישה ועריכת סרטים וקידודים. אני לא מצליח להבין איזה מארז אני צריך לקנות - כלומר גודל הספק שבה עם המארז. אני לא גיימר אבל לפעמים משחק במשחקים לא כבדים (משחקי ספורט בעיקר). אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: 1. RADEON 9550 2. NVidia 6600 האם ההבדלים בין כרטיסי המסך מצריכים מחשבה על מארז אחר לכל אחד. ושאלת המיליון דולר - איזה מארז מתאים לי (בתקציב זול) תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקטין את המערכת שלי ומחליף את החלקים הבאים: קירור NOCTUA D14 בקירור קטן יותר - קירור מים גם אופציה. לוח GIGABYTE Z170-HD3P - בלוח קטן ככל האפשר שיאפשר הרכבת 6600K. מארז ANTEC P280 במארז קטן ככל האפשר כולל חלון. מה חשוב לי? בקירור: שקט ככל הניתן. שמירה על טמ"פ נמוכות ככל הניתן. לא גדול במיוחד. בלוח: ביצועים באוברקלוק בינוני - מעבד 6600K ספק 750W רצון לשמור על 4.5Ghz. מקסימום פיצ'רים למחיר וגודל. במארז: שהמארז יוכל לאכלס את ה-MSI GTX980Ti Lightning (אורך 33cm) מקום מקסימום 2x SSD וx3 קשיחים 3.5. קטן ככל הניתן מבחוץ …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב מסוג asus n550jk חדש עכשיו בגלל שהוא מסך טאצ' ואני משתמש בזה לא מעט ולא רוצה לשרוט וכו אני רוצה משטח הגנה עכשיו מצאתי כמה בebay אשמח להמלצה מה הכי טוב http://www.ebay.com/itm/261377585682 http://www.ebay.com/itm/251403011906 http://www.ebay.com/itm/261353668737 http://www.ebay.com/itm/261327965208
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית לאמנות ואני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש. אני מחפשת משהו שיידע לסחוב פרימייר אך לא יותר מזה. אני לא משתמשת באיליסטרייטר,פוטושופ ותוכנות אחרות. הסתכלתי על הכתבה באתר של איך לבחור מחשב לתוכנות גרפיקה אך המחשבים שהוצעו שם כבדים מדי.(סביב ה2.5 ק"ג) N550JV ו-N551JK של חברת אסוס. IdeaPad Y510P ,Y50-70 ו-Z510 של חברתלנובו. Satellite P70 ו-P50 של חברת טושיבה תקציב עד 5000. האם קיים משהו כזה?כבר הלכתי לאיבוד וממש אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני זקוק למחשב חדש, ורציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הנ"ל, אני לא גיימר, ואני משתמש במחשב רק לענייני עבודה (כלומר חוץ מאופיס, ווידוס 7 ודפדפן אינטרנט, אני לא יכול לחשוב על עוד משהו שאני אתקין בו). התקציב שלי, אגב, הוא 1500 ש"ח. המפרט נלקח מקטלוג המבצעים של מחסני חשמל: לוח אם: Gigabyte ga-h55m-d2h מארז: מידי ATX עם USB קדמי כולל ידית נשיאה וחלון שקוף בצד המארז ספק כוח: 500 WATT מעבד: intel-core i3-540 זכרון: 2GB DDR3 1333 דיסק קשיח: HDD 500GB SATA II 7200 RPM\ צורב: DVD RW SATA X24 SUPPER MULTI כרטיס מסך און בורד סה"כ: 1499 ש"ח כעקרון אף פעם לא קניתי במחסני חשמל, אני תמיד קונה בksp ושאר חנויות שמתמחות במחשבים ואלקטרוניקה, אז אני לא יודע כמה מומלץ לקנות שם. פשוט המפרט ה…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה לגבי בחירת מחשב נייד אני מתלבטת בין מספר חברות ומספר דגמים. התקציב שלי נע בערך 8000 שח אבל יכול גם להגיע לסכום יותר גבוה (גמיש). אני מעוניינת במחשב שישימש אותי לצורך עבודה משרדית (לא בבית) עם תוכנות לא כבדות יתר על המידה, לא לצורך משחקים ולא לסרטים.המחשב אמור לתת תמורה טובה בדומה למחשב שולחני רגיל. לכן חשבתי על מסך שבסביבות 15-14 אינץ' עם עדיפות על 15. השאלות שלי הן: האם בחירה של מסך רחב טובה גם במקרה שלי לעבודה על מחשב? אני לא יודעת אם לראות במסך רחב יתרון או חסרון אם איני רואה במחשב זה סרטים כפי שציינתי? כמו כן הניסיון שלי עם מסכים מבריקים (מחשב של לנובו c100) עד עכשיו דווקא גרם לי להרתע מהם. בגלל ההשתקפות שקיימת במיוחד במקומות מוארים.האם זה …
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אשמח אן תעזרו לי למצוא מחשב דק קל ומתאים לצרכי, מילאתי את השאלון. תודה רותם תקציב- רצוי פחות מ-3000 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- משרדי, אולי גם צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?- 13.3 מקסימום 14, רצוי מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- רגילה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?- 1.5 עד 1.7 * האם נדרש ז…
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
העלתי מוקדם יותר בקשה לעזרה בבחירת מחשב אבל כנראה שסיבכתי עם יותר מידי פרטים. אני אנסה הפעם לתמצת את השימושים הצפויים במחשב ואוסיף כמה אפשרויות שראיתי באינטרנט: השימושיים העיקריים במחשב הם עבודות על מסמכים כגון וורד, אקסל (בעיקר שימושים חשבונאיים ולכן יש יתרון מסוים למקלדת מלאה), מצגות וכד'. מעבר לכך המחשב משמש לצפייה בטלוויזיה ובסרטים באמצעות האינטרנט. התקציב הוא סביב ה- 2,500 ש"ח. גודל מסך 14 או 15.6 (בתקווה שהוא לא גדול מידי) כל מה שקשור למעבד, זיכרון ופרטי חומרה אחרים, אני לא מבין בזה ולכן קשה לי לדעת מה ועד כמה החשיבות של כל פריט חומרה (בעצם, במה חשוב יותר להשקיע). אשמח לקבל המלצות להעדפה של אחת האפשרויות ו/או טיפים שיעזרו לי להחליט. תודה! 1- http://www.p1000.co.il/s…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מחפש מחשב שהיה קל משקל או קטן מימדים סביבות 2 ק"ג לשימוש באינטרנט , צפיה בסרטים ומולטימדיה טובה. אני מוכן להשקיע עד 4000 ש"ח חשוב לי גם שהיה בעל מסך רחב. מה שראיתי בנתיים זה 1.Fujitsu Amilo L7310 1.5GHz 2. Satellite L30-134וToshibaו 3. Acer TravelMate 2492WLMI 4.HP 500 HP 500 5.Dell Tnspiron 1501 Sempron 1.8GHz XP Home מה שווה מבינהם או יש לכם הצעות טובות יותר?
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (FIFA), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? 2-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש זמן ארוך רצוי שיחזיק עד שעתיים שלוש בלי מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן, לא משנה עד כמה עדכני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ מספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש פירוט של מחשבים שחשבתי עליהם. אני לא יודע לבחור בין המחשבים אשמח לדעה מנוסה יש לציין שכל המחשבים סביב אותו מחיר (4000) ASUS K53SC ASSUS K5…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחילה השנה תואר במדעי ההתנהגות מה שאומר הרבה מאוד חומר. אני מתלבטת כבר הרבה מאוד זמן איזה מחשב יתאים לצרכים שלי שהם בעיקר הרבה וורד, הרבה אקסל, אייטונס ואינטרנט. כרגע יש לי את הנוטבווק של msi שאני ממש לא מרוצה ממנו ובעיקר מהגודל שלו. חשוב לי במחשב שהוא יהיה לפחות 14" , מקלדת נוחה, אני אעבוד איתו בעיקר בכיתות או בבית כך שהמסך לא כ"כ קריטי אם יהיה מבריק או מט. הלכתי לכמה חנויות לבדוק קצת מחשבים אבל חזרתי הרבה יותר מבולבלת. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר קל, עם אפשרות להרחבת זיכרון ולפי מה שהבנתי עם עדיפות למעדה intel i5. התקציב הוא 4000. תודה מראש !! נ.ב איזה רשת עדיף לקנות ? באג? אייבורי? אופיס דיפו ? מהנסיון שלכם...תודה [;
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אנא עיזרו בבחירה מתוך המחשבים הללו של LENOVO SL510.2847-Q3G מעבד T6670 כרטיס מסך משולב 4500 מחיר 3800 SL510.2847-QBG מעבד P7570 כרטיס מסך ATI4570 מחיר 4800 רוב השימוש הוא גילשה, ישומי אופיס , עיבוד תמונות בתכנת פוטו שופ ומעט תכנת עריכה VIDEO של PINNACEL האם ניתן בעזרתם לראות VEDIO ב HD - להזרים לטלביזיה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב , כרגע ללא מסך, התקציב שלי הוא גג 2400 ש"ח. השימושים במחשב הוא: אינטרנט , לימודים , משחקים לילדים קטנים , ומשחקים רגילים לא כבדים , כמו פיפא , nba , gta וכו'. וגם מה שחשוב לי שאני קונה מחשב, שהוא יחזיק לי להרבה זמן , עם בעתיד הרחוק אני ארצה לשדרג אותו , לא תיהיה לי בעייה. חיפשתי באינטרנט מפרטים של מחשבים , ומצאתי שתיי מפרטים. 1. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי …
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מטרות המחשב- אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, * גודל המסך-14" מאט? * משקל רצוי - מתחת ל 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 * כונן אופטי -לא * האם נדרשת אחריות - 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה -כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי -סמסונג קיימים 3 מועמדים 1. samsung 370r4e - מצורף קובץ עם המפרט המלא 2. asus F450 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=F450CA-WX179H&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he המחיר כמעט זהה עם יתרון קל לסמסונג לשניהם אחריות ל 3 שנים כמו כן הוצע לי מחשב 13.3 -http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18203&utm_source=zap&utm_medium=cpc&…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד. בעקרון צריך אותו לשימושים רגילים - OFFICE אינטרנט סרטים וכו'.... וגם פיתוח(תכנות) עליו... חשוב לי שיהיה אמין ומהיר. ההתלבטות העיקרית שלי היא ללכת על SSD או SATA 7200. מבחינת שטח אחסון אין לי בעיה לעבוד עם כונן חיצוני אז אפשר מחשב עם כונן SSD ודיסק חיצוני - אם לדעתכם ההבדל משמעותי ומצדיק את המחיר. ומה אתם אומרים על המחשבים שיש להם כונן SATA משולב עם קצת SSD זה משפיע או סתם גימיק? חוץ מזה מבחינת ביצועים אני רוצה שיהיה למחשב כרטיס מסך חיצוני ולא המובנה של אינטל. מסך 14-15.6 פחות חשוב לי. i5\i7 וזהו בגדול... מבחינת תקציב הייתי רוצה להשאר באזור ה3000 אבל אני מבין שאולי זה יהיה יותר אז עד 4000 אם אפשר. דוגמה למחשב עם SSD: Lenovo IdeaPad …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-