ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום מעוניין בדעתכם על המפרט הבא לקולנוע בייתי Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box ASUS M4A88TD-M/USB3 AM3, 880G, DDR3 1333, VGA ATI HD4250, PCI 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX ASUS DRW-24B1ST DVD±RW x24 Black Sata SEASONIC 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 מארז שתי אפשרויות DH202 Digital Home Series Black HTPC + Remote & VFD (No PSU) THERMALTAKE או Antec Fusion Remote השימושים של המחשב הזה יהיו הקרנת סרטים רגילים וסרטים בהבחנה גבוהה צפייה בתמונות הקלטת תוכניות וסרטים מהממיר של יס (כרטיס יירכש בנפרד בשלב מאוחר יותר) לא למשחקים! חשוב שיהיה מאוד שקט כמו כן יש לי שאלה לגביי השלטים שב…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
הי, רוצה לרכוש לפטופ לעבודה. 13 אינצ' חשוב לי שיהיה קל משקל וסוללה חזקה מעדיפה מסך מגע. סביב 4,000 שח חשבתי על לנובו יוגה C640 החיסרון שהוא עבה 17 ממ לא קל לא ברור לי אם המקלדת עמידה לנוזלים והאם זה כולל עט אופציה נוספת דל inspiron 7391 החיסרון שהוא עוד יותר כבד אשמח לשמוע מה דעתכם על הדגמים האלה ספציפית והאם יש משהו אחר יותר מומלץ לצרכים שלי. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, שיוכל גם להריץ תוכנות כבדות (למקרה הצורך), שיהיה מהיר ושיוכל לשמש לכל שימוש בעצם.. * גודל המסך? 14 +- * רזולוציית המסך? שיהיה איכותי (לא מבין במספרים). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בסביבות ה2קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי שיחזיק הרבה זמן..(איזור ה4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי מעדיף SSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם צבע שחור, נוח לשימוש, מקלדת נוחה ו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. אני צריך מחשב לשימוש ביתי רגיל (סרטים, גלישה באינטרנט , מוסיקה) ובנוסף, מחשב יחסית חזק שיוכל להריץ matlab ולבצע פה ושם חישובים. מבחינת כרטיס המסך, אני לא מריץ משחקים כמעט, אבל אשמח אם יהיה כרטיס מסך סביר שיאפשר את האופציה לחוות משחקים בצורה סבירה. המחשב יהיה לרוב בבית, אינני מתכנן לנייד אותו יותר מדי, כך שמבחינת משקל וגודל, אין הגבלה. כמובן שמבחינת קישוריות, אשמח שיהיה למחשב כמה שיותר אפשרויות חיבור: blutooth, usb2, firewire, וכו'. איזה חברה מומלצת? יש דגם מסויים? אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
מעבד AMD64 סוקט 939 מהסדרה החדשה לוח אם עם ציפסט nForce 4 עם תמיכה ב PCIe כרטיס מסך PCIe midrang או x700, 6600 ןגם כמובן S ata צורב DVD וכל שאר הדברים הסטנדרטיים. וגם כמה לדעתכם זה יעלה בארץ (לא כולל מסך או ציוד היקפי)
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 3K. וייעודו- רב תכליתי שיחזיק לאורך זמן. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪840 לוח אם: Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 - מחיר: ₪510 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪339 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪273 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-2000Mhz X-Series CL9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪206 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪330 כרטיס מסך: Sparkle GT440 1GB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ₪380 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים …
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
הי אני מחפש המלצה למחשב נייד חזק לעבודה וגיימינג יש כמה דברים שחשובים לי שיהיו במחשב.. 1. מקלדת מוארת + מקלדת מספרים. 2. טעינה דרך USB-C (או Thunderbolt 4) 3. 15.6 אינץ 4. לגבי שאר הנתונים נראה לי, (1 טרה SSD מעבד I7 דור 11 H, כרטיס מסך חזק יחסית) מחיר באיזור ה7,000 זה משהו שראיתי לדוגמא https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=32286 או https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=32255 או https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=33571 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד. אבל לצורך כמה דברים אני זקוק לטאבלאט דווקא. ראיתי שיש מחשבים ניידים שמתפרקים לטאבלאט או טאבלט עם מקלדת. מה לדעתכם עדיף? אני צריך אופיס בעיקר.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
כבר כמה ימים שיש תמונה מאוד מאוד עמומה במחשב וצריך ממש להתאמץ על מנת לראות חלק ממה שמופיע במסך. כאשר המחשב נדלק אז יש מסך עם סמל החברה של ibm שמופיע טוב אבל אז אין תמונה ולאחר זמן מה יש תמונה מאוד מאוד עמומה. לפי מה שראיתי המסף שמופיע הוא מין של הגדרות של ibm. מה לדעתכם כדאי אולי לעשות? אולי זה פשוט משהו שצריך להגדיר במחשב על מנת לתקן? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני נורא מתלבט בין 2 לפטופים של DELL שאני רוצה: DELL Latitude D610 DELL Inspiron 6400 ה-D610 הוא מסדרה יותר מתקדמת, גם עולה 400$ יותר ומגיע עם Inter PentiumM 760 2.0 Ghz ה-Inspiron זה הקו היותר בסיסי אבל מגיע עם ליבה כפולה 1.88Ghz ויש לו מסך יותר גדול (15.4 WideScreen) אני יכול להשיג את שניהם באותו מחיר - על מה ללכת????
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר 3500-4000 ככה.. לצרכים.. אינטרנט,פוטושופ,מוזיקה,משחקים קלים, צפיה בסרטים (מומלץ hdmi כניסה כי אני רואה סרטים בפלזמה) שהמחשב יזוז לי סבבה ולא לאט.. מצאתי מחשב נחמד.. יש המלצה עליו לקנות? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2725
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
מחשב בשביל סטודנט שמחפש להתחדש במחשב, חובב משחקי מחשב. (כל 4 שנים אני מחליף את המחשב, ולדעתי הגיע הזמן) נקודות שהיו חשובות לי כשבניתי את המפרט: זיכרון 8 GB, דיסק קשיח 1T. לוח אם עם כרטיס קול 7.1 כאשר כל ה7.1 נמצאים בפאנל האחורי, בלי צורך להשתמש גם בקדמי( במילים אחרות, 4 יציאות אודיו בפאנל האחורי, ומיקרופון באחורי ובקדמי) כרטיס מסך חזק שיחזיק אותי לפחות ב-4 שנים הקרובות USB 3 בלוח אם הכרטיס מסך יריץ משחקים על מסך 22 16x9 של סמסונג, וגם להריץ סרטים על טלויזיה 37" LED, כרגע המחשב הנוכחי שלי מקרטע בכל העסק, ולכן אני רוצה משהו יותר יציב. (כרגע core 2 due 6320 1.86GHz, 2GB RAM, GeForce 8600GT) מה לשפר? מה להחליף? (אני לא נוגע בAMD מעבדים או כרטיסי מסך) כמה בערך אמור לעלות כל הע…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
ללא oc
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום, כמה להערכתכם שווה למכירה נייד גיימינג של אסוס, דגם G75VW T1414H, במפרט הבא: מעבד: Core i-7 3630QM זיכרון: 16 GB כונן SSD: נפח 250 GB כונן קשיח: נפח 750 GB כרטיס גרפי: Geforce GTX 660M 2GB מסך: 17.3 אינץ' באחריות עד דצמבר 2015. יש לציין שהסוללה היתה תמיד בחוץ (שכן המחשב מעולם לא זז מהשולחן). בדיוק כמו זה: http://www.miorio.co.il/pl_product~G75VW-T1414H~69~92.htm למעט שבמקום אחד הכוננים הרגילים יש SSD, ושהכרטיס הגרפי עם 2GB במקום 3. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
מתלבט בקשר לשני דברים: - כמה זכרון RAM לקנות? האפשרויות הן 4/6/8GB - איזה מעבד לקנות? i3-350, i5-450, i5-520? בגדול אני מתכנן להשתמש בנייד כתחליף למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים ומוזיקה מדי פעם. עם זאת, אני רוצה לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו לפחות 3-4 שנים, ושעדיין יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. מה דעתכם? תודה, יואב.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
חברים יקרים ערב טוב כאשר מציינים "צרכן מבולבל" אין ספק שהכוונה היא אליי. אני מעוניין ברכישת מחשב נייד וההיצע הנרחב ביחד עם הבקיאות הירודה (מאוד) שלי בתחום לא מובילים אותי לשום מקום. ככל שאני רק מעמיק יותר ומחפש יותר אני רק מתבלבל יותר.. . אני מעוניין במחשב נייד לאוניברסיטה אך עם זאת אני מעוניין שהוא יהיה יחסית סביר++ מבחינת חומרה (אם אי פעם יתחשק לי לשחק במחשב), גודל מסך של 13.3 אינץ', זמן סוללה ארוווווךךך (שיחזיק יום שלם באוניברסיטה), שיהיה עד 2 ק"ג. כעקרון בהתחלה היתה לי העדפה למחשב של HP אך כיוון שבאמת אין לי מושג מה טוב ומה לא, אשקול כל הצעה שלכם... תודההההההה רבה! רם[br]פורסם בתאריך: 11.08.2010 בשעה 18:12:23 שכחתי לציין שהמחשב הנייח שלי מאוד ישן וחלש (אחרת היי…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
הי חבר'ה.. אני כבר מיואש.. חיפשתי מחשב נייד אולטמטיבי והגעתי לשני אלו: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=4891 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10709 אנא תעזרו לי.. מי יותר אופטימלי.. הן מבחינת מחיר , מסך , זמן סוללה ומשקל.. וגם עיצוב!! המחשב נועד בעיקר לסרטים.. אז לא צריך מעבבד משמעותי.. השאלה אם המשחב של ACER הוא לא מפוצץ מידי.... תודה לכל העוזרים1!!!!!1
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם אממ תראו, אני צריך (לא בשבילי) מפרט למחשב, בעיקר למשחקים (לא צריך את האיכות הכי מקסימילית)... שיהיה אפשר להריץ משחקים חדישים באיכות נורמלית... - כולל צורב DVD.. בבקשה לא לחרוג...זה ממש הסף. ושאלה קטנה.. מה עדיף? מבוסס קונורו או AMD?..:\ אני מבולבל מכל העסק. ותודה רבה רבה!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
הי אנשים, אני נמצא בלוס אנג'לס ומעוניין לרכוש מחשב נייד עם המאפיינים הבאים: 1. שימושים: אינטרנט, כתיבת מסמכים (אופיס), צפיה בוידאו (ב-dvd ודרך אתרי אינטרנט), האזנה למוסיקה. 2. תקציב: עד 500$, כולל אחריות בינלאומית. אם שווה לחרוג מהתקציב - אתגמש. 3. היערות נוספות - חשוב לי שהמחשב: - יהיה מוכן לעבודה. כלומר, שלא אצטרך לבצע כל מיני הגדרות או התקנות מיוחדות. זאת מכיוון שאין לי ידע או זמן להתעסקות בכך. למשל, חשוב לי שמיד לאחר הקניה אוכל מיד להתחבר לאיטרנט דרך אינטרנט אל-חוטי (ווי פיי) בבית ובדרכים ולהשתמש בתוכנות האופיס. יחד עם זאת, אם אוכל לחסוך הרבה כסף ע"י התקנה עצמאית של תוכנות (כמו מערכת ההפעלה ואופיס) - אודה לכם אם תציינו כיצד, ואשקול האם אוכל לעשות זאת לבד. - יכלול אחרי…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ללימודי התואר, אני לא כל כך אוהב את השימוש במחשב נייד ולכן אני מעדיף להחליף את הנייח שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים, אופיס תוכנות וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 full hd …
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את המחשב לפני כ7 שנים אולי יותר... הוא עובד ממש טוב, אבל התחילו לו קצת בעיות. כמו למשל הוא נתקע לפעמים כשאני פותח תיקיות (החלפתי הארדיסקים, קניתי ssd, פירמטתי ועוד והבעיה לא נפתרת), אחרי הפסקות חשמל כונן הssd כונן C נראה כלא מחובר והווינדוס לא עולה ועובד רק אחרי שאני שם את דיסק הווינדוס. חוץ מזה הכל מצויין בו. דברים שהייתי רוצה לשפר: *גרפיקה *מהירות *איוורור מלמעלה (למרות שיש הרבה). הכונן עצמו נמצא בסלון (חור בקיר ולא צריך לנשום אותו ושמוע רעש), ----------------------------------------------------------------------------------------- המפרט שלי: Intel Core …
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
המחשב ניקנה במתנה לאבא שלי ביגלל שהוא קיבל אישור לפרויקט שלו מה שאומר שהוא ישתמש בו הרבה-לצורך עבודה כלומר גם שימוש בתוכנות MATLAB למשל ותוכנות כבדות למיניהם {פרויקט על GPS אז כניראה גם הדברים הקשורים לזה} אם אפשר הצעה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=45&subcatid=207&prodid=1436&keySearch= כמה הוא צריך לעלות-ואיך המיפרט שלו לעבודה ולא למישחקים
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך מחשב גם לגיימינג וגם לילימודים ללימודים אני משתמש בתוכנה VirtulBox ומשחקים אני משחק cs go call of duty gta v battlefield אמרו לי שהמפרט הזה יספיק לי אבל אני מעדיף לשמוע עוד חוות דעת לפני שאני קונה
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום, אחותי מתחילה ללמוד עוד כחודש והיא צריכה מחשב נייד. התקציב הוא כ4000-4500. לא יהיו משחקים בכלל (אולי שולה המקושים), רק Office וגלישה באינטרנט. עדיף שיהיה יפה ולא שחור מגעיל כמו ה-IBM הישנים האלה. פישפשתי בפורום שניהיה לי סלט בראש, נראה לי עדיף 13.3 ושהיה קל וגם אחריות לפחות 3 שנים. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-