עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי קיבלתי 2 הצעות למפרטי מחשב לגיימים. נא לזכור בזמן שקוראים את המפרטים שאני לא קונה AMD נא לשים לב לשאלה שבסוף, היא המטרה של כל זה מפרט 1: מארז KL03S-W ATX SILVERSTONE כסוף ללא ספק ספק כוח EZCOOL כחול JSP-TECH 500W LED 12CMF לוח אם X58 PRO 7.1 1GLAN מעבד אינטל 2.66GH 8MB CORE I7 QUAD I920 מאוורר למעבד BUFFALO HEAT PIPE EVERCOOL 1366 זכרון GOLD OCZ 3X2GB (6GB) DDR3 1333MHZ צורב SATA SONY-DVDX24 DL שחור AD7240S סה"כ 4410 ש"ח את כל השאר יש לי ולכן זה לא נכלל פה (דיסק קשיח וכו') מפרט 2: מעבד Intel Core 2 Q8200 לוח אם GA-EP45T-UD3P מארז silverstone+window ספק כוח ATX II 600 WATT dual זיכרון 4G DDR3 צורב DVD SONY (אין לי מושג איזה דגם ככה כתבו לי בחנו…

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  2. אז ככה אני כרגע בלימודי אבטחת מידע ויש לי צורך במחשב יחסית חזק למען מכונות וירטואליות ומעבדות ועוד כמה דברים שאזדקק בין היתר אני רואה בזו גם הזדמנות למחשב גיימינג כי שלי כבר ישן מאוד.כרגע יש לי מחשב נייד ASUS N75S.עם 8 GB ראםכרטיס מסך NIVIDIA 555M1T זכרון.ומעבד intel core I7-2670QM CPU 2.20GHZ.התקציב שלי הוא באזור 7-10 אלף.עכשיו ההתלבטות היא כזו..הרבה מאוד זמן רציתי מחשב גיימינג וגם המחשב הנייד שמפורט פה היה אמור להיות כזה אבל היה מאוד מאכזב ולא הריץ משחקים ברמה שרציתי ובזמנו עלה באזור ה7 אלף.חיכיתי הרבה זמן עם התלבטות עוד לפני הלימודים ובדיוק יצאו כל הכרטיסי מסך המטורפים שהגיעו וכל הSSD.כרגע ללימודים אני זקוק למחשב שאוכל לפתוח עליו מכונה וירטואלית ומעבדות.לכן המינימום שא…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Aviv.H,

זה הראשון : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=752651 זה השני : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=769436 תודה לעונים ולעוזרים !!

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  4. שלום , המפרט שלי הוא : Mainboard : Asus P4S800D-X Chipset : SiS 655FX Processor : Intel Pentium 4 @ 3000 MHz Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM ) Video Card : Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] Hard Disk : WDC (120 GB) DVD-Rom Drive : LITE-ON DVDRW SOHW-1653S DVD-Rom Drive : DV1772B BVR823D SCSI CdRom Device Monitor Type : ViewSonic E71f-2 - 16 inches ואני רוצה לשפר אותו לקראת השדרוג של ויסטה כדי שיריץ ויסטה בצורה הטובה ביותר. כפי שהבנתי יש לשפר : מעבד , כרטיס מסך , מעבד וזיכרון. * אני לא זקוק ממש לכרטיס מסך כרגע כי אני לא אשדרג בקרוב אני יכול לחכות קצת איתו אז זה פחות כסף. אני לא יודע מה התקציב בדיוק אבל תשתדלו שיהיה סביר עד 1700 בערך לא ממש משנה אבל משהו קרוב…

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by imperious,

אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים, כולל OC על המעבד החריגה שלי היא עד 4600 ש''ח. מה דעתכם על המפרט הבא? אני צריך חוות דעת על הזכרונות האם הקירור שלהם טוב או אם הם טובים בכלל! ורשום פה מעבד BOX, אני דיברתי איתם בטלפון והם יזמינו לי OEM כלומר ללא קירור סטוק. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤416 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כרטיס גר…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by xtr,

צריך מחשב בסביבות 7000 ללא אביזרים נילבים (מסך עכבר ...) צורב רגיל ( יש לי כבר dvd ) ו אממ כרטיס מסך טוב תדה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  7. אני לא צריך לפטופ עם מפרט מטורף, לא למשחקים כבדים ולא בעלי גרפיקה לא מהעולם הזה שיהיה טוב, מהיר ואמין, לצרכי אינטרנט ושימוש כללי. שלא יהיה פשוט מהפשוטים. אני רואה המון מחשבים בעיתונים אבל אין לי שמץ של מושג בנוגע לנתונים מה אני צריך ומה טוב ומה לא. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  8. Started by brklyn,

שלום לכולם אני נמצא לפני קנייה של מחשב נייד חדש לאחר שה T42 הרים ידיים את המחשב אני מקבל מארה"ב (יש מי שמביא לי אותו) ההתלבטות היא בין סידרת המעבדים UM (לדוגמא I3UM ) בעלי תצרוכת חשמל נמוכה לבין I3M שימושי המחשב בעיקר פיתוח תוכנה JAVA סרטים אינטרנט דרישות המחשב מסך 13.3" מקסימום 14" משקל נמוך משך עבודה ארוך ככל הניתן וכמובן שיהיה כוח עיבוד האם מבחינת כוח עיבוד יש הבדל בין השניים האם יש למעבדי UM יש יתרון על מעבדי ה M ? חשבתי על ASUS UL30JT במחיר בסביבות 850$ יש למישהו המלצות נוספות תודה

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by d0s,

שלום, אשמח לקבל הצעה למחשב נייד למטרות תכנות. 1. מחיר - עד 3000 ש"ח, אם ניתן, רצוי פחות. 2. מטרות המחשב הן בעיקר גלישה, Eclipse, Android Studio, וכו' 3. בנייה ועמידות - מחשב עמיד עדיף, אך לא מחייב. 4. חיבוריות אלחוטית וחוטית - אין דרישות מיוחדות מלבד WiFi, וUSB 3, HDMI וDP, מה שקשה לי להאמין לא סטנדרט היום. 5. כונן דיסקים אינו חובה. 6. סוללה - לא קריטי, לרוב מחובר לחשמל. 7. משקל - ללא חשיבות. 8. עדיפות בלי מערכת הפעלה. 9. לא נדרשת אחריות בינלאומית, לא נדרשת תאימות למשטח עגינה, לא נדרשת רזולוציה של 1440P ומעלה, 1080P נשמע לי הגיוני. 10. מסך - באזור ה15 אינץ'. 11. אחריות של לפחות שנתיים. 12.מהירות של כונן קשיח : 7200 לפחות. תודה.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by 10ge,

שלום לכולם, חודש הבא (אוקטובר) אני טס לארה"ב, למיטב הבנתי זאת הזדמנות נהדרת לקנות מחשב נייד ( בין היתר ) מאחר והמחירים שמה ופה לא דומים ממה ששמעתי יש מחשבים שההבדל במחירים הם חצי ! לא יודע עד כמה זה נכון אבל שווה בדיקה בשביל זה אני פה. ככה מהנעוץ ראיתי את השאלות שצריך לענות עליהם אני מקווה שזה יתן כיוון די ברור מה אני צריך. אז אני אבלה את רוב זמני בין ניו-יורק ופילדלפיה ככה שאם מישהו מכיר חנויות שמה זה הזמן לשפוך. התקציב הוא עד 700$. גודל המסך - 15 או גדול יותר * משקל רצוי - לא רלוונטי, אני לא מתכוון להתנייד איתו יותר מידיי . * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נראה לי סביבות ה4 שעות זה סביר , שזה לא יעשה את ההבדל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - כן! HDMI חובה ע…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  11. אני מחפש.ת מחשב נייד או תחנת עבודה ללימודי קולנוע שלי, שידרשו עריכת ווידאו מאסיבית ועבודה עם תוכנות עיצוב גרפי (יכול להיות 3Dׂ). אני רוצה מחשב, שאני אשקיע בו ממש כמו רכב, והוא ישרת אותי לפחות 5 שנים ללא תקלות או "שדרוגי חומרה חובה" בהפתעה. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציץ בטבלה של מחשבים שהם הבחירה הסופית שלי ותמליצו לי מה כדאי לי כסטודנט.ית הרעיון בהשוואת מחשבים ניידים PRO עם תחנות עבודה הוא פשוט לראות אם פשוט מתאים לי לקנות מקבוק פרו (לדוגמא, במידה והוא מתאים לסוג העבודה) ולחסוך לעצמי רכישה כפולה - אם אקנה תחנת עבודה, ארכוש מחשב נייד שוק אמצע+ לעבודה בקמפוס. תודה מראש לעוזרים.ות ♥ …

12. שלום כולם. החלטתי לשדרג את המחשב המעפן שלי טיפה. לא להפוך למכונת משחקים קטלנית. אבל שיריץ משחקים חדשים [מה שהוא לא ממש עושה כרגע, המפרט בצד אגב]. אז ככה. התקציב הוא עד 2000 שקלים פלוס מינוס [עדיף מינוס] ואני מעוניין לשדרג: - מעבד - לוח אם [כי שלי אינו תומך DUAL CORE\CORE 2 DUO\או במעבדי AMD ולא תומך DDR2] - זכרון [כי חייבים כי יש לי DDR] - כרטיס מסך [חשבתי על HD4850 חמדמד כזה חח] בכל מקרה יש לי מסך סה"כ 17" ואני ישחק ברזולוציה של 1024X768 או 1280X1024. ספק כוח יש לי JSP TECH EZCOOL 420W אני יודע שזה לא מותג... אבל המחשב הזה לא הולך להיות מפלצת רצינית.. ככה שאם אפשר להשאר איתו בינתיים זה יהיה נחמד. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  13. אני קונה השבוע לפטופ לצרכי גימינג כבדים, הרכבתי אותי בעצמי באתר של DELL רק רוצה לוודא שהכל לדעתכם נראה בסדר ושאין מעבד חלש מידי או כרטיס מסך חלש מידי Alienware - R4 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 32GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1080 - 256GB Solid State Drive + 1TB Hard Drive - Silver 2560X1440 QHD תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מחפש מפרט עד 2000 ש"ח, ישמש לעבודה באופיס ובאינטרנט, ולמשחקים. האם i3 משתלם במחיר כזה? או שעדיף ללכת בכלל על AMD? תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  15. קודם כל אני לא מבין כלום ברכישת מחשבים. המחשב הנוכחי שלי הוא משנת 2000, עוד כשיצא פנטיום 4 לראשונה. אני מתכנן לעצמי עמדת עבודה אישית, כולל ציוד הקפי, מסך והכל. אז ככה. השאלה. מה הבעייה עם אייבורי? שמעתי סיפורים שהם מוכרים רכיבים יד-שניה וכו'... מה הבעייה האמיתית איתם? אני יודע שלא רציני לקנות מהם, אבל המחירים אצלהם משתלמים [במידה וזה מה שאתה מקבל] המחשב שאני מתכנן לקנות יהיה למטרות עבודה. לא אופיס. אוקיי, בנוסף לאופיס. Photoshop, ImageReady Flash Golive וכו'... אני מעוניין להריץ לפחות 3 מהתוכנות הנ"ל ושהמחשב לא יזחל לי, להפך, שלא יהיו לו בכלל בעיות ריצה. כרטיס מסך יוקרתי אני לא צריך, זה לא כמו תלת מימד שצריך בשביל זה כרטיס ב3000 שקל. אני אסתדר עם כרטיס סטאנדרטי. ב…

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  16. שלום לכולם! אני מחפש מחשב שיכול לשת משחקים כבדים למשהו כמו 3 שנים הבאות על רזולוציה של 1080X1650. אין צורך באביזרים חיצונים יש לי כל מה שאני צריך. תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הי, יש לי מחשב נייד ישן מדגם Compaq Presario 2100US עם 256 MB זכרון DDR 266 מסוג PC2100 כמובן שהוא איטי להחריד, אז רכשתי עבורו 512 MB זכרון של OCZ מדגם PC2700 - כלומר תדר 333MHZ זאת לאחר שהנציג ב"נעה מחשבים" אמר לי בפירוש שהזכרון יתאים ופשוט התדר ירד לתדר הנמוך של 266MHZ דבר שנשמע לי הגיוני וידוע לי שבמחשבים נייחים כעובד. לצערי המחשב נדלק ולא ממשיך (מסך שחור) לעלות עם הזכרון החדש בפנים. כששני הזכרונות בפנים - החדש והישן - הוא כן עולה אבל מזהה רק את הישן 256MB. האם זו אינדיקציה שהזכרון תקול? או שהוא לא מתאים והנציג ב"נעה מחשבים" טעה והטעה אותי? (הערה- אין לי טענות (כרגע) כלפי השירות ב"נעה מחשבים", ונציגם היה אדיב בתהליך המכירה! נראה מה יהיה כשאצטרך מהם שירות על…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by Toc,

בס"ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב? שיריץ את כל משחקי הספורט על רמה גבוהה - פיפא, פרו אבולשיין, ניד פור ספיד אם עדיין קיים. גם לעוד מספר שנים, בד"כ הדרישות שם נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 , שיהיה רעש רגיל כזה... אף פעם לא ייחסתי חשיבות תמיד היה יחסית שקט. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Leo101,

שלום אנשים אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לשימוש כללי... דבר ראשון חשוב להגיד שבעתיד אני מתכנן להוסיף כרטיס מסך טוב ובכך להפוך אותו למחשב למשחקים. עכשיו מתחילה ההתלבטות.. אופציה ראשונה- לקחת את המחשב הנוכחי, לקנות רק מעבד, לוח אם, זיכרונות ודיסק קשיח... ולחסוך על כל השאר... הבעיה שהספק והמארז ג'נרי... אופציה שנייה- לקנות מחשב חדש כולל מארז וספק ובכך ל"הוריד" את שאר הרמה... המפרט שחשבתי עליו (בהנחה שזה רק חלקים-) amd 3800 dual core 2 giga byte 667 לוח אם - כבר הרבה זמן שאני לא מבין בהם אבל משהו בסביבות 400 חשוב כרטיס מסך מובנה כי יקח זמן עד שאני אקנה את הכרטיס הטוב... דיסק קשיח 250/300 ג'יגה... *אני גר ליד אשדוד ככה שנחמד מאוד אם המפרט יהיה מ-iqpc או ksp... הצעות…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by rlord,

אני צריך את העזרה שלכם מה עדיף למשחקים? והאם יש הבדל בין כרטיסי המסך והמסכים במפרטים? הספק כוח במפרט הזה יחזיק את המערכת? Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪608 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Biostar H61MH Socket 1155 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪280 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2945 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Hitachi 500GB 7200RPM 16MB Sata2 , יחידות 1 ₪204 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=800 LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5, יחידות 1 ₪688 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1996 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata- ATA…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by yossipon,

שלום! קניתי Fujitsu Esprimo Mobile V6535 הוא בא בלי מערכת הפעלה התקנתי WIN XP הכל עובד חלק התקנתי דריברים והכל אבל הWIFI לא עובד משום מה הכפתור סוויץ' לא מדליק תנורה של הWIFI בחוברת התקנה אומרים שצריך תוכנה שנקראת Wireless selector אבל לא קיבלתי תתוכנה הזאת ולא מצאתי אותה ברשת מישו יכול להביא לי תוכנה או משו שיסדר לי את זה ? אני יוכל לדבר עם החברה רק ביום ראשון כי הם לא עובדים בשבת תודה =] נ.ב זה המחשב http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=7038

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  22. הזמנת המחשב שלי לא תתבצע עולה מאותה החנות, יש חלקים שאני אספק, יש חלקים שהם יספקו. הם מרכיבים. הם מספקים - זכרון פנימי PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz X 2 סידירוםצורב כרגע לא סגור על איזה, יספקו לי כבר משהו. הארדיסק - Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS וכמובן שהם מרכיבים אתה המחשב. אני מספק מארז - חשבתי על הAurora הזה, שכחתי את השם המדויק, אלגנטי יפה ומקרר טוב. אני צריך את החנות שמספקת אותו במחיר הכי זול. רמקולים - עדיין לא סגור עליהם, צריך חיבור 5.1 בתחום ה-500 שקל. ספק כוח - לוקח את ה Liberty 400W (רוצה חנות שמספקת אותו במחיר הכי זול) כ.מסך - לוקח מנעה מחשבים את הX1900XT עם קירור של AC. (אין מקום אחר שמספק אותם... נכון?) לוח אם - DFI INFINITY 975X/G Intel …

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by ביצה,

שלום לכולם. בהמשך ל- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476106.0 קיבלתי הצעת מחיר ממכר לגבי המפרט הבא. תאמרו לי מה דעתכם: לוח אם- gigabyte GA-P55-US3L מעבד- Intel i5 650 3.2GHZ 4MB 1333MHz קירור למעבד- Zalman CPU cooler CNPS7000c זכרון- Kingston 4GB kit DDR3 1333MHz דיסק קשיח- Hitachi 1TB 7200rpm SATA 2 מארז- Cooler Master CM690 ספק כוח- Zalman 500W + Active PFC ZM500-ST כרטיס מסך- Sparkle GeForce GTS450 1GB HDTV+DVI כונן אופטי- Nec AD-7200 כל זה במחיר 3200 ש"ח. אני מוריד את הכונן אופטי- חסכתי עוד 100 שקל. איך זה בהשוואה למפרט שהוצע כאן? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476106.msg4070951#msg4070951 האם יש הבדלים ביצועים משמעותיים בין ה-i5 לבין הפנו…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. שלום פרמטתי את המחשב נייד שלי ואין לי דרייברים של כלום צריך להתקין כרטיס קול מסך רשת usb ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע איך אני יודע מה הסוג והדגם של הכרטיסים שאני צריך להתקין ומאיפה אפשר להוריד?(שאלה היא איך אני יודע את המפרט של המחשב) ניסיתי למצוא את הסוגים והשמות אבל לא מצאתי במנהל התתקנים ובכל דרך אחרת הדגם הוא hp nc6000 ועוד בעיה אחת שהמחשב מרבה להתקע באמצע בלי שום סיבה מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  25. לאחי יש מחשב ישן פנטיום 3,פרטים: מעבד 478 - 2.40GHZ זיכרון קינסטון 2X512MB=1GB דיסק קשיח 320GB צורב DVD LG כרטיס מסך AGP- GF 5200 הייתי רוצה לשדרג מחשב ישן לחדש,כמה שווה מחשב ישן? הייתי רוצה מחשב חדש גיימר. רוצה לוח אם ASUS לוח אם תומך SATA3 לוח אם תומך זיכרון DDR3 - 1600 איזה כרטיס מסך PCI-E חזק שיחזיק מעמד 3 שנים חמשחקים חדשים? ואיזה ספק חשמל חזק ושקט? איזה מעבד מהירות טובה וחזק ולא מתחמם ומחיר סביר? איזה לוח אם אתם ממליצים לי,מה הדגם לוח אם? התקציב שלי 3500 ש"ח אפשר להיתגמש קצת יותר תקציב עד 4000 ש"ח בתודה מראש מיכאל

• 2 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים