ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדל גדול בין INTEL HD 4000 לINTEL HD 3000? מה ההבדל? והאם אני אראה הבדל בין השניים בצפייה בסרטים באיכות גבוהה או הרצת משחקים כמו פיפא וכו'?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 4500 - 5000 ש"ח. חשובים לי מספר דברים: 1. מסך 15 אינץ'. 2. משקל של עד 2.5 או 3 קילו. 3. תאימות להתקנה של מערכת הפעלה ubuntu. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:עדיפות לKSP אבל אם יש חנות אחרת אמינה ושירות טוב באזור השרון מקובל מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה:בשבוע הקרוב תקציב:3 אלף יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 שקל יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר עדיף חברת המחשב הניד המועדפת:אין מערכת הפעלה מועדפת:WIN7 אבל אפשר להסתדר עם 8 גודל כונן קשיח מועדף:500+ משקל הנייד המועדף:כמה שיותר קל גודל הצג:15-16 זמן סוללה רצוי:כמה שיותר צבע המחשב הרצוי:לבן אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה אפשר לראות סרטים HD חלק ועם יציאה HDMI לטלויזיה (אופיס מלא זה+) מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים\אופיס\לימודים) אני …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ב"ה משהו יוכל לעזור לי בבניית מחשב חזק מאוד לתיכנות, התקציב גמיש (היות ולא אני משלם) עד 20 אלף ש"ח האמת שאני לא צריך בדיוק מחשב מושלם היות וחלק מהפריטים כבר יש לי מהישן. הדברים שאני רוצה להחליף הם: א. לוח אם ב. מעבד מתאים ג. זיכרונות מתאימים (כעת יש לי 6GB 1600 OCZ) ד. כרטיס(י) מסך ל4 מסכים ה. 2 מסכים (2 יש לי) ו. מארז מתאים ז. דיסק קשיח SSD בגודל שמתאים למערכת ההפעלה פלוס הוויזואל סטודיו. (דיסקים קשיחים רגילים יש לי) זה בדיוק כל הפריטים הדרושים תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אז אני הולך לבנות מחשב אבל אני לא בטוח איזה ספק כוח לקחת, זה המפרט: AMD 5950x msi gaming x trio GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX Cooler ROG Crosshair VIII Formula x570 Samsung 980 pro 2TB Gskill trident z neo 4x16 64gb 3600mhz ו-4 מאוררים 140ממ
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
פורסם היום באחד אתרי הקופון המובילים בארץ: מחשב Dell Inspiron 14 7000 iNTEL Core™ i5-4200U 6GB RAM 500GB HDD FULL HD מסך מגע 14.1 לפי המפרט החסרונות היחידים זה הHDD (אפשר לשדרג, פחות בעייתי), קצת כבד (2 ק"ג) באתר דורשים: 2800 ש"ח כולל מע"מ (לטענתם-במקום 3700 ש"ח) למחשב מחודש (פחות בעייתי לי- לא עבר אקטיבציה). לעומת זאת: מצאתי את המחשב הזה: Vostro 5470 http://ksp.co.il/?uin=21400 גם ביקורות מצויינות וגם אחריות 3 שנים. החסרון היחיד זה 720P. לוסטרו יש יותר זיכרון (6GB מול 8GB) לאינספרון יש מסך FHD לוסטרו כרטיס מסך חזק של נוידיה (GT740M לעומת ה4000 של אינטל) הוסטרו מגיע עם 128GB SSD לעומת האינספרון עם 500GB HDD, יתרון לוסטרו למרות שהפרש המחיר אפשר להשלים את זה. עוד משהו - …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב אני צריך מפרט למחשב שכולל ציוד היקפי (עדיפות למסך 21 LCD) לא כולל מערכת הפעלה המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ומשחקים קלים
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת אם יש אפשרות להוסיף למחשבים האלו SSD: dell_i7537t_2786slv_inspiron_7000_i7_4510u_8gb_1tb_windows8_1_15_6 *** http://www.bhphotovideo.com/c/produc...s8_1_15_6.html ודבר שני מה דעתכם בנוגע למחשבים האלו? כי אני מחפש מחשב טוב שיחזיק לי לפחות 3 שנים בשביל לימודי התואר שלי במדעי המחשב, צפייה בסרטים, ועבודה משרדית ואולי משחקיות. יש עוד מחשב שראיתי אבל אני לא מבין כל כך בAMD http://www.bhphotovideo.com/c/produc...s8_1_15_6.html מה אתם חושבים אליו לעומת אחרים? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של אסוס לפני 4 חודשים בערך, המחשב הגיע עם מקלדת שהורכבה לא טוב, נשלח פעמיים לתיקון ואז חזר עם תקלה אחרת, התלוננתי בפני אסוס והוחלט להחליף לי למחשב חדש מדגם אחר, אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגם שהיה לי ולגבי הדגם החדש. הדגם שהיה לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=879030 הדגם החדש שמציעים לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=893553 מבחינת נתונים יבשים, במחשב החדש יש רזולוציית מסך גבוהה יותר וכרטיס מסך נפרד. השאלה למה המחשב שהיה לי יקר יותר משמעותית, והאם למחשב החדש יש גם ציפוי גורילה גלאס. ובאופן כללי אשמח לשמוע את דעתכם, מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב למטרות עבודה משרדית ואינטרנט, מחשב שלא צריכה להיות לו שידרוגיות, פשוט לקנות ולהשתמש. אני צריך שהמפרט יכלול הכל, כולל מארז, מקלדת, עכבר, וגם מסך LCD 17 אינץ' אין מגבלת תקציב, רק שלא יהיה מוגזם. שיהיה מחשב יעיל יחסית לכסף שהושקע בו. נערך ע"י אינטגרל - אין לדון על חנויות בפורום. אשמח אם תוכלו להרכיב את המחשב ב logicpc מודה לכם על עזרתכם!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
סבי נוסע לחו"ל וצריך מחשב, שכנראה ישמש אותו למקרים דומים גם אח"כ. ההשקעה מכיוון שהיא לתקופה קצרה לא גדולה. בסביבות 2000-2500 עם חריגות, עדיף מחשב כף יד טוב ונוח עם מקלדת או משהו כמו ASUS Eee? המלצות כלשהן?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי, הפיליפינית של סבתא ביקשה שאני אעזור לה לקנות לפטופ/נטבוק (היא לא מבדילה) בסכום של עד 2000 שקל בערך. המטרה העיקרית שלו היא שיחות וידאו, ככה שאני מניחה שיש צורך גם לקנות חלקים נלווים. איזה מפרט הייתם ממליצים לי, והאם עדיף להתחבר עם נט-סטיק מחברות הסלולר או לפרוס שם כבר אינטרנט? (הם גרות במקום מאוד מבודד, והפיליפינית היחידה שתשתמש באינטרנט אז אני מסופקת אם כדאי לפרוס שם ADSL). תודה =)
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, קניתי לנובו y700 חדש לגמרה בן חודש נקנה בksp והתחילה בעיה כשאני מדליק את המחשב נהיה מסך שחור(לא דלוק בכלל) ובשורות של המקלדת נדלקות. אני לא יודע מה לעשות, יש למשהו הצעות מישהו נתקל בזה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך איכות המסך שלו.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד וראוטר אלחוטי בכ-3500 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית + קצת משחקים. לא צריך להיות קטן (המחשב לא ממש ייצא מהבית), ועדיף כמובן מסך גדול (15.4). עדיפות לחנות באיזור כפר-סבא או רעננה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
איבדתי את כבל החשמל של הלפטופ שלי... למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג כבל חשמל לנייד של LG מסדרת M1? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום . רציתי לשדרג כרטיס המסך של המחשב cpu :- i3 6100 mobo :- asus h110m-k d3 ram :- g.skill 8gb ddr3 1600MHZ graphics card :- gigabyte gt 740 1gb vram psu :- corsair 450w אמרו לי ש אקנה gtx 960 4gb vram בדקתי ב אמאזון :- http://goo.gl/1mj9zC האם הכרטיס הזה יעזור אותי למשחקי השנה הזאת ו השנה הבאה וגם יש שאלה אחרת איך לקנות מ אמאזון על הדואר הישראלי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. :] השאלה שלי היא.. אם אני קונה מחשב נייד עם כ. מסך מובנה..... האם אפשר להוסיף או להחליף לו כרטיס מסך בהמשך??? לדוגמא המחשב acer aspire דגם 5741-3541 לצורך העניין...
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב נייד עד 3200ש"ח מחברת לנובו,דל וכו.. שיהיה אמין עים זמן סוללה ארוך, שיהיה עם יחס עלות תועלת הכי משתלם מבחינת החומרה כמו זיכרון 4G מהיר מעבד I5 וכו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם,התקציב שלי הוא 2000 ש"ח ואני רוצה לרכוש מחשב שמתאים למשחקים כבדים בעלות כזו. אודה לכם אם אקבל מפרט מתאים ללא מסך.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח משחקים\תוכנות VR בסביבת Unity/Unreal, ושיהיה חזק לפיתוח כללי (Android Studio\Eclipse). יהיה מחובר Oculus Rift למערכת. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר פיתוח לא משחקים יותר מידי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, Oculus Rift -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט של intel משמש בעיקר למשחקים וגם אולי המלצה למסך טוב (מסך לא כולל את התקציב) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב להורים שכל השימוש שלו הוא גלישה ברשת, שידע להרים וינדוס 10, כרום וסקייפ. אם אפשר להכניס בתקציב גם SSD אפילו בנפח קטן (נניח 256 גיגה) אז אחלה. אני כן רוצה שהמארז יהיה קטן (הם לא ישדרגו או יתעסקו איתו). ספק איכותי (יש מדי פעם הפסקות חשמל ואני רוצה משהו שישרוד את זה). 2 הדרישות האלה יותר חשובות מה-SSD. בלי מסך ובלי ציוד היקפי. אשמח אם תרכיבו לי ב-Ivory
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! הגיע השעה להחליף את המחשב השולחני שלי . אני מחפש לקנות מחשב נייד. הדרישות שלי מבחינה תוכנה הן : linux ubuntu\windows 8 עבודת תיכנות - eclipse שרת מקומי apache+tomcat vm photoshop \ gimp התקציב שלי לא גבוה. מחפש משהו בין 2500-3500 . אשמח להכוונה בנושא תודה! אלון
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
הי, אני מפתח עצמאי שעובד מהבית על פיתוח בסביבות Embedded, Linux ו - Mobile (לא אפליקציות, יותר Low Level) מחפש מחשב Desktop חזק שמתאים ל: 1. ביצוע Buildים כבדים במספר Threads גבוה - קמפול קרנלים של Linux, קמפול Android ROMs 2. פיתוח שוטף בכלי פיתוח דוגמת emacs, vim עם כלי source browsing 3. יתכן צורך מדי פעם להרצת VM אחד או שניים לטובת בדיקות וכד' 4. שימוש אישי מינימלי - גלישה ב - Chrome, שימוש ב - IRC 5. ריבוי רכיבים שמתחברים ב - USB - פלטפורמות בדיקה ופיתוח. רצוי גם ריבוי USB3 6. מערכת הפעלה Linux Ubuntu 7. צריך שתהיה יכולת טובה לעבוד ב - TwinView - כלומר 2 מסכים שעובדים כמסך אחד. המסכים שיהיו מחוברים הם כנראה 24 ברזולוציה מקסימלית 1920x1080 *לא* ישמש למשחקים, Video en…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-