ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?4000 ואני מעדיף לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) מלא משחקים כבדים כמו COD וכאלה וכל הזמן. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:cod cryses ומלא משחקים כבדים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? full hd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כתבתי למעלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב לא משהו מטורף. יש לי מסך של 19 אינץ wide ואני משתמש ממש קצת לעריכת סרטים בתוכנה pinnacle. אני רק רוצה שהחשב יעבוד לי מהר ולא יתקע לי. תודה רבה לכל העוזרים בבקשה תעזרו לי מהר זה דחוף אני חייב לקנות מחשב היום.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אוקי אני צריך מפרט למשחקים לחבר אני הכנתי שני מפרטים אחד אינטל ואחד amd אבל יש לי סטיות רציניות תעזרו לי לצמצם המפרטים מהאתר www.pchardware.co.il אם למישהו יש נסיון אם החנות הזאת וחניות אחרות אני ישמח לשמוע אוקי נתחיל עם האינטל Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1059.95 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-V Intel 848P Motherboard (HT, FSB800, SATA, DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, LAN, USB 2.0) [ ¤ 439.76 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 285.56 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 434.88 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 960…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם זו ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום שלכם למרות שאני קורא אותו מזה שבועיים. אני מעוניין לקנות מחשב להמרות של סרטים, עבודה משרדית וגלישה באינטרנט (לא למשחקים, ולא ל OC) ראיתי הצעה של Netaction למחשב של PC2GO מצורף המפרט אשמח לקבל את הערותיכם לגבי המפרט. מעבד INTEL 2.8GHZ / 800MHZ / 1MB CACHE תמיכה בטכנולוגיית HYPER THREADING לוח אם חדש מחברת ASUS דגם P4P800 SE החברה המובילה בעולם לייצור לוחות אם. 6 יציאות USB 2.0 DUAL CHANNELS AGP X 8 5 X PCI כרטיס מסך ATI RADEON 9200SE / 128MB / TV OUT/ AGP X 8 / 64BIT כרטיס קול תומך 6 ערוצים זיכרון מהיר 512MB DDR 400 DUAL CHANNELS 2*256MB כרטיס רשת עם הכנה לאינטרנט מהיר ADSL דיסק קשיח ענק 120GB / 7200 RPM …
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (אם אפשר :)) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SQUAD, FIFA17-18, ARMA, GTAV, PAYDAY2, משחקים כבדים נוספים עם צריכות גראפיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לדעתי, אם יש אפשרות ל4K בתקציב (שקשה לי להאמין) אפשר -לאיל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט לגבי קניית מחשב נייד, תקציב עד 3500, לשימושים ביתיים. האם כדאי לחכות לתמיכה בUSB3 ? אשמח להצעות נוספות לגבי מחשבים אחרים, חשוב שתהיה אחריות של 3 שנים ומסך 13.3". תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב לסלון, שישמש לסרטים, משחקים פשוטים, וורד וכו חשוב לי שהמחשב יהיה קטן ושקט אני מעדיף מעבד Intel חשבתי על ZOTAC ZBOX ID83 PLUS מעבד i3 3120M Onboard Video Intel HD Graphics 4000 למישהו יש ניסיון עם המחשבים של Zotac? אשמח גם להמלצות על דברים דומים תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טווח מחירים- עד 3500 שח ייעוד המחשב- גיימינג שיריץ בצורה סבירה משחקים כמו fifa gta v וכו' גודל- 15 אינץ' ומעלה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש לשימוש הביתי (גלישה, שיתוף, צפיה בסרטים ,אופיס, עריכת תמונות וכו'), הדברים החשובים הם: - אין צורך בציוד היקפי (מקלדת,עכבר,מסך ....) - שיהיו אפשרויות לשדרוג (למקרה הצורך ......) - צורב DVD - שלא יתחמם יותר מדי - כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה - כרטיס טלוויזיה יש אפשרות לגלישה מהתקציב אבל רק אם זה באמת נחוץ. בנוסף יש לי מספר שאלות: 1. משיטוט בפורום ראיתי שיש העדפה ל AMD, מה בדיוק הסיבות שהוא עדיף מ INTEL ? 2. האם עדיף מחשב "מוכן" או קנייה בחלקים (ושירכיבו לי בחנות) ? 3. האם כדאי להוסיף קירור ? (ליתר ביטחון) תודה ofko
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מעבד: I3-2100-1333MHZ FSB לוח אם: Intel H61ww 1333MHZ FSB. זיכרון: 2X2GB DDR3 1333MHZ CL9 של קינגסטון. כרטיס מסך: 512MB DDR3 RADEON HD 5450 של שפפייר. צורב די וי די: LG אני מאמין שזה הדגם ---->22X LG GH22NS30. דיסק קשיח: זה קצת מסובך (שני כוננים): 1.Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX 2. כונן 500GB בערך מאותו סוג עם ממשק IDE מחובר למתאם במורכב על PCI רגיל. ספק כח: IN-WIN 450W. מארז: IN WIN EC021. מקלדת בלבד של לוג'יטק מדגם: K120 (השתמשתי בה אולי שבוע עד שהבנתי שחברת לוג'יטק היא חברת ביזיוניסטית ועברתי מיידית לרזאר). המחשב תקין, לא קיים בו שום נזק פיזי למעט שריטות על המארז המעידות על שימוש. הערכה שלי היא כך (…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
חברים הכעתי כנראה לפינל 2 שלי.... בבקשה תעזרו לי להחליט מי מהם יותר טוב ולמה, כי במפרט הם די דומים... אני זקוק לעזרה בנוגע להבדלי המעבדים בין המחשבים... ולעוד המלצות וייעוץ שאתם מוכנים לתת טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 HP http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689&perur= תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אחי התחיל ללמוד,עיצוב גרפי ופרסום מובייל. הוא מעוניין לקנות מחשב שאשמש אותו כתחנת עבודה. כרגע הוא רק בתחילת דרכו אבל אשמח לקבל לקבל ממכם המלצה למחשב חזק יחסית שאתן גם ביצועים לעתיד. מה התקציב המקסימאלי? 5500-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לחסוך ב) במידת הצורך . עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כרגע זה רק תחילת דרכו, השימושים בתוכנות עיקריות הם פוטושופ, אילוסטרייטור ואיינדזיין. אולי בעתיד גם משהו יותר כב…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
באחד מימי על גבול רצועת עזה נתקלתי בפירסומת של אחת מרשתות המחשבים וחטפתי איזה שוק קטן.. מפרט שלדעתי (הלא מעודכנת) הוא ברמה גבוהה מאוד במחיר זול מאוד.. עכשיו בגלל שאני לא מעודכן (אינעל הצבא הזה) אני צריך את עזרתכם במציאת הקאצ'.. מעבד: Core 2 Duo E8200 לוח אם: Intel Pearl Creek G31 הארדיסק: 320GB SATA2 16MB (לא צויין של איזה חברה) זיכרון: 2048 DDR2 800 גם לא צויין של איזה חברה כ. מסך: GEFORCE 8600GT 512MB גם לא צויין של איזה חברה צורב DVD מחיר: 1999 ש"ח ברור לי שהחלקים יהיו מחברות הפחות טובות..אבל מבחינת הלוח אם, הזיכרון והכ. מסך זה רק אומר שאפשרויות ה-OC לא יהיו בשמיים אם בכלל.. אבל זה לא מעניין אותי. השאלה היא כמה זמן לדעתכם המחשב הזה יחזיק משחקים מודרניים (מקסימום עוד שנ…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
התקציב לא סגור אבל כרגע מדובר על 3000~ ש"ח. אני מעוניין במחשב HTPC קטן שישב בסלון, יריץ Media Center כלשהו (יש בכלל אלטרנטיבות לWMC?), יהיה מסוגל: - להריץ סרטים ברזולוציה גבוה (כלומר רצוי HD decoder מסוג כלשהו, לא ברור לי מה בדיוק צריך). - להקליט תכניות מהממיר כבלים (יש מצב אבל לעבור ליס בקרוב) - להשמיע מוזיקה ברמה טובה - (אופציונלי) שיריץ משחקים - חשבתי על לחבר שני שלטי Logitech לכניסות הUSB, להריץ PES2008, ויש לנו סוג של פלייסטיישן בסלון הסתכלתי במפרטים הממולצים, אהבתי את המארז של Antec מאד, אבל לא הבנתי מדוע לא מצרפים כרטיס בסיסי מסדרת ה- HD של ATI למערכות? תודה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מה קורה?! אני מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנט שימוש ביישומים כמו WORD וכו וכמו כן שימוש במשחקים לא כבדים כבדים אלא משחקים אסטרטגיה ומשחקי 3D יחסית בינוניים ופשוטים. הרד דיסק עקרונית כמה שיותר יותר טוב. התקציב שאני מוכן לשלם 5000K
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אז ככה, לאחר מספר שנים בהם לא כל כך עקבתי ועסקתי בתחום המחשוב והגיימינג (לימודים, זוגיות והחיים הפשוטים בישראל) הגיע הזמן לרענן קצת את השורות ולתת למכונה העייפה שלי BOOST חדש של כוח. ברשותי מחשב ישן בעל הרכיבים הבאים: לוח אם: gigabyte ga-ep45-ud3l (סוקט 775) מעבד: Intel Q6600 Quad core זיכרונות: ocz ddr2 866mhz 2GBx2 + Ocz ddr2 866 Mhz 1GBx2 כרטיס מסך: Nvidia Geforce 285Gtx שאר הרכיבים לא כל כך משנים. לאחרונה הלוח התחיל לעשות בעיות וכנראה שסופו קרב. בזמנו המחשב היה מצוי ב-OC ובוא נאמר שמלכתחילה מעבדי הQ6xxx למיניהם לא הצטיינו בקרירות. בכל מקרה, אני מעוניין להעיף את הלוח, המעבד והזיכרונות ולשדרג לרכיבים יותר מודרניים. בניגוד לזמנים עברו, אני כמעט ולא משתמש במחשב לגיימינג …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4820K 3.7Ghz 10MB L3 Cache s2011 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P9X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 4x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Dual Channel CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX650 2GB GDDR5 DX11 VGA DVI HDMI PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retail 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) 1 מארזים: מארז Sharkoon MS120 Black Micro-ATX Case (No PSU) 1 מחיר החבילה: 5585 שקל עמוד מוצר…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט למחשב שיתאים למשחקים וסרטים HD שיהיה עם כרטיס מסך ATI HD4850 512 MB ומעבד INTEL E8400
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני ממש נואש פירמטתי את המחשב עבור אחי התקנתי מערכת הפעלה win xp proffesional באנגלית ושרציתי לסדר את החיבור לאינטרנט ראיתי שהמערכת הפעלה לא מזהה בעצמה את הכרטיס רשת בנוסף אחי הגאון עבר דירה ואין לו מושג איפה הדיסקים של הדרייברים. דרך אגב ב device manager מה שמופיע תחת net adapters זה net adapter 1394 אבל הבנתי שזה רק firmware או משהו בסגנון ככה שאין לי מושג מה השם\הסוג של הכרטיס רשת עצמו ואם זה משנה משהו המחשב הנייד מיועד להתחברות רגילה ולא כחלק מקבוצת מחשבים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב פשוט לגלישה בסיסית, ולישומים בסיסיים כמו OFFICE ותוכנות פשוטות. לצפייה בסרטים.(לא HD וכ'ד) המחשב לא מיועד לOC ולא למשחקים כבדים בכלל.וכמובן שלא לתוכנות כבדות. וללא שום ציוד היקפי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימושים בסיסיים, אינטרנט, סרטים, עבודות OFFICE. אשמח לקבל המלצה למחשב שיתאים לצרכים אלו, אם יש אפשרות יהיה לשחק במחשב במשחקים בסיסיים זה יהיה נהדר. יש לתת חשיבות לביצועיי סוללה, כמה שיותר זמן עבודה יותר טוב, אני מצפה שזה יגיע ל 3-4 שעות עבודה רצופות ללא הטענה. אשמח לקבל 4 ג'יגה זיכרון מערכת הפעלה Win7 אם יש אפשרות לקבל יציאת HDMI אני מאוד אשמח, אם אין לפחות שתהיה אופציה לחבר למסך טלוויזיה. מעדיף דגם של חברת DELL אבל אפשר להתגמש על מחשב מסוג של HP או Lenovo, אבל עדיפות הכי גבוהה ל DELL חובה שלוש שנים אחריות. אם יש משהו מתאים שחורג מהתקציב בעד 500 ש"ח אפשרי לשקול אותו, אז אנא ציינו גם את זה, בכל מקרה לנסות לא לחרוג מהתקציב. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
היי, המלצה למחשב גגימינג עד 2800 ש"ח ללא ציוד היקפי, מערכת הפעלה ומסך. לילד בן 9 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
- 1 follower
-
-
זה המפרט בעיקרון למשחקים סבבה נכון?? מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB ¤ 564 1 לוחות אם Gigabyte MA69G-S3 AM2 GMA69GS3 ¤ 440 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC ¤ 216 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 414 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1460 1 מחיר המפרט - 3524 ש"ח. ולגבי המפרט אמרו לילהחליף את הספק כוח שיש לי עכשיו במפרט שהוא ATX להחליף ל 400 TRT מישהו יודע למה כאילו מה יותר טוב או לא משנה וגם חוות דעת לגבי המפרט אשמח תודהה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם? אינני עושה אוברקלוקינג. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. במחשב הישן היה לי מארז של compucase שהיה מעולה, אבל לצרכי המחשב החדש אולי כבר לא יתאים. מה אתם אומרים? מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1052 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪588 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪265 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4670 1024MB DDR3 PCIe ₪406 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום מעוניינים לרכוש מחשב נייד עד 4500 שח לצורכי עריכת ווידאו ותמונות קלים חשוב מסך 15.6 לפחות מצאנו רק את זה - https://ksp.co.il/web/item/217496 הבעיה היא שעם מערכת הפעלה זה קצת מקפיץ את המחיר.. יש עוד המלצות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
- 1 follower
-