ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש להתייעץ בקשר למפרט למחשב .השימושים העיקריים גלישה באינטרנט, דואר אלקטרוני, פוטושופ, קצת פריהנד. קבלתי את ההצעה המצורפת כאן והמחיר 1748 ש"ח. הבן שלי אומר שהמפרט מעבר לצרכים שלי.אשמח לקבל חוות דעת והמלצות. כמו כן לגבי המארז +הספק ניתנת אחריות רק לשנה - האם זה סביר ? בתודה מראש.הקניה מתוכננת בחנות rsm intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray Cooler Master X Dream i117 RR-X117-18FP-R1 ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Kingston 4GB DDR3 1333Mhz CL9 KVR1333N9/4G WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור ככה ! בניתי חדר בעליית גג ,עשיתי לי צינורות בקיר שיעבירו לי כבלים לטלוזיות בחדר (2 טלויזיות =כן זה חדר קצת גדול ). אז ככה פרויוקט לא קטן אבל בסוף הוא יהיה מושלם , המטרה שלי זה מחשב למשחקים שיהיה סוס כמה שיותר :=) וגם שיהיה לי לסרטים ככה שאני אוכל לחבר אותו גם למסך של המחשב וגם לעוד שתי lcd בחדר ,בלי שהוא יקרוס ..!(כמובן HD) לפי מה שאני חושב שצריך להיות זה כרטיס מסך עם שתי יציאות , שמתוכן אחת תיהיה מחוברת תמיד למסך המחשב ! התקציב הוא :4000 ש"ח נטו למחשב ,בלי מסך בלי שטויות ! תודה מראש שפיצים !
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בס"ד.. בעז"ה בקרוב קונה מחשב..כבר הסתכלתי על כמה דגמים וצריך עזרה או המלצה על משו אחר.. * מטרות המחשב? משחקים כבדים , אינטנרט ,סרטים. * גודל המסך? אם יש אופציה טובה במסך יותר גדול מה 15.6 אז עדייף אם לא עזבו.. * משקל רצוי? לא משנה, המחשב יושב בבית רוב הזמן.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? המחשב יושב בבית רוב בזמן.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? טושיבה, דל, אסוס ובמקרה הכי גרוע HP. עוד כמה נקודות.. אפשר לחרוג מהתקציב אבל ממש בקטנה.. מעבד מינימום i5 ואפילו i7 ... והעיקר זה הכרטיס מסך זה הכי חשוב לי...כמה שיותר חזק שאפשר להוציא מהתקציב הזה! בינ…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש דרך לעשות זאת... קניתי LAPTOP של LENOVO U550 אבל הבעיה אצלו שבמקום שה-CTRL יהיה בצד שמאל בסוף בסוף... יש את ה-FN, אני רוצה להחליף ביניהם, מישהו יודע כיצד לעזור לי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנות סקצ'אפ,ויריי, ו3D STUDIO MAX, ולומיון קיבלתי שתי הצעות שאני חושב שהם טובות. מה לדעתכם הטוב ביותר או איזה מעבד מומלץ עם כרטיס מסך GTX 3060 12GB הצעה ראשונה : https://bit.ly/2YKYfPG הצעה שנייה : https://bit.ly/3iTXeeU
-
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
- 2 followers
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- 1. תקציב 1500 ש"ח אם זה אפשרי למטרות שלי אני לא רוצה לסבול מהמחשב אני רוצה איכות צפייה טובה וחלקה 2. מטרה מדיה סנטר לצפייה בסרטים DVD , צפיה דרך האינטרנט וישרות דרך המחשב א. יותקן winodws madia center כולל נגני הסרטים , מקודדים וכו 3. יש צורך ברמקולים 4.השקט חשוב רמה 5 (בדירוג עד 10 ) 5.לא מתכנן אורקלוקינג אין צורך לצרכים שלי ולא למשחקים 6. חנות מאזור חיפה 10. רצוי שהיה חיבור התקנים FW רחב ( אם כבר עושים מדיה סנטר למה להתקע ] בעתיד המחשב יחובר למסך LCD תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
1. תקציב של באזור ה 2500 שקל. 2. מטרות המחשב בעיקר למשחקים 3. לא צריך ציוד הקפי. 4. אין העדפה לחברה מסוימת . 5. יש לי מסך 22 רזולוציה 1200\1600 אני יודע שהתקציב נמוך ( אולי אפילו מאד ) בשביל מחשב שמיועד למשחקים - אבל אני לא מצפה להריץ CRYSIS או משהו דומה לו על מקסימום , אבל אפשר להוציא גם מתקציב דל כזה מחשב נחמד . ראיתי ב TMSFOX את המחשב הבא : http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2216 מה דעתכם ? * מה דעתכם לגבי מערכת ל OC ? היא תביא ביצועים יותר טובים בהתחשב בתקציב לא ? כמובן , שאני מקווה לקבל מפרטים ממכם - תודה .
-
- 63 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ככה אני מאוד מתלבט מה לקחת מבין שני האפשרויות שאני יציג. אני צריך את המחשב לשימוש ביתי כזה קצת קצת למשחקים , לגלישה באינטרנט ולתוכנות. האמת שהתקציב שלי לא כזה גדול ואני יודע שזה בעייתי מה אתם מציעים לי לקחת: את זה? Fujitsu LifeBook AH530-3 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767082 או את זה: HP Compaq Presario - Compaq CQ62-200SJ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767120 תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
היי, אני יודע ששיגעתי אתכם עם ההודעות שלי (אחת-שתיים בשבוע וחצי ;D). אז ככה הגעתי לבחירה ממש אחרונה וחביבה לגבי שני מחשבים שאני ממש אבל ממש מתלבט ביניהם ואלה השניים האחרונים במיליון אחוז. אני צריך את העזרה שלכם בתור אנשים שמבינים בדברים האלה שאין לי מושג. HP Pavilion dv6-1260ej : מעבד - Intel® Core2 Duo T6500 2.10 ג'יגה הרץ , זיכרון מטמון של 2 MB ברמה 2 זכרון - 4GB כונן קשיח - 320GB מהירות 5,400 סל"ד כרטיס מסך - ATI Mobility Radeon HD 4530 זיכרון גרפיקה כולל של עד 1790 MB עם DDR3 ייעודי של 512 MB אחריות לשנתיים!!! HP Pavilion dv6-1299ea : מעבד - AMD Turion X2 Dual-Core Mobile Processor RM-75 2.2 Ghz, זיכרון מטמון של 1 MB ברמה 2 זכרון - 4GB כונן קשיח - …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
דודה שלי ביקשה שאני יבנה לה מחשב. המחשב לא מיועד לאוברקלוק או למשחקים כבדים כמו קרייסיס או קוד 4 סה''כ מדובר במחשב שיהיו בו הרבה שירים,תמונות,ומשחקים לילדים. היא קונה מחשב פעם ב-7 שנים כך שעדיף כמה שיותר לנצל את המחיר למרות שהמחשב בטח שבטח לא ינוצל לפחות לא בשלב הזה. אני בניתי תמפרט הבא מה אתם אומרים: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤672 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3G ¤399 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms ¤983 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 : EAH4670/DI/512M - RETAIL ¤478 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤247 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA ¤120 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-…
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , אז היום הייתה לי משמרת בוקר , וכשבאו להחליף אותי נוצר מצב שביקשתי מחבר לקפל לי את הנייד .. אני לא הייתי לידו , כשהגעתי לביתי הקט ופתחתי אותו , היה מסך כחול והוא היה רותח מחום .. כיביתי אותו , נתתי לו חצי שעה להרגע מהטראומה שהוא עבר ( עשרים דקות בערך בתוך תיק ללא אוורור ) כשהדלקתי אותו הכל נראה עובד כשורה ( ההדלקה הראשונית הייתה איטית להחריד) .. אני עדיין לא רגוע ורוצה לבדוק שלא נעשה שום נזק לחומרה .. הכיצד אני בודק זאת ? (occt ?) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בדיוטי פרי. הנה כל המחשבים שיש שם http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=18&sId=23 המחשב בעיקרון לא בשביל משחקים, אלה שימוש בתוכנות, שיתוף קבצים (סרטים ומוזיקה דרך תוכנות כמו ביטורנט, אימיול ומורהנט), וגלישה באינטרנט. אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר מאוד בכל מצב של עומס. חשבתי על מחשב IN-RC03-1703 של DELL. (לפי זאפ בחנות הכי זולה הוא עולה 4260 שקלים). איזה חברה הכי טובה לדעתכם? תציעו איזה מחשב הכי כדאי מהמחשבים שיש שם. התקציב עד 4500.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - כמה שהכי יעיל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי בעיקר אינטרנט ותוכנות קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4.…
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום, לאחר תקופה ארוכה בחול (טיול אחרי צבא) המחשב שברשותי כבר כמה שנים, אינו עומד בציפיות הנדרשות ממנו (משחקים) להלן המפרט, [TABLE=class: section, width: 643] [TR] [TD=class: primary-title, align: right]Processor[/TD] [TD=class: value]Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Manufacturer[/TD] [TD=class: value]Intel[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Speed[/TD] [TD=class: value]2.4 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Number of Cores[/TD] [TD=class: value]4[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: section, width: 643] [TR] [TD=class: primary-title, align: right]Video Card[/TD] [TD=…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 3300 ואני לא יודע איך אני משלם 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - גיימינג , גיימינג , גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.- לא , אין צורך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי ..כן ! כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן..רק מהאתר www.omc.co.il מצטער על ההגבלה....אני חייב משם רק.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכ…
-
- 14 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כ3 חודשים רכשתי את המחשב הנ"ל, במפרט i5 450m, 4gb ddr3 וכרטיס(י) מסך בתצורה היברידית- המובנה של אינטל, וכרטיס נוסף של Nvidia. מס' בעיות להלן: 1. זיכרון- המחשב מגיע כברירת מחדל שאינה ניתנת לשינוי (ברכישה, כמובן) עם Win7 32bit, מה שלא מאפשר להשתמש במלוא הזיכרון (2.6GB בפועל מתוך 4). בפניה לשירות לקוחות DELL (שאגב נמצא ב... אתונה?! ומשתמש בקווי Voip נוראיים וב"טכנאים" שאין להם מושג בשום דבר כמעט? WTF??) לא נמצא פתרון, התשובה הייתה משהו כמו "תחיה עם זה, גבר". בפניה לשירות שכן נמצא בישראל (בחורה אחת בשם בתאל, שהיא גם מנהלת השירות, מזכירת מנכ"ל, קשרי לקוחות, פניות ציבור, הכל בעצם) קיבלתי את אותו מענה, עם הזמנה פתוחה לתבוע את DELL. ביצים יש לה. אגב, אין דרך ל…
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי מחשב HP Pavilion DV6 1230ej לפני שבוע בערך. עם המחשב מגיעה מערכת הפעלה Vista Home Pre ובה הקול פועל בסדר גמור ואין איתו בעיה ככה שזו לא בעיה של חומרה. הבעיה שנתקלתי בה היא שאני סטודנט בטכניון וקיבלתי עותק חוקי של Windows 7 Pro והתקנתי אותו על המחשב אך הייתי צריך לפרמט את המחשב בשביל זה. התקנתי את כל הדרייברים של המחשב גם של הקול אבל זה לא עוזר הקול במחשב לא עובד בכלל לא שומעים כלום. ניסיתי הכל ואני כבר אובד עצות. המחשב רק בין שבוע ככה שאני לא רואה סיבה שמשהו בו לא יעבוד בעיקר שמותקנות בו רק תוכנות חוקיות ואין לו שום תקלה פיזית. בבקשה תעזרו לי....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה עזרה איזה מסך מבין אלו הכי כדאי או אף אחד מהם(אם אפשר לדעת למה) 1. מסך מחשב גיימינג קעור "27 Samsung Odyssey G5 Series Curved WQHD C27G55T 2. גיימינג קעור Asus ROG Strix XG27WQ 27'' WQHD VA FreeSync 3. מסך מחשב גיימינג קעור "27 Asus TUF Gaming VG27WQ1B זה פלוס מינוס התקציב שלי ואני רוצה 2k 120hz ומעלה... ומסך קעור תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בנושא הזה . כאילו אני משחק במחשב וזה אבל אני לא גיימר או משו ואני לא בונה על מחשב ב 7000 שקל , אני רוצה מחשב שפשוט המשחקים יעבדו בו כמו שצריך יש לי מחשב דיי ישן ליפני שנתיים הוא כבר נחשב זקן מאוד אך עדין המשחקים עובדים עליו , אני בעיקר צריך ת'מחשב בישביל הורדות , ומשחקים מישו יכול לעזור לי למצוא מפרט טוב עד 2700 שקל ? תודה מראש תמיר.
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , טוב הפנו אותי לפה אני בא מפורום אחר , שמעתי שיש פה מבינים (: אני מחפש מחשב נייח חדש .. תקציב 3500 אפשרות לחרוג מעט לא כולל מסך כמובן ! שימושים גיימינג \ עריכה גרפית שיעבדו משחקים כמו GTA IV ותוכנות כמו פוטושופ חומרה אופציונלית 500 G אם אפשר .. הערות נוספות שהכרטיס מסך יהייה חזק יחזית למחיר .. שהכרטיס מסך יהייה חזק למשחקים כבדים ושבעיקר המחשב לא יתחמם כי אני שעות על המחשב .. הציעו לי את זה : [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪789 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][td] 1 [/t…
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? אני לא סגור אם זה יהיה למשחקים אבל נגיד משהו כמו פיפא 11. * גודל המסך?לא משנה כל כך משהו נורמלי.. * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק 4 שעות ללא טעינה ..זה בקשה גדולה ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI כן. * בלוטות? אם אפשר לדעת מזה נותן לי אני ישמח כאילו העברת קבצים ? אם לא מעבר לזה זה לא משנה לי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320.. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני חושב שאם אני קונה בארץ אז לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא.. אם אפשר אני ישמח גם להצעה של עד 2000 שקל מחברה מחול לקניה מחשב מח…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד סכום של 5500 אלף שקל. מטרת המחשב תיהיה בעיקר לעבודות... אבל גם ישמש אותי למשחקים (שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים גם) מצאתי את המחשב הזה ואשמח לקבל עליו המלצות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12379 תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
איך המפרט שמורכב פה והאם הוא יריץ משחקים כבדים וכו' באופן טוב. כמו כן אבקש לדעת איזה לוח אם עדיף זה שמופיע פה או זה GA-MA770-UD3 והאם הספק כוח יספיק תודה לעוזרים. מעבד: AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1079 לוח אם: GIGABYTE GA-MA785GM-US2H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪482 זיכרון: PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪307 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. מחיר: ₪122 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪297 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 אחריות: חמש ש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט הקיים הוא : 2.3ghz intel core2 duo e6550 gigabyte p35-ds3l 2GB RAM DDR2 400MHZ NVIDIA GEFORCE 8600GT ברצוני לשדרג את המחשב הקיים\ או לקנות חדש.. אין חשיבות להוצאה הכספית. המפרט שרציתי לקנות הוא: מעבדIntel i5-3470- Tray לוח-אםGigabyte GA-H77-D3H זכרונותCrucial2*4GB 1600Mhz DDR30 כונן קשיח SSD Crucial M4 128GB SATA3 מארז:HTPC Antec Fusion + ספק כוח הצרכים שלי הם מוטליטאסקינג הרבה , סרטי hd באיכות גבוהה , הרבה דפדפן , ווירטואליזציה , בעיקר. אולי בהמשך אחליט לקנות כרטיס מסך טוב ,ולשחק משחקים. מה הם ההמלצות שלכם על המפרט הנוכחי ועל המפרט השני.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-