עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, שמי שרי, זה עתה הצטרפתי לאתר ומאוד מתרשמת ממנו. מעוניינת לרכוש מחשב לביתי בת ה17 לצורך לימודים והורדת סרטים. כרגע לא ממש גיימרית רצינית אבל כדאי לשמור את האופציה. אשמח לקבל הצעה למפרט ללא מסך . כמו כן מתלבטת היכן לרכוש אותו באזור ירושלים כך שאוכל גם להיות קרובה למקום המעבדה. זה קצת דחוף תודה מראש שרי

• 13 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by vdudu,

אנשים אני מחפש ליקנות מחשב (ללא מסך) עד 5000 שקל חבר הציע לי עיסקה בבקשה תדיגו לי אם שווה לי או לא ואם תוכלו תנו לי מפרטים חדשים טובים יותר הכוללים הכל ... המפרט שיש לי : 1.Intel 3.0GHZ 2M Prescott 800MHZ 64Bit LGA775 2.Intel Cherry Creek - לוח אם 3.זיכרון פנימי - 2048 DDR-2 MB 4.דיסק כשיח - 160 GB של SATA 2 5.כרטיס מסך Radeon X800GT 256MB Power Color 6.כרטיס קול Audigy 2 ZS Creative 192 KHZ 7.כונן דיסקטים 1.44 8.כוננן DVD 9.צורב DVD 10.מארז +ספק (בשווי 500 שח בערך) אנשים חשוב לי שכל מערכת המחשב תיהיה בצבע שחור ומארז יפה אני מודה לכם מאוד על עזרתכם הרבה אני מתלבט בין לוח אם CERY CREEK לבין BLACK CREEK מישהו מכיר אותם ? ואין לי מוסג איזה סוג מארז אני צריך ו…

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by arieltan,

אני צריך עזרה בבחירת לוח, מעבד, זכרונות, כ. מסך, מארז ללא ספק, קרור למעבד, וכונן קשיח. הכיוונים שלי הם כדלהלן: אני צריך מארז איכותי עם תצוגה של טמפ' מכיוון שהמחשב יעבוד שעות נוספות בהמרות וכו' ולקבל חוות דעת חיצונית על הטמפ' זה חובה (חשבתי על thermaltake svinking va4000bws ) מעבד כפול ליבה נראה לי ה3800 amd יענה על הצרכים (בכל זאת מדובר על הפרשים משמעותיים בינו ל4200) זכרונות 2*512 corsair עם העדפה לcl2 למשחקי oc קלים וביצועים טובים. 250GB 16M 8B BUFFER וכרטיס מסך עד 600 ש"ח תעזרו לי לבחור( אולי 6600) רשמתי לעיל את הכיוונים שלי , לגבי לוח אם האם asus a8n-e מצדיק קניה זהו אשמח לקבל הצעות אציין ואוסיף אני לא אוברקלוקר מטורף אני מעדיף מחשב יציב ומהיר ואמין בסטוק ואולי להו…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  4. שלום אנשים , יש לי תקציב של 3500 שח +- חריגה קטנה בניתי מחשב בהמלצת סרטון ביוטוב האם המחשב יריץ cod mw ומשחקים נוספים בהגדרות גבוהות? כמובן שאם קיים מפרט חלקים שיכולים לתת תמורה טובה יותר במחיר המתבקש מה טוב !

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by midnight-web,

Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz 6MB 1333Mhz Box - 1250 Gigabyte GA-P35-DS3L - 560 ANTEC Sonata III Black 500W - 800 G.SKILL DDR2 1GBX2 (2048MB) Dual Channel 800MHZ CL5 - 285 Arctic Cooling Freezer 7 Pro - 130 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 - 560 LG DVDRW GSA-H62NK BLACK X18 DUAL LAYER SATA - 140 INNOVISION I-CHILL GEFORCE 8800GT G92 OC 512MB DDR3 PCI-E - 1300 Logitech G5 Gaming Laser - 305 5,330 האם כל החלקים מתאימים והמחשב יעבוד?

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  6. מטרת המחשב היא עריכת סרטים, אנימציות, פוטושופ, פריהנד וכו' וכמובן למשחקים אחי מת על משחקי אסטרטגיה כבדים מה שחשוב שיהיה כ. מסך טוב...ומחשב שייסבול את התוכנות ומשחקים שלו המוכר הלכתי לחנות להתייעץ והוא הרכיב לי שניה מחשבים הייתי רוצה לדעת מה דעתכם Club3D Nvidia GeForce 6600GT 128MB PCI-E Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk TAGAN EasyCon TG480-U15 480Watt Active PFC Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box ASUS P5LD2 Deluxe Intel 945 chipset GeIL 1GB (2x512MB) PC2-4300 533MHz DDR2 Dual Channel …

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by piniy,

התקציב המשוער 3000-3700 אם יש הצעה מיוחדת ניתן לחרוג מעט מטרות המחשב: בעיקר אינטרנט מעט אופיס משחקים (קלים או כבדים) - לא, מלבד אונליין. צפיה בסרטים - כן. עריכה גרפית - לא. גודל המסך - כמה שיותר משקל רצוי - פחות מ 2.5 Kg האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל 5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו) HDMI - חייב ESATA - למה זה טוב ?בלוטות - למה זה טוב ?גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 יספיק, האם לשימושים שהוגדרו יש משמעות ל- RPM ? כונן CD/DVD צורב - רצוי כונן Bluray - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא יש היום הצעה http://www.buy2.co.il/After_Party/DailyDeal/Index/12f…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DJ27,

בס"ד שלום לכולם צריך עצה ממיכם שלומי אשקלון מעבד INTEL CORE 2 6600 לוח אם GIGABAYTE 965 DQ6 או ASUS P5W DH DELUXE 975 זיכרון G.SKILL F2 6400 CL4-4-4-12 1024 כרטיס מסך ב 1000 ש"ח + ATI או GEFORCE פסיבי או עם מאוורר מארז Sonata2 - Antec או GIGABYTE 3D Aurora GZ-FSCA1 Aluminium Black/Silver + 3x 120mm Fan - NO PSU או 3D Aurora 570 כונן קשיח 160GB מאוורררים למעבד ולמערכת ללוח אם SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM למעבד Zalman Vga Cooler VF900-Cu ספק כח 500W DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power מסך CRT 19'' LG ,MAG , SAMSUNG תמליצו לי מה לקחת משהו חזק להרבה זמן אני רוצה מחשב שיחזיק לי להרבה זמן גם למשחקים וגם לתוכנות כללי וגם אופציה לשדרוג בעתיד …

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב נייד שיאפשר גם לשחק במשחקים (ברמה סבירה - לא חייב בHIGH) וגם בשביל שימוש יומיומי - אופיס/ סרטים/אינטרנט עם עדיפות לדגם עם זמן סוללה טוב. אפשר לחרוג עד כ300 שח פלוס/מינוס. הינה תשובות לשאלות שלכם לפי הפורמט: * מטרות המחשב? אופיס/ סרטים/אינטרנט +משחקים ברמה סבירה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי עדיף עד 2.5 . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? עדיף שכן, לא עקרוני. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת…

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  10. שלום לכולם, ראשית כל, התרשמתי מאוד מהמקצועיות והסבלנות של חברי הפורום ואני מודה לכם מראש על עזרתכם. אני מחפש מחשב DTR עבור בני הנוער שלי. אי אפשר להגדיר אותם כגיימרים אבל הוא ישמש גם עבור משחקים כדוגמת Battlefield Bad Company 2 המחשב יקנה בארץ בתקציב 5500 פלוס מינוס משיטוט בחנויות ובאינטרנט יצאתי מבובל לגמרי בחנות אחת המליצו על HP 2130 בחנות שניה טושיבה L 505-141 ובחנות שלישית דל 1558 אני אישית חשבתי על LENOVO, כי לי אישית יש דגם עתיק של IBM R51 שעובד מצויין כבר 5 שנים, ללא תקלות. אבל בכל החנויות אמרו לי- LENOVO זו לא האייכות של IBM האם זה נכון? היות והמחשב יהיה כמעט כל הזמן רק בבית, המשקל וזמן סוללה לא קריטיים, ומה שהכי חשוב זה ביצועים וכמובן אמינות ואחריות. לגבי מות…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by rikonor,

המקשים החיצוניים לא עובדים: כתפור ה-e הירוק וכל שאר הכפתורים החיצוניים. עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by nirzx,

Asus G73Jh-A2 האם גם בדגם הזה של חברת asus ביצועי כרטיס המסך הופכתו? כדי שלא יהיו בעיות התחממות? לינק למפרט -http://www.btotech.com/_e/17_Asus_Laptops/product/asus_g73jh-a2/Asus_G73Jh_A2.htm ועוד שאלה: ידידה שלי טסה לחו"ל בעוד חודש, מה עדיף לקנות את המחשב אוןלין ולשלוח אותו לכתובת של חבר ושהיא כבר תאסוף אותו? או שהיא תלך לחנות עצמה בניו יורק ותרכוש את המחשב?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  13. Started by nadav2605,

<p>שלום,</p><p>יש לי נייד של דל E1405/640m בעל המפרט הבא:</p><p>Intel Core Duo T2400 @ 1.83Ghz</p><p>2X512MB DDR2 533Mhz</p><p>Intel 945 Chipset</p><p>כרטיס מסך הכלול בצ'יפסט - Intel GMA 950</p><p>סה"כ אני מרוצה ממנו הבעיה היא בהרצת משחקים. הוא לא מריץ אפילו משחקים ישנים על הגדרות נמוכות! זה מדהים כמה שהוא חלש. חשבתי אולי יש אפשרות לעשות OC קטן למעבד, לזכרון או לכרטיס מסך (אם אפשר לקרוא לזה בכלל ככה). מה אתם חושבים? האם זה אפשרי והאם דבר כזה יכול לעזור לשפר במעט אפילו את הביצועים?</p><p>תודה רבה מראש!</p>

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  14. שלום אשמח לקבלת המלצה בעבור מפרט למחשב נייד. תקציב עד 2800 ש"ח מעבד I5 מהדור השלישי, זיכרון 8GB . * מטרות המחשב: עבודה על תוכנת אוטוקאד 2012 , גלישה , צפיה . * גודל המסך 15.6 אינצ' * משקל רצוי:לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:USB3 * בלוטות כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:500 * כונן CD/DVD? צורב:כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא , אבל אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי חברה שהשירות ואחריות שלה טוב.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם, לאחר כמה ימים של חקירה והמלצות בפורום הנ"ל בניתי לי מפרט ואני מעוניין בדעתכם, מדובר במחשב + מסך בתקציב של 6.5 K המיועד למשחקים כבדים . מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 3, BF3 וכל המשחקים החזקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by עידן10,

היי, יש לי מספר מפרטים, מיד 2 ואודה לכם אם תמליצו לי עליהם: 1. Intel Core i5-4670 CPU 3.40GHz 3.40GHz, 8GB RAM, NVidia GeForce GTX 650, 1TB + 128GB SSD המחיר המבוקש 1300, האם כדאי להשקיע? 2. "2.3 GHz Intel Core i7 8 GB 1333 MHz DDR3 1TB Intel HD Graphics 4000 1024 MB late 2012" המחיר המבוקש 1600 ש''ח 3. Intel i7 4790 - 3.6GHz, 8Gm RAM, 1TB HDD, Intel HD Graphics 4600, Windows 8.1, DVD RW המחיר המבוקש 1800 ש''ח 4. Inter Core i7, 4GB RAM, 0.5 TB HDD, DVDRW, Windows 7 32Bit המחיר המבוקש 1200 ש''ח המחשב אמור לשמש לתוכנות גרפיות... איזה מהמפרטים שווים את המחיר? אגב מדובר במחשבים יד שניה.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  17. שלום, אני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש לצורכי עבודה - עריכה גרפית (כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל) קיבלתי המלצות על 2 דגמים : http://www.microcenter.com/product/438186/N551JK-MH71_156_Laptop_Computer_-_Gray_Aluminum לעומת http://www8.hp.com/il/en/products/laptops/product-detail.html?oid=7344587#!tab=specs מבחינת מחיר - את ה ASUS אחותי הביאה לעצמה מחו"ל ב 1000 דולר, ואולי תיהיה לי אפשרות גם להביא בעתיד (אגב, לא מצאתי את הדגם הזה בארץ) את ה HP דווקא לא הצלחתי למצוא בחו"ל, בארץ הכי זול שמצאתי היה 6400 שקל. חברים שונים העלו טענות שונות כמו ה HP אומנם עם מעבד פחות חזק, אבל יש לו כרטיס מסך של 4גיגה (לעומת 2 באסוס) וSSD שמפצים על זה היתרון היחידי כרגע שאני רואה לאסוס הוא שהמעבד חזק …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש לצורכי עבודה - עריכה גרפית (כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל) קיבלתי המלצות על 2 דגמים : http://www.microcenter.com/product/4..._Gray_Aluminum לעומת http://www8.hp.com/il/en/products/la...587#!tab=specs מבחינת מחיר - את ה ASUS אחותי הביאה לעצמה מחו"ל ב 1000 דולר, ואולי תיהיה לי אפשרות גם להביא בעתיד (אגב, לא מצאתי את הדגם הזה בארץ) את ה HP דווקא לא הצלחתי למצוא בחו"ל, בארץ הכי זול שמצאתי היה 6400 שקל. חברים שונים העלו טענות שונות כמו ה HP אומנם עם מעבד פחות חזק, אבל יש לו כרטיס מסך של 4גיגה (לעומת 2 באסוס) וSSD שמפצים על זה היתרון היחידי כרגע שאני רואה לאסוס הוא שהמעבד חזק יותר, אבל מפחדת מהתחממות של הארד דיסק (סיבובים לעומת פלאש ב HP) מב…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by PriorTak,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים. המחשב יפעיל תוכנות כבדות (וירטואליזציה - VMWARE), גלישה ברשת וכ"ו, אבל לא ישמש למשחקים או סרטים. תקציב - 3000 שקל בערך (אפשר לחרוג אם התוספת משמעותית ביותר) גודל המסך אינו חשוב. בנוסף, שקלתי לקנות מDELL OUTLET. מישהו קנה משם? שווה? כמו כן איזו אחריות עליי לקחת על מנת שהיא תהיה תקפה בארץ?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by UBS,

שלום , רציתי לדעת איך הספקים של TAGAN האם הם טובים ? כי אני רוצה לקנות ספק חדש ובפנדס אמרו לי שהספקים של OCZ הם מבפנים TAGAN תודה מראש

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by UBS,

שלום רב, סבא שלי לאחרונה התחיל להתעניין במה שקורה במאה ה-21 ורוצה להתחיל ללמוד להפעיל מחשב לכן אני זקוק לעזרתכם בבחירת מפרט בסיסי ביותר . שימושו העיקרי של המחשב יהיה גלישה באינטרנט והרצת ישומי OFFICE למיניהם התקציב אינו מוגבל אבל עדיף לא להגזים ולחסוך אבל העיקר זה שיהיהו חלקים יציבים ואמינים ושהתקציב יכלול את כל הציוד ההיקפי הבסיסי תודה מראש עריכה : 3000-4000 ש"ח ללא מסך

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by Kevodo,

שלום לכולם, הגעתי לפורום זה מהמלצה של חבר, אשמח לקבל את עזרתכם בבנית מפרט מחשב לפני רכישה. המחשב מיודע לכתיבת קוד, הרצה של בילדים וגיימינג כשהתקציב נע בין 12-13K אין צורך בציוד היקפי. *דרישות מינימום* - מעבד 8/16 מינימום - 64 גיגה ראם - Nvidia GeForce RTX 4080 תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 400 צפיות
  23. שלום לכולם. קיבלתי שתי הצעות לנייד של חברת DELL שנראה לי מתאים לצרכים שלי. ההבדל בין ההצעות הוא שאחד זה יבוא רגיל של היבואן והשני זה יבוא מקביל. בראשון יש לי אחריות יבואן ל3 שנים בעוד בשני יש לי אחריות יבואן לשנה אחת ועוד שנתיים אחריות במעבדה (בכסף) זה ההבדל היחיד (מבחינתי) ביניהם וההבדל הוא 500 שח. ממה שהבנתי יבוא מקביל זה הרבה פעמים מחשבים שבארצות הברית החזירו (כי שם אפשר להחזיר נייד בתוך שבועיים) והוא למעשה כבר פתוח לעומת מחשב חדש מהקופסא - זה נכון??? האם שווה להוציא את העוד 500 בשביל אחריות יבואן? כי אם כן זה מחזיר לי לתמונה כל מיני מחשבים אחרים שפשוט היו יקרים יותר מההצעה השניה כי לא חשבתי שיכול להיות הבדל. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב חזק (גם אם הוא יהיה חזק ממה שאני צריך). חשובים לי הדברים הבאים: 1. מעבד i7. 2. זכרון 16GB. 3. כונן SSD. 4. סוללה נשלפת(!) 5. תאורה אחורית למקלדת. 6. לא MAC, רק מחשבים עם WINDOWS. 7. גודל מסך - בעבר הייתי עם LATITUDE E6400 עם מסך "14 והיום עם LATITUDE 7370 שבו המסך "13 (אבל כמעט ללא שוליים). אז משהו בטווח של שניהם. כיום ברשותי מחשב DELL LATITUDE 7370 אחלה מחשב עם מסך מגע, כונן 512GB SSD, זכרון 16GB, מעבר m7 (טעות שלי!!). למחשב יש מספר בעיות - 1. המעבד לא משהו, עד שעולה הדפדפן לוקח יותר מדיי, לא ידעתי בזמנו שמעבד M ממש לא שווה באיכותו למעבד מסדרת i. 2. אם אני מקלי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני לא יודע כיצד אני יכול לראות את השימוש ב VRAM באופן שוטף מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים