עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Kukishin,

הגיע מאיביי...

3. Started by Alexkmr,

לחבר שלי יש את המחשב הזה. ואני לא מבין איך אני מפרמט אותו. אין לו מחיצה עם התקנה, והוא גם לא קיבל דיסק עם XP. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by assafg,

זה המפרט שלי כרגע: מעבד intel E6850 לוח אם - Gygabyte bulk GA-P35-DS3L כרטיס מסך 8800 GT 512MB זכרון (Kingstone 2X1G DDR2 800Mhz (latency 5-5-5 דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 אני שוקל או לשדרג ל כרטיס מסך 8800GTS 512MB בתוספת של כ-700 שקל, או לקנות זכרון עם latency 4-4-4 בתוספת של כ-600 שקל או אולי 4G... מה אתם אומרים? איך כדאי לשפר?

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  5. איך אני משתף יותר זיכרון עם הכרטיס מסך המובנה 950GM במחשב gateway MT6707?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  6. היום קניתי (לא רלוונטי, אבל לא בשבילי) מחשב נייד חדש - ACER Extensa 5630z - ריק לגמרי בלי מערכת הפעלה. מה שכן כתוב עליו "Free DOS" וכשהפעלתי אותו בפעם הראשונה, עלה לי מסך שחור רגיל אבל היה כתוב: "Welcom to Linpus Linuxs" וכתב לי איזו פקודה לכתוב כדי לראות את הקופירייט או לייסנס, מתחת "Linpus Linux LiveCD Edition v9.2 b080918dv1" ומתחת: #[/ root@localhost] אז הבנתי שבעצם אין לי מושג מה לעשות ואיך אני מתקין את ה-XP או מערכת הפעלה אחרת. כמה דברים שניסיתי לעשות ולא הצליחו: 1) ניסיתי ללחוץ על DEL כתי לפתוח את המסך של ה-BIOS - לא עבד אחרי כמה לחיצות התחיל לצפצף עם כל לחיצה נוספת. 2) ניסיתי להכניס את ההתקנה של ה-XP כדי שהוא יעשה boot from CD - לא קרה כלום. 3) הפקודה היחידה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. יצרתי hirens boot בDOK ואני רוצה לעשות קובץ גוסט אין לי מושג איך להיכנס אליו מבחוץ. עבדתי עם הDOK על מחשב רגיל ללא בעיה אבל ב NetBook אין לי מושג איך להיכנס אליו או לביוס במידה וצריך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by tzahi16,

שלום יש לי מחשב נייד של טושיבה מדגם SATELLITE L300-17M עם מערכת הפעלה ויסטה. (מצויין בפרטי המחשב) הפחתי את כל החוברות שיש לי, חיטטתי קצת באתר של טושיבה ואני לא מוצא את צירוף המקשים ומחניס אותי ל WinRE. אני ישמח אם מישהו שיודע ישטף אותי.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. בצד בחריצים.. יש לי כניסה לכרטיסי sd הנייד הנ"ל לא מזהה אותו מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. יש לי נייד מיני של Excell (חברה סינית כלשהי) וכל פעם שלוחצים לחיצה על המשטח של העכבר זה מתפקד כאילו לחצתי על הכפתור של העכבר זה מפריע כשאני מקליד ובטעות נוגע במשטח, ואז העכבר מקליק במקומות שלא רציתי יש דרך לבטל את התכונה הזאת?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. אהלן קניתי לפטופ של אסוס K55A ואיך אני יכול לבטל את האפשרות לטעינת הסוללה כאשר הוא מחובר לחשמל? פשוט מה שקרה לי עם מחשב נייד של DELL, המחשב תמיד היה מחובר לחשמל כאשר הסוללה היתה בפנים ומה שגם לזה שהסוללה נשרפה, מאז לימדו אותי בDELL שיש אופציה של ביטול טעינת הסוללה מה שאומר גם אם הסוללה במחשב והוא מחובר לחשמל הסוללה בעצם לא נפגעת. השאלה אם יש אופציה כזאת באסוס גם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איך אפשר לבנות מכשיר הקלטה לטלוויזיה כמו TIVO, yesmax או hot magic ?? אני כותב מה שאני בטוח שצריך, אם יש עוד משהו שצריך אז תגידו לי. שני כוננים קשיחים של 160 GB במערך raid0 מארז MID כמה שפחות רועש תמליצו לי (שום מילה על טרנספורמר) עם איזה דלת יפה (הוא צריך לעשות רושם בסלון) כרטיס טלוויזיה עם שלט ושיחובר אליו הממיר והשידור יצא מהכרטיס לטלוויזיה (תמליצו) מעבד Athlon 3000+ 939pin venis לוח אם 939pin רגיל ובלי מאווררים מיותרים (חוץ משל הNB שאני אחליף לו לקירור פאסיבי של זלמן) סוניק טאוור למעבד בלי מאווררים עליו. כרטיס מסך אני צריך? כי אני אצפה במחשב דרך הטלוויזיה. זכרונות 256+256. תזכירו לי מה עוד אני צריך.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני רוצה לרכוש מחשב נייד DELL עם מסך מבריק. האם יש דרך לדעת אילו מהדגמים של Dell Inspiron הם עם מסך מבריק ואיזה עם מט? משיחה עם נציג תמיכה של DELL העולמית עולה שכל דגמי 3000 הם מט, כל דגמי 5000 הם מבריקים (עם ציפוי antiglare) וכל דגמי 7000 הם מבריקים (ללא ציפוי anti glare), אבל אני לא בטוחה שזו אכן קביעה נכונה (כי לא מצאתי תיעוד לזה וכי נראה שיש דגמי 3000 שכן מבריקים. אודה לכל מי שיוכל להאיר את עיני איך אפשר לחפש רק את הדגמים המבריקים (מבלי לגשת לחנות ולבדוק את המסך).

14. ברשותי מחשב נייד מהדגם הנ"ל והמסך בו ניסדק(חי עם המצב שנתיים) והוספתי לאחרונה גם נס-קפה רותח על המקלדת ...סתם לרקע כללי. אני מחפש מסך ומקלדת תואמים יד שניה ואני צריך לדעת אילו דגמי ניידים או מסך ומקלדת יתאימו. בטוח למישהו יש מחשב מושבת שמעלה אבק.(לקנות חדש אין מצב-לא שווה להשקיע). שאלות: -איך אפשר לדעת אילו מסכים תואמים לנייד hp pavilion zv5226ea מלבד המסך המקורי שלו? P/N של המסך הוא: 6870s-0083h מופיע גם : LG Philips LP150X08 . -אותה שאלה לגבי מקלדות תואמות לדגם זה P/N של המקלדת הוא: 99N598200H מופיע גם: 350187-181 -האם יש אתר עם רשימה של חומרה תחליפית תואמת למק"ט האלה? -על אילו עקרונות חייבים לשמור -גודל מסך,רזולוציה,מספר נורות,מתח עבודה,קונוורטר,מס' פינים בקונקטור …

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  15. איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  16. אני לא רואה על לוחות אם שכתוב עליהם אם הם תומכים בNVMe, אז איך אפשר לדעת? בנוסף, NVME הולך ישר לחיבור PCIE או זה מתאים לחיבורי M.2 הרגילים? וגם האם צריך שיהיה NVME בשם של הSSD?

17. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בסכום של עד 3,000 שח, למטרות משרדיות בעיקר, אבל חשוב שהתצוגה תהיה חדה והצבעים ייראו מדויקים. נראה שהתמורה הטובה ביותר מבחינת מפרט היא המחשבים של לנובו מKSP, אבל אני חושב שהמסך שלהם לא כל כך טוב. יש לי לנובו ideapad שקניתי לפני שנה וחצי, גם בה-3,000 שח ותצוגת הצבעים בו ממש לא טובה. יש דרך לדעת מה איכות המסך? רשום רק את הרזולוציה וכולם מציעים את אותה רזולוציה. יש חברות מחשבים עם מסך טוב יותר למחשב נייד? תודה!

18. איפה ניתן לרכוש מעבדים למחשבים ניידים?

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  19. שלום אני מחפש מחשב קטן לעבודה בדרכים. מאוד חשוב לי שהסוללה תחזיק מעמד הרבה זמן אבל נתקלתי בכמה וכמה מחשבים שלא מספקים עליהם את המידע הזה. למשל המחשב הזה ששמתי עליו עין. האם יש מקום שמספק את המידע הזה באופן כללי? תודה על הנכונות

• 8 תגובות
    • 13.3k צפיות
  20. Started by Primo_,

שלום רב לכולם, מדובר במחשב נייד לא חדש. אני לא יודע אם יש לכך חשיבות כלשהי, אבל בכל זאת אפתח ואומר שבימים האחרונים שמתי לב לסוג של "ריצודים" / "הבהובים" קטנטנים במסך, שכמעט אינם מורגשים. לא יודע אם יש לזה קשר למה שקרה אחר כך... מה שקרה זה שלפתע, פתאום, מבלי ששמתי לב איך זה בדיוק קרה (המחשב היה דלוק, אבל לא עבדתי עליו), אני חוזר למחשב ורואה שהמסך 99% שחור. למה רק 99%? כי שמתי לב, שאם אני מטה את המסך בזווית מסוימת, אני רואה צללית מאוד מאוד קלושה, חלשה ועמומה של שולחן העבודה. כלומר, תיאורטית, אני יכול עדיין לעבוד על המחשב מבלי שאני רואה כמעט כלום. כאשר אתחלתי את המחשב, המסך חזר להציג כשורה למשך שנייה בודדת, ואז השחיר שוב באותו אופן. מה יכולה להיות הבעיה - המסך? כרטיס …

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by iyehuda,

יש לי בזה הרגע סוללה ביד איך אני יכול לדעת כמה תאים יש לה ? ( לא רשום עליה 6 cell )

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  22. חג שמח לכולם ביום ראשון אני טס לארה"ב ואני רוצה לקחת איתי את הLG X110 השאלה שלי היא איך אני יכול להטעין אותו בארה"ב המחשב נקנה בארץ והוא מתאים למערכת חשמל בארץ השקע חשמל שלו הוא עם שלוש "רגליים" רשום על השנאי (הקופסא השחורה שנמצאת בין השקע הרגיל לבין השקע כניסת חשמל של בנייד) input: 100~240V output 20V האם מתאם פשוט של החשמל שקונים ב5 שקל יעשה את העבודה? ע"פ מה שרשום על השנאי עושה רושם שכן יש מצב שאני צריך לקנות מטען חדש? השאלה הזאת היא די קריטית מהסיבה הפשוטה שאסור לי לפשל בעיניין. אם אני אעשה משהו בטעות אני מניח שנזק חמור יכול להיגרם למחשב...

• 1 תגובה
    • 5.3k צפיות
  23. Started by h_yoav,

אני מרגיש במחשב נייד שלי כאילו הוא עובד לאט יותר מאשר מחשב מקביל לו אבל לא נייד שניהם ליבה כפולה בנייד אפילו יש יותר זכרון יכול להיות שזה שההרד דיסק הוא 5400 ולא 7200 כלכך משפיע על המהירות? ואם כן יש אפשרות להחליף להרד דיסק מהיר יותר נראה לי גם שזה ההרד דיסק כי הוא מקרטע לפעמים מתי שאני מוחק דברים גדולים ואז הוא משתמש בהרד דיסק בעיקר

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים