עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bombraider,

צריך לשדרג את המחשב. המחשב הנוכחי מבוסס Intel Q8400. זקוק למעבד ש"יסחוב" עבודה מסיבית בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, אפטר אפקט וכו'. האם ה i7 2600 עם לוח אם GA-H67A-UD3H-B3 יתאימו? או שעדיף את ה i5 2500 עם הלוח GA-Z68X-UD4-B3?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. Started by shimon166,

שלום, אני קונה מקבוק פרו השבוע. רציתי לשדרג את הכונן הקשיח לSSD הדגם שהכי אהבתי הוא ה- 3 ocz vertex השאלה היא אם המקבוק פרו החדש תומך בSATA 3 וינצל את כל הטכנולוגיות שקיימות בהארדיסק שאני קונה או שהמחשב פשוט לא ינצל אותו ועדיף אחד יותר זול. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by ronhadad,

שלום אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 2000 ש"ח למשחקים (לא כבדים כל כך..) , מה שחשוב לי שיהיה בו זה: מעבד I3 קצת שקט ושהכרטיס מסך יריץ משחקים... 4 ג'יגה ראם ו 500 ג'יגה דיסק קשיח... תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  4. [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 1030 [/td] [td] 1030 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E [/td] [td] 1 [/td] [td] 670 [/td] [td] 670 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]2x2GB G.Ski…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  5. זה המפרט שהיה לי והיה לי עיכוב ועכשיו המארז לא זמין. צריך הצעה למארז אחר (מ-TMS כמובן) שימו לב שכבר קיים ספק כח נפרד תודה לעוזרים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪799 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪523 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪361 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למ…

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  6. היי לכולם, קוראים לי אביאל. אני מחפש מחשב נייד חזק ואמין עם סוללה חזקה ומסך באיכות מעולה שיצליח לעמוד בעריכת וידאו בקלות , כמו גם בעיצוב גרפי, בניית אתרים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. חשוב לי מאוד שיהיה מחשב כמה שיותר אמין ואיכותי , לא רוצה להתעסק בתקלות ושיבושים איתו בשנים הקרובות ומצפה שיחזיק שכן העסק שלי יהיה ככל הנראה תלוי בו מאוד, ולא יכול שפתאום בחו"ל הלפטופ יפסיק לתפקד או משהו.. הבנתי שמקבוק זה רעיון רע , וחברת אסוס אכזבו אותי נורא לכן גם הם די מחוץ לתחום, מעבר לזה מה תמליצו? הבנתי שhp וdell הן הכי בטוחות אבל אילו דגמים? התקציב שלי הוא כ8000 שקלים אבל במידה ותמליצו גם 9000 יהיה מקובל אם השדרוג יהיה משמעותי נ.ב אשמח אם לא יתחמם בקלות.. 1. מה התקציב ה…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by law89,

אני מאוד מקווה שלא אצטרך להגיע לזה. יש לי מחשב של סדר גודל של שנתיים והוא עושה כרגע בעיות ואיני יודע אם ימצא פתרון (ראו בפורום תמיכה טכנית). אם לא, אז אני רוצה כבר להכין אופציה חליפית ולא להיתקע. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח. עדיפות לפחות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וכו', קצת דברים שקשורים ללימודים ותכנות בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אלא אם יש אופציה לחבר שני מסכים ואז אולי אשקול לקנות עוד אחד.המסך שלי הוא של samsung S24F350FH 4. האם יש רכיב בסיס…

8. שלום אני מבקש עזרה בשביל חבר הוא רוצה לקנות מחשב גיימינג עד 4000 שקל דרך ksp או ivory מאילת מבחינתו לא משנה האם המחשב יהיה מבוסס amd או intel ואין צורך במערכת הפעלה/ציוד הקפי עכשיו גם שמעתי שיש tms באילת אז זה גם אופציה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1900+/- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, שיהיה נייח רגיל. לא מיני. אורות לא חשוב. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות או בבית …

10. Started by alon3212,

קירור מומלץ למעבד i9 10900

11. כרגע אני צריך צריך רק מעבד +לוח אם +זכרונות כל השאר אני יעביר מהמחשב הישן ולגבי הכרטיס מסך - כרגע יש לי 6600 GT אני רוצה להשאיר אותו בנתיים עד שיגיעו כרטיסים תומכי DX10 זולים... האם הכרטיס הזה עדיין יפעיל לי משחקים ? האם יש לוח אם שיש לו כרטיס מסך יותר טוב מזה? ד.א - לא מתכוון לעשות O.C תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  12. מעבד : AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX זיכרון :G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT לוח אם :ASUS M2N-E כרטיס מסך :ASUS PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מארז : GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA קרור למעבד ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 LED FOR INTEL&AMD 478/754/775/939 מסך :DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  13. אני מחפש לקנות מחשב חדש למשחקים וצפיית סדרות וסרטים לHDTV המחשב לפעמים יהיה מחובר לLCD (בשביל סרטים). אני מחפש מעבד של אינטל, 2 ג'יגה זיכרון, 500GB כונן קשיח וכרטיס מסך תומך DX10 אני לא צריך ציוד היקפי ואני לא מתכוון לעשות OC למחשב. אני רק רוצה לציין שלא חובה להשתמש בכל התקציב. במידה ויש הבדל גדול במחיר בין דגם לדגם אבל הבדל קטן בביצועים אני אעדיף את הדגם הפחות טוב. תודה

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  14. שלום אני צריך לקנות מחשב, אבל רק מארז, לוח אם, מעבד (ואם צריך גם זיכרון...) עכשיו יש לי 2 אפשרויות ואני לא יודע מה כדאיי: 1. יש לי 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון (2 של 512 DDR 400), וגם כרטיס מסך 9600XT ב AGP והארד דיסק 120 SATA. יש לי אפשרות לקחת את הלוח של האסרוק עם השילובים ואז אני אצטרך לקנות עם הלוח רק מעבד ומארז. 2. אפשרות השנייה היא לקחת לוח אם כדוגמת הפטאליטי עם כרטיס מסך מובנה שהוא יחסית טוב גם למשחקים ברמה סבירה, ואיתו עוד 1 ג'יגה של 677. עכשיו אני לא יודע האם יש הבדל גדול בין זיכרון 400 ל-667, ואיזה כרטיס יותר טוב? 9600XT או X1250 מובנה? מה כדאיי לעשות? התקציב שלי הוא 1500 שקל (הוא דיי נמוך אני יודע... אבל אני לא יודע איזה מבין 2 האפשרויות טובה יותר.) ד"א, לאפשרות…

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  15. שלום אני רוצה להרכיב מחשב שישמש בעיקר לעבודה, עם קצת משחקים (פשוטים..). יש לי כמה עוגנים שאני רוצה לשמור עליהם: ספק כח 'אמיתי' ויציב, ושקט יחסי מהמחשב. לא מעניין אותי החברה של המעבד, אבל מה שכן חשובה לי יכולת השידרוג בעתיד. במחשב אני צריך את הדברים הסטנדרטים:כ. רשת, כ. קול, כ. מסך (כאשר שני הראשונים בהחלט יכולים להיות OB, ולגבי השלישי אני מתלבט), וצורב DVD אה, כן מה שאני מחפש זה רק את המחשב. כל הציוד ההיקפי (מסך דק, מערכת סראונד, מקלדת/עכברת כ. טלויזיה) כבר קיים. תוכלו לסייע לי בנושא?

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by gal_sh1,

שלום לכולם ותודה לכל העוזרים. זקוק לעזרתכם בבניית מפרט (אני כבר לא בעניינים ) עד 3500 כולל lcd . המחשב יהיה בנוי בעיקר לעבודה שוטפת (אינטרנט תוכנות פשוטות וכו...) כרטיס גרפי-ברמת גיימר מתחיל מעבד כפול ליבה זיכרון מספיק לעבודה חלקה עם ויסטה. כונן קשיח 160 gb מספיק!! לוח אם שיתמוך במעל 1gb זיכרון . כל שאר הדברים אני משאיר לשיפוטכם

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by dror_gh,

מחפש מפרט. לא טוב מידי. לעבודה , משחקים ,מוזיקה וסרטים. לא משהו מדהים מפרט עד 3500 ש"ח. אם זה מחייב אז אפשר חריגה ל4000. כמו שאמרתי המפרט לא חייב להיות ברמה הגבוהה ביותר. שהכל יעבוד טוב+ ולא חייב מעולה. תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  18. השאלה בכותרת... תודה,

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. אין לי מושג במחשבים ניידים אבל אני צריך מחשב נייד באופן דחוף מכיוון שיש לי טיסות לחו"ל בימים הקרובים ורוב החומר נמצא לי על המחשב הרגיל בעבודה. בנוסף לזה יש כמה דברים שאני צריך עזרה באופן דחוף: 1. המחשב חייב לכלול את כפתור החלונית של ווינדוס במקלדת(אני לא יכול לעבוד בלי זה) 2. צריך עכבר קטן בנוסף. 3. צריך כרטיס אלחוטי להתחבר לאינטרנט ממקומות ציבוריים, עדיף שיהיה כרטיס חזק. 4. אני לא מבין במחשבים ניידים אז כל עזרה וטיפים יעזרו, והכי חשוב שיהיה מהר. 5. אני צריך מחשב חזק אני לא אוהב לחכות למחשב עד שהוא מסיים לקרוא. 6. כדי שיהיה יפה בשביל הרושם של יוקרה. 7. אני צריך איך שהוא להתחבר למחשב הרגיל שלי שבמשרד מהמחשב הנייד, מרחוק, דרך האינטרנט ושינויים שאני עושה נשמרים על המחשב הרגי…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by Quartz,

אני צריך מפרט טוב למחשב, שיהווה שימוש בעיקר למשחקים מחשב (משחקי רשת חדשים וכו'). התקציב שלי הוא כ-4.5 אלף של (אולי קצת פחות). שהמפרט יכלול גם ציוד הקפי (כגון: מסך,מקלדת ועכבר, וכו'....). אמרו לי שחברת IQPC, היא חברה זולה יחסית (גם אני חושב כך לאחר השוואה עם חברות שונות) לכן אני מעדיף לרכוש ממנה את המוצרים <אלא אם כן יש לכם חברה אחרת טובה יותר>. אני כבר בניתי מפרט (לא בטוח אם הוא כל כך טוב): יש מצב לקיצוצים במפרט לזה (לדוגמא: במעבד אולי, משהו פחות טוב).

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  21. הנייד הוא בעיקר לשימוש משרדי ותכנות, אבל אני מעדיף גם אפשרות להרצת משחקים ישנים וצפיה בסרטים. מסך - 15\15.1\15.4 אינצ', אבל שלא יהיה כבד מידי: 2.5-3 ק"ג השאלה שלי היא אם מנסיון שלכם עדיף רחב או רגיל לשימושים שהגדרתי? אם אין יותר מידי הבדל אני חושב שאני אלך על רחב. כונן אופטי - עדיף צורב DVD כמובן רשת אלחוטית מובנית (אם יש בכלל נייד בלי) דיסק קשיח - 80GB אם לא יותר זכרון - 1GB (בשביל הפיתוח). זמן סוללה - עדיף כמה שיותר כמובן, אבל זה לא הנתון הכי חשוב לי. רצויה יציאת TV-OUT, אבל לא חובה... לא משנה לי החברה כל עוד היחס ביצועים-מחיר הוא הכי טוב, אבל חשובה לי האחריות... זה הכיוון הכללי, אבל אפשר להתפשר על חלק מהדברים. חשבתי אולי לחרוג קצת מהתקציב ולקנות את: http://www.notebook…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by iem,

שלום אנשים היום קרה לי דבר מאוד מוזר... הלכתי ל- IVORY ראשל"צ (כן מוכרת לי האימרה "יהודי יקר עשה לך טובה ואל תקנה באייבורי"), והצגתי לנציג (ללא פירוט המחירים) את המפרט המומלץ (ממאי !!) של מחשב משחקים ב-3K מהאתר. הצעת המחיר שלו היתה על מפרט ממש ממש דומה הוא שינה משהו ממש קטן בלוח אם, כ-3300 ש"ח במזומן. שאלותי הן כאלה : 1) איך יתכן מחיר כזה למפרט מחודש מאי ???? 2) האם מישהו יכול להרכיב משהו מוצלח יותר \ משתלם יותר עד 3K ללא מסך ? כמובן ללא מע' הפעלה ותוכנות. תודה תודה תודה רבה ! אגב... הוא לא הסכים להתחייב על ההזמנה (בגלל זה גם לא נסגרה עיסקה), שהמחשב יגיע עד יום שני למרות שהתחייב על זה ב-100% ללא הסתייגות בע"פ, מוזר לא ?!

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  23. לא בשבילי, זה לחבר ! אין צורך במפרט מיוחד לאוברקלוקינג . הקטע של המשחקים זה עבור בנו בן ה-11 ואני חושב שאולי יספיק לו בינתיים כרטיס מסך מובנה (תמיד אפשר לשדרג) אז אבקש בבקשה לתת לי המלצה ל-2 מפרטים, מפרט אחד המבוסס על כרטיס מסך מובנה (כמה שיותר טוב) ומפרט שני המבוסס על כרטיס מסך חיצוני . תוסיפו גם צורב DVD טוב, עכבר מקלדת ורמקולים וכמובן מסך LCD ב-19 אינטש. תודה.

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  24. המחשב מיועד למשחקים הכי חזקים לכן חשוב כרטיס מסך 8800GTS ו 250GB. בקשה תעזרו לי להגיע למפרט הטוב ביותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  25. שלום אני מעונין לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חדשים במחיר של עד כ1500 שקל המחשב ישמש אותי רק לאיסיקיו ואינטרנט אז עדיף כ.מסך מובנה ... חשבתי על זה: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz GIGABYTE GA-M55plus-S3G TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מה אתם אומרים ? יחד 1450 שקל. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.