עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. כבר ביקשתי בעבר. ואף אחד לא הגיב אני חושב. וחיפשתי וחיפשתי את המפרט האידיאלי בשבילי. בקיצור אז אנחנו קונים עוד מחשב בבית. ומה שאני יעשה זה לקחת את ה8800GTX (שאיפה הוא נעלם באמת?) ולשים אותו במחשב חדש. -->ואת הכרטיס מסך החדש לשים בישן. תודה. 4GB זיכרון - חשוב מאד 320-500GB נפח... מארז מגניב לשימוש בייתי. עם משחקים כמו SIMS ובסגנון וגם הרפתקאות וכאלה. התקציב הוא 2500 ש"ח ללא ציוד היקפי. אפשר לחרוג עד 3000.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב חדש כי המחשב הישן כל הזמן עושה בעיות... התקציב שלי 2600 ש"ח והמטרה של המחשב היא למשחקים ללא עדיפות למעבד Intel או משהו וללא ציוד היקפי בכלל. תודה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  3. - שלום האם יש מניעה לקחת לנובו G530 שהגיע עם ויסטה ולהתקין עליו WINDOWS XP? המחשב נקנה שלשום, העבודה עם VISTA היא פשוט סיוט. הכונן הקשיח מחולק ל-3 חלקים, כונן ראשי ושני פרטישנים של ריקאבר - אפשר להעיף את הכל ולהתקין WINDOWS XP כמו בנאדם? תודה מראש רון.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. מחפש מפרט טוב למשחקים בתקציב של 3000 עד 3500 ש"ח ללא מסך

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  5. Started by enter,

לוח אם. מעבד שיהיה - Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB Tray או אם יש המלצה למשהו אחר. זיכרון DDR3 (תמליצו בבקשה כמה MHZ צריך היום בערך) כולל ספק כח אם אפשר להרכיב מKSP אשמח (כרטיס מסך,עכבר,מקלדת,מסך. וHDD כבר יש - SAMSUNG F3 1TB)

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  6. Started by The Neptune,

שלום, אני עוזב ללמוד בניו יורק ורוצה לקנות מחשב נייד פה בארץ מראש. (אל תמליצו לקנות בחו"ל יש לי סיבה לכך) בכל אופן, אני אשתמש במחשב בעיקר למוסיקה, סרטים, אינטרנט ולימודים. ראיתי כבר כמה דגמים ועכשיו אני מתלבט בין כמה.... HP pavilion zt3110 LG LS40 IBM r40 אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט, או שתספרו לי אם יש לכם ניסיון עם אחד מהדגמים האלה... בהמון תודה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  7. Started by RON_Xxx,

לא הולך לגעת במשחקים חשוב לי שיהיה טוב מכל שאר הבחינות כמה שיותר

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  8. שלום מחפש מפרט למחשב שמיועד לעבודה עם בסיסי נתונים ותוכנות BI. נעול על מעבד i5 דור 8 וכרגע 8GB זיכרון. להלן השאלון ומפרטים שהוצעו לי. תודה שאלון: 1. התקציב הוא 3000 פלוס מינוס 10% 2. עבודה עם בסיסי נתונים SQL, עם אקסלים כבדים ותוכנות BI. לא מיועד כלל לגיימינג ולא צריך תמיכה בזה. 3. לא צריך ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לכיוון השקט, בערך 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. צריך מערכת הפעלה חלונות 10 64ביט מסוג HOME. 10. חובה שיתמוך ב-2 מסכים, אז יציאות ל HDMI פלוס DVI או VGA. לא צריך כונן SSD. התלבטויות: 1. האם צריך כ…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  9. * מטרות המחשב- תואר ראשון בהנדסת חשמל/מחשבים * גודל המסך- 15.6 ומטה * משקל רצוי- מתחת ל-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני צריך מחשב חזק שלא יתקע או יזוז לאט כל פעם שאני מוריד סיכומים או עובד לא צריך יותר מדי זכרון אבל צריך מעבד חזק(לפחות i5) ושיהיה מהיר.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  10. Started by avishai1b,

עדיף שיהיה את המפרט בSKY PC כרטיס מסך- כמה שיותר טוב, כמה שיותר FPS מחשב למשחקים כבדים.. CRYSIS ETC מעבד- חשבתי על Q6600.. אולי Q9450 ... מה שנראה לכם, אני מעדיך INTEL על AMD תודה מראש (המסך שיש כרגע הוא 19")

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. המטרה - עבודה/גלישה רגילה. HTPC *אולי* בהמשך. שמתי לב שכמעט בכל המפרטים של הפורום - הלוח הוא mATX S2H של גיגבייט: GA-73PVM-S2H או GIGABYTE GA-EG41MF-US2H מדוע מיקרו ולא ATX רגיל ? יש עדיפות לציפ הגרפי של אחד הלוחות שציינתם (לעיל) ? יש איזו שהיא אופציה לחיבור מדפסת ישנה-חיבור פרללי ? או אולי עם מתאם כלשהוא ? המפרטים: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132263&section=293&target= http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132259&section=293&target=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132264&section=293&target=

12. Started by falcon86,

אני רוצה למכור את המחשב לחבר כדי שאני אוכל לקנות חדש ואני רוצה לדעת כמה פייר לקחת על מפרט כזה שישתלם גם לי וגם לו ? כי בכל זאת זה חבר טוב המפרט: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

13. מארז לוח אם כרטיס מסך וכן"

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  14. Started by SyndromE,

זה מה שהדוד בנה: התקציב בסביבות 3200 + מסך, עם אפשרות לנטיות קלות לפה ולשם. האם יש הצעות לשיפור \ חנות אחרת ? (הוא גר בנתנייה \ עובד במרכז) לא צריך עריכת וידאו , מדובר בפוטושופ בעיקר לעבודות בבית דפוס (+ כרטיס מסך שילדים יוכלו לשחק בקטנה) לחץ אטומי כי מחר זה כנראה כבר לא רלוונטי תודה מראש

15. Started by bamenny,

שלום למומחים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום של עד 3000 ש"ח ושיהיה קטן וקל (אלה הדרישות הקריטיות) הוא ישמש בעיקר לאינטרנט, וכתיבת מסמכים. לא אכפת לי גם לקנות יד שניה. מני

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  16. Started by alexmel2,

שלום יש לי מחשב thinkpadl 14 , אני מפתח תוכנה שעושה פרויקטים לא גדולים. וראיתי ביקורות על המחשב שזה מה שרשום " Temperature, fan noise The temperature and fan noise of the L14 strongly depend on the selected performance slider mode in Windows as these modes are directly linked to the three „intelligent cooling“ modes: Performance slider mode Intelligent cooling mode Battery Saver / Better Battery Quiet mode Better Performance Balanced mode Best Performance Performance mode In q…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  17. Started by OgANDi_BoY,

ידידה שלי מחפשת מחשב לצרכים כמו לראות סרטים אימיול איי סי קיו בקיצור אינטרנט ואופיס היא רוצה צורב DVD היא רוצה שהכול וכל לעבוד בו זמנית האימיול ואייסי קיו לדוגמא ואמרה לי להדגיש את זה ( אישה לכו תבינו ) בכול אופן היא רוצה הכול כולל הכול ( מסך וציוד הקפי) ניראה לכם שאפשר לעשות עם כזה תקציב משהו שמתאים?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  18. לא למשחקים. מסך נוח לצפייה ממושכת חשוב מאד. AMD ATHLON XP 2400 BOX 490 ¤ NF7-M 500 ¤ TWINMOS DDR 512MB 400mhz 580 ¤ WD 160/7200 JB 8MB 560 ¤ DVD SONY 16X48 180 ¤ 50 ¤ כונן דיסקטים 1.44 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ LG F700P 1120 ¤ 135 ¤ מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי -------- 3975 בנוסף - זה ups טוב (וזול) למחשב ? LINE INTERACTIVE P-650 390 ¤

19. Started by 123gigigi,

אני קונה בימים הקרובים נייד לקראת הלימודים בסוף אוקטובר מחשב שישמש אותי ללימודים ועבודות, סרטים ומעט משחקים. איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות? אני שוקל HP האם כדאי?

20. Started by Armaj,

הורכב בstartpc cpu - intel Ten Core i5 12600K 2.8Ghz-4.9Ghz Alder Lake S1200 Tray/ i7-12700K air cool - Be quiet! DARK ROCK PRO 4 motherboard - MSI Z690-A PRO DDR4 memory - Corsair Vengeance PRO SL 32G (2x16G) DDR4 3200Mhz CL16 RGB gpu - GIGABYTE GeForce RTX3060Ti 8G D6 Up To 1740Mhz GAMING OC hdd - WD Black SN850 1T M.2 NVMe Read-7000MB/s Write-5300MB/s 5 Years Warranty sdd - WD 2T 3.5'' Sata3 BLUE 5400RPM 64MB 2 Years Warranty psu - CORSAIR TX650M 80+ GOLD Modular 5 Year Warranty case - Be quiet! DARK BASE PRO 900 BLACK rev. 2 מחפש מחשב לגיימינג עיבוד נתונים וקצת גרפיקה שוקל לקחת ספק 750W האריזה יקרה קצת אולי מ…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  21. Started by tomwol,

חברה אני מחפש מחשב 2000 גג למשחקים קלים לא צריך מסך מקלדת וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  22. אני מעוניין לקבל מפרט למחשב שיעודו העיקרי הוא עיבוד תמונה גלישה ומשרדיות? אשמח לקבל את המפרט למחיר של כ 2500-3000 שח לא כולל מסך, או 3500-3750 כולל מסך. תודה מראש לכל העונים. זקוק להמלצה גם על חנות בחיפה. תודה רבה.

23. Started by udi2181,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , צפיה בסרטים , ריבוי חלונות , עבודה עם מספר תוכנות במקביל . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) מסך מט . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה , סוללה המחזיקה לזמן רב ולא נגמרת מהר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעוד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Gil123,

1. מה התקציב המקסימאלי?: 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכול המשחקים הכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  25. למומחים שלום אני צריך בבקשה עצה - איזה רכיבים צריך למחשב כדי שתוכנת SOLIDWORKS תעבוד עליו סבבה (לא צריך את המפרט היקר ביותר) אני צריך שיהיה שקט (לא מאוד) מחיר של 2000±500 (אם יש אפשרות להוזיל - יתקבל בשמחה) יש לי HD320Gb (כך שלא צריך HD) יש לי מארז ישן AMD (לא יודע אם כדאי להשתמש בו) יש לי תוכנת הפעלה WIN07-64BIT תודה אם אפשר תשובות המהירות - הזמן הוא חשוב

• 1 תגובה
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.