ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני קורא כאן בפורום ומנסה להיעזר בו לקניית מחשב. אני לא מצליח להחליט על סוג המעבד\ כרטיס מסך ואפילו בסוג הספק והזכרון אני לא החלטי. בקיצור, האם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב המיועד לגיימר כבד לפי עלות\תועלת ולא לפי תקציב ידוע מראש ? הסדר גודל הוא 1000$-1400$ ללא מסך אך יש לי אופציה לחרוג בתקציב . הנטייה שלי היא למעבד אינטל 6400 ולוח עם ערכת שבבים של NFORCE. אך אני זקוק לכם ולידע שלכם. תודה מראש מנו
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
CPU AMD ATHLON 4200*2 AM2 ALBATRON 6150 AM2 MEMORY KINGSTON 1024MB*2 667MHZ HDD WD160GB SATA2 NVIDIA 7300GT LG DVDRW LG CDROM 1.44 CASE HEC 300W איך זה ?
-
- 12 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , תודה מראש לכולם כולל מסך , ולא מתוכנן OC.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעניין בשדרוג הלוח אם, זיכרונות, מעבד, כרטיס מסך. חשוב שיהיה טוב לOC בינוני. חלקים שיש לי שברצוני להעביר למחשב חדש. מארז אנטק 900 ספק LIBERTY 400W קירור BT צורב DVD ונגן DVD דיסק קשיח WD 250 ועוד אחד של80 מסך סמסונג LCD 17 730B (יוחלף בקרוב ל22) מתלבט קשות בין אינטל לAMD ברצוני להוציא את המקסימום מה3000 ש"ח שיש לי. תודה מראש לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Crysis ברמה מאוד טובה? (לקחתי את קרייסיס כי ידוע לי שיש לו דרישות מאוד גבוהות, ואם המחשב יריץ אותו בביצועים מקסימליים אני אהיה מרוצה מכל השאר)
-
- 13 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלוווום רב. כבר מספר ימים (שבועות?!?) מפורסמת הצעה בחנות של וואלה! http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZ04liz המפרט עצמו מספיק טוב בשביל הצרכים שלי (גלישה, WORD, מעט עבודה על עריכת סאונד בטרקרים לא מחייבים וקצת פורנו פה ושם ) אבל!! יש אחריות לשנה בלבד, או אופצייה לתוספת של 999 (!!!) ש"ח בשביל אחריות לשלוש שנים, שהיא, אם אנ'לא טועה, סטנדרט. (הרי הצעצועים האלה אוהבים להתקלקל והחלפים עולים איזה גרוש שניים... ) הפלוס האדיר הוא 36 התשלומים.... השאלה היא כזו - האם המחיר שווה, האם יש קאטצ'ים שפיספסתי בהצעה (איזה חיבור מיושן, כרטיס שלא שם...?!?) והאם, לעניות דעת ברי-ניסיון בניידים, כדאי, רצוי, ומשתלם להוסיף את המחיר הנדרש לתוספת שנתיים על האחריות?? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד כבן שנה . http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_UR0Q2XX?OpenDocument .ThinkPad R50e 1834-Q2G בעת הקנייה כבר ביקשתי -זיכרון . 512 באיזה תוכנה להשתמש כדי להראות את כל הרכיבים? סנדרה , אוורסט או אחרת?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יכול להיות amd צריך כרטיס מסך חזק ויציאה/כניסה וידאו אין צורך ברמקולים תודה אוהד
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קודם כל המחשב נועד למשחקים ולעריכת סרטים עיצוב גרפי וכד'. אני לא צריך מסך וגם ציוד נלווה וגם אני לא צריך זה כרטיס מסך (יש לי כרגע GIGABYTE 7600GT SILENCE תגידו בכמה מילים עם הכרטיס מסך טוב) שיהיה לוח יציב וטוב ומתאים לכל החלקים וגם לכרטיס המסך הנ"ל שיהיה מוכן גם OC לא חייב, ולוינדוס ויסטה לעתיד.... התקציב הוא עד 5000 שקל. ושיהיה שקט תודה רבה לעוזרים!
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום. בקיץ הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד. השימושים העיקריים הם אינטרנט אופיס וכאלה אבל ייתכן שאני אתעסק בדברים קצת יותר רציניים. אולי לעיתים נדירות כמה משחקים לא כבדים במיוחד. החלטתי שהדרישות הבסיסיות שלי הן מעבד כפול ליבה וזיכרון של 1 ג'יגה... לאחר המון חיפושים בירורים מחקרים ומה לא הגעתי למסכנה שעדיף לי לרכוש בחו"ל. התקציב שלי כעיקרון עד כ 1000 דולר אם אפשרות לחרוג טיפה. מצאתי מחשב שממש נדבקתי אליו והוא ה fujitsu lifebook A6020 לצערי בארץ אין בכלל את הדגם הזה. בכל אופן ניתן לראות את המפרט שלו באתר http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16834110232 והעתקתי הכל לכאן אבל זה יצא די מבולגן אז אני מבקש סליחה: מצאתי את המחשב במספר אתרים נוספים בהם הוא עולה 999 …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה ? NVIDIA nForce4x - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA - RAID - Firewire iEEE-1394a and 1394b - 8 Channel Sound - Gigabit LAN מה יותר טוב ? או זה ? Gigabyte - GA-K8N-SLI nForce4 SLI Chipset - ATX - 3*PCI - 2*PCI Exp - Gigabit LAN - Dual channel DDR 400 - Socket 939 - SATA2 - Sound - RAID מה יותר טוב ? תודההה המליצו לי על אחד מהם פה ..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד-אינטל E6300 1.86GHZ לוח אם של אינטל. כרטיס מסך-intel 946gz express chipset family זיכרון ראם 1 ג'יגה של טווינמוס. 160 ג'יגה(80 C 80 D( צורב דיוידי וכונן דיוידי
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז שלום אני צריך קצת עזרה בבנית מפרט חסר לי כמה חלקים ולא בטוח בקשר לזיכרון אני לא צריך מסך מקלדת או עכבר משתמש בheadset אז לא צריך כרטיס קול אני ישתמש באחד שאל הלוח אם כמו שכבר אמרתי בסביבות 10K למשחקים אז זה מה שיש לי עד עכשיו Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB ASUS Commando 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1GB Corsair XMS2 CL5 x2 option to add 2x more later on (קצת לא בטוח בקשר לזיכרון אז תגיבו על זה בבקשה ) WD80GB 7200RPM, 8MB 2x250 for raid 0 טוב אז אני ב 8700 חסר לי ספק מארז ואולי צורב אבל אני חושב שאני ישתמש באחד שיש לי במשחב הזה אני יקנה מסך חדש בשביל לנצל את הכרטיס מסך אבל לא עכשיו צריך לעבוד בשביל עוד 2K טוב עזרו לי להשלים את …
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, עוד מעט יומולדת וההורים רוצים לקנות לי מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (לא כבדים כבדים ) ,שיריץ ויסטה ואממ ללא מסך (יש לי acer 19 ) תודה רבה רבה מראש !
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב בתקציב של 5000 ש"ח כולל הכל/עם ציוד היקפי למשחקים לא מתוכנן OC (שיהיה מסך 17/19 LCD)
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המפרט הזה מיועד למשחקים.. תביעו את דעתכם: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 אחריות: שלוש שנים. מסך: DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR מחיר: ¤1304 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1803 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2…
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל שני המלצות אחת שנוטה ל1500 ואחת שנוטה ל2500 זה יהיה מעולה בעקרון מחשב לשימוש משרדי ואינטרנט רגיל אבל אחד שיוכל להריץ את ויסטה הום פרימיום (גם אם במחיר של לקנות גיגה זכרון עכשיו ולהוסיף עוד גיגה עוד כמה חודשים) עדיפות גדולה מאוד לחנות KSP בתודה רבה מראש כמובן לא כולל מסך
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המפרט הוא מארה"ב, אין צורך בציוד היקפי . בגלל שאני לא מעודכן במחרים אני צריך עזרה... אני לא מכיר מקום שאפשר למצוא מחרים בארה"ב חוץ מNEWEGG... כן יש לי איך להביא אותו-דודים שלי שהיו בשליחות של אינטל בארצות הברית חוזרים...הם היו שם כדי להביא טכנולוגיות למפעל החדש בקריית גת (ולכן רצוי מעבד אינטל...). אין תכנון של OC אבל הוא צריך להיות קר ושקט. למה נשבר לי ממאוררים שמסתובבים ב5300 RPM בלי OC (מה לעשות זה שהתוכנה מראה לי וזה די רועש אני צריך להוריד אתהRPM ב30 % כדי שיהיה נסבל...) אה כן אני לא חולה ביצועים אבל המחשב צריך להריץ משחקים ל4 שנים הקרובות (מצדי שיריץ כל ה4 שנים בהגדרות מינמליות אבל שיריץ). הערות: לא נראה לי שאני צריך כרטיס יותר חזק מה-8800GTS 320MB. תודה רבה לעוזרי…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום וברכה.. אני מחפש מחשב נייד אמין וטוב,שיהיה שימושי ויעיל ליישומי אופיס,גלישה באינטרנט,וצפייה בסרטים..רצוי מעבד אינטל ליבה כפולה.. מחכה להצעות.תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה מהמחשב : - עבודה מהירה : תגובתיות וזמן עלייה של התוכנות, קימפולים ודברים כאלה - שקט (מוחלט ! אני יושן ליד המחשב הזה) - המחשב מריץ לינוקס ושולחן עבודה KDE - המחשב לא משמש למשחקי מחשב - אני רוצה לקנות דברים שיהיה להם אורך חיים ארוך - המחשב לא באובר קלוק מפרט : CPU : Intel P4-478 1.7GHz MB : MSI MS-6547 V2 RAM : 1 * 256M 400MHz DDR Kingston PSU : Enermax 370W CPU Cooling : Intel generic Graphics : Voodoo3 Ethernet : Realtek 8139C אני הולך לשדרג : - כונן קשיח חדש (ATA מקבילי 80G) - להוסיף זכרון - להחליף קירור של המעבד כונן קשיח : - כמה קאץ' ? - איזה חברה הטובה ביותר מבחינת : שקט ביצועים אמינות (בנפרד) ? זכרון : - כמה כדיי שיהיה בסהכ ? - איזה חברה ? (זה …
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המחשב אינו למשחקים אלא לעבודה חזקה ושוטפת,המחשב צריך לכלול את כל הציוד היקפי. כמובן צורב DVD. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הערה: אני יודע שמפרט עם תקציב של 6000 ש"ח מריץ חלק VISTA כבר קיים בפורום, אך לא מצאתי מפרט שתואם לציוד הנדרש שאני צריך. תקציב: 5000 ש"ח (אפשר לגלוש במידה מסויימת). מטרות: עריכה גרפית, הרצת מערכת Vista בגרסת 64bit. ציוד נדרש: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, RAM, דיסק קשיח, מארז (+ספק) העדפות: (1) דיסק קשיח לא חייב להיות גדול במיוחד, העיקר שיהיה מבין המהירים. (2) עיצוב המארז לא חשוב, אך כדאי שיהיה יעיל מבחינת קירור וסירקולציה. תודה רבה!
-
- 50 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
צרכים כלליים -משרדי, ניידות וכו'. רכישה בארה"ב
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הולך לקנות מחשב חדש בתקציב עד 6K ...ללא ציוד מקיף. בימים האחרונים נתקלתי באתר EBAY המפורסם ובדקתי שם,אני יכול לקנות שם מחשב שעולה בארץ 9K שם אני קונה אותו ב 6K. עכשיו השאלה...האם כדאי?כמה עולה המשלוח?תוך כמה זמן מגיע? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-