עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים! המחשב שלי קצת (מאוד) התיישן, ולמרות שזה לא הפריע לי כ"כ עד עכשיו הוא מפוצץ בתקלות טכניות ואני שוקל לנצל את ההזדמנות בשביל להחליף אותו. המטרה העיקרית של המחשב זה לעבודות יום יומיות, משחקים וניגון HD (מחובר לטלויזית LCD ומוניטור). הדבר הכי חשוב לי במחשב זה השקט, ואני מוכן להגדיל את התקציב בשביל לשמור אותו שקט. לא יהיה OC, ואין צורך בציוד הקיפי. תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by Shiker,

שלום כולם, שאלה לפני שאני מציג את הדרישות, האם יהיו ירידו מחירים בקרוב ? להלן הדרישות מחשב קומפלט רק ללא הדברים הבאים: מסך, עכבר מחשב שיריץ משחקים כבדים, 2 גיגה זכרון לפחות המחשב יהיה גם לצפיית סרטים, אינטרנט, מעט פוטושופ. אם אפשר מקלדת אלחוטית טובה (נמאס לי לקום מהמיטה למחשב... ) וזה הכל אני חושב, תודה מראש. !!

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  3. שלום לכולם הרכבתי מפרט שישמש אותי לכל המטרות(גיימינג+אוברקלוקינג....) המפרט עולה לי בעקרון 8200 שקל - KSP אני אשמח לקבל הערות מכל סוג (גם אלו שיכולות להוריד במחיר) לגבי המפרט לגבי למה דווקא בKSP - פשוט ההבדל בחלקים ביחס לכל חנות מקוונתאו לא מקוונת הוא זניח ולא רוצה אחריות מרובת חברות - אבל אשקול כל הצעה תודה מראש ‏Asus Maximus II Formula s775 1600Mhz ‏Intel Core 2 Duo E8400 ‏2x2GB Kingston HyperX CL5 Zotac GTX285 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ ‏Westren Digital 1TB 7200RPM 32MB ‏DRW-22B1LT DVD±RW x22 Black LightScribe ‏TheRmalTake V1 Copper 110mm Blue Led CL ‏ ToughPower W0103 600W PFC 24pin‏TheRmalTake ‏Samsung T240 24'' 5ms 1:20000 DVI WideScreen‎ Antec P182 Mid To…

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  4. שלום רב, אשמח לקבל הצעות למחשבים ניידים בגדלים של 14-15 אינץ' אין העדפה לחברה מסויימת, אם אפשרי עם Keypad אבל לא חובה, ומערכת Windows 7. המחשב ישמש לעבודה משרדית + אינטרנט בעיקר, עדיף מחשב שיהיה מספיק חזק גם לעוד מספר רב של שנים. תודה.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  5. Started by moshe1x,

* מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וצפייה בסרטונים וסרטים/סדרות, מצגות ואופיס לעיתיים רחוקות. לא למשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על 13-15 אינץ. * רזולוציית המסך?שיהיה מסך איכותי , רצוי FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדי לחבר לטלויזיה לעיתים * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd כלשהו יהיה נחמד , לא בטוח שיכנס לתקציב. 500GB יהיו מספיקים * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל אפשר בלי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל ד…

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by NDickler,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים 13.3 אינץ שמצאו חן בעייני... hp dm3 וpacker bell buttrefly - שניהם דומים יחסית במפרטים ובמחיר ורציתי לדעת מה מבינהם הוא המחשב המומלץ הbuterfly יעלה 4000 ש"ח ואצתרך להוסיף לו צורב חיצוני והdm3 יעלה 4300 ואקבל איתו צורב חיצוני... אני נוטה לכיוון הhp מכיוון שאותו אני מכיר יותר אך מעבד הi3 בbutterfly משנה מעט את המשחק, אין לי מושג מי מהמעבדים מומלץ יותר ואין לי עוד הרבה פרטים על המחשבים הנ"ל .... אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור או להמליץ לי על דגמים נוספים דומים (בערך אותו מפרט ודקים וקלים) בערך באותו אזור מחירים אשמח לתגובות מהירות... כל מידע על אחד מהמחשבים יעזור לי... אני רוצה לבצע את הקניה בימים הקרובים תודה מראש מחשב ניי…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by aracer,

זה: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤731 לוח אם: ASUS M2N-E ¤527 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1730 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤196 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤381 מערכות הפעלה: WINDOWS XP HOME+ SP2- OEM ¤446 ספק כוח: HEC 400ART - 400W - 20/24 PIN - ATX 1.3 ¤216 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5071 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או זה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 10…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by B0necrack3R,

ברשותי dell latitude e4300 ועליו מותקן win7. כמו שרשום בכותרת המע' מזהה את הדיוידי הפנימי ככונן חיצוני, כיצד ניתן לתקן זאת? אם זה משנה אז ההארד דיסק מחולק ל-2.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  9. שלום. אני מחפש מפרט לשימושים הנ''ל ללא כרטיס מסך, אך אם ארצה בעתיד להוסיף אחד אז שתיהיה לי את האפשרות הזאת. ללא ציוד הקפי, יש בידיי מסך בגודל 20' השקט הוא די חשוב אבל לא גורם מכריע, אני מתפשר. הארד בנפח כמה שיותר גדול יהיה נהדר. OC בעקרון לא מתוכנן אבל אני מעדיף שיהיה קירור איכותי על המעבד. ספק איכותי חובה (אולי יתווסף כרטיס מסך בהמשך) אני לא נעול על כלום בעקרון אז אני פתוח להצעות או טענות למיניהן :] תודה!

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

מה יותר מומלץ מבחינת קלות מערכת ההפעלה? כעיקרון השימושים שלי זה גלישה באינטרנט ואופיס. אז לכן סדר העדיפויות שלי הם בראשונה קלות מערכת ההפעלה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לאחר יציאתו של הQ9450 בניתי מפרט שכנראה אני הולך לקנות ב20 באפריל. בקשות: לא להגיד לי לרדת מהQ9450 כי אני לא ירד ממנו. זהו מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ₪2092 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ₪217 לוח אם: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L כמות: 1 - מחיר: ₪512 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ₪430 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 4 - מחיר: ₪42 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪473 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ₪582 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ₪343 כרט…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by ido h,

שלום לכולם, ברשותי Lenovo T400 חדש. עיקר עבודתי עם המחשב היא עיבוד תמונה ועבודה על כמות בינונית של תמונות במקביל. לצערי אני לא רואה הבדל ניכר במהירות העיבוד בין המחשב הנייח הישן שלי (שהיה חלש) לבין הנייד החדש. שאלתי האם הוספת זיכרון היא שתפתור את הבעיה ותאיץ את העיבוד (לא תלת מימד). כרגע בנייד יש 2 ג'יגה DDR2 במהירות 667mhz בסלוט אחר ויש סלוט פנוי. השאלות שלי הן האם תוספת של עוד 2 ג'יגה יאיצו את העבודה? היכן באיזור חיפה מומלץ לרכוש זיכרון כזה?, כמה אמור לעלות עוד 2 ג'יגה במהירות כזאת?. האם יש חשיבות לחברה ואיזה חברות מומלצות?. במידה ויש הצעות אחרות להגברת מהירות העיבוד אשמח לשמוע. מתנצל מראש על כמות השאלות.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by amisha,

שלום , זוג רוצה להחליף את המחשב הנייח והמיושן שברשותו בנייד חדש . על הלפטופ לא להתחמם למצב של "חמים בידיים" (כתלות בעומס כמובן) תדירות שימוש - פעמיים בשבוע בערך , ללא משחקים , אינטרנט אופיס בדיקת מייל ושליחה , קצת פייסבוק בשביל הפאן ,לא רואה שימושים תובעניים באופק . עדיפות משמעותית ל"עם מערכת הפעלה" הדרישות - (לפי הסדר) 15.6" ,עדיף מסך מט , רזולוציה של 1200*1920 , עוצמת הארה טובה היות ולא הולך להיות מחובר למסך חיצוני מקלדת נוחה . i5 , חושב על 8GB RAM. צורב . nice to have - numpad , מקלדת מוארת , SSD. LAN זמן סוללה כמעט חסר משמעות היות ומרבית הזמן המחשב יפעל בבית מחובר למטען , ייתכן ויצא מעט לטייל . כונן הייברידי - לא ניסיתי ולא מכיר אבל כבר אעדיף להשקיע ל SSD מלא . גג …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. ה-Surface Book החדש יקר עוד יותר מטאבלט ה-Surface Pro 4, אך הוא גם עשוי להיות המחשב העוצמתי ביותר שתמצאו ברמת משקל של קילו וחצי לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשב-הנייד-הראשון-של-מיקרוסופט-מרגיש/

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  15. Started by optimizeR,

שלום חברים, אני בונה מחשב לחבר בעיקר לגיימינג בלי עבודות וידאו וכדומה, הוא מריץ מסך של 27אינץ' עם רזלוציה של 1440. אפשר בלי דיסק קשיח, אך חייב SSD. אין דרישות מיוחדות פרט לכך. רוצה להזמין ולהרכיב בחנות אחת, ככל הנראה ksp/ivory אלא אם יש לכם המלצות אחרות איך המפרט הבא? מארז: Corsair Carbide Series 100R בצבע שחור ספק: Corsair CP-9020098 VS650 VS Series 650W לוח אם: לוח אם Asus B85M-G מעבד: Intel Core i5-4690 Haswell Tray מאורר למעבד: CoolerMaster Hyper TX3 EVO ססד: Corsair Force LS 240GB זכרון פנימי: Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz כ.מסך: MSI AMD Radeon R9 390 Gaming מחיר 4842 באייבורי

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  16. התקציב: עד 5500 שקל ללא חריגה. מה לא לכלול במפרט: צורב, עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, הרכבה, ווינדוס, כרטיס רשת וכרטיס קול. מה השימושים: אינטרנט, סרטים, אופיס, משחקים (לא אכפת לי לשחק על מינימום הגדרות, העיקר שכל המשחקים החדשים יעבדו). מעבד: אינטל, העדפה ל-I7 זיכרון: העדפה ל- 4-6GB, DDR3. כרטיס מסך: לא יותר מ500 שקל! דיסק קשיח: WD 640GB לוח אם: בהתאם למפרט... מארז+ספק: שיהיה שקט וקריר עם ספק טוב ויציב(לא אכפת לי היופי של המארז, העיקר שיהיה בצבע שחור) דרישה: * אני רוצה מחשב מהיר ויציב מאוד, שיכול להתמודד עם מספר משימות ופעולות רבות בו זמנית. *

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. המפרט מיועד לגיימינג כבד. מעבד: Intel i5 3570K Tray מאוורר למעבד: Scythe Mugen 3 לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H Socket 1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI RAM - זיכרון נדיף: G.Skill / Kingston 2x4GB 1600MHz DDR3 כונן קשיח: Seagate 1 TB SATA III 64MB 6.0 GB/s 7200 RPM צורב: Sony AD-7\5240S כרטיס מסך: Sapphire HD7850 OC 2GB GDDR5 מארז: NZTX Phantom ATX Full Tower Black Steel ספק כוח: Enermax EPR625AWT 625W Pro82Plus Power Supply SSD: OCZ Vertex 4 VTX4-25SAT3-128G 2.5" 128GB SATA III MLC Internal Solid State Drive מה דעתכם על המפרט? מה שווה לשנות/לשפר? תקציב הגג הוא 6,000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by NoKa,

היי לכולם. אשמח לדעת את דעתכם על המפרט הנוכחי חשוב לי לציין שהמחשב לא ישמש כרגע למשחקים אלא בעיקר לתוכנות פשוטות שאולי פוטושופ היא הטובענית ביותר בגלל זה לא הכנסתי גם כרטיס מסך, אבל לקחת בחשבון כרטיס מסך עתידי. בנוסף למפרט הזה כונן Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD שיקנה בKSP. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Seagate[/TD] [TD]ST1000DM003[/TD] [TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SATA ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series... שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן[/TD] [TD]₪252/247[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD]…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by omerz90,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד מסוג Samsung 300E5Z, הוספתי לו עוד 2 ג'יגה(במקור הוא בא עם 2 ועכשיו הוא עם 4) ופירמטתי אותו לווינדוס 7 64 ביט. אז ככה - המחשב עובד מצוין ולא עושה שום בעיות חוץ משאני בא לראות סרט(דרך pot player) הוא נכנס למצב שינה אחרי צפייה של דקה בערך. והגדרתי אותו שלא יכנס למצב שינה אף פעם. מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by shlomibandit,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש עבודה כוללת (אינטרנט , אופיס , תוכנות , סרטים) חשוב לי גם מאוד להשאיר את האפשרות לגיימינג פתוחה, שאם בעתיד ארצה לשחק שהמחשב לא יגביל אותי ושאני אוכל לשחק בהגדרות גבוהות. זמן הסוללה גם חשוב לי מאוד , אבל שלא יבוא על חשבון הביצועים. לגביי הגודל , עדיין מתלבט.. ניראה לי 15 יהיה טוב עבורי, מה שיותר זול. למשהו יש המלצה על נייד בשבילי? נ.ב: איך הכרטיס GT 335M בהשווואה לאיזה כרטיס הוא עומד? 5750? 5770? איך הוא? איך המחשב הזה? http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3449

21. ומתי נראה את המחירים החדשים באתרים השונים באינטרנט (כמו לוג'יק PC וכו)

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by ch1co,

. מה התקציב המקסימלי?10000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? first person shooter * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by almoglevi,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב למטרת אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים (אוטוטו סטודנט) הסכום שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה5000 ש"ח לא כולל הוספת אחריות בינלאומית ל3 שנים. מה שחשוב לי במחשב זה זיכרון 1 ג'יגה, core due 2 ו80 גיגה זיכרון. החברות שחשבתי עליהן hp, lenovo או טושיבה (יש עדיפות?) הבעיה היא שאני לא יודע מה ההבדל בין סוגי המעבדים של הcore due 2 ולכן אני זקוק לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by arnon_e,

שלום רב, אני זקוק למפרט של מחשב + מסך עד מחיר 3000 שקל. המחשב מיועד ללימודים (שפות תיכנות למיניהם), מוזיקה (לא עריכה), אינטרנט וכו'. בקיצור מחשב לא מטורף. תודה מראש לכל הממליצים.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  25. היי תרגעו הפעם זה לא בשבילי!!! דרוש מפרט למשחקים ללא מסך וציוד היקפי מחנות בראשון לציון עד 3000ש"ח יש לי מפרט מוכן של המחשב שאני מזמין ב3/6 (המארז הוחלף THERMALTAKE ARMOR EXTRA A2400 ) תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים