ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום , זוג רוצה להחליף את המחשב הנייח והמיושן שברשותו בנייד חדש . על הלפטופ לא להתחמם למצב של "חמים בידיים" (כתלות בעומס כמובן) תדירות שימוש - פעמיים בשבוע בערך , ללא משחקים , אינטרנט אופיס בדיקת מייל ושליחה , קצת פייסבוק בשביל הפאן ,לא רואה שימושים תובעניים באופק . עדיפות משמעותית ל"עם מערכת הפעלה" הדרישות - (לפי הסדר) 15.6" ,עדיף מסך מט , רזולוציה של 1200*1920 , עוצמת הארה טובה היות ולא הולך להיות מחובר למסך חיצוני מקלדת נוחה . i5 , חושב על 8GB RAM. צורב . nice to have - numpad , מקלדת מוארת , SSD. LAN זמן סוללה כמעט חסר משמעות היות ומרבית הזמן המחשב יפעל בבית מחובר למטען , ייתכן ויצא מעט לטייל . כונן הייברידי - לא ניסיתי ולא מכיר אבל כבר אעדיף להשקיע ל SSD מלא . גג …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה-Surface Book החדש יקר עוד יותר מטאבלט ה-Surface Pro 4, אך הוא גם עשוי להיות המחשב העוצמתי ביותר שתמצאו ברמת משקל של קילו וחצי לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשב-הנייד-הראשון-של-מיקרוסופט-מרגיש/
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בונה מחשב לחבר בעיקר לגיימינג בלי עבודות וידאו וכדומה, הוא מריץ מסך של 27אינץ' עם רזלוציה של 1440. אפשר בלי דיסק קשיח, אך חייב SSD. אין דרישות מיוחדות פרט לכך. רוצה להזמין ולהרכיב בחנות אחת, ככל הנראה ksp/ivory אלא אם יש לכם המלצות אחרות איך המפרט הבא? מארז: Corsair Carbide Series 100R בצבע שחור ספק: Corsair CP-9020098 VS650 VS Series 650W לוח אם: לוח אם Asus B85M-G מעבד: Intel Core i5-4690 Haswell Tray מאורר למעבד: CoolerMaster Hyper TX3 EVO ססד: Corsair Force LS 240GB זכרון פנימי: Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz כ.מסך: MSI AMD Radeon R9 390 Gaming מחיר 4842 באייבורי
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
התקציב: עד 5500 שקל ללא חריגה. מה לא לכלול במפרט: צורב, עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, הרכבה, ווינדוס, כרטיס רשת וכרטיס קול. מה השימושים: אינטרנט, סרטים, אופיס, משחקים (לא אכפת לי לשחק על מינימום הגדרות, העיקר שכל המשחקים החדשים יעבדו). מעבד: אינטל, העדפה ל-I7 זיכרון: העדפה ל- 4-6GB, DDR3. כרטיס מסך: לא יותר מ500 שקל! דיסק קשיח: WD 640GB לוח אם: בהתאם למפרט... מארז+ספק: שיהיה שקט וקריר עם ספק טוב ויציב(לא אכפת לי היופי של המארז, העיקר שיהיה בצבע שחור) דרישה: * אני רוצה מחשב מהיר ויציב מאוד, שיכול להתמודד עם מספר משימות ופעולות רבות בו זמנית. *
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט מיועד לגיימינג כבד. מעבד: Intel i5 3570K Tray מאוורר למעבד: Scythe Mugen 3 לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H Socket 1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI RAM - זיכרון נדיף: G.Skill / Kingston 2x4GB 1600MHz DDR3 כונן קשיח: Seagate 1 TB SATA III 64MB 6.0 GB/s 7200 RPM צורב: Sony AD-7\5240S כרטיס מסך: Sapphire HD7850 OC 2GB GDDR5 מארז: NZTX Phantom ATX Full Tower Black Steel ספק כוח: Enermax EPR625AWT 625W Pro82Plus Power Supply SSD: OCZ Vertex 4 VTX4-25SAT3-128G 2.5" 128GB SATA III MLC Internal Solid State Drive מה דעתכם על המפרט? מה שווה לשנות/לשפר? תקציב הגג הוא 6,000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם. אשמח לדעת את דעתכם על המפרט הנוכחי חשוב לי לציין שהמחשב לא ישמש כרגע למשחקים אלא בעיקר לתוכנות פשוטות שאולי פוטושופ היא הטובענית ביותר בגלל זה לא הכנסתי גם כרטיס מסך, אבל לקחת בחשבון כרטיס מסך עתידי. בנוסף למפרט הזה כונן Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD שיקנה בKSP. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Seagate[/TD] [TD]ST1000DM003[/TD] [TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SATA ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series... שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן[/TD] [TD]₪252/247[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD]…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד מסוג Samsung 300E5Z, הוספתי לו עוד 2 ג'יגה(במקור הוא בא עם 2 ועכשיו הוא עם 4) ופירמטתי אותו לווינדוס 7 64 ביט. אז ככה - המחשב עובד מצוין ולא עושה שום בעיות חוץ משאני בא לראות סרט(דרך pot player) הוא נכנס למצב שינה אחרי צפייה של דקה בערך. והגדרתי אותו שלא יכנס למצב שינה אף פעם. מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש עבודה כוללת (אינטרנט , אופיס , תוכנות , סרטים) חשוב לי גם מאוד להשאיר את האפשרות לגיימינג פתוחה, שאם בעתיד ארצה לשחק שהמחשב לא יגביל אותי ושאני אוכל לשחק בהגדרות גבוהות. זמן הסוללה גם חשוב לי מאוד , אבל שלא יבוא על חשבון הביצועים. לגביי הגודל , עדיין מתלבט.. ניראה לי 15 יהיה טוב עבורי, מה שיותר זול. למשהו יש המלצה על נייד בשבילי? נ.ב: איך הכרטיס GT 335M בהשווואה לאיזה כרטיס הוא עומד? 5750? 5770? איך הוא? איך המחשב הזה? http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3449
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
ומתי נראה את המחירים החדשים באתרים השונים באינטרנט (כמו לוג'יק PC וכו)
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?10000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? first person shooter * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב למטרת אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים (אוטוטו סטודנט) הסכום שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה5000 ש"ח לא כולל הוספת אחריות בינלאומית ל3 שנים. מה שחשוב לי במחשב זה זיכרון 1 ג'יגה, core due 2 ו80 גיגה זיכרון. החברות שחשבתי עליהן hp, lenovo או טושיבה (יש עדיפות?) הבעיה היא שאני לא יודע מה ההבדל בין סוגי המעבדים של הcore due 2 ולכן אני זקוק לעזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למפרט של מחשב + מסך עד מחיר 3000 שקל. המחשב מיועד ללימודים (שפות תיכנות למיניהם), מוזיקה (לא עריכה), אינטרנט וכו'. בקיצור מחשב לא מטורף. תודה מראש לכל הממליצים.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי תרגעו הפעם זה לא בשבילי!!! דרוש מפרט למשחקים ללא מסך וציוד היקפי מחנות בראשון לציון עד 3000ש"ח יש לי מפרט מוכן של המחשב שאני מזמין ב3/6 (המארז הוחלף THERMALTAKE ARMOR EXTRA A2400 ) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר יותר משנה שאני בלי מחשב גיימיניג (מחשב אהוב שהחליט להתאבד), ומאז אני עובד עם לפטופ גיימינג נושן שעבר מספר נסיונות החייה לאחרונה, אך עדיין מרגיש שכל רגע הוא עובר לעולם הבא. ולכן נוצר הצורך במחשב גיימינג חדש ויציב. עקב היותי חייל, וההפתעה שבה המחשבים שלי מתו אחרי אחרי השני - אני מאוד חסר בכסף ומנסה לקצץ איפה שניתן - אם זה באמת שווה את הקיצוץ. בנוסף, אני מנסה לשלב כמה שיותר רכיבים (אשר עוד תקינים) מהמחשב הקיים. עקרונית אני תמיד בעד לקנות חומרה איכותית שמתאימה במאה אחוז לצרכים - ולכן המפרט אשר בניתי לעצמי קצת יקר לי מידי... אני עדיין דוגל במפרט אשר אצרף מטה, אך בקשתי ממכם היא שתראו לי באמת איפה כדאי וצריך לקצץ, ושבעצם תוציאו לי את השגעונות המיותרים מהראש. חשוב…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box ¤1245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H כמות:1 http://www.skypc.co.il/sg_product~38512~83~0.htm זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר להרכיב מערכת לגלישה ברשת ומשחקים לא הכי כבדים, משהו ממוצע. הרכבתי מפרט מKSP בעלות של 4650 שקל, שזה כולל מסך LCD 19: מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB 640 1 640 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E 700 1 700 זכרונות DDR II 800 Price Units Total 1GB TwinMOS CL5 270 2 540 כרטיסי מסך Sapphire (ATI) Price Units Total X1950GT 256MB GDDR3, 2xDVI, PCI-E 830 1 830 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310 1 310 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GSA-H30N x16 Black SATA 210 1 210 ספקי כוח HEC Price Uni…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט בסכום של 4,000 (רצוי מאוד ללא חריגות ) אני לא גיימר, יכול להיות שאני אעשה OC, עדיין לא יודע. אין צורך בכרטיס מסך יקר - אלא רק כזה שיהיה בעל חיבור DVI, מארז- אני נעול על P150 של אנטק. אין צורך במסך (יש בבעלותי VIEWSONIC VP930) מה מומלץ? בתודה!
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בוקר טוב המחשב שלי הוא ASUS U36 וקיים בו התקן בלוטות' מובנה, כל פעם שהמחשב עולה הבלוטות' נפתח איתו ואין לא אפשרות לכבות אותו אלא אם אני מכבה את הוויפי איתו איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי לכולם , מבקש את עזרתם בייעוץ לגבי מפרט שהרכבתי עבור מחשב חדש שאני מעוניין לרכוש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצורכי פיתוח בעיקר , חשוב לי שיעבוד בצורה מהירה מאוד עם תוכנות פיתוח ועיצוב כמו פוטושופ , או לחלופין Wmare שאני עובד איתה על מנת לדמות מחשב מק. אין צורך במשחקים. בנוסף , חשוב לי שיתמוך בצורה מלאה בסרטים ב1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מעוניין במקלדת אלחוטית , אשמח להמלצה…
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפוש של ת'ארדים בפורום החלטתי לפתוח נושא כי לא מצאתי אחד שמתאים לי בדיוק.. אני מחפש נייד לשימוש בטכניון, שאני אקנה לו מצלמה כלשהי ויקליט את השיעורים (אם זה אפשרי מבחינה חוקית). בנוסף אני אשתמש בו לכתיבה, ולעבודה במשך מספר שעות, ולכן אני מעדיף ציפוי מט, וכמובן חיי סוללה שאני מקווה שיספיקו לי ליום לימודים (אני לא יודע אם יש שקעי חשמל בכיתות..). גודל מסך טוב נראה לי 13-15" ואין לי העדפה ספציפית.. הארד דיסק אני מעדיף כמה שיותר גדול (לצילום השיעורים ושמירת הקבצים או לפחות מלק מהם), ומעבד כזה שיוכל לסחוב הקלטה בזמן אמת ברזולוציה נורמלית ואולי כמה סרטי HD וקצת משחקים. תקציב: 3000+-, אם זה ממש חשוב אז 3500, עדיף לכיוון ה-3K.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפי האינפורציה שבהמשך, ווינדוז 7 ישתמש במעבדים התומכים בוירטואליזציה כדי להריץ רכיב חדש שנקרא xpm התומך בווינדוז xp. אם כך עדיף כבר עכשיו לבחור ניידים הכוללים מעבד התומך בוירטואליזציה. האם מוכרים לכם מחשבים ניידים הנמכרים בארץ הכוללים מעבד התומך בוירטואליזציה ? האם הידיעה אמינה. המידע לקוח מהלינק הזה: http://www.vgchartz.com/forum/thread.php?id=70135 This information is really going to speed up the shift from XP to 7 for those who skipped Vista. The US Federal Govt for one, didn't shift to Vista, but with news like this, the shift to 7 will probably happen this year, if not early next year, and this is going to rreally boost the sales figures for 7. Now, if they can make …
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-y700-15-80nv001giv-1 http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-gl552vw-cn404t-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 מה עדיף בין הניידים הללו .. ? אני לא מצליח להחליט....השמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן קראתי את הנושא הדביק שמדבר על הנושא הזה, אבל אני רוצה לוודא ב1000%. כשאני מביא לפטופ מארה"ב לישראל, בנוסף למתאם של התקע, צריך גם שנאי שיווסת את המתח מ110V ל220V, נכון?
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש בתקציב של 5-6k (ללא מוניטור), אשמח להתייחסות לגבי החלפה/שידרוג רכיבים ספציפיים במפרט כל עוד טווח המחיר הכללי נשמר. בנוסף טרם קיבלתי החלטה סופית לגבי המארז (רק לא מצועצע עם לדים ודלתות שקופות למיניהן), ספק הכוח וגוף הקירור למעבד. אני רק רוצה לציין שהייעוד העיקרי של המחשב לא הולך להיות למשחקים אלא לביצוע הרצות כבדות של חישובים נומריים. מתכנן לבצע OC לזכרון ובהמשך גם למעבד. להלן המפרט: 1. מעבד Core i7 920, LGA1366, 8MB 2. לוח אם Asus P6T Deluxe V2 LGA1366 Core i7 3. זכרון DDR III 1866Mhz 3x1GB OCZ Reaper HPC 4. כרטיס מסך Asus EN9800GT 1GB GDDR3 5. הארדיסק WD 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 6. צורב LG סטנדרטי ובהמשך רכיבים שאני לא …
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לאחרונה דובר מספר פעמים על היכולת של ניידים (עסקיים בעיקר) להציג וידאו ללא יציאת HDMI, ובמיוחד על חוסר יכולת להוציא סאונד. לנייד איתו אני עובד יציאת DP, שתאורתית תומכת בקצבים שמתאימים לניגון סרטי HDMI בפורמט של 1080p עם אודיו בהבחנה גבוה. החלטתי להזמין מתאם לכבל HDMI, לבדוק את הנושא - ולנסות לתת קצת תשובות לשאלות פתוחות. יש להבדיל בנקודה הזו ולהגיד כי HDMI תומך רשמית בפורמטים שכנראה אינם נתמכים ב-DP (לאודיופילים מומחים בלבד, שכן לי לא נשמעו הבדלים) המתאם שהזמנתי הוא מסוג GDP360 וניתן למצוא אותו ב-ebay במחיר של כ-15 דולר כולל המשלוח לישראל. חשוב להגיד כי קיימים מספר גרסאות ליציאת DP. מקריאה של מספר דיונים בנושא נראה כי גרסה 1.1 תומכת בצורה מלאה באודיו (כתלות בת…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-