עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי מבקש מפרט עבור חבר שגר בירושלים (רצוי להתחשב במיקום אבל לא חובה) מחשב ללא מסך וללא ציוד היקפי תקציב: 2500 לניצול מלא, עם חריגה של עד 500 ש"ח שימוש: עריכה עם תוכנות כמו photoshop, Premier, תוכנות לעריכת סאונד. כרגע יש מסך 21" של AOC עדיין לא יודע מה הרזולוציה אבל אפשר להניח 1920X1080. פחות מיועד למשחקים ותמיד יהיה אפשר להוסיף כרטיס בעתיד חלקים: 1. מעבד - הכי חשוב לדעתי. 2. זכרון - לפחות 8GB 3. לוח - אמין והכי זול במידה ולא הולכים על OC. 4. ספק - אמין וזול, גג 500W שיאפשר הוספה של כרטיס מסך לא מפלצתי בעתיד 5. מארז - אמין וזול. USB3 יתרון, שקט יתרון 6. אחסון - לפחות דיסק אחד של 1GB 7. צורב - כי חייבים :-) דגשים: 1. למקסם את הכסף עבור כוח עיבוד (הכי חשוב)- רצוי להשתמש…

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  2. שלום חברים, יש לי מחשב נייד חדש של סמסונג (סדרה 3, מפרט בצד). לוקח לו המווון זמן לעלות - בערך דקה וחצי עד שהכל עולה, ניסיתי להעיף ולמחוק את כל התוכנות של סמסונג שמותקנות במחשב, אבל עדיין לא עוזר. יש אפשרות לזרז אותו? בנוסף לזה טמפ' המעבד במנוחה היא 50+ מעלות ובד"כ 55 מעלות, במאמץ לא גדול הוא עובר בקלות את ה80 מעלות. האם זה בסדר? יש מה לעשות עם זה? תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by DavidBD,

אהלן, יש לי מחשב נייד ישן מאוד, של חברת IBM מלפני כמה שנים טובות, האחריות ע"י אומניטק, התקשרתי ואמרו לי שאני צריך לקחת את המחשב למעבדה ולקבל הצעת מחיר לתיקון, ואם אני לא רוצה את ההצעה זה עולה לי 130 ש"ח בדיקה, עכשיו, רציתי לנסות לתקן את המחשב בעצמי. אז ככה, היתה לו נפילה, מאז, הוא נדלק, אבל לא מוצג כלום על הצג, ובאורות רואים שהוא לא ניגש להארד-דיסק, הבעיה לא במסך, ניסיתי לחבר לו מסך מחשב רגיל -עדיין לא פועל, יש לציין שלפעמים הוא פועל, בדקתי עם הארדיסק אחר, עדיין לא פועל, למישהו יש רעיונות לתיקון / הצעות לבדיקה?

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by kob27,

אני בבעיה, יש לי כרטיס מסך AGP X800XT PA של TUL שקניתי לפני כשלושה חודשים (אני יודע שעשיתי טעות), אני מנסה למכור אותו ללא הצלחה. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מ P2.6 עם לוח אם ASUS P4C800 DELUXE וג'יגה זיכרון DDR400-3200של CORSAIR ל AMD 64. הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם לשדרג ללוח אם AGP או לחדש יותר עם PCIe? יש לי שתי אופציות האחת, להישאר עם הכרטיס מסך AGP ולקנות את המפרט הבא: מעבד- AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box לוח אם- MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 כרטיס מסך- להישאר עם הכרטיס שלי TUL RADEON X800XT PLATINUM 256MB 256BIT GDDR3 AGP TV OUT RETAIL 3Y ואז אני יוצא ב"נזק" של 2500 ש"ח ואני אוכל לקנות אולי זיכרון טוב יותר (אם צריך) לא ממש מבין א…

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  5. אהלן אנשים, צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הנ"ל שאני מתכנן לרכוש, המחשב ישמש למשחקים בלבד לא מתוכנן OC אין צורך בשאר הציוד (צורב, מסך וכו) כמו כן יש לי כרגע ספק 430W של Thermaltake שנקנה לפני שנתיים בערך, האם הוא יספיק? או לקנות חדש? אם אתם חושבים שיש טעם לשנות משהו מן המרכיבים, בתקציב של עד סביבות 6500 תרגישו חופשי. תודה רבה מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1355 שח לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE 965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 680 שח זכרונות‏ DDR II 667 1GB Kingston 2 570 שח כרטיסי מסך‏ ASUS 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 2515 שח דיסקים קשיחים‏ Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 320 שח מארזים‏ The…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Opptical,

שלום, אשמח להמלצה על מחשב HTPC שישמש בנוסף גם לגיימינג בסיסי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל את כולו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה בסלון ולמסך מחשב בצד, מיועד בעיקר לתכני HD ושימוש ביתי ממוצע, אבל גם לגיימינג בסיסי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Fifa, 2K15, Counter Strike: GO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by belldom,

פעם ראשונה שאני מבקש פה יעוץ אז קודם כל שלום לכולם בתקציב של 2500 אני רוצה מחשב קומפלט : מחשב+מסך+תוכנת הפעלה (מקורית)+ציוד הקפי השימוש העיקרי שלו יהיה גלישה באיטנרט, ומסמכים (כנראה אוריד את האופן אופיס) המחשב מיועד לזוג אנשים מבוגרים (לא מתוכנן OC) יש כמה סוגיות שאני לא בטוח לגביהם : 1. איזה מערכת הפעלה מומלץ : XP או VISTA (וגם אז, ללכת על הגירסה הפשוטה ביותר או קצת יותר מתקדמת?) 2. אני רוצה לדעת אם זה חשוב לחבר את המסך דרך ה-DVI או החיבור האנלוגי (אין יציאת DVI ללוח אם פשוט) 3. השקט חשוב בסולם של 6/10 4. הייתי שמח גם אולי למארז נורמאלי שהיצאות USB לא ממוקמות למטה (המחשב יהיה על הריצפה, ולא נראה לי שזה רעיון טוב שצריך יהיה להתכופף) כמובן אם זה לא מייקר…

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by ajl,

אהלן... אני מרגיש צורך לשדרג את המחשב שלי לאחר כ-5 שנים. בסה"כ אני די מרוצה ממנו ואני מרגיש שעדיין יש לו כוח מתחת למכסה המנוע אבל הייתי רוצה לשפר את הביצועים שלו... חשבתי בהתחלה לשדרג רק זכרון ולהוסיף SSD כדי להגביר תגובתיות אבל העניין הוא שלוח האם ישן יחסית ותואם רק DDR2 ועד 1066Mhz. המחשב משמש אותי לעבודה ורוב השימוש בו הוא לעיצוב גרפי (ממשקי משתמש, אתרים ואפליקציות) ופיתוח, בעיקר PHP, פייסבוק וקוד פתוח. המפרט הנוכחי הוא לוח אם: Gigabyte P35-DS3L מעבד: Intel Q6600 זכרון: OCZ 1*4 = 4Gb כרטיס מסך: Nvidia 9600GT כוננים קשיחים: WD 1TB | WD 320GB | WD250GB וכונן חיצוני לגיבויים - WD 1TB. ספק כוח: corsair 450W מארז... אין לי מושג, אני מניח גנרי. מסכים: 2 מסכים דל …

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  9. שלום, אני מתכנן לקנות לפטופ חדש בתקציב של 3000 שקל עם חריגה של 200. מיועד לעבודה עם תוכנות עיצוב גראפי קלות ובינוניות ולחישובים מורכבים: SolidWorks, CAD, Sketchup, MatLab - רוב הזמן לא אעבוד איתן, לא מדובר כאן בשימוש יומיומי בתוכנות האלה. כמובן שיהיה גם שימוש שוטף באינטרנט ובאופיס. חשוב לי שהוא יהיה אמין - לפטופים של DELL ידועים כאמינים יותר ולכן אני יותר בעדם כרגע. לפטופים כמו LENOVO ידועים בשירות לקוחות לא טוב, או שמות כמו ASUS שידועים כמוצלחים הרבה פחות, ולכן אני נרתע מקניה של מותגים שהם לא DELL. אבל מצד שני אני רואה שגם לפטופים אחרים כמו של LENOVO, HP וACER מצליחים וכנראה שווים את הכסף - אשמח לחוות דעת בעניין הזה. חובה: -מסך בגודל 13.3-14 אינץ' -ללא מערכת הפעלה -סולל…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. בעקרון אני מחפש מחשב, שביום יום ישמש אותי לעבודה (ואני נוטה לעבוד עם מליון מסמכים וחלונות פתוחים, אולי להריץ חישובים מתמטיים כבדים מדי פעם) ולהרגע עם משחק מחשב טוב מדי פעם, ואני רוצה שכשאשחק - זה יהיה יפה וכיף. כמו כן, חשוב לי שהמחשב יהיה *שקט*. כרגע יש לי מנוע של F-15 ליד המיטה ונמאס לי... אני מוכן להוסיף כסף (בגבולות הסביר בשביל זה). אני מתכוון לשלם בסביבות ה 4000 שקל (מוכן להוסיף כמה מאות אם זה כדאי, בנוגע לכל רכיב) הדברים שאני פחות או יותר סגור עליהם (אנא חוו דעתכם): מעבד Intel Core i5-750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 Core i5 / i7 Nehalem כרטיס מסך Gigabyte GV-R577D5-1GD-B Radeon HD 5770 1GB HDMI PCI-e דיסק קשיח Western Digital WD1002FAEX 1TB SATA3 64MB 7200R…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, אני רוצה להביא מחשב נייד לתכנות מארה"ב.. מצאתי את המחשב הזה אבל הבעיה שהוא refurbished אבל המחיר ממש טוב. אשמח לעזרתכם. http://www.bestbuy.com/site/lenovo-geek-squad-certified-refurbished-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-ssd-silver/7017037.p?id=1219247175640&skuId=7017037 ויש גם את האופציה הזאת: http://www.amazon.com/X555LA-inches-Laptop-Intel-500GB/dp/B00YR6BME6/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1440447928&sr=1-2&refinements=p_n_condition-type%3A2224371011%2Cp_89%3AAsus%7CLenovo%7CAcer%7CHP%7CDell%7CMSI%2Cp_n_feature_thirteen_browse-bin%3A9521913011%7C9521914011%7C9521915011%2Cp_72%3A1248880011%2Cp_n_feature_sixteen_browse-bin%3A…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  12. שלום לכולם אני חדש כאן! אני רוצה מפרט של מחשב, המפרט למשחקים ואולי ל oc עתידי אני לא צריך מארז אבל אני כן צריך ספק כוח אני רוצה את העכבר mx700 ואת המקלדת האלחוטית של לוגיטק ואת הרמקולים ATP 3 2.1 אסור שמהחשב יעבוד את ה8000 שקל!! תודה רבה רבה לכל מי שעוזר!!

• 67 תגובות
    • 6.1k צפיות
  13. נדרש מחשב לצרכי אופיס , אינטרנט ומעט , אבל באמת מעט משחקים. יש כבר מסך וכוננים. קיבלתי שני מפרטים למחשבים : 1. הצעה על סך 1470 ש"ח הכוללת: לוח GIGABYTE 478. מעבד סלרון 2.66GHZ , S478 זיכרון 256MB DDR 400 כרטיס מסך FX5200 מארז +ספק 500W דיסק 80GB של WD 2. הצעה על סך 1580 ש"ח הכוללת: לוח ASROCK S775 עם כרטיס מסך מובנה בו. מעבד סלרון 2.66GHZ , S775 זיכרון 512MB DDR 400 מארז +ספק 500W דיסק 80GB של WD תוספת של 240 ש"ח לכרטיס מסך FX5200 תוספת של 150 ש"ח למעבד פנטיום 2.66GHZ דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  14. שלום, אני מבקש המלצה למחשב שיכלול הכל חוץ ממעבד אותו אני אוסיף לבד. ככל הנראה המעבד שאני אקנה יהיה I7-930 (יש אפשרות גם לQ9650). ואני צריך לקנות בארץ את שאר הרכיבים כולל הרכבה. מה הייתם ממליצים לקנות עד כ2500 שקל (לא כולל המעבד - יש אפשרות טיפה לחרוג) עיקר השימוש הוא אינטרנט ואופיס אבל אני רוצה שיהיה אפשר לשדרג אותו למשחק בעתיד בלי יותר מדי בעיות (רק כרטיס מסך). המסך שאני משתמש בו הוא DELL 2209. ואני מעדיף שיהיו יציאות USB 3.0. אשמח לקבל המלצות למה כדאי איזה מעבד לבחור ואיזה רכיבים לקנות תודה!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  15. TOSHIBA Satellite L650-10H http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL65010H Dell Inspiron N5010 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN3010BKI33 אהלן חברים. נמצא בהלבטות קשה מאוד כבר זמן רב..אשמח מאוד לעזרה לכם. טווח המחירים כמעט זהה.. לדל יותר אחריות אך המפרט הטכני אצל הטושיבה לדעתי חזק יותר... * מטרות המחשב? גלישה צפייה בסרטיHD משחקים קלים וכבדים והפעלת תוכנות להנדסה. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?2-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 מספיק לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?טושיבה או דל תודה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ProSoldier,

יש מישו שקונה לי תספק הזה בארצות הברית בניו יורק. http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=17-104-934&depa=0 שמעתי משו על זרמים שונים אין לי מושג. השאלה שלי אם הספק הזה יעבוד בארץ? ואני קונה עוד כמה חלקים ורציתי לבקש ממכם את דעתכם, אם החומרה טובה סוג שלה טוב אם החומרים יעבדו ביחד בצורה מצויינת וכו'... מעבד: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103494 כרטיס מסך: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814127156 לוח אם: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813136152 זיכרון פנימי: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145522 והספק שלמעלה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום סוף כל סוף רכשתי את מחשבי החדש!!! בקרוב כשאני אקבל את המחשב אני אצלם תמונות ואבדוק אותו על משחקים לכל המעוניינים לדעת מהו המפרט שנרכש: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1400 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: Thermaltake Thought Power 600W 52A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤464 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coo…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by yotamavi,

שלום לכולם, היה לי את הטאבלט החדש של ASUS, הטרנספורמר פריים (מכשיר מצויין מלבד באגים מעטים) מכרתי אותו לטובת הטבאלט החדש של ASUS שעומד לצאת, אבל פתאום אני חושב ללכת דווקא לכיוון Ultrabook למרות הנוחות והכיף מהשילוב של אנדרואיד ומסך מגע עם מקלדת נשלפת. הייתי שמח להמלצה לנייד מומלץ בתקציב הנ"ל. להלן טופס מפורט: *מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטי FHD * גודל המסך 13-14' * משקל רצוי - כמה שפחות כיאה לאולטרבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח- 320G *העדפות - מעבד i5, מחשב שנחשב נאה ודק. דגמים שנתקלתי בהם- U46E , UX21E תודה רבה,

19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש סיבה טובה להוציא עוד, אני אוציא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קשה לי להאמין שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח, ועריכת תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בלנדר, photoshop, unity, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צריך להשלים את כל AC... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  20. צריך עזרה בבנית מחשב לחבר תקציב של 4000-4800 4-8 GB RAM למשחקים ללא ציוד הקפי הרד דיסק :1T מקום .

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by d0s,

שלום, אשמח לקבל הצעה למחשב נייד למטרות תכנות. 1. מחיר - עד 3000 ש"ח, אם ניתן, רצוי פחות. 2. מטרות המחשב הן בעיקר גלישה, Eclipse, Android Studio, וכו' 3. בנייה ועמידות - מחשב עמיד עדיף, אך לא מחייב. 4. חיבוריות אלחוטית וחוטית - אין דרישות מיוחדות מלבד WiFi, וUSB 3, HDMI וDP, מה שקשה לי להאמין לא סטנדרט היום. 5. כונן דיסקים אינו חובה. 6. סוללה - לא קריטי, לרוב מחובר לחשמל. 7. משקל - ללא חשיבות. 8. עדיפות בלי מערכת הפעלה. 9. לא נדרשת אחריות בינלאומית, לא נדרשת תאימות למשטח עגינה, לא נדרשת רזולוציה של 1440P ומעלה, 1080P נשמע לי הגיוני. 10. מסך - באזור ה15 אינץ'. 11. אחריות של לפחות שנתיים. 12.מהירות של כונן קשיח : 7200 לפחות. תודה.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by benfree,

שלום לכולם.. אני מחפש מחשב נייד אך כבר איבדתי את עצמי. אני כמעט נעול על חברת DELL בעיקר בגלל האחראיות למרות שאני אוהב את המחשבים של IBM. הצרכים שלי למחשב הם ישומיים בלבד, זה אומר, הרבה חלונות אקספלורר, אופיס, שירים, אני לא הולך להריץ על במחשב תכני HD או משהו בסגנון.. משקל עד 3 קילו. התקציב הוא עד 4.5K. האם יש המלצה חמה לגבי מחשב כלשהו של DELL? תודה וחג שמח!!!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gongo24,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב עד 1800 ש"ח כמובן כמה שפחות ככה יותר טוב. אני צריך אותו גם כמשרדי אבל גם שיוכל להריץ משחקים.. (כלומר כרטיס מסך נורמלי - לא מובנה על הלוח אם) אני לא צריך אביזרים מסביב וגם לא צריך כונן DVD. תודה!!

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  24. Started by Guyalki,

שלום, קניתי את THINKPAD E550 עם 4GB זיכרון. אני רוצה להגדיל את הזיכרון ל-8GB, אבל מתבלבל קצת מהיצע הזיכרונות שיש. האם הזיכרון הזה למשל מתאים? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT51264BF160B〈=heb&cart=1446562953261410029 אם לא - איזה מאפיינים אני צריך שיהיו לזיכרון כדי שיהיה מתאים? המחשב משמש לאינטרנט ומשחקים בסיסיים אם זה רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  25. עדיף שיהיה כמה שיותר טוב מבחינת מהירות, כרטיס מסך סטנדרטי ומעלה, מעבד 3.00GHZ וזיכרון כמה שאתם ממליצים.... מה המפרט הכי טוב שיכול להיות במחיר הזה?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.