עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבקשה. המטפלת של סבא שלי רוצה לקנות לפטופ בסכום שלא יעלה על 2000-2500 ש"ח. הדרישות הן בסיסיות לחלוטין, מלבד מחשב אמין והמלצה למקום טוב בו אוכל לקנות לה את המחשב(אנחנו מאזור הדרום). אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, אני לא חזק בתחום הלפטופים והייתי שמח לשמוע על המלצות שלכם- המון תודה שי

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  2. שלום לכולם, בניתי את המפרט שלהלן והייתי רוצה לקבל חוות דעת לפני רכישה: מעבד: 1916 ₪ - * מבצע * - AMD Octa Core Ryzen 7 5800X Up To 4.7Ghz AM4 TRAY קירור אוויר למעבד: 109 ₪ - * חדש * - CoolerMaster Hyper 212 SPECTRUM RGB לוח אם: 451 ₪ - GIGABYTE B550M DS3H זכרון: 640 ₪ - * מבצע * - XPG 32G (2X16G) DDR4 3600Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 1348 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce GTX1660 6G Up to 1830Mhz PHOENIX OC דיסק קשיח: 573 ₪ - * מבצע * - XPG 1T M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s SPECTRIX S40G RGB דיסק קשיח: 499 ₪ - * מבצע * - Seagate 4T 3.5'' Sata3 Barracuda 5400RPM 2 Years Warranty ספק כוח: 379 ₪ - * חדש * - Antec 700W Neo Eco…

3. Started by nabot,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בסגנון פיפא בעיקר), סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, COD, מורטל קומבט (אולי בעתיד משחקים קצת יותר כבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 720P אולי בעתיד 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. Started by buff,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, סדרות ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  5. שלום... המחשב שלי דינוזאור ובא לי להתחדש במחשב... חשבתי ובדקתי הכל כבר לפני שנה אבל בסוף משיקולים אישיים לא קניתי... המחשב הרצוי הוא לשימוש יומיומי בלבד אבל אני רוצה שתיהיה לי יכולת לשחק משחקים חדשים... לא דורש פה FPS מטורף ב1080P אבל מה שנראה לכם אפשרי לשחק... אני לא מחפש רכיבים מיוחדים בשביל עוד FPS או 2... אין לי מושג כמה התקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות... הרכבתי בKSP מפרט ויצא לי 4300 עם מסך. מסך 23'' תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  6. Started by alex1991,

המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט. והמסך שלא יהיה פחות מ15.4. תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by omerbr,

אממ אין ממש תקציב אבל במקרה שלי אני לא חושב שיש צורך כי אני רק רוצה לשאול על "מחשב" הזה(כיוון שחסרים לו חלקים כמו כרטיס מסך שכבר יש לי מהמחשב הקודם שיספיק למחשב הזה) מעבד: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786859 לוח אם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793871 זיכרונות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797656 מארז: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10344 ספק כוח: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/spk-seasonic-750watt-750js-p-11746?language=he כונן קשיח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 קירור למעבד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13388 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי את הכרטיס HD6850…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  8. שלום, מעוניין לרכוש מחשב נייח שיריץ בצורה טובה את ה flight simulator באיכות תמונה טובה ופריימים גבוהים. התקציב לבניה לא כולל את הציוד הנלווה מחשב נטו. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש״ח. 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב נועד לעבודה משרדית ולעבודה על כלי CAD פשוטים (כגון SolidWorks ו-MathCad). ארצה כונן קשיח של 2TB (ואף מעוניין בכונן SSD …

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Knopix,

מה דעתכם על המחשב הזה?: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..462.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23758&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מחפש מחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט אופיס) ותכנות (רק שיריץ code:blocks ו VS expres 2014) המחשב ישמש גם כמחשב ביתי ראשי וגם מתכוון לקחת אותו 2-3 בשבוע כדי ללמוד כך שחשוב לי שיהיה כמה שיותר קל -מסך כמה שיותר איכות שיהיה 15.6 -אין חשיבות לזמן סוללה אם יחזיק שעתיים+ אני מרוצה -אין צורך בכונן אופטי או תחנת עגינה -חשוב לי שהמחשב יראה כמה שיותר טוב ודק גם על חשבון דברים אחרים יש דגמים נוספים שכדאי לבדוק?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by centaurion,

שלום לכל המומחים , אני צריך עזרה בהרכבת המחשב מבוסס מעבד core i7 , המחשב מיועד למשחקים ,סרטים FULL HD ,תוכנות חישוב הנדסיות, כמוכן אני רוצה לחבר אותו לממיר של לויין . לגבי כ.מסך בחרתי ב ATI RADEON HD4870 1GB. אני צריך הנחייה בבחירת ספק מארז יפה וקירור שקט (מאוד חשוב המחשב עומד בחדר שינה). ראיתי פה המלצות לוותר על core i7 וללכת על מרובע ליבות מהדור הקודם בגלל המחיר למרות שאני לא רואה הבדל גדול במחיר המעבד עצמו וההבדל במחיר כולל לוח אם וזכרונות הוא פחות מ 1000 ש"ח. אם אתם יכולים להראות מפרט אם המעבד מהדור הקודם בהפרש מחיר גדול אם ביצועים דומים זה גם יכול לעזור. תודה על ההמלצות.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. שלום ברצוני לשאול האם בתקציב של 1000 שקלים המוסטק 3000 הוא התשובה הטובה ביותר .יש לציין שהיא 3.1פיקסלים תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. מעבד- ATHLON XP 2400+ גוף קירור- Thermalright SLK-600 Extreme לוח אם- EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 כרטיס מסך- ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR או שאני אחכה עוד קצת ל 9600 זיכרון- Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz דיסק קשיח- WD 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition מסך- IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR כונן תקליטורים-Lite on x 52 OEM black כונן דיסקטים- PANASONIC FLOPPY 1.44 מקלדת- Logitech Internet Navigator Keyboard עכבר- Logitech MX500 Optical רמקולים- Altec lansing ATP-3 מארז- Thermaltake Highest Xaser II 5000 Plus Chassis ספק כוח- Tsunami 350 Watt יעלה לי בערך 8000 …

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  14. מעבד intel core 2 duo e7400 2.8 GHz 3mb לוח אם asus p5kpl-cm (intel g31 1333 mh2 כרטיס מסך geforce 9400gt 512 mb pci-e כרטיס קול 8 ערוצים vt 1708b high definition כרטיס רשת 10/100/1000 pcie gigabit lan זיכרון ddr2/800mhz 2 gb (2x1gb דיסק קשיח s-ata2 250gb/7200 צורב dvdr-w x20 שווה לקנות אותו דחחוף .. !

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  15. Started by alex188,

סוג מעבד טכנולוגיית מעבד Intel® Viiv‎‏ מעבד Intel® Core2 Duo processor E4400 פלטפורמה טכנולוגיית מעבד Intel® Viiv ערכת שבבים מערך שבבים Intel® G33 express chipset זיכרון סטנדרטי ‎2 GB סוג הזיכרון DDR2-SDRAM חריצי זיכרון 4 גומחות DIMM מערכת הפעלה מותקנת גרסה מקורית של Windows Vista® Home Premium כונן דיסק קשיח פנימי 320 GB בקר הדיסק הקשיח כונן דיסק קשיח SATA 3G Hard Disk Drive מהירות כונן הדיסק הקשיח (7200 rpm) סוג הכונן האופטי צורב DVD מהירות הכונן האופטי SATA DVD RAM ו-‏‎Double Layer ±R/ ±RW 16x/8x‏‏ מרבי תומך בטכנולוגיית LightScribe התקן כרטיס זיכרון קורא כרטיס זיכרון 15‏-ב-‏1 ממשק רשת ‏ממשק רשת משולב אתרנט 10/100/1000BT ממשק ללכידת וידאו I…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  16. Started by vbwx,

כן, יש לי את המחשב כמה חודשים, אשמח אם תגידו מה דעתכם עליו Intel Core 2 Duo 1.86ghz E6300 ASUS P5B 965 PCIE Hard Disk 250GB 7200rpm Leadtek PX8800 GTS 640MB TDH PCIE Samsung LCD 19 8ms 1:2000 A-Top Black Gladiator Liberty 500W 512x2 667 DVD x16 + dual layer / צרוב 52x52x52 NIC 100/1000 MX 500 Microsoft not wireless / Keyboard Microsoft wireless רמקולים + סבופר של GPT אחד גדול + שניים קטנים מהצדדים / אפקטים מעולים (עלה 500 שקל שדה תעופה) 3DMark06: 8000 עכשיו, זאת קצת בעיה להגיד תמחיר, כי קניתי את המחשב, החלפתי את הספק והכ.מ ככה שאני לא יכול לעשות הערכת מחיר כי קניתי מחשב, והחלפי כ.מ וספק, אני יודע את המחיר של המחשב לפני השדרוג, ואני יודע את המחיר של השדרוש המחשב לפני השדרו…

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD . המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינם בין השאר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050- LG w2284F -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? א…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  18. Started by david26,

מה ההבדל בין המעבדים ? ....Intel Core 2 Duo P ....Intel Core 2 Duo T ????

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  19. הגירסאות העדכניות למשפחת ה-Y של היצרנית הסינית כוללות עיצוב משודרג ומעבדים מרובע ליבות מדור ה-Skylake לכתבה: http://hwzone.co.il/לנובו-מחדשת-את-קו-ניידי-הגיימינג-הפופו/

20. שלום, מעוניין לבנות מחשב לאשתי העוסקת בעיצוב פנים בעיקר בהיבטים של הדמיות תלת מימד, פוטושופ ושרטוטים. כיום התוכנות העיקריות שהיא משתמשת בהן הן 3DS MAX בשילוב עם V-RAY כמנוע רינדור, REVIT, פוטושופ, אילוסטרייטור ומעט אוטוקאד. הדגש העיקרי של העבודה, ברמה היומיומית, הוא הדמיות תלת מימד ב-3DS MAX בשילוב עם V-RAY כמנוע רינדור. כיום היא מרגישה שצוואר הבקבוק שלה נמצא בזמן שלוקח לה לבצע רינדורים ב-3DS MAX (והיא מבצעת הרבה) מקריאה ברחבי הרשת אני מבין שלצורך זה כדאי לפי סדר העדיפויות: 1. לבחור מעבד כמה שיותר חזק בתקציב שלנו (נלך על I7 חדיש) 2. הרבה זכרון (נלך על 16GB עם לוח אם שתומך בהרחבה ל-32) 3. כרטיס מסך - נושא שבו אני מבין הכי מעט מה מידת החשיבות שלו לתוכנות ולצרכים שת…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 (ללא מסך) - אולי ארכוש מסך DELL U2515 בנוסף - בסימן שאלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ווירטואליזציה + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPERV (כבד) ,GNS3 (כבד), משחקים (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי מושג - XPLANE , BF, COD וכיו"ב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920x1080 …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ומחפש לקנות לפטופ שיתאים לעבודה שוטפת מול מסמכים, לצפייה בסרטי HD ולמשחקים בינוניים. * גודל המסך? מינימום 14 אינץ * משקל רצוי? לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נראה לי, אני חושב שרוב הזן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן,HDMI ושיתאים לניגון סרטי HD. * בלוטות? לא יודע, כמה כבר צריך את זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד כמה שאלות: * האם כדאי לי להשקיע בכונן רשיח SSD 128GB ולקנות בנוסף כונן קשיח חיצוני 500GB שישמש לאיחסון שהם דיי זולים היום? * האם ישנם מחשבים שמתאימים לצרכי שהם בעלי מסך מאט? מה בכלל היתרונות של המסכ…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  23. Started by Michael Rositsan,

אהלן, אני כבר כמה שנים ממש טובות סוחב עם amd phenom x3 השדרוג היחידי שנעשה מאז הקניה הוא של כרטיס מסך gtx650 ולא מעבר. השבוע החלטתי שעברו מספיק שנים והגיע הזמן להיפרד ולכן רכשתי : I5 6500 2*8 corsair ddr4 vengeance led 3000mhz WD ssd green 240gb (צפי להוספה של עוד 2 כחולים). עכשיו מרוב הבלאגן שיש בלוחות אם כבר נכנסתי לבלבול ואשמח אם תמליצו לי על לוח אם עד 750₪ (לא חייב להגיע ל 750₪ רק אם זה באמת שווה את זה). לא מחפש אוברקלוקינג וכל השטויות האלה...סהכ לוח שנותן תאימות מקסימלית למערכת ואמין למשך 5 שנים לפחות) חשוב שכן יהיה לפחות עם *2 pcie. תודה

24. Started by NYPD,

שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד לצרכים משרדים , סרטים ומוזיקה בעיקר. מצאתי 2 מחשבים שנראים לי מתאימים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3303&CatCode=315 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3791&CatCode=315 מה לדעתכם טוב יותר ומתאים יותר לתיאור? ואם יש לכם חנויות אחרות שיש בהם מחשבים אחרים שנראים לך מתאימים , אשמח לקבל הצעות. תודה מראש לכל העוזרים והעזורת.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי מכל הסוגים, קונטר סטראייק. משחקי ספורט כמו פיפא וPES. אם המחשב יריץ באטלפילד 3 על אולטרה יהיה מעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20.1 המסך, יכול להיות שיחובר אליו 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 1 תגובה
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.