ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כזה קריטי לא חייבים לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא יחרגו בכלל . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הנייד אמור להיות בעיקר לעריכה גרפית ( הדמיות במחשב VRAY וכל התוכנות האלה ) ואולי שיריץ משחקים קטנים כמו PORTAL 1 לא משהו רציני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים המחשב יהיה מיועד יותר לעריכה גרפית (PORTAL 1 וכו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות נייד. אמור לשמש למטרות הבאות: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, תכנות בשפות תכנות (ייתכן ופרויקטים כבדים), שמיעת מוזיקה. גודל המסך? לא קטן. (14' או 15' אם אפשר) משקל רצוי? לא יותר מ2 ק"ג. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא חובה. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. צורב DVD? כן. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש העדפה לLenovo וMSI. סלידה מHP, Compaq וDell. צריך שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי, אשמח לעזרה! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש לקנות מחשב למשחקים (CODMW3, F1 2011ׂ) בניתי מפרט ורציתי לדעת אם הוא טוב: [table][tr][td]מעבד: [/td][td]AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 מחיר: ₪559 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 מחיר: ₪230 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td]Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 מחיר: ₪574 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td]Mutsiff E6101-A1 Black +2x 120mm + Screwles NO PSU WITH LCD STYLISH DESIGN כמות: 1 מחיר: ₪259 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td]THERMALTAKE Litepower 600W כמות: 1 מחיר: ₪338 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td]Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
-
האם בכל מחשב/חלקם/אף אחד? כמה מסובח זה? ביטול הדיסק קשיח הפנימי, חיבור דיסק קשיח חיצוני רך USB והתקנת ווינדוס
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות\לסטודנט למדעי המחשב . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6-14 מסך מבריק * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מלאה ומוארת * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן עדיף שיהיה גם VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD של 256 ג'יגה חובה! גם אם אין תמיד אפשר להחליף. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל אם אין ברירה אפשר לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי, 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA2K15, FIFA15, CS:GO, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך בגודל 17 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהה שאפשר, בתכלס מה שמעניין …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לרוב במחשבים הניידים החדשים כבר מותקנים דיסקים קשיחים בחיבור S.ATA דבר שמקשה על זיהוי הכונן בעת התקנת מערכת הפעלה שלא תומכת בהתקן זה במדריך הנ"ל נלמד איך לשלב דרייבר S.ATA למערכת ההפעלה, וליצור דיסק מערכת הפעלה חדש שבתוכו כלול הדרייבר המדריך מתאים למי שאין באפשרותו לשנות ב BIOS את האפשרות מ S.ATA ל IDE המדריך מתאים למי שנתקל בבעיות הבאות, ואילו הם : קבלת מסך כחול בתחילת זיהוי הדיסק אי זיהוי דיסק קשיח במדריך זה אסביר איך לשלב בצורה נכונה דרייבר ל SATA עבור פרמוט מחשב נייד ל WIN XP נאמר שזה קשה ומסובך - לא זה די פשוט וקל אך תצטרכו לעקוב אחרי המדריך צעד צעד וכך תצליחו המדריך יחולק לפי שלבים , דבר שיעזור לכם יותר. שלב א' הורדת תוכנה בשם NLITE להורדת התוכנס לחץ…
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon II X4 620 Box ₪505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX620WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪276 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 342 ₪168 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=80320-100-34 ספק כח FSP 400-60HCN 400W ₪187 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=400-60HCN הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪99 כמו…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מחשב לקרובת משפחה, דרושים מסך, מקלדת, עכבר, מארז השימושים יהיו בעיקר גלישה באינרנט, תוכנות אופיס ותוכנות שונות אחרות שמורות משתמשות בהן, אם אפשר להכניס בפנים כרטיס מסך שמריץ League of Legends זה יהיה מעולה. המחשב יהיה בסלון - לכן רצוי מארז שקט. עברו הימים שהייתי מעודכן בכל רכיב חומרה שיוצא ולכן אשמח להיעזר במומחים המעודכנים מסך לא פחות מ 22", מקלדת ועכבר חוטיים. כמו כן אשמח אם תמליצו על חנות מומלצת בקירבת רחובות לקניית המחשב. רצוי לא לעבור את ה 4K
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי מחשב חדש לעצמי השימושים יהיו בעיקר לעבודה גרפית דו ותלת מימדית...רנדרים והכל.. המפרט הוא מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 (קניתי אותו בשל יציאת FW שאני חייב.. שווה ת'השקעה של עוד 60 שקל) כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black (אופציות OC לעתיד) צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ( בא עם 3 מאווררים 12" עליו - מרווח מאוד ונוח) הרכבת מערכת מחשב + בדיקה סה"כ ב 3100.. לקחתי בחשבון שאין לי כרגע כסף לכרטיס מסך ולספק ממש טוב מה גם שיש לי את שלי שנתייים יעשו תעבודה. כרטיס GIGABYTE 8500GT 512MB וספק SEASONIC 400W אני…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב נייד חדש. האם יש הוראות מיוחדות בנוגע לטעינה ראשונית כמו בטלפון סלולרי? lenovo yoga 3 14
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניך לקנות מחשב שישמש לסרטים בעיקר עם כרטיס מסך H.D שהיה שקט וחסכוני בחשמל (אני לא מכבה את המחשב) . עדיף מארז שוכב כמו של מחשב קולנע ביתי אין צורך בכרטיס טלויזיה אין לי כבלים גם ככה ... יש לי טלויזיה 37 אינצ' wl 66 של טושיבה ומערכת קולנע ביתי שמחוברת לרסיבר (לא צריך כרטיס קול ) הצעות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד והוא ביקש ממני להמליץ לו עכשיו ככה זה תחום שמעולם לא התעסקתי איתו ופה אתם נכנסים לתמונה דרישות מסך רחב כרטיס מסך חזק שיריץ משחקים כבדים צורב DVD 4 GB זיכרון הארדסיק מינימום 250 GB כרטיס רשת אלחוטי WI-FI יציאת S VIDEO ו - VGA מעבד רק אינטל מצלמת אינטרנט תודה מראש לכל הממליצים
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי שרה ואני מחפשת מחשב נייד לטובת עריכה גרפית דו ממדית. * מטרות המחשב? עריכה גרפית דו מימדית וסרטים - PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, IN DESIGN * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מאחר ומדובר במחשב עבור מעצב גרפי יש חשיבות מסוימת לעיצוב נאה של המחשב. זו הפעם השלישית בשלוש שנים שאני מחפשת מחשב ני…
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום רב, אחותי מחפשת מחשב נייד בגודל 13.3 אינץ'. בגלל התקציב הדל יחסית, חשבתי על המחשב הנ"ל: https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15453 השימוש העיקרי הוא אופיס ואינטרנט לכן אני מאמין שלמרות שמדובר במפרט החלש ביותר של הדגם הזה הוא יספיק עבורה. ממה שהבנתי המחשב מתחמם יחסית יותר ממחשבים אחרים , השאלה עד כמה. לי יש את הVOSTRO 3300 במפרט החזק ביותר ואחותי עבדה על המחשב חודש רצוף ולא התלוננה על החום שבהחלט בחלקו הימני די מורגש. אם המחשב הזה פולט אותו חום ואף פחות אז זה בסדר גמור עבורה. יש לציין שהיא שומעת מוזיקה ותצפה בסרטים ובסדרות, ככה שעניין הרמקול די חשוב , ולמיטב הבנתי רמקול המחשב הזה טוב מאוד. עניין האחריות חשוב ביותר, אנחנו צריכים לפחות שנתיים אחריות ומעדיף 3. האם ז…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות כמה רכיבים בתקציב של 2200 ש"ח. השימושים: בעיקרון מחשב שמיועד להכל, משחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות (1024X768), תוכנות משרדיות למיניהן וכו'. אין שימוש מיוחד כלשהו. קניתי כבר את הציוד הבא: antec 200 Seasonic S12 520W צורב דיסק קשיח אני לא צריך אותם ולא ציוד הקפי. מה שנשאר לי לקנות זה לוח אם, מעבד, זיכרונות וכרטיס מסך. הכי נוח לי לקנות מ- KSP. מה דעתכם על המפרט הבא? דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10560 לוחות אם למעבדי AMD: ASUS M4A88T-M AM3, 880G, DDR3 1333, VGA ATI HD4250, PCI-E, CrossFireX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח שתתנו הערות והארות על המפרט שבניתי. המחשב הולך לשמש בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטים HD אבל גם שיהי מספיק טוב למשחקים, הוא יהיה מחובר ל2 מסכים בהמשך. אני רוצה שהוא יהיה שקט יחסית (המארז, ספק וקירור - אני לא באמת מבין בהם, אבל אני אשמח שהמארז יראה טוב ) חשוב לי שיהיה מבוסס על מעבד אינטל העדפה ל i5. ועד כמה כדאי ומשתלם מהירות זיכרון 1600 לעומת 1333 המפרט (חסר בו רמקולים ) - מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪949 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪700 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪361 כמות: 1 http://www.skypc.co.…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
קניתי זה עתה את ה MSI EX300 עם 4GB ראם והוא מגיע ללא מערכת הפעלה, כעת ברצוני לדעת מה להתקין עליו, האם כדאי XP, או VISTA או אולי בכלל WINDOWS 7 ששמעתי שהוא יעיל מוויסטה בהכל ובסוללה. חשוב לי שיחזיק הרבה זמן עם הסוללה, שיהיה מהיר ונוח ואני מאוד אשמח לממשק של וויסטה במידה ועדיף וויסטה או שההבדל אינו גדול (10-20 דקות). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
Intel P4 2.8C GHZ 800MHZ HYPERTHREADING ASUS P4P800-VM: Dual DDR, 400MHZ DDR, 865G INTEL CHIPSET,Hyperthreading, 2*S-ATA, 8*USB 2.0 2*KINGSTON DDR 256MB 400MHZ CL2.5 SAPPHIRE RADEON 9600 PRO 128 DDR MAXTOR 80GB S-ATA 7200RPM 8MB מארז A-2327-PL MIDI ATX FOR P4/AMD מה אתם חושבים על המחשב? אני מעדיף שתתמקדו בכרטיס מסך, בהארדיסק והאם זה שהמארז הוא לפנטיום 4 זה אומר שהלוח יתאים אליו. 8)
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד (אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, אולי BF. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
antec GX500 window corsair cx550m 80+bronze modular arctic cooling freezer 7 intel core i5 6500 3.2ghz 6mb lga1151 asus z170 pro gaming lga1151 crucial 8gb ddr4 2400 כפול 2 wd 2TB 64 MB SATA sandisk ssd 120gb gigabyte gtx 1060 6 gb g1 ddr5 יש לי קצת התלבטויות לגבי הספק...חוצמיזה סבבה?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות נייד עד 3500 ש"ח. משחקים, אינטרנט, מצגוטת וקצת סרטים. ניסיתי לבדוק בםורום כאן בהודעות ולא מצאתי תשובה חד משמעית. האם משתלם היום להביא נייד מארה"ב של חברות ידועות? טושיבה, לנובו או דל. לא רק מבחינת המחיר, אלא גם מבחינת האחריות. איך אני יכול לדעת אם על הדגם שיתכן ואקנה תהיה אחריות בארץ עם כל ההבטחות לאחריות "בינלאומית"? באיזה שיטה בודקים אם יש גם אחריות בארץ? עברית הבנתי שצריך לחרוט בעלות של 200 ש"ח. אשמח לדעת ממי שיודע או כבר הביא. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
זה השרשור עם המפרט והתקציב של 3000 או קצת יותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=551286.0 שכחתי לציין שם שאני מעוניין ב-17" עם ווינדוס 8 ולכן נתנו לי רשימה של מחשבים עם 7 אז התקשרתי לאתר בו מוכרים את המחשבים ואמרו לי שהמחשבים עם הווינדוס 8 צריכים להגיע כבר לפני שבוע ואתמול כשהתקשרתי אמרו לי שאולי שבוע הבא אז... האם אתם מכירים מקום אחר שאני יכול לקנות מחשב 17" עם ווינדוס 8 בפחות מ-4000 שקלים?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-