עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב נייד, (אני לא מבין בזה כלום), מטרת המחשב הוא לעבודה עם תוכנות האופיס השונות (Word, Excel ....) אולי לראות קצת סרטים. חשוב מאוד שאני אוכל להתחבר לאינטרנט מכל מקום. (אם ישנו ציוד נוסף שמאפשר זאת, אנא ציינו). חשוב שיהיה מותקן עליו Win XP בעברית!!! תנו את האופצייה הטובה ביותר בסכום של 4500 ש"ח. (חייב להכיל: 512MB זיכרון,,DVD, 80GB HD, כרטיס מסך טוב ומעבד הכי חזק בסכום שנותר) אני צריך את זה דיי דחוף, זו מתנה (אז שיהיה במלאי עד יום חמישי) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. מחפש מפרט מחשב לעיבוד תמונות תקציב 4000 שח לא מסך תקציב 4000 ש"ח ניתן לנצל את כל התקציב ניתן לחרוג בתקציב לצורך מערכת הפעלה בלבד המחשב ישמש לעיבוד תמונות בתוכנת לייטרום ופוטושופ המסך שברשותי הוא DELL 24 אינטש חדש אין צורך בציוד היקפי רצוי עם כרטיס גרפי איכותי וכונן SSD רצוי עם מערכת הפעלה ווינדוס 8 יתכן שישודרג בעתיד רצוי בחיבור ההתקנים החדישים כולל USB3 ןחיבור HDMI

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  3. Started by Asakura,

מחשב נייד Toshiba Satellite A500-138 מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz, 800MHz 2MG מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit/64-bit מסך: Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 aspect ratio ´´16 display רזולוציה: 1366x768 16.7 מיליון צבעים זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 400GB 5400rpm כרטיס מסך:ATI HD 4650 (ATI M96) 1GB כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G/Draft-N), Bluetooth 2.1 מידות: W x L x H : 384mm x 259mm x 36.5mm (front) / 41mm (rear) משקל: 2.76Kg חיבורים ויציאות: DC-in יציאה למסך חיצוני RJ-45 כניסה למיקרופון חיצוני יציאה לאוזניות S/PDIF (אופטי) בשיתוף עם מחבר האוזניות קריאת כרטיסי זיכרון 5-in-1 …

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  4. Started by zahiz007,

שלום לכולם, ברשותי X61 ויש בעיה בחיבור לאיטרנטץ הוא לא מתחבר ()limited( קוד הבעיה הוא 024 - אני מצטט מהמחשב "the ethernet port is unplugged". וכד'. לא עשיתי כלום עם המחשב לאחרונה ולפעמים הוא כן מצליח להתחבר. רעיונות? תודה!

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. Started by hakoki,

זה המפרט: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 1400 MHz (14 x 100) Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) Motherboard Chipset Intel Tehama i850 System Memory 256 MB (PC800 RDRAM) BIOS Type AMI (12/08/00) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) יש לי ללא ספק את הכרטיס מסך הכי גרוע שהכרתי.... השאלה שלי היא בעצם אם אני יכול בכלל לשדרג זיכרון,אם כן בבקשה שלחו לי לינקים והשאלה השניה היא מהו הכרטיס agp הכי בסיסי כרגע? (לא הכי טוב,הכי בסיסי) תודה רבה לכם.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. Started by iliran11,

שלום, רציתי להתייעץ עימכם בנושא הנ"ל, כרגע מבלי להיכנס לענייני תקציב ודגמים ספציפיים. האם לדעתכם כדאי באופן כללי לקנות מחשבים ניידים? איך אפשר לבדוק דברים כגון תקינות סוללה, הארד-דיסק וכד'? כמו כן - איך אפשר לבדוק שהאחריות היא מהימנה, בתוקף וכן ניתנת להעברה? אם למישהו פה יש ניסיון ברכישת לפטופ יד שנייה - אשמח לשמוע ... תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rept0rix,

קיבלת את המחשב עם תוכנת ויסטה והתוכנה תופסת לי הרבה מקום בזיכרון אני רוצה להחליף לXP זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amit_amit,

שלום לכולם אני צריך מפרט ללא מסך בתקציב הנ"ל ושהוא יהיה גם למשחקים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  9. Started by nimrodh,

שלום לכם, אשמח להמלצות למחשב נייד לשימוש של עבודה משרדית לעיתים "כבדה" (קידוד, הפעלת מספר תוכנות באותו זמן - אבל לא בהגזמה). דרישות: כונן מובנה. דיסק קשיח גדול ככל האפשר - מובנה. גודל מסך - 14-16 אינץ. תודה רבה מראש,

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. Started by dids22,

שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים. ראיתי שיש עכשיו מבצעים על מחשבים ל black friday כרגע אני לא מתכנן להסתובב עם המחשב אבל אני רוצה לחשוב גם קדימה אז זמן סוללה ומשקל הם חלק מהפקטור. *מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? סטנדרט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500giga * כונן אופטי? לא חובה אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, המחשב יריץ לינוקס. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zniibidl,

כמה שיותר קל משקל לפחות 3 ג'יגה ראם כ. מסך לא מובנה של חברה טובה המלצות?

12. Started by BoobsToch,

אני מתלבש בין שניי מחשבים, שבעצם השוני היחיד שלהם הוא בזיכרון הפנימי. אחד עם 4 GB והשני עם 2 GB. המחשבים הם: http://www.skypc.co.il/pl_product~71535~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~71533~14~0.htm האם המחשבים טובים ביחס למחיר שלהם? איזה מחשב מביניהם כדאי לי לקחת? כי הרי בזה עם ה4GB זיכרון אני אצטרך ווינדווס 64BIT שזולל טיפה יותר זיכרון ויותר משאבים. אשמח גם לשמוע הצעות למחשבים נוספים במחיר הזה... תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  13. Started by Rapi,

איזה מחשבים ניידים בין 4500 ל5500 ש"ח מגיעים היום עם TACKPOINT? שאר הדרישות הם די בסיסיות, מסך 15", לפחות 2GB זיכרון, HD 7200RPM, ואיזה C2D. רוב המחשבים שראיתי מגיעים עם TRACKPOINT רק בסדרות היקרות יותר כמו הLATITUDE, יש משהו זול יותר?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. Started by erezb84,

שלום, אני מתכנן להרכיב מחשב סלוני בסיסי עם מעבד אינטל i3 השאלה שלי, בהנחה שכיום אין לי מערכת סאונד ואני מתכוון לחבר בכבל hdmi גם לצורך סאונד וגם וידאו האם מספיק לי מעבד ולוח אם? או שאני צריך גם כרטיס מסך וכרטיס קול? בנוסף האם לכל הלוחות יש היום יציאת hdmi? תודה!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  15. Started by Lechen Diakover,

היי התקציב שלי הוא 3K השימושים שלי זה: הרבה אופיס, הרבה קבצי אקסל פתוחים, הרבה חלונות פתוחים, שימוש לפעמים באתרים שלוקחים הרבה RAM אז מינימום 16GB כמובן יותר התלהבתי מהשיאומי בגלל המעבד, המסך שקצת יותר גדול והעיצוב. לאחר בירורים ומכס, המחשב נייד הזה יגיע ל3200 כולל משלוח עד הבית https://www.banggood.com/Xiaomi-RedmiBook-16-Laptop-16_1-inch-AMD-Ryzen7-4700U-16GB-RAM-512GB-SSD-100-pencent-sRGB-46Wh-Battery-90-pencent-Ratio-3_26mm-Thickness-Notebook-p-1689950.html?akmClientCountry=IL&rmmds=cart_middle_products&cur_warehouse=CN ● Windows 10 OS home Installed) ● 16.1 inch 100% sRGB 90% Ratio IPS Screen with 1920 x 1080 Resolution ● AMD R…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  16. Started by aldema,

שלום אני צריך את עזרתכם: -אני צריך המלצה למחשב נייד חזק שיהיה מעל 7000 שקל לאבא שלי לעבודה. -שיהיה עם מסך איכותי לא פחות מ15 אינץ' -אפשר כל מותג אבל עדיף משהו מוכר כמו דל או טושיבה. -שיהיה אפשר גם לשחק משחקים יחסית כבדים(כאילו לא כרטיס מסך חלשלוש כזה..) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  17. אתרים לבנות מחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  18. אני בחיפושים אחר לפטופ חדש. הייתי נאמן לטושיבה עד עכשיו. לפני שהבנתי שהם לוקחים 1000 ש"ח על כל אות במילה "Toshiba" ולא משנה מהו מפרט המחשב. כל מקרה. הנה המחשב שאני נעול עליו Asus G53SW i7-2630QM 2.0GHz [table] [tr] [td] מעבד[/td] [td] Intel® Core™ i7-2630QM 2.0 GHz (6M cache) (Max Turbo Frequency 2.9 GHz)[/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון[/td] [td] 8GB DDR3 1333MHz[/td] [/tr] [tr] [td] כונן קשיח[/td] [td] 500+500GB (7200rpm) מהיר[/td] [/tr] [tr] [td] מסך[/td] [td] 15.6" 16:9 HD,3D 120Hz (1366x768), LED backlight[/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך[/td] [td] NVIDIA® GeForce® GTX 460M (1.5GB GDDR5)[/td] [/tr] [tr] [td] קישוריות[/td] [td] Wi-Fi 802.11 b/g/n Bluetooth כרטיס ר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. מישהו מכיר?מישהו יכול לתת המלצה??אני אשמח לתשובות,הבנתי שנחנך עכשיו דור חדש של ניידים אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה אחלה

20. על פניו נושא ההודעה נשמע פשוט. חיבור לפטופ לטלויזיה חדשה ואיכותית מאוד. פה התחילו הבעיות. הטלויזיה מקבלת כניסות hdmi בלבד (כלומר אין לה כניסת vga) הלפטופ המדובר הוא ה gigabyte w468n שיש לו רק svideo או vga. חיבור דרך ה svideo לטלויזיה הוא אפשרי, אבל האיכות זוועתית. אני אשמח לקבל הצעות לדרך חיבור אפשרית (למרות שכבר ביררתי קצת והבנתי שזה לא פשוט). במידה ואין, אני אתחיל לחפש לי לפטופ אחר, וכנראה אמכור את הנוכחי. אשמח לקבל הצעות למחשב איכותי עם כמה דגשים: 4 GB זיכרון יציאת hdmi כמובן מסך 14" HD 250 GB ומעלה כרטיס מסך, רצוי לא משולב, אבל לא משהו לגיימרים. רמת כניסה +. תקציב - 5000 - 6000 תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. יש לי מחשב LENOVO U350, בזמן האחרון הוא מתחיל לעשות קולות של גסיסה (יש לי אותו רק שנתיים :-( ) גם חסרים לי כונן DVD וביצועים שפויים, אז החלטתי להתחדש לקראת החגים ( סתם, לקראת הלימודים הבאים עלינו לטובה) מטרות המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט בהרבה חלונות בו זמנית, מדי פעם פוטושופ, עריכת מוזיקה. לא גיימרית... אבל רוצה ביצועים טובים. למשל כשאני רואה צפיה ישירה, שהמחשב יעמוד בזה ולא יעשה עליי פוזות שהוא גוסס... גודל מסך: 12-14 אינץ'. עדיפות גדולה ל13. משקל: המחשב הקודם שקל 1.6, אז יהיה לי מאד קשה להתרגל למשהו כבד... אז גג 2 קילו... זמן סוללה: 4-5 שעות זה סבבה... יציאות מיוחדות: שיהיו לפחות 3 יציאות USB. גודל מינמלי של כונן קשיח: הסתדרתי עד עכשיו עם 160 ג'יגה…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by habahaba,

שלום, לאחותי הקטנה יהיה יום הולדת בקרוב ואני מעוניין לקנות לה לפטופ. בגדול, היא לא צריכה ביצועים מטורפים כי היא רק גולשת באינטרנט ומכינה עבודות (word/powerpoint) לבית הספר. מה שחשוב זה הדברים הבאים: 1) גודל: 15 אינץ' 2) אם אפשר, עיצוב יפה. זה מאד חשוב לה. עדיפות לצבע ורוד או אדום (או כל דבר אחר שילדה בגילה תאהב). אם התקציב גבוה/נמוך מדי, יש גמישות. תודה רבה!

23. cpu: intel pentium d 820 2.8Ghz dual core 2x1024Mb mb: asus p5gz-mx 800Mhz memory: kingston 2x512 ddr2 667Mhz cl5 hd: western digital 160Gb 7200 sata dvd-r/w: LG dvd-r/w dual layer x18 monitor: acer al1716as 17" lcd מארז וספק כוח 500Watt מקלדת פשוטה 2 רמקולים genuis עכבר אופטי GPT המחשב מיועד לאינטרנט ותוכנות גרפיקה במקביל. כמו photoshop, macromedia flash mx 2004, swift 3d xpress אני משתמש בכרטיס מסך וכרטיס קול onboard וכרגע המחשב עובד בסדר. בעל החנות נתן לי שבועיים לשנות דברים אם אני רוצה. אז מה דעתכם המקצועית בנושא? ועוד שאלה קטנה... מה הטמפרטורות הכי גבוהות ונורמליות שהמעבד והלוח-אם אמורים להגיע אליהם?

24. שלום, ככל הנראה יש לי בעיה בלוח האם מסוג Z520 במחשב נייד ASUS EE PC 1101A. חיפשתי אם אוכל לקנות את לוח האם בנפרד אבל לא מצאתי אותו למכירה. שאלתי אם כן היא: האם אוכל לקנוות לוח אם אחר למחשב הנ"ל? אם כן איזה? מקווה שזה הפורום המתאים לבירור הנושא הנ"ל. תודה לעונים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. המחשב הוא לאחי ואני לא מבין בכלל בתחום (גם הוא לא) הבנתי כי יש צורך במסך 15.4" ושיהיה כמה שיותר חזק יקנה רק בארץ. אם יש צורך לענות על שאלות נוספות, תשאלו בבקשה הבנתי שיש את הניידים עם המעבדים החדשים של אינטל, זה הכיוון? לדוגמא http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1557-720-ati.htm

• 1 תגובה
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.