ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1350 - יש לי מעבד ודיסק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משפטית.. ככל הנראה המון מופעים של אופיס ואינטרנט פתוחים במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס ואינטרנט - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת עכבר - נוחים לעבודה, רמקולים סבירים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד : INTEL® CORE…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי - 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield 3, Rage, Crysis 2, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 23" (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 3000 שח. שימושים: סרטוט עם אוטוקאד בגרסה לא הכי חזקה שלהם (סטודנטים) קצת סרטים וקצת משחקים( מנג'ר וכאלה) העדפות:חובה: "14 עד"15.6 כונן עם צורב זכרון 4G + קשיח 500G + עם windows 7 בעברית לא חובה: מעבד מסדרת i usb 3.0 (אם זה באמת חשוב) HP/ DELL משקל לא קריטי כל העדפות שלא חובה הם בערבון מוגבל כי אני לא כ"כ מבין במחשבים, אם יש למישהו הצעות שחורגות הם יתקבלו בברכה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד לאמא שלי. מטרת המחשב: עבודה משרדית פשוטה, בעיקר גלישה באינטרנט, מעט מאד WORD ו- PowerPoint. גודל המסך: לא בטוח, אבל צריך מסך גדול. משהו כמו 15 אינץ' ומעלה. זמן סוללה: לא נדרש זמן סוללה ארוך. ככל הנראה יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן. יציאות: רצוי שתהיה יציאת HDMI, אך לא חובה. כוננים: צורב DVD מערכת הפעלה: בתקציב צריך לכלול מערכת הפעלה. המקלדת חייבת לכלול עברית. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
עבדתי קצת בחופש בשביל שאני יוכל לשדרג את המחשב... מה אני יכול לקנות שיהיה גם זול וגם ישפר את הביצועים של המחשב קצת... המפרט שלי בצד, אני צריך עצה איזה כרטיס מסך,זיכרון לקנות (ואולי גם מעבד..)
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך OO ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים +CAD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר (SOLIDWORKS ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אמת ויציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. D3 swtor gta V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי לפטופ קומפק ישן (5). עקב רגישותו הגבוהה של ה TOUCHE PAD נגררות לי תיקיות רבות לתוך תיקיות אחרות כאשר אני זז עם הסמן (עקב לחיצה לא מתוכננת על ה TOUCHE PAD ). כיצד ניתן לבטל את הלחצן על ה TOUCHE PAD? יש לי שלושה לחצנים נוספים כך שאני לא זקוק לו והוא עושה לי בלאגן גדול. תודה רבה גל.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
בנה מפרט ב3500 ש"ח כולל מסך מבוסס AMD 4600+ אחרי הגדרת הפריטים ההכרחיים נישאר לי 800 ש"ח להשלים כרטיס מסך + לוח אם או להבדיל - כרטיס מובנה בלוח האם. המחשב משמש לעבודה גרפית (פוטושופ) תלת מימד אוטוקאד, ומידי פעם משחקים (בעיקר אסטרטגיה ומשחקי תפקידים) יריץ מערכת הפעלה ויסטה. כעיקרון ניראה לי שכרטיס מסך ניפרד (גם חלש) יפיק ביצועים יותר טובים, אבל לא בטוח שהנתון הזה עדיין רלוונטי. תודה מראש. HaSY
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, קניתי מאיביי לפני מס' חודשים מחשב נייד מסוג Lenovo Thinkpad Yoga, הוא הגיע עם שנה אחריות של Lenovo, התקשרתי ל Lenovo ישראל כדי לוודא שהאחריות שלי תקפה גם בארץ ואכן היא תקפה, השאלה לי היא לפני שאני שם 260$ על הרחבת אחריות דרך האתר של Lenovo העולמית האם זה גם יתפוס בארץ? (אין אפשרות לבצע הרחבת אחריות דרך Lenovo ישראל), כשניסיתי לשלם דרך Paypal על הרחבת האחריות קיבלתי סירוב והבנתי שזה בגלל שאני לא מארה"ב, לא חסר דרכים לעקוף זאת אבל השאלה היא האם האחריות המורחבת תהיה תקפה בארץ ? האם למישהו נסיון בנושא ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה בשטח (שלא יהיה מחשב עדין), שיהיה מחשב חזק "סוס עבודה". דרוש זמן סוללה ארוך (11~ שעות) , יציאת HDMI בלוטות' וצורב DVD אין עדיפות לחברה מסוימת. לקנייה בישראל. תודה, שלומי.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני רכישה של מחשב נייד זה לטובת אינטרנט,סרטים.ואופיס. האם הוא יעשה את העבודה? תודה. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אני רוצה הצעה טובה ב- 6000 שקל כולל מסך LCD שיהיה חזק מאוד אני רוצה אותו בשביל משחקים..
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לצורכי אינטרנט שירים סרטים וכרטיס מסך נחמד למשחקים לא כבדים כמו פיפא09 חשוב שיהיה 320gb דיסק קשיח וזיכרון פנימי ראם 3-4 ושיהיה מעבד נחמד תודה מראש!! ד.א איך מחשבי hp וטושיבה הם טובים?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחיר הכי זול במחשב הכי טוב זה מה שאני מחפש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA SA, TF2, combat arms, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ב4000ש"ח (במחיר גם כולל את המקלדת,עכבר,רמקולים,מסך וכו') בשביל משחקים (כמו COUNTER STRIKE,FIFA 2008) ותוכנות כמו PHOTOSHOP ו AUTOCAD... אני רציתי לקנות מחשב בערוץ הקניון אבל בסוף הצלתם אותי..אז תודה.. אשמח לעזרה.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב לפני שנה ומאז התחלתי לעבוד בתלת מימד - מאיה. אני צריך לשדרג את המחשב ואשמח לייעוץ לגבי מה בדיוק, אני לא כל כך בעיניינים.. אני יכול להשקיע בערך 2000 ש"ח זה מה שיש לי: Motherboard - MSI G31M2 V1/V2 (MS-7383) CPU - IntelPentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz, 2499 MHz RAM - 2 GB Dual DDR2 SDRAM,2.50 GHz NVIDIA Quadro FX 580 512MB ספק 300W בחנות אחת ייעצו לי : Intel Core 2 QUAD Q9550 - 2.83 GHz - 12MB cache - LGA775 - TRAY + קירור מצויין למעבד FREEZER 7 XTREEM Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus - ATX 2.3 ולהוסיף 2 ג'יגה לזיכרון. הוא אמר לי שכדי לעבור לi5 צריך להחליף גם לוח וזכרונות ושבהשוואה ל quad אחרים יש לזה 12 מ"ב קש על המעבד וז…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט הבא ל htpc: (העלות היא ~ 4-4.5k לא כולל מעבד שאותו יש לי) שימושים: צפייה בסרטים 1080p, שימוש כ-pvr עם אופצייה למשחקים אבל לא צריך להיות מפלצת משחקים. להלן מפרט שאני הרכבתי: מעבד: E6700/E8400 (יש לי את שניהם אז אני רק צריך לבחור, אין טעם ב-over-kill) מארז: Thermaltake BACH Black HTPC VB8000BNS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=12155 קירור למעבד: Thermaltake Blue Orb II Cpu Cooler CL-P0257 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15253 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20740 ספק כ…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
הי, צריכה מפרט מחשב לעריכה גרפית כבדהעד 5000ש"ח(דפוס) כולל תלת כבד עם ובלי מסך,עם צורב dvd, חשוב קרור, חשוב שיהיה שקט רמקולים , מקלדת ועכבר קיימים חברות מועדפות,(Nvidia, Asus, (Maxtor תודה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
Intel® Core2 Duo Processor T6400 (2.0GHz) ל- Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz)
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל-בינוני, אופיס, סרטים, גלישה ועבודה באינטרנט, לימודים בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל-בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יחובר למסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינו…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
Intel Core 4 Quad Q9550 2.83GHZ LANPARTY Dk X38 motherboard NZXT Tempest Radeon HD4890 4GB Mushkin 800mhz 430W PSU אני רוצה למכור אותו לחבר אבל אני לא מבין במחירים, ואני לא רוצה להמציא מחיר שלא יהיה הוגן.. אם מישהו יודע כמה שווה המחשב כיום זה יעזור מאוד תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שוקל לקנות את זה. http://ksp.co.il/?uin=34504&select=.268..271..211. יש כמה תת דגמים של בזאפ. בגדול מה שאני רוצה זה 1070gtx ו15.6 יש סיבה לא לקנות את הדגם הזה? אני לא צריך 4k יש סיבה להוציא עוד כסף על ה7700hq לעומת ה 6700hq? יש הבדלים שאני לא רואה? כמו בסוג של המסך או הכרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
במחיר 5000ש"ח, אשמח לקבל חוות דעת תודה...
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box 865 nVIDIA GeForce 7600GT 128MB PCIe Gigabyte 834 5610 HP 820 GAM55PLUSS3G Gigabyte 518 WD1600JS Western Digital 338 Kingston DDR2 512MB 667MHZ C5 303 מארז מחשב Impress (FC-IM09A) Frontier 196 LG DVD GSA-4167B 178 POWER SUPPLY 500W 2-FAN 20/24 PIN+SATA+PCI-E 170 מקלדת מולטי מדיה GPT/ COMPAQ 85 עכבר MICROSOFT BASIC OPTI 50 כונן דיסקטים FLOPPY 1.44 SONY 39 מאוורר למארז 80M 35 בעקרון זה המפרט. אני מתלבט בקשר למארז לוח אם וכרטיס מסך... (שאני לא בטוח אם צריך, אולי כדאי משולב). חוץ מי זה אני צריך מסך LCD 19 אינץ' ממש טוב. התקציב עד 2000 שקל. תודה רבה ארז. הסכום המקסימלי חייב להיות 3800 שקל.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של IBM מסוג T43, לפני מספר שבועות החלפתי הארד דיסק מ- 40GB שהגיע עם המחשב ל- 80 חדש, (בנוסף להודעה המרגישה בעליה שההארד דרייב אינו תואם..), התקנתי עליו XP PRO עם SP2 וכל העדכונים, התקנתי כמובן את כל הדרייברים עם system update 3.14, אך עדיין יש לי בעיה אחת קטנה..(גדולה!!!) אני לא מצליח להתקין את הכ.קול, בכל פעם שאני מנסה להתקין אני מקבל הודעה, driver not found כלומר, מערכת ההפעלה בעצמה אינה מזהה את הכ.קול, ניסיתי לחפש ב Bios איזו הגדרה, חשבתי אולי מוגדר לכרטיס להיות במצב Disable אך לא מצאתי כלום, נתקלתי בעבר במחשב הנייח שלי שה Bluetooth תפס את היציאה של הכ.קול ואחרי שביטלתי את ההתקנה, המוסיקה חזרה לרמקולים והכ.קול חזר לתפקד כשורה אבל פה, ה- W…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-