ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
-
איך הוא? http://www.zix.co.il/viewer.php?id=16747032479.JPG
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפיית סרטים FHD על מסך 50' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר אור לכולם. אני הולך היום לרכוש מחשב. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט שלהלן. המחשב מיועד למשחקים דיי כבדים וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא גג 2000 ש"ח מעבד - COre 2 Duo E7400 1066MHz s775 3MB לוחות אם - ASUS P%KPL_CM s775 1333MHz Intel G31 DDRII 800 PCI_E HDAudion Value זכרונות - DDR II 800M 1GB Kingston Value דיסק קשיח - Western Digital 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך - Sapphire HD 4350 512MB (1G Hyper Memory) GDDR@ DX HDTV DVI PCI-E כרטיס קול - On Board 7.1 Channel Audio צורב - LG DVD+-RW GH22NS x22 Black SATA רשת - On Board 10100/1000 מארז - (HHJA-6000 MIDI Black (NO PSU ספק כוח - (Golden Tiger 450W Real 12cm Fan (24pin מקלדת - Teac TK-8060 HEb, Eng USB KeyBoard עכ…
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נישא עם דיסק קשיח מהיר שיתמוך ברישום חוזר של המון דאטה. קראתי כי היו בעיות עם חלק מהדיסקים החדשים, ושרישום חוזר של בין 1000 ל 15000 עשה בעיות. האם מישהו יודע עד כמה הדיסקים הקשיחים הללו באמת בעייתיים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
הייתי היום ב א.א מחשבים , נתניה, והם המליצו לי על מפרט וביצעתי בו כמה שיפורים AMD PHENOM X3 TRIPLE-CORE 710 2600MHZ 95W AM2 +COOLER = 750 Gigabyte GA -MA770 -UD3 = 436 2GB * 2 Kingston DDR 2 800 Mhz = 237 ATI RADEON 4850 512 GDDR = 680 Sony - NEC - x20 Dual Layer = 115 SEAGATE 500G = 306 RAIDMAX APEX 2 X 120MM FAN NO PS = 179 ENERMAX PRO 82+ 425W A.PFC = 419 ----------------------------------------------- 3122 + הרכבה חינם. המפרט הזה משתלם ? רק בחנות הזאת 1pc.co.il יש אפשרות לבנות מפרט יותר טוב בתקציב [3100-3200 בלי חריגה] ? יש דברים שצריך לשפר במפרט ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני חושב ללכת בסופו של דבר על המחשב הזה, אני יכול לקבל אותו ב900$, מה אתם אומרים http://rcsnet.com/www_site/product.cfm?prd=646557U וכמו שאתה יכולים לראות אין יותר מדי פרטים על המחשב, אבל מהשוואה של המספר נראה לי שזה המחשב הזה http://www.techpalooza.com/showproduct.aspx?productid=976052 נ.ב. המחשב אמור להריץ ויסטה חלק עם מפרט גרפי מלא או שהוא יקרטע בענין, תודה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום רב , אני מחפש מפרט למחשב לשימושים כלליים (internet ואופיס) , אין צורך בכרטיס מסך חזק . יותר חשוב שזה יהיה מעבד שיחזיק לכמה שנים , הרבה זכרון ונפח אחסון לא קטן. נושא השקט גם לא כ"כ חשוב כי הוא לא יהיה בחדר פרטי. וכמו שמצוין בכותרת התקציב הוא ללא מסך. אם אפשר אז שיהיה מפרט מחנות באיזור חיפה (ועדיף שלא KSP). תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות שדרוג של המחשב... להחליף זיכרון ועוד כל מיני דברים כי למחשב חדש אין לי כסף. אז הנה המפרט שלי: מעבד: Intel Pentuim 4 mPGA-478 2400 MHz לוח אם: MSI 651M-V Pentium 4 478 SIS651 VGA זיכרון פנימי: חברה לא זוכר - ddr 256 MBytes דיסק קשיח: חברה לא זוכר - 40GB 7200RPM כרטיס קול: מובנה בלוך אם כרטיס מסך: Nvidia GForce 4000 fx - אם מאורר שלא עובד כונן סידירום 52x של MSI כונן דיוידי של סוני 16x מארז סטאנדרט של איבורי שעוד מעד אני עושה לא מודינג כי הוא מחואר ומגעיל אז כעיקרון יש לי 500 שקל ומה שמאוד בואר לי זה זיכרון פנימי ומאווררים נוספים כי המאוור של הכרטיס מסך שלי הלך והוא מתחמם מאוד מהר. אני לא יכול לשבת על המחשב יותר משעתיים רצופות אחרת הוא ישר…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש רכיבי חומרה על מנת לשדרג את המחשב הנוכחי שלי, ליתר דיוק להחליף בו כמעט הכל.... נשאר : 2 הארד דיסקים 2T (ווסטרן והיטאצי). הארד דיסק SSD. כרטיס מסך Quadro 4000. ספק כוח חדש 600W. מעוניין בהמלצה ללוח אם (חשוב לי הרבה יציאות USB מובנות). מעבד, שיעבוד טוב עם הלוח והזכרונות. 32 GB זכרון. מארז טוב (שקט, עם עדיפות לכזה עם פילטרים נגד אבק). אין תכנונים לאוברקלוקינג, חשוב לי מאוד שהרכיבים יעבדו טוב יחדיו. התוכנות העיקריות שאני עובד בהן (לפי סדר חשיבות) : סולידוורקס. קי-שוט. פוטושופ / אילוסטרייטור. סינמה 4D / בלנדר / מקס. תודה מראש למי שישתף במידע רלוונטי וממוקד שתזכו לבנים זכרים :cwm27:
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
בדפי הנתונים של ניידי compacq מופיע: תוכנת מנהל התקן של כונן אופטי: Windows Media Player Windows Photo Gallery Windows Movie Maker, Windows DVD Maker Windows Media Center Cyberlink DVD Suite DVD Play אני מניח שכל התוכנות שמתחילות במילה windows הן ממילא תוכנות של ה vista. שתי התוכנות האחרונות הן של צד שלישי. האם זהו בונוס אמיתי או שאני מוצא אותו בכל נייד אחר כמו dell או lenovo?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אהלן. יש לי Dell studio xps 1640 והתקנתי עליו XP עם כל הדרייברים חוץ דרייבר אחד שאני לא מוצא. הדרייבר הוא של הכפתור מגע שמוציא את הדיסק. יש כפתור מגע עם ציור של חץ למעלה שלוחצים עליו הוא מוציא את הדיסק. הוא חלק מהלחצני מגע של העוצמה של הווליום, הפליי, סטופ, וה WI-FI. כל שאר הכפתור מגע של הווליום וכו' כן עובדים חוץ ממנו. מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייבר לזה? חיפשתי ולא מצאתי.. תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רגיל להשתמש במסך 15.6 אינץ , חשבתי לרכוש מחשב נייד עם מסך קטן יותר בגודל 14 אינץ, חשוב לי לדעת האם מסך 14 אינץ מיעד לקריאת טקסטים ועובדה מרובה בWORD,האם הוא יהיה נוח באותה ידה שסך ה-15.6 נוח, ואם לא האם נין לשנות רזולוציה והתאים אותו לעבודה מסוג ז ה תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, תקציב - 3300, עדיף לכיוון ה3000, יכול לפזול לכיוון ה3500. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, לפעמים פוטושופ ברמה חובבנית, הירוז 3 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 או 14 אינץ', מט. * רזולוציית המסך? רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאה למסך HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? עדיף משקל נמוך מאשר כונן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפ…
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
מחפש מחשב משרדי אין צורך בHD יש לי כבר. מעבד עדיף אינטל. לגבי כרטיס מסך לא אכפת לי שיהיה און בורד רק חשבו שיהיה DVI יומטוב דור
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי בין המחשבים הבאים acer aspire http://www.21.tv/p-204435/d79ed797d7a9d791+d7a0d799d799d793+Acer+Aspire+AS5742G374G50MNKK/cf-6/?a=a hp probook 4530s http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1346 אם אפשר בבקשה לדעת אחת ולתמיד לפני שאני קונה איזה מהם יותר חזק? אפשר לקבל בקצרה מה ההתרונות מול החסרונות של כל אחד מהם (עד כמה משמעותי הכרטיס מסך המובנה לאומת הלא מובנה). לדעתכם יש מחשב יותר חזק מהhp במחיר הזה ? בגלל הכרטיס מסך יש עדיפות לacer העניין הוא שאני פוחד מהאיכות שלו hp ידועה כחברה יותר טובה =X
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
הי שימוש העיקרי לאינטרנט וסרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -- ניצן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -- עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -- אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט מחשב שיתאים גם למשחקים במחיר כ-4500 שח ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים. בניתי את המפרט בחנות TMS (ממנה אני מתכוון לרכוש את המחשב), מבקש חוות-דעת: מעבד: AMD Phenom II X6 1100T 64Bit Six Core 3.3Ghz AM3 Box - Black Edition כמות: 1 - מחיר: ₪930 קירור למעבד: Scythe JAPAN Reeven 120 775/1156/1366 כמות: 1 - מחיר: ₪188 לוח אם: Gigabyte GA-970A-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪505 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪219 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 600W כמות: 1 - מחיר: ₪327 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9W CL-9-9-9-24 LP + 1.35V כמות: 1 - מחיר: ₪499 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar כמות: 1 - מחיר: ₪432 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB G…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
מחשב נייח לשימוש משולב - משחקים/יצירת מוזיקה/עבודה (פיתוח תוכנה). . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח (אפשרי חריגה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, יצירת מוסיקה, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, כרטיס קול, רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעבר למה שכתוב בסעיף 3, יש לי כבר 2 כוננים קשיחים HDD שאני מתכוון להעביר אותם למחשב החדש, אז יש צורך רק בכונן SSD עבור מער…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי מחפש מחשב נייד עד 3000 לשימושים משרדיים, אינטרנט וסרטים. חשוב שתהיה אחריות+מערכת הפעלה חוקית! עדיפות לפנדה'ס או IQPC, אבל אפשר גם KSP או אפילו IVORY במקרים חריגים חס וחלילה.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אז ככה צריך מפרט למחשב למשחקים בעיקר וגם קצת סרטים יש לי מסך T240,רמקולים מקלדת עכבר יש הכל. צריך רק תמחשב נא להשתמש ב 6,500 עד 7,500 לא פחות הדברים שאני מבקש שיהיו במחשב מעבד I7 החדש + קירור שיתאים למעבד מארז CM690 וכרטיס מסך 4870 1GB כל השאר שלכם. מעוניין לשחק ברבולוצייה מקסימלית אכן, ומתוכנן Oב מהחברה והשקט מאוד חשוב לי (אבל לא מוכן לוותר על המארז המדהים CM690) נא שהמפרט יהיה מהחנות TMS בבקשה, תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד עם תקציב של 3000-4000 המחשב בעיקרון לעבודה משרדית אשמח אם תתנו לי הצעות למחשב טוב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-