עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iem,

אני מתעניין בלרכוש את ה- S12 של לנובו, וחשבתי האם יש מחשב של חב' אחרת שנחשב באותה רמת מפרט יותר איכותי או בעל נתונים יותר גבוהים ולא נופל ברמת האיכות של לנובו ? העניין די דחוף וחשוב עבורי בגלל שאני צריך לקבל החלטה מאוד קרובה... תודה !!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב של ההורים שלי. כרגע יש להם מחשב עתיק משנת 2008 (מעבד INTEL E5300 ) . המחשב משמש בעיקר לשימוש משרדי רגיל - פייסבוק, YNET, WORD וכאלו, ומדי פעם אבא שלי משתמש בו לעריכת סרטים משפחתיים בתוכנות כמו PREMIERE, ועל כן אני מבסס את המחשב על המחשב הכי פשוט מהמפרטים המומלצים בסדרת עריכת וידאו. עם זאת, מכיוון שזה לא עיסוק עיקרי ומהותי אלא רק עיסוק משני, וזה גם משהו שהצליחו להתמודד איתו במצב הנוכחי, אני מוותר על חלק מהאלמנטים (SSD) על מנת להוזיל עלויות Intel® Core™ i5-4690S Processor Gigabyte GA-H81M-HD3 crucial 8GB Kit (4GBx2), 204-pin SODIMM, DDR3 PC3-12800 WD HD 1TB 7200PM - יש לי כונן אופטי שקר Seasonic S12II-350W / Eco-400W מארז COMPUCASE TOW…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by cznmuh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1366/768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם …

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by n1r,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כל כך משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,COD,FIFA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Dolev Binness,

שלום, מחפש לפטופ לאחותי בטווח מחירים של 6,000-8,000 שעתיד לשמש ללימודים אקדמיים ולעריכת תמונות בפוטושופ ובתוכנות נוספות. מכיוון שעתיד להיות הרבה מחוץ לבית, מבקש מסך שלא יחרוג מ-13-14 אינץ'. תודה,

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Shadow Fighter,

אני צריך מפרט לגיימינג... בלי מסך!! וגם לא צריך צורב, ואם אתם כן שמים, אז משו פשוט? יש לי משהו, ואני רוצה שתגידו מה אתם חושבים עליו... מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box ¤888 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1170[/url] לוח אם ASUS M2N-E ¤575 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575[/url] כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤368 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500KS[/url] זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2[/url] כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1726 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380[/url] צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤179 [url]htt…

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. מעבד I7 4770K יקנה בנפרד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כפי הנדרש מהדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות, מכונות וירטואליות, גלישה אינטנסיבית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by abnatan,

Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - 1,306 NIS Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) - 696 NIS DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory - 277 NIS X2 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 495 NIS Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card - 1,097 NIS Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - 52 NIS Viewsonic G75F Flat Monitor 17" - 1,130 NIS DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk 207 NIS Microsoft Multimedia Keyboard - 102 NIS Logitech MX500 High Performance PS2 | USB Optical Mouse - 310 NIS Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W …

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by iyehuda,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200, אולי אם יש סיבה טובה מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדתית, וסרטיפ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. הדיונים בפורום LCD מראים בבירור שאנשים כיום מתמצאים בסוגים השונים של מסכי ה-LCD ובאיכויות השונות. המצב כבר לא כמו שהיה לפני שנתיים, כאשר אנשים היו בוחרים מסך רק לפי מספר המילישניות שהיצרן רשם במפרט, בלי להבין את ההבדל העצום בין TN, IPS, VA ונגזרותיהן. נראה שיש מגמה בשוק ה-LCD לייצר יותר ויותר מסכים בטכנולוגיות מתקדמות כמו S-IPS, S-PVA וכו, וזה מבורך. אבל בשוק המחשבים הניידים המצב הוא דווקא הפוך. עד לאחרונה, IBM/LENOVO הציעה מסכי IPS בגודל 15", בסדרות ה-THINKPAD T (ובעבר הרחוק גם A ו-R). כמו כן, במחשבי ה-TABLET של החברה היו מסכי FFS (שיפור של IPS). כתוצאה מחוסר יכולת של יצרני הפאנלים לספק את המלאי הנדרש, נאלצה LENOVO להפסיק את העניין, והחל מה-T61 אין יותר מסכי IPS, וגם ב-T…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום רב! כהכנה לדור המשחקים החדש הבא עלינו לטובה (באטלפילד 4 בראש ובראשונה), אני מעוניין לשדרג את המחשב. הנה המפרט הנוכחי: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-S2C A-DATA Extreme CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS NEC ND-3520AW CoolerMaster Elite 370 Enermax EG475P-VE 485W Dell 2209WA 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 5000 ל- 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לשיקולכם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם הצורך ממשי והחריגה למוגזם, אז בהחלט ניתן - אם הדבר יבטיח תוספת ביצועים ושרידות לאורך זמן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. * מטרות המחשב? הרבה עבודות משרדיות, הרבה כתיבה, משחקים קלילים, קצת סרטים, מוזיקה, פוטושופ בקטנה עריכות בסיסיות. * גודל המסך? כרגע יש 15.4 וזה בסדר גמור, אפשר טיפה יותר קטן ואפשר טיפה יותר גדול. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל שיהיה נוח להעביר אותו מידי פעם ממקום למקום אבל בעקרון יהוא יהיה רוב הזמן במקום אחד 1.5, 2? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הוא יהיה רוב הזמן בבית מחובר לחשמל אז לא חייב זמן סוללה ארוך במיוחד אבל כמובן שיהיה נחמד אם יהיה זמן סביר (לא יודע להגדיר כמה זה סביר בשבילי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא חייב. * בלוטות? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משהו מיוח…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום חברים המחשב העיקרי שלי כבר בן יותר מ-7 וכנראה שיצטרך החלפה בעתיד הקרוב, התחלתי לבדוק מפרטים אפשריים וקצת הלכתי לאיבוד 😦 ממלא את השאלון ללא מפרט וממתין להצעות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כאמור עד 5000 ש"ח , מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות - משתמש היום ב-DXO PhotoLab 2 Pro, אופיס, גלישה וצפייה בסרטים (דרושה תמיכה ב-4K), לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא (בעתיד כנראה שיירכש מסך 4K) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by jordan_sh,

היי אני מתעניין ברכישת HP 2730p מארה"ב קראתי ב"דביק" כי יש אחריות בינלאומית למוצרי HP וודאי לעסקי . אבל לא ראיתי שום ציון לאחריות באתר של HP האם ידוע למישהו האם יש אחריות בינלאומית לדגם הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by shedon,

מה דעתכם על: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2670&p=130

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום חברים, אני עם המחשב הנוכחי שלי כבר מעל לחמש שנים ולמרות שדרוג כרטיס מסך לפני כשנתיים (Geforce GTX560) אני מרגיש כבר שהמחשב איטי והחלטתי לקנות חדש, כמיטב המסורת, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללמידה, הייתי רוצה שהוא יעבוד הכי מהר שאפשר בסביבת וינדוס, גם כשאני מריץ מטלב, Visual Studio ו-15 טאבים בכרום. הבנתי שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא עם זיכרון SSD, אשמח לשמוע את דעתכם. בזמן הפנוי - לגיימינג, GTA V, Titanfall ושלל משחקים אחרים. מקווה שבתקצ…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by M9311,

שלום שמי מיכאל מחפש להרכיב מחשב בעיקר לגיימינג, אך גם לעבודה. עבודתי אפשרה לי לרכוש חלקים במחיר טוב, ואני מבקש להתייעץ לגבי חלקים נוספים על מנת להרכיב מערכת שלמה. אתחיל בפירוט:החלקים נמצאים אצלי והם הבסיס. אין לי צורך ברכיבי קצה. אני מחפש ביצועים בינוניים עד טובים. * i7 - 4770k * Asus Z87-Deluxe * (intel SSD 530 (240GB 1. מה התקציב המקסימאלי? כ3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אפשר כ500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, Solidworks. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: Solidworks, שימוש מתון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. M…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Nissim Gueta,

אהלן, קניתי מחשב נייד Lenovo Thinkpad E580 ואני מחפש תחנת עגינה עבורו למשרד. במשרד יהיה מסך, עכבר, מקדלת ואולי גם רמקולים בהמשך.. ניסיתי לחפש בעצמי אבל יש המון אופציות ואני לא מבין מה ההבדל ביניהם. אשמח להצעה עבור תחנת עגינה שתענה על הצרכים שלי במינימום עלות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by hilikon,

אני צריך לקנות מחשב לילדה הקטנה (בת 6), מחשב שיהיו בו תוכנות ומשחקים לילדים, ויותקן עליו XP לפי מה שקראתי פה הרכבתי מחשב כזה מעבד G620 לוח אם גיגה בייט D2B3 דיסק קשיח WD 500G מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT זיכרון Kingston 2GB DDR3 1333MHz צורב LG ספק כוח 300 מקלדת ועכבר MK260 רמקולים לוגיטק Z110 כל זה יוצא 1500 , האם המפרט בסדר, המחשב לא יעשה בעיות ואיזה מסך בסביבות 700 שקל אתם ממליצים לחבר למחשב הזה?

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום, בעוד מספר שבועות אני הולך לקנות מחשב חדש ב2500 ש"ח ללא ציוד היקפי. המחשב אמור לשמש למשחקים,סרטים(רובם בHD), אינטרנט ומוזיקה. אני אשמח מאוד שתגידו לי את דעתכם על המפרט ואם צריך אז גם לבנות מפרט חדש. AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪385 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪209 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDD…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by EpoXi,

שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב ביתי, שימושים - גיימינג קל, כרגע למשל League of Legends אבל אולי גם יותר מזה בעתיד, עבודה עם אקסלים גדולים אם רלוונטי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אם מאד כדאי ניתן לחרוג מעט, עדיף שלא (מחיר כולל מסך). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, אקסלים גדולים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - בגודל 24 בערך 1080P מספיק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

22. Started by Itamarro,

היי כולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, בן ה6.5 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מכוון ל4 אפשר מבחינתי עד 6 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני hd, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by none77,

שלום תקציב 5000-5500 * מטרות המחשב? אוטוקאד דו מימד * גודל המסך?בסביבות 17" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi או משהו סביר אחר לחיבור למסך * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ssd 250GB ללא כונן רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום, אני דיי ממוקד על המחשב שאני רוצה לקנות Dell Inspiron 7520 - מעבד מעולה, מסך מט FHD, זכרון בנפח גדול והמחיר לא רע ביחס לביצועים. כרגע הוא נמכר בארץ על מערכת הפעלה 7, ראיתי באתר של דל העולמי שהם מתחילים לעשות מכירות מוקדמות של המחשב הנ"ל ועוד עם מערכת הפעלה 8, השאלה שלי מתי המחשבים האלה יגיעו ארצה והאם כדאי לחכות למחשב שהוא אותו דבר פשוט עם מערכת הפעלה יותר חדשה, אין לי בעיה לחכות עוד חודש. בתודה,

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים