עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הייתי רוצה לשמוע על המלצה למחשב נייד, תקציב נמוך יחסית 3,000 (עם שאיפה למחיר זול יותר) בעיקר אנטרנט וסרטים, ושלא יתקע מפתיחת כמה דפי אנטרנט, איי סי, WORD . תודה! ;D

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  2. שלום לכולם אני סטודנט להנדסת מכונות ויעבוד הרבה בתוכנות סוליד ו3D ומחפש נייד שיתאים לי, רוב הניידים מגיעים עם כרטיס מובנה או במקרה הטוב עם HD3000 של סנדי ראיתי במקרה את הנייד הזה בוואלה הוא כולל מעבד סביר של I3 וכרטיס מסך חזק יחסית . אולי אני אצטרך גם 3D במידה ואציג את הפרוייקטים שלי http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH334G32Mn האם המחשב של ACER איכותי או גרוע? אמינות? וכו' ה36 תשלומים מאוד נוחים לי בתור סטודנט - בנוסף איך הקניה בוואלה ואתרי קניות דומים? להיתרחק?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  3. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לפטופ למשחקי מחשב (סטארקראפט, הארטסטון ועוד כל מיני משחקים טיפשיים שיש לי בסטים) ועיצוב גרפי למתחילים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת ה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by RonCohen,

אני צריך לדעת כמה שווה הלוח אם Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 והמעבד i5 2500K?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by EladBr,

שלום לכל חברי הפורום, אני אשמח נורא אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב שמיועד בעיקר למשחקים. התקציב: 10,000 שקל. אין לי בעיה שחלקים יהיו מחנויות שונות. לא צריך מסך וציוד היקפי. הערה חשובה : המחשב לא יעבור OC בשום מצב. תודה מראש נ.ב המחשב לא בשבילי... :'( אני לא כזה עשיר

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. 1.תקציב המקסימלי? 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה 2. שימושים: משחקים, אינטרנט ושימוש כללי 3. יש צורך בציוד היקפי מסך (20-22"), רמקולים, מקלדת ועכבר 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. אפשרות לOC רצויה אבל כתלות בתקציב 8. לא צריך מ"ה (יש לי עותק חדש חוקי של ויסטה - האם אפשר להמיר ל 7?) 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? רצוי זיג זג או לפחות חנות אחרת באזור בקעת אונו / פתח תקווה / רמת גן

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש נייד מיד שנייה, לשם כך אני זקוק לתכנה (עדיף חינמית) שתתן לי תמונת מצב של החומרה. נתונים כמו: טמפ' מעבד, מהירות הארד דיסק , סיבובי מאוורר וכל מידע נוסף. תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  8. Started by eitan10000,

מפרט לFHD ממסך 37 אינץ שתומך בהעברת הפורמטים החדשים. 1- מעבד: ‏Intel Core 2 Duo E7500 בהספק 65 וואט 530 ש"ח קירור חלופי למעבד: ThermalTake Golden Orb II 145 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L) 260 ש"ח זכרון: ‏2x2GB OCZ DDR III 1333 MHz CL 9-9-9-20‎ כרטיס מסך: Sapphire ATI 5770 820 שח דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ 430 ש"ח כונן אופטי: LG GH22NP20 x22 Black 115 ש"ח מארז+ספק: Antec NSK2480 1. 2. . מעבד: ‏Intel Core 2 Duo E7500 בהספק 65 וואט 530 ש"ח קירור חלופי למעבד: ThermalTake Golden Orb II 145 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L, לוח אם מבוסס אינטל G31 (כרטיס מסך מובנה פשוט ללא פענוח חומרה) 260 ש"ח זכרון: G.Skill DDR2 1GB 800Mhz CL5 x 2 190 ש"ח כרטי…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  9. Started by Inglorious,

שלום, אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש ויש לי כמה שאלות, קודם כל לגבי המפרט: Ryzen 3700x מעבד Noctua NH-U12S קירור למעבד ASUS B450m-a Prime לוח אם Team T-FORCE Vulcan Z 64GB DDR4 3200mhz RAM זיכרון Radeon RX550 כרטיס מסך Antec NX120 מארז Antec VP500P 500w ספק כוח 1TB HDD וכונן SSD Crucial MX100 שירדו מהמחשב הישן שלי ולא מוצא צורך לשדרג. בעיקרון השימוש הכמעט בלעדי במחשב הוא עבודה עם תוכנת עיבוד וניתוח נתונים שמצריכה המון זיכרון ומעבד חזק וכמו שניתן לראות אלה נקודות החוזק של המפרט, השימוש הנוסף למחשב אם בכלל הוא גיימינג קל מאוד ברמת ה-CSGO,FM21,Among us ובאטלפילד 1. בהזדמנות זו אשאל האם RX550 מספיק ל-BF1? לא מח…

10. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שיהיה מותאם לגיימינג עד כמה שניתן במסגרת התקציב שיש לי-3600 ש"ח, תודה מראש! * מטרות המחשב? משחקים (שאיפה לכבדים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? מעדיף מאוד 14 אינצ'. * רזולוציית המסך? לא הכי מבין בזה, מניח שכמה שיותר גבוהה.. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי שהמחשב יחזיק רצוף בסביבות השלוש-ארבע שעות. * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…

11. Started by leibman2,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר קצת לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? doom eternal , משחקים שיצאו בשנים הקרובות לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות משום סוג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. התחלתי להתעניין בקניית מחשב נייד פרטי בשבילי, יד שנייה, כי המחשב של הבית מלא בזבל של כל תושבי הבית. קראתי את המדריך שמפורסם באתר והוא הבהיר לי כמה נקודות, אבל הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים והאפשרויות שיש. השימושים שלי בסיסיים מאוד: גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, הורדת קבצים דרך האימיול שמיעת מוזיקה וכו'... אבל הייתי רוצה שיהיה בנוי לקצת יותר מזה אני גם מתכנן לצפות פה ושם בסרטים, קצת משחקים, עריכה של תמונות ולעיתים שימושים יותר אינטנסיביים במחשב. חשוב לי שהביצועים שלו יהיו טובים ועם זה שיהיה אמין. עדיפות למסך גדול-לא ענק אבל גם לא בינוני. משקל לא כל כך משנה כי הוא הולך להיות רוב היום בבית מחובר למטען. התקציב לא בשמיים בסביבות ה-2000 ש"ח +-. אני יודע שיכול להיות שאני מבקש הרבה י…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  13. אנחנו חברה של PHONE FARMS ואני מנסה להבין מה הפתרון האידאלי לחבר מעל 500 טלפונים למחשב בודד. עד כה אנחנו עובדים עם DESKTOP אבל הבעיה שלנו זה בעיקר כמות הכניסות הPCI בלוח אם.. אנחנו קונים PCI TO USB כדי לקבל עם CONTROLLERS למחשב. כל PCI מחזיק בערך 50 עד 100 טלפונים. יש משהו שיכול לתת לנו מענה יותר טוב ?הבנתי שהCPU אחראי גם לכמות הLANES שאפשר לחבר. אולי פשוט כדאי להמשיך עם המוצר הנוכחי DESKTOP ? או אולי הגיע הזמן לעבוד מקצועי עם שרת רציני שיכול לקבל הרבה PCI ? בכל מקרה אין תקציב. ראיתי את זה: Asus Pro WS X299 SAGE II אבל לא בטוח איפה יש בארץ

14. Started by giladt,

היי, בחדשים האחרונים היו לי מחשבות להחיות מחשב ישן, אבל בזמן שחיכיתי לפנות תקציב, החלטתי שאולי עדיף מחשב חדש וזהו. בניתי את המפרט הבא, לפי כיוונים שראיתי בהודעות פה. אבל אני עוד מתלבט לגבי מארז. חשוב לי שקט, אני אשמח למקום למספר כוננים קשיחים שיש לי בבית עם מידע עליהם. אני מעוניין במארז עם מראה פשוט וסולידי. בנוסף, כמובן שאשמח להערות לגבי המפרט: [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/intel-core-i5-14500-1700-tray]Intel Core i5 14500 / 1700 Tray[/url] כמות: 1 …

15. שלום קראתי קצת בשרשורים קודמים.... לא היה בדיוק מה שאני צריך... אלו הדרישות למחשב לפנסיונרית (גלישה, מסמכים ושיחות וידאו בסקייפ): 0) כמה שיותר זול, בלחץ 2300 1) אחריות 3 שנים. 2) ביצועים סבירים, שלא יהיה עוד שלוש שנים סוס מת. 3) יחסית אמין או חברה אמינה. 4) 4G זיכרון פנימי. 5) מסך 14 אינץ ומעלה. לא צריך מערכת הפעלה... אשמח להמלצה על שני אלו (מה מהם עדיף או ששניהם גרוטאות...) http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=809011,809007 אשמח להמלצה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  16. . מה התקציב המקסימלי? אין תקציב מקסימלי מוגדר. התקציב בערך הוא כמחיר המפרט הנ"ל אם אפשרות לחריגות מוצדקות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גיימינג בינוני עד כבד, תכני HD, סרטים, עיצוב גרפי (דו-מימד). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Adobe Illustrator, Photoshop ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לא. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מעוניין בקניית מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? לא כרגע. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב, אך לטיב הקירור חשיבות גבוהה יותר. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא שולל OC קליל. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם …

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  17. מחפש מפרט למחשב של עד 5K, בלי אפשרות לחריגה. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, WOW,COD ושאר משחקים מזדמנים. לא צריך ציוד הקפי, ישנו מסך 19" 1440X900. שקט לא חשוב יותר מידי, אבל שלא ישמע כמו טרקטור שהוא לא בשימוש( המחשב ישאר דלוק 24\7 ונמצא בחדר שישנים בו) צריך win7 כולל הרכבה. חנות לא חשובה, כל עוד זה באזור המרכז. ממשחק קצר בRSM, יצא לי המפרט הזה. אני לא מבין גדול, אז אשמח לרעיונות לשיפור. *כרטיס קול וכרטיס רשת כבר כלולים בלוח אם, או שזה משהו שצריך להוסיף? תודה רבה ושבוע טוב ;D Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 G.Skill Sniper 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBSR1, יחידות 1 ₪353 http://www.rsm.co.…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. הי, אני רוצה לקנות מחשב חדש (כולל מסך לא כולל ציוד הקפי אחר), שיוכל להריץ משחקים (כרגע WoW) ברמת רזולוציה גבוהה. פירוט הדרישות: 1. עדיף שיהיה בסביבות ה-5K, אבל אפשר עד 6K. 2. המסך, כאמור, הוא חלק מהרכישה - הייתי רוצה שהכרטיס יתמוך ברזולוציה מקסימאלית. 3. דיסק קשיח של כ-0.5T יספיק (יש כונן חיצוני לגיבויים). 4. הכוונה להריץ Windows7 Ultimate 64bit - מינימום של 4GB זיכרון (אין צורך לכלול במחיר את מערכת ההפעלה). 5. שקט הוא פלוס נחמד (מאד) אבל לא קריטי אם ההבדל במחיר משמעותי (500 ש"ח ומעלה = משמעותי). 6. אין תכנון ל-OC כשלהו. 7. הכוונה היא להרכיב את המחשב עצמאית - אין חשיבות לחנות/חנויות, העיקר שהמחיר יהיה מינימאלי (כל עוד יש משלוח למרכז). 8. אין תכנון לשדרג בהמשך (אולי זכרון,…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  19. Started by DJPOWER,

שלום אני מעוניין לדעת איפה קונים מאווררים אם לדים ואיפה קונים כל מיני נאונים למחשב אני חדש בכל הקטע אז אם אפשר גם עזרה באיך מרכיבים ואיפה ולאן וכל זה תודה מראש יונתן.

20. אהלן חבר'ס, אשמח לקבל מפרט למחשב לסלון, חשוב מעבד חזק - אולי אף Q6600. כרטיס מסך שיריץ תכני HD באופן חלק - לא למשחקים! (HD של ATI?) הארד דיסק 320GB זיכרון 2GB ומארז קטן ושקט, אם נכנס בתקציב. יהיה שימוש גם בVMware וב VirtualPC. תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  21. Started by FromHell,

אני מחפש מפרט לp4 נייד. המחשב עצמ חייב להכיל 1.8ghz+ ,dvd,צורב. וכרטיס מסך שיחזיק סרטים וגם משחקים לא הכי טובים וגם אני לא מצפה שיפעלו ברמה הגבוהה. המחשב הוא להכול משחקים,סרטים,עבודה. עד 5000 שקל אפשר לחרוג לעד 6000 . תודה רבה לכל מי שמנסה לעזור

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. המחשב כמו שציינתי לא למשחקים, הוא אמור לתפקד כמחשב ביתי, אני מניח שלא יותר מגלישה, קצת תוכנות, עריכת מסמכים וכו'. AMD ATHLON 64 2800+ BOX 790 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NS 495 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 1 WD 80/7200 JB 8MB 380 ¤ 1 POINT OF VIEW FX5200 128MB 300 ¤ 1 LG 52X32X52 170 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 סה"כ: 3110 ש"ח. המפרט מנו עה. מה אתם אומרים? רציתי שהכל יהיה עם 3 שנים אחריות, וכמעט אין ג'יפורס 5200 או 9550 עם 3 שנים אז לקחתי את זה של החברה הקצת לא מוכרת הזאת. יש מה לחשוש? לגבי המארז + ספק. יש אפשרות אתם חושבים לקחת את המארז עם הHEC 300W במקום? זה יוריד את החריגה ויהיה אפשר אולי לקחת את הK8NS Pro למרות שלא בטוח שצריך את כל הפיצ'רים שהוא מציע.

23. שלום, אני מקווה שהנושא הזה לא עובר על איזה כלל כלשהו (ואם כן אז אני מתנצל מראש). קיבלתי בעבודה בונוס משמעותי ועכשיו אני תוהה כיצד להוציא אותו. מצורף למטה תיאור המחשב שלי: Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Sparkle 8800GTS 320MB Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5Zalman F2 92MM Case Fan x 2 Scythe Ninja Plus Rev. B ANTEC P150 Quiet PC Case 430W Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Stepping G0 Samsun 17" SyncMaster 730B מה כדאי לדעתכם להחליף ואו להוסיף? עריכה: המחשב משמש לעיבודים כבדים במטלב, פיתוח משחקי 3D ובעיקר משחקים

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  24. מבקשת המלצה למחשב נייד המיועד לעבודות גרפיקה גדולות ולעבודות תלת מימד. מקום קניית המחשב: ישראל. לא משנה היכן. חנות אמינה חשוב! * מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית דו מימדית,או תלת מימד אשמח אם יוכל לשמש גם לעריכת סרטים (לא חובה) * גודל המסך?15.4 אין צורך בתוספת המספרים בצד במקלדת. * משקל רצוי?עדיף כמה שיותר נמוך. לא המשתנה החשוב ביותר עבורי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך . עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כל יציאה שתתאים למדיות השונות מצלמת וידאו, DVD, מקרן וכו' * בלוטות?מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח? * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?מומלץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא הערות נוספות: עד כה שירת אותי נאמנה מחשב מסוג hp pavilion dv4000 בזמנ…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. Started by the godfather,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש כשיצא הקונרו וחשבתי על להזמין מחו"ל מישהו יכול להגיד לי מה היתרונות\חסרונות ואם מישהו ניסה ואיזה חנות מומלצת תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.