עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אליהו פלג,

היי חברים מחפש מחשב נייד עד 1300 שח, הטוב ביותר- יהיה אשר יהיה. נקודות למחשבה- מעוניין לערוך מצגות על המחשב .מעדיף מעבד טוב או זיכרון על פני מסך איכותי או גדול וכד'. תודה

2. Started by diman,

מה דעתכם על הנייד toshiba A200-1MB חשוב דעה רצנית ומהר

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by piwi,

לכל מי שמחפש מחשב בזול ככל האפשר, חבר שלח לי לינק ל-Toshiba Satellite L500D-ST2543 ב-300 דולר בלבד. אמנם מעבד AMD sempron ולא מפרט מרשים (בלשון המעטה : ), אבל מחשב בגודל מלא עם מסך 15.6 ואפילו numpad. כמובן, רלוונטי למי שיש אפשרות לקנות בארה"ב. לינק: http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cdetland.to?poid=467347&src=MAKX&cm_mmc=Affiliates-_-Linkshare&siteID=lw9MynSeamY-uwvcMI3Y0jYtRk2GmNlEsg הקוד ACAB יתן משלוח חינם בארה"ב.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  4. Started by frosho,

באתר notebookclub יש כמה הצעות למחשבים יד שנייה. אני מתייחס להצעה של ה-D-600 בסיסי ב-1900, אני חשבתי עליו עם הרחבה ל-1G זכרון ב-2190. זה המפרט: מעבד Intel® CoreTM Pentium M 1.4GHz מסך 14.1'' XGA (1024 X 768 resolution) UltraSharpTM כרטיס מסך ATI Mobility Radeon® 9000 דיסק קשיח 40GB ATA 5400RPM זכרון פנימי 512MB DDR, Maximum 4GB כונן אופטי צורב CD פנימי CD-RW/DVD Combo Drive או צורב DVD פנימי DVD+/-RW מערכת הפעלה לבחירה Microsoft Windows XP Home או Professional המחשב שוקל 2.2 קילו. הצרכים שלי לא תובעניים, ואני גם לא מתכנן על המחשב לטווח רחוק )כשנה(. המחירים די אטרקטיביים יחסית להיצע בשוק יד שנייה )אשמח גם להתייחסות לדגם הספציפי ולתמחור שלו( אבל לפי מה שהבנתי אלה סטוקים שה…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by 00Amir,

יש לי נייד של דל 1545 שאני לא משתמש ויש לו יציאת VGA. אני רוצה לחבר אותו ל TV במקום להשקיע ב HTPC - האם יש יתרונות ל HTCP מול נייד או להפך? על מה עלי לחשוב כאשר אני רוצה לחבר מחשב ל TV ? הטלביזיה שלי היא LCD 32" FHD .... תודה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by gluz,

שלום, אני צריך מחשב לחמותי כמה שיותר זול לשימוש מינימלי באופיס ובאינטרנט. דגשים: צריך להגיע עם מערכת הפעלה. אם זה רלוונטי, כנראה שארצה להוריד את הרזולוציה כדי שהכל יהיה יותר גדול. כנראה אקח 15 אינץ' אם משהו מכיר איזה מבצע זול, זה יהיה טוב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש נייד חדש בגודל 13.3 מוכן להתפשר על 14.1 במידה שהמפרט יצדיק את הרכישה, התקציב עד 6K. * מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס , קצת משחקים וסרטים בHD * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע, תמיד אפשר להחליף סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250-320, יש לי גם כונן חיצוני * צורב DVD? - אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - מעדיף מאוד לקנות בארץ ולקבל אחריות יבואן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - אין העדפה הדרישות הנוספות שלי ברכישת מחשב הן: מעבד כמה שיותר חזק, עדיפות ברורה למעבדי i3-5 מאיץ גרפי ראיתי מספר מחשבים שמצאו חן בעיניי: HP Pavilion d…

• 30 תגובות
    • 6.5k צפיות
  8. Started by at,

האם יש יתרון/חסרון להשתמש במחשב נייד כמחשב media center (לא בהכרח מ"ה MEDIA CENTER אלא כל תוכנה מקבילה)? אם כן איזה מפרט מינימום דרוש? (מדבר על נייד ישן.. לא חדש בהכרח). מה דעתכם על נייד מבוסס על מעבד M 1.5 30 עם זיכרון 512MB? (וכמה שווה לשלם עליו?) תודה, טל

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by yuvalv20,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד שישמש כמחשב מדיה לסרטים ומוזיקה. יחובר באופן קבוע לחשמל, לטלויזיה, ולמגבר אודיו. חייב להיות מסוגל לנגן Full HD חלק. גודל מסך לא ממש חשוב, רצוי קטן אני מניח. משקל גם לא חשוב. צריך יציאת HDMI ואם יש גם SPDIF או יציאת אודיו דיגיטלית כלשהי (למגבר) זה בכלל טוב, אבל לא יודע כמה זה נפוץ. אם אין אולי אשתמש באיזה מתאם. כונן אופטי לא חובה. רצוי שיגיע עם חלונות 7 או 8. גודל כונן פנימי לא קריטי, אפשר לחבר חיצוני 2.5 אינטש. תקציב - כמה שפחות שיענה על הצרכים, אבל שלא יהיה עגלה. הסיבה שאני מעדיף נייד על פני נייח היא כדי שאוכל לנגן מוזיקה מבלי להדליק את הטלויזיה (וגם משיקולי גודל ורעש). האם זה הגיוני לבחור נייד בתור HTPC? אם נייח מתאים הרבה יותר ל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום. אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר כמקור לניגון מוזיקה (ובעתיד גם סרטים) בסלון. אני לא רוצה HTPC ! דרישות: 1. יציאות: SPDIF, ExpressCard, צורב DVD, (אני לא יודע אם קיימת גם יציאה אופטית בניידים, יהיה נחמד אם יהיה), HDMI 2. wi-fi 802.11 n 3. מסך: מעדיף "13, פלוס מינוס "2 גג. 4. חייב להיות מסוגל להריץ windows media player בקלות (כלומר ויסטה) ולכן רצוי מעבד חזק ו- 4G זיכרון פנימי. 5. רצוי משטח מגע גדול וכך גם דיסק קשיח, מקלדת וזמן סוללה פחות קריטיים. 6. יכולת עיבוד קול אופטימלית (חומרה, דרייברים...) הבהרה: בשלב הראשון המחשב יחובר למערכת סטריאו פשוטה יחסית. בשלב מאוחר יותר יגיעו המגבר (והרמקולים), ה DAC, והטלויזיה. בשום שלב אין דרישה לשמיעת המוזיקה מהרמקולים של המחשב או…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  11. המחשב הינו לבית ויהווה כתחליף למחשב הביתי השימושים היחידים יהיו השימושים הבייתים הרגילים..מוזיקה אינטרנט וכדומה...ללא משחקים כבדים כלשהם תודה,...ואשמח לעזרה כמה שיותר מהר די דחוף לי להיום

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Kleppy,

אהלן, אני מתלבט בין שידרוג של המחשב השולחני הרגיל שלי לקניית מחשב נייד כתחליף. אני מעדיף נייד כי גם ככה אני לא נוטה לשדרג את המחשב, והנוחות של ניידות די קורצת לי במיוחד שאני מתחיל ללמוד שנה הבאה. הכוונה בתחליף היא מחשב שמסוגל להריץ משחקים חדשים שאני לא ארגיש אני מפספס משהו. חשוב לי מסך 17" בעיקר וכמובן כרטיס מסך לא רע שמסוגל להתמודד למשך שנה שנתיים... האם יש משהו בטווח המחיר הזה או שאין סיכוי? תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by XINA,

שלום החלטתי לעבור לנייד ההתלבטות שלי היא בין הדגמים הללו: Gigabyte W566N-DC43M with FX 8400GS/256MB Toshiba Satellite A200-23N with ATI Radeon HD2600 HP TABLET TX2520 עם כרטיס מסך חיצוני ATI RADEON HD3200 LG R405-A-C216E/2GB עם כ.מסך חיצוני ATI X-1250 בהתחלה רציתי לרכוש את Gigabyte, דעתכם חשובה לי מאוד איזה מכשיר מבין הארבעה עם הכרטיס הגרפי שהכי מתאים למשחק, או בכלל הכי מומלץ? האם יש משהוא אחר שאתם ממליצים? התקציב הוא עד 4300-4500שח מטרה היא לשחק בכיף ב AGE OF CONAN עם לפטופ גם בעבודה כשהדרישות המומלצות למשחק הם: Core 2 Duo E6600 or equivalent CPU Speed: 2.4Ghz RAM: 2GB Operating System: 56k modem(dial-up) or greater Drive Type: DVD Drive Free Dis…

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  14. קראתי, ראיתי, שמעתי ו... יצאתי מבולבל מחפש נייד שעיקר שימושו יהיה לכתיבת מסמכים, אינטרנט, מוסיקה (חשוב לי שיהיה סאונד טוב) וכמובן שיהיה אפשרי לעבוד איתו באור שמש (לא מבריק). חשוב לי גם בלוטות' וכמובן WI-FI. HD מינימום 250 (אני יודע שאפשר להגדיל אבל חשוב שישב במסגרת התקציב) והכי חשוב... אחריות אחריות אחריות (כמה שיותר :-)) עריכה: קיבלתי המלצה על טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7206&perur=2&t=1&c=339 אפשר להוסיף USB BT ב-49 ש"ח.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by stingeR-,

אהלן, אני מעוניין בנייד לגיימינג, לא משנה הגודל והמשקל.. עדיף כמה שיותר גדול.. התקציב הוא עד 5700 שקל.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  16. יש לי נייד hp dv32150. קיבלתי בקנייה שידרוג "חינם" לחלונות 7 ואכן שידרגתי והכל טוב ויפה אבל... בהגדרות צריכת החשמל הכל עובד (לפחות נראה שעובד) למעט כך שהמחשב לא נכנס למצב שינה אחרי הזמן שהקצבתי לו... לצורך העניין גם לא אחרי הרבה יותר זמן, פשוט לא נכנס למצב שינה. הוא כן נכנס למצב שינה כשאני סוגר את המסך וכמובן שהוא כן עבר לשינה לפני השדרוג. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  17. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בניו יורק בקרוב. אני מעוניין להוציא כ-1000$, אם כי אני לא לחוץ על המחיר. הייתי רוצה להשתמש בו לתוכנות חישוביות כמו Matlab,Mathematica וכו'. לכן נחוצות לי יכולות חישוב גבוהות וזיכרון RAM יחסית גבוה (לפחות 4GB). חוץ מזה אני לא רוצה שיהיה כבד מדיי, לכל היותר 2 ק"ג בערך. אשמח להמלצות, אסף

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by DenisF,

אהלן, עברתי על ה10 דפים האחרונים בפורום ולא מצאתי בדיוק מה שאני מחפש.. לכן השרשור החדש. אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש היום (מצטער על התזמון הנורא קצר - מי שיוכל לענות בהקדם יבורך) הדרישות שלי הם לא בשמיים.. בסה"כ נורא אבל ---נורא--- חשוב לי שלא יהיה מבוסס על x3100. (כמובן שיהיה מחברה עם שם שלא נשמע כמו קללה בתאילנדית) אם יגיע עם מערכת הפעלה לגיטימית זה תוספת נחמדה אבל לא ממש חשוב. הנייד שכרגע הכי נשמע לי הגיוני הוא של HP; HP Pavilion dv2650 Intel C2D T7250 2ghz 160gb 14.1" HD LCD dvd-rw + lightscribe nvidia geforce gs8400gs vista premium סה"כ עם הנחת מזומן -- 4,504ש"ח בהשוואה לנייד המקביל של Gigabyte, בשם w566n אאל"ט הוא לא מפסיד הרבה בחומרה, מקבל רשיון חוקי של ויס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kiri12,

שלום, ברשותי מחשב נייד Lenovo IdeaPad S10-3 אני רוצה לראות סרטים (מהדיסק) אני מנסה לנגן עם VLC מדיה פלייר והקלאסיק. ואני רואה רק מסך שחור. הורדתי קודקים. אני לא חושב שהבעיה קשורה למפרט המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. יש לי נייד של GIGABYTE 566N לא נגעתי בו שבועיים ועכשיו הוא לא נדלק מהסוללה אלא רק מהחשמל, עבדתי עליו אתמול מהחשמל בערך 4 שעות אז זה היה אמור להספיק להטעין את הסוללה לא? עכשיו הדלקתי מהחשמל והנורית של הסוללה מהבהבת בכתום. כשאני לוחץ על האיקון של החשמל ליד השעון יש לי X אדום על הסוללה שם וכתוב 0%, למה היא לא נטענת?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  21. שלום לכולם בעוד כחודש יש לאבא יום הולדת, אז החלטתי להביא לו מחשב נייד במתנה. אין לו שום רקע במחשבים אבל הוא מתעניין מאוד בצילום ועריכות פוטושופ, אז סביר להניח שזה יהיה השימוש העיקרי במחשב. מסך 17" אני מאמין שיהיה לו הרבה יותר נוח מ-15". התקציב הוא 3000-3500 שקלים. 1. בתקציב הזה אני מבין שאין לי מה לחכות ל-Ivy Bridge בחודש הקרוב, אבל האם אפשר לצפות שלפחות המחירים של המחשבים הנוכחיים ירדו? 2. שמתי עין על המחשב הזה, מה אתם אומרים? בנתיים נראה לי שזה המחשב הכי מתאים שמצאתי, יש לכם מה לומר בנושא? תודה רבה!! עריכה: לא שמתי לב לחוקי הפורום, אז ככה:המשקל וגודל הסוללה לא רלוונטים, לא חובה מערכת הפעלה וצריך שיהיה כונן DVD (יש מחשבים בלי??)אין העפה לחברה ותקופת האחריות גם …

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by avshalomagmon,

היי לאחרונה הנייד של אישתי עושה בעיות הוא נייד של LG דגם מאוד ישן ,אנו שוקלים להחליף לה אותו, המחשב ברוב הזמן יהיה בעבודה ביתית אך אקח אותו איתי לפגישות, מה שכן אשים עליו דגש הוא שבעת העבודה על מודלים גדולים בSKETCHUP אם המחשב אינו חזק מספיק המודל נתקע בעת הזזה או נעלם לכמה שניות. * מטרות המחשב? AUTOCAD SKETCHUP * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין את ההבדל בינהם * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא חייב להיות קל במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ,גם 3 שעות זה בסדר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא יודע * Bluetooth? לא יודע * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני טס לחו"ל(רוסיה ואוקראינה) ואני רוצה להביא משם נייד אני אצתרך אותו לעבודה שם באינטרנט עכשיו כשאני אחזור לארץ וארצה להוסיף עברית במקלדת זה יהיה אפשרי? ואיזה נייד שווה לקנות במחיר הזה? יש נייד בסכום הזה עם אחריות בינלאומית? רצוי שיהיה צורב דיוידי הארד לפחות 40-60 ג'יגה כונן דיוידי חובה וסוללה חזקה כמה שאפשר

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by token_toker,

מחפש נייד עד 8000 ש"ח, עיקר צרכי הם אופיס בייחוד אאוטלוק ופווארפוינט. קל משקל אך מסך רגיל של 15 אינטש. תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by reyrey_200,

שלום, בקרוב אח שלי יתחיל ללמוד באונברסיטה,והוא צריך שיה איתו נייד שישמש אותו להרבה זמן.הנייד ישמש בעיקר לאופיס אינטרנט,ומשחקים פשוטים מאוד.....כמו כן המחשב יצטרף להקרין סרטי HD על גבי מסך 32'' ולכן חשוב שיהיה כרטיס מסך אשר יספק את הסחורה ולא יתקע באמצע הסרט. אחי צריך מחשב טוב,אמין וחזק שייתן מענה לכמה שנים טובות. חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 אך אני פתוח להצעות נוספות.... פירוט: * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (PES), צפיה בסרטים * גודל המסך? - 15 ומעלה * משקל רצוי? - 3,אני מניח * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - אכן כן,צריך זמן סוללה ארוך * הא…

דיונים חדשים בפורומים