ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם! ידידה שלי מתחילה ללמוד בקרוב ולכן היא רוצה לקנות מחשב נייד. מבחינת תקציב הוא 2000 כשיש אפשרות לקנות מאילת. השימושיים שלה יהיו בעיקר ללימודים זאת אומרת אופיס אינטרנט ושטויות כאלה לא תוכנות מסובכות ולא שטויות כאלה. בגלל שאני מכיר אותה מאוד חשוב לי שיהיה לה נוח אחרת היא תתבאס ממש מהמחשב. בגלל שחשוב לי מאוד שיהיה לה נוח זה משפיע על רוב הפרמטרים האחרים אם זה גודל מסך שהייתי מעדיף שיהיה 13" (למרות שאני מבין שזה לא ממש אפשרי), חשוב שהמחשב יהיה קל בכל זאת הוא יהיה על הגב שלה הרבה, חשוב שיהיה לו בטרייה כמה שיותר חזקה כדי שלא תצטרך להטעין אותו כל היום. חוץ מהדברים האלה כל שאר הדברים פחות קריטיים היא לא הולכת לטחון ולהעמיס על המחשב או משהו כזה. מבחינת אחריות גם כמו ש…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
- המפרט הוא לחלקים הבאים בלבד: מעבד i5, קירור מעבד, לוח אם, זיכרון 2X4GB, דיסק קשיח, מארז, ספק. - שימושים: גלישה (עם ריבוי חלוניות), אופיס, סרטים HD, קצת פוטושופ. ההעדפה שלי היא להחליף מחשב כל 5 שנים או יותר, כך שאני מראש מעדיף מחשב חזק יותר ממה שלכאורה צריך. - ללא אוברקלוקינג, ללא גיימינג - תקציב 3K אפשר לנצל הכל; חיסכון אם אפשר להשיג את אותה איכות/ביצועים בפחות. חריגה מהתקציב 50-100 ש"ח אם הצורך ממש משמעותי. - שקט: מקסימלי (8) - הרכישה ביומיים-שלושה הקרובים. הרכישה תתבצע בעיקרה מKSP. אני מרכיב את המחשב לבד כך שאוכל לרכוש חלק מהפריטים מפלונטר, TMS או חנות אחרת באזור המרכז. - לא צפוי שידרוג משמעותי בעתיד. אבל כן הייתי רוצה שספק הכוח יוכל להתמודד עם הוספה עתידית (בסבירות …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר שבועות אני הולך לקנות מחשב חדש ב2500 ש"ח ללא ציוד היקפי. המחשב אמור לשמש למשחקים,סרטים(רובם בHD), אינטרנט ומוזיקה. אני אשמח מאוד שתגידו לי את דעתכם על המפרט ואם צריך אז גם לבנות מפרט חדש. AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪385 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪209 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDD…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש את עזרתכם בהגדרת מפרט למחשב בסביבות 6.5K ש"ח שישמש לעריכת וידאו (בעיקר1080p) בתוכנות Avid וגם AfterFX. להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף לא לחרוג באופן משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעריכת וידאו (בעיקר 1080p Full HD ) בתוכנות Avid וגם AfterFX. לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול מסך, מקלדת, עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - 1,306 NIS Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) - 696 NIS DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory - 277 NIS X2 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 495 NIS Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card - 1,097 NIS Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - 52 NIS Viewsonic G75F Flat Monitor 17" - 1,130 NIS DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk 207 NIS Microsoft Multimedia Keyboard - 102 NIS Logitech MX500 High Performance PS2 | USB Optical Mouse - 310 NIS Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W …
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בתחילה חשבתי על מערכת AMD אבל לאור נפילת מחירי הP4 נוצר מצב שבו AMD כרגע ממש לא כדאי לקנות. נראה לי שמערכת RDRAM תצא יקר מידי, אז כרגע אני חושב ללכת על DDR, וחיכיתי שיצאו בארץ לוחות לP4 שתומכים בDDR 333 והיום יצא לוח כזה, אז מה דעתכם על המפרט הבא: INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1290 שח EPOX EP-4SDA5+ SIS 648 533MHZ 874 שח Gigabye ATi Radeon 9700 PRO 2300 שח Corsair CMX256A-2700C2 680 שח Enermax FS-710-B 350W 700 שח את הDVD, המסך, והHD אני כנראה מעביר מהמחשב הישן (לגבי הHD, האם יהיה שיפור משמעותי אם אקנה עוד HD זהה, ואעבוד בRAID במוד 0?) מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה במפרט למחשב לגיימר עם סדר גודל של עלות של 7000 ש"ח. מצ"ב ההגדרות : מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח, גמיש, אם אפשר לחסוך זה נחמד לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ובמיוחד FPS כמו BF3 אך גם RPG כמו SKYRIM רזולוציה של 1280 * 1024 תספיק(מסך 19 או 21 אינץ מלבני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ציוד היקפי כרגע לא נדרש, האם יש מסך 21" מלבניים? 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המחשב לא אמור להיות אולטרה שקט(אך גם לא טרקטור), כך שאין מה להשקיע לדעתי בקירור. גם מארז מיוחד שאיננו במלאי של חנות מחשבים רגילה מיותר, לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש כנראה בקרוב וחשבתי אולי להרכיב את החומרה בתוך שולחן.. סטארט עושים את זה וזה לא זול.. סביב ה-2000 ש"ח על השולחן כולל העבודה.. זה כמובן גוזל מהתקציב של המחשב.. אני כנראה ארצה להקדיש סביב ה-6 או 6 וחצי... מה אתם חושבים? מחשב ב-4K טוב מספיק היום? כמובן שזה צריך לכלול קירור מים.. או שעדיף כבר להזמין הכל מחו"ל?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שנים בלי שום מחשב גיימינג החלטתי לנסות להרכיב אחד, הרעיון הוא שהוא יריץ משחקים בצורה הרבה יותר טובה מהלפטופ שלי אבל את רוב העבודה השוטפת אני מתכוון להמשיך לעשות מהלפטופ שחוץ ממשחקים עדיין סוחב הכל מעולה למרות הגיל שלו. בגלל התקציב הנמוך ביותר הכוונה היא בעיקר לקנות "שלד" שישודרג בהמשך, כרגע יש לי כונן קשיח של 2 טרה וכרטיס מסך אמנם דיי ישן אבל הרבה יותר טוב ממה שיש לי בלפטופ אז השיפור כבר יהיה מורגש. צריך בעיקר מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זכרון ו- SSD בשביל מערכת ההפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? היה עדיף לנסות לחסוך אבל קשה לי להאמין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודד…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (מדעי המחשב) ועבודות שרטוט אדריכלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות תכנות (Java, C וכדומה) - Visual Studio / Eclipse ובנוסף - AutoCAD (שרטוט אדריכלי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחר קונה את המחשב שלי, תקציב 7000 שקל רק קופסא ללא פלופי \צורב, לגיימר זכרון: מתחבר על ה512 שיש לי עכשיו. קבלו את המפרט: Processor: AMD Athlon 64 3800+ - Dual Core 512 Cache 939 PIN - Retail MB: Abit AN8 Ultra Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disk: Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA Video Card: Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Power Supply: HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 Case: A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - Silver System Assembly סה"כ: 7200 שקל. מה אתם אומרים ? מה לשנות ? מה להוסיף? אני קונה את המחשב מזיגזאג, כך שאין שם כל דבר. בתודה מראש
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הינה המפרט שאני צעד אחד מרכישה: *16 DVD writer DVD- RW - DVD- R - Black - Dual Layer OEM מוצר LG-4167B מקט 1 כמות 267 מחיר יחידה LG יצרן 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache מוצר WD1600JS מקט 1 כמות 470 מחיר יחידה Western Digital יצרן 300W ATX MIDI TOWER CASE P4 - 2 FAN (one in the power supply and another 120mm fan on the back side) - USB - 5.25*4 \ 3.5*6 - 2 FAN - Black - NO PSU מוצר CI-6A19-NPS מקט 1 כמות 257 מחיר יחידה COMPUCASE - HEC יצרן Supports AMD Socket 939 Athlon 64FX/Athlon 64 - NVIDIA nForce4 Ultra מוצר A8N-E מקט 1 כמות 696 מחיר יחידה ASUS יצרן WinFast PX7800GT TDH 256M VIVO - Geforce PX7800 GT ,PCI-E , TVO/DVI, w/256 (2.0ns 256 bit)bundle game -…
-
- 44 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך יותר אז לא צריך יותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office אינטרנט גלישה, סרטונים באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני ממש לא מבין בגדלים אבל גודל נורמאלי מה שמצויי אצל סטונדטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר גם לטלוויזית LED 46" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמק…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום בעיקרון.... יש לי כבר מחשב מצוין חדש אבל אני הולך לקנות עוד מחשב Amd לא מש מחשב אלא חלקים עיקריים מעבד AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB לוח אם ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX מארז COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE התקציב 1700 (דמי כיס) והאם אני יכול להשיג איזה שהוא מוצר יותר טוב מזה??? תודה מראש...
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש כללי, ומידי פעם משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בדר"כ אני משחק במשחקי אינדי בלי יותר מידי גרפיקה או ב-Dwarf Fortress. בעתיד אני ארצה לשחק Fallout 4 אבל זה רק אחרי שאני אקנה כרטיס מסך בנפרד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 (גודל המסך "19). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תיאור כללי: מחשב המיועד למיני מוזיאון, יחובר לטלוויזיה גדולה (רזולוציה סטנדרטית, לא 4K) ולמסך קטן נוסף עבור מצגת ווידאו. דרוש גם ציוד היקפי: שלט מעולה למצגות, רצוי גם עם מצב עכבר למקרה הצורך. מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה. התקציה עבור המחשב הינו כ-500$ בערך, התקציב לציוד הינו בנפרד, ככל שידרש עבור ציוד איכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקרה ברורה, אך היות ומדובר בסה"כ במחשב המיועד למצגות כדאי שיהיה באיזור ה-500$. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? באם מדובר במשהו מוצדק ניתן לחרוג כפי הצורך. 2. מה שימושי המחשב? הצגת מצגות ווידאו בטלוויזיה ובמסך מחשב במקביל. חלקם מתוך אפליקצית אנדרואיד - על אמו…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב שיוכל לתמוך בעבודה עם פוטושופ וכמובן ישמש לדברים רגילים כגון צפיה בסרטים וגלישה. אין צורך במסך ,צורב ,מקלדת ועכבר(יש לי מהמחשב הישן) חשוב שיהיה 8G זכרון ו 1T HD כאשר כרטיס מסך OB יספיק עדיף USB3 גם מקדימה ורכיבים איכותיים ככל שניתן תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט שיחליף מחשב נוכחי [המחשב הנוכחי יהווה גיבוי, לכן צריך שההמחשב הנוכחי יתפקד בצורה טובה יותר מהקודם], זה המפרט של המחשב הנוכחי:. CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Video Adapter NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) Motherboard Properties Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. System Memory 2048 MB זה נראה לי מה שרלוונטי. על כל פנים: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- פוטושופ בעיקר, משחקים לעיתים רחוקות וגם לא כבדים במיוחד [כמו AC2], נורא חשוב לי שהמחשב יעבוד בצורה חלקה כשפוטושופ פתוח עם תוכנות נוספות…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שלא תהיה חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סרטים ב FullHD ועבודה משרדית (word , אינטרנט ...) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Sony BRAVIA KDL40EX600 LED 40 אינטש * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים crysis וכל אלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינ…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לעיצוב גרפי (פוטושופ, פלאש, אילוסטייטור) בגדול התקציב הוא 3,500 (חריגה עד 4,000). בגדול יש לי מחשב נייח מעולה - אז אני צריך שרק יריץ את התוכנות האלו בצורה טובה וזהו. לפני כן הייתי משתמש במקבוק אייר (4GB RAM, 128GB,i5) והוא סחב לי ממש יפה (הוא פשוט נהרס לגמרי ואני חייב חדש) את הקנייה אני מתכנן לבצע שבוע הבא (מקסימום עוד שבועיים) באזור תל אביב או אילת (אם יש משהו ממש טוב). מס' הערות: -אשמח לכונן SSD אחד (לא אכפת לי 256GB) - אני לא אוהב את הכוננים המסתובבים -אשמח שלא ישקול יותר מ2.5 קילו -גודל 12 עד 15.6 אני מודע לזה שזה לא התקציב המושלם לנייד אבל אני לא אדרוש ממנו יותר מידי אז אני חושב שזה אפשרי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200, אולי אם יש סיבה טובה מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדתית, וסרטיפ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים בת דודה שלי הביאה לי מחשב של לנובו עם סוללה גוססת (נטענת עד 60%), והיא רוצה לקנות חדשה. אין לי בעיה להחליף את זה באופן עצמאי, אבל אין לי מושג איפה הכי משתלם לקנות סוללה ומה המחירים של סוללות בכלל.. ראיתי את זה באיביי למשל: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-U310-Touch-OEM-Genuine-Original-REAL-DEAL-Battery-L11M3P01-11-1V-46Wh-/331301936183?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d23225c37 זה מחיר סביר? או לחלופין אפשר לקנות בארץ במחיר סביר? אולי אפשר לקנות ישירות מלנובו? (מחפש להוריד לה את העלות כמה שאפשר.. עוד דבר, ראיתי באתר של lenovo שבסדרה הזו (u310) יש כמה מפרטים שונים (i3\i5\i7) האם בכולם יש אותה סוללה מבחינת הקיבולת או שהסוללות שונות? הדגם שלה זה ההוא שמגיע עם i…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2670&p=130
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי היא סטודנטית בשנה א' באוניברסיטה, והיא צריכה מחשב נייד לעבודות שלה (לא חייב להיות חזק במיוחד - בעיקר לתכנת עליו, לכתוב מסמכים, אינטרנט ואולי גם קצת מטלב) חשבתי לקנות לה כמתנה מחשב כזה, והתקציב שלי הוא עד 1000$ (או 4000 ש"ח) הדברים העיקריים שחשובים - ניידות (שלא יהיה כבד מדי, נוח לסחיבה) נוחות שימוש ועבודה (אני לא יודע עד כמה הEEE-PC ודומיו נוחים לעבודה ארוכה איתם) זיכרון נורמלי (1-2GB ומעלה) וכמובן מפרט שיוכל לשמש אותה גם בעוד שנה-שנתיים, ושהיא לא תזדקק להחליף בקרוב. מצד שני אפשר להתפשר על - גודל דיסק קשיח - לא נראה לי שהיא צריכה יותר מ80-100 ג"ב כרטיס מסך - יכול להיות פשוט, של אינטל אני מתלבט בין הרבה דגמים ולא כ"כ יכול להחליט. יש למישהו עצה?…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-