עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by koko12345678,

היי, מישהו יודע את ההבדל בין מעבד P למעבד T של intel? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש מחשב לעבודה משרדית ועריכת תמונות ב- PHOTOSHOP עריכת ווידאו לא נדרש משחקים תקציב 2.5K אך ניתם לחרוג עד 3K במידת הצורך לא נדרש מסך לא נדרש ציוד היקפי. על פי חיפוש אני מניח שכדאי לבסס את המחשב על מעבד i5 2500K יש לו גם תוצואת benchmark מעולות עבור photoshop לא נדרש OC . אשמח למארז + ספק איכותיים ושקטיים אם ניתן להכניס בתקציב הזה אין צורך במערכת הפעלה. כמו כן קראתי שיש בעיה עם לוחות אם מבוססים H67,P67 האם כדאי לחכות עם הקניה? חפשתי קצת בפורום והרכבתי את המפרט הבא אשמח להצעות לשיפור: מעבד: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר 1080 לוח: H67M-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI - מחיר 550 זיכרון 1333 DDR 2GB K…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  3. היי, זקוקה לעזרתכם, עובדת על אתרים- צריכה מחשב חזק ומהיר שלא יתקע בעת שימוש בהרבה חלונות במקביל 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 רק אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש "משרדי" חזק - שיריץ הרבה לשוניות אינטרנט במקביל / עבודה עם שרתי פרוקסי ושולחנות מרוחקים + Office, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

4. Started by chen opr,

http://www.dell.com/en-us/shop/compare?ocs=dncwy604h,dncwxb1608v2 צמצמתי את הבחירה ל2 המחשבים הנל אשמח לעזרתכם תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by N-O-F,

שלום, מה המארז הכי קטן עבור microATX ? הכי קטן שמצאתי: Sohoo S610W HTPC 500W גובה: 99 מ''מ רוחב: 295 מ''מ עומק: 365 מ''מ תודה רבה :)

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ltzik,

אני סטודנט להנדסת תוכנה בשנה שנייה. אני צריך מחשב נייד אולטראבוק עם זיכרון SSD. דרישות: 128 ג'יגה יספיקו, ברור שעדיף 256 אבל התקציב הוא רק 6K. מסך ברזלוציית FULL HD, רצוי IPS - כאן אין פשרות. כמה שיותר דק, כמה שיותר קל, רצוי חומרים איכותיים. סוללה לכמה שיותר זמן. מהיר בפעולות מערכת כמו דפדפן, כניסה לקבצים וכו'(אני מניח שה-SSD והמעבד יעשו את העבודה). דברים שאני מריץ: World of Warcraft(אני חושב שכל מחשב יעמוד בזה). וכל השאר זה תוכנות שקשורות ללימודים: Visual Studio Eclipse MICROSOFT SQL SERVER המחשב האולטימטיבי לדעתי, לצרכים שלי הוא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 הבעיה היא שהבנתי שהמעבד, למרות היותו HASWELL, נחשב חלש יחסית. מה אתם אומרים? המחשב ממש חדש ואם…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  7. Started by amirw6,

היי אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים בתקציב של עד 3K לא כולל מסך, אבל אני כן מעוניין לרכוש רמקולים עם איכות טובה,לא מתוכנן OC בעקרון חשוב לי שמשחקים כמו BIOSHOCח INFINTIE או GTA V ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות, בנוסף ממש חשוב לי מחשב שקט הפעם.. ההעדפה שלי לקנות מאייבורי אני יודע שאין עליהם ביקורות טובות אבל סה"כ זה נוח ויש להם אחריות לטווח ארוך ובסה"כ הייתי מרוצה מההזמנה הקודמת.. תודה מראש רק חשוב לי לציין שהפעם האחרונה שגלשתי פה הייתה לפני 8 שנים כך שאני לא מבין כלום ממה שהולך כיום בשוק

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  8. Started by ShuBy,

כרגע אני מתלבט ביו שתי מחשבים : 1) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23830 2) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23927 שניהם באותו טווח מחיר אבל השוני הגדול הוא במעבד ובזכרון וגם בגודל המסך הכרטיס מסך זהה והשוני במהירות הקשיח לא כזה משמעותי בשבילי ולגבי SSD הבנתי שאפשר להוסיף בדל עם מתאם מיוחד במקום הצורב לגבי סוללה וכל עניין איכות הבנייה והחומרים אני לא מבין ואני אשמח אם תגידו לי מה שאת הדל אני יכול להשיג ב - KSP אז אם יהיה בלאק פרידיי יהיה אפילו זול יותר תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  9. Started by fizban,

שלום לכולם! בשעה טובה בניתי לי לפטופ באתר של לנובו ארה״ב ובקרוב תתבצע ההזמנה. שנייה לפני שאני מזמין את המחשב הייתי שמח לדעת האם קיים הבדל משמעותי בין המעבדים: p8800 p8700 p8600 מכיוון שהמחשב עצמו גם ככה מגיע לכמעט 2000 דולר, תהיתי עד כמה ״שווה״ המעבד שבחרתי (p8800) ביחס לאחרים. כבר עברתי על גוגל לחפש השוואות אבל כל הציונים לא ממש מובנים לי.. תודה מראש לעונים! עריכה: אם אני כבר שואל, למישהו יש מושג האם כדאי להשקיע עוד 70 דולר בשביל לקחת סוללת 9 תאים במקום ה 6? המחשב עצמו נועד לעבודה, תיכנות, הרצת VM וכדומה..

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  10. Started by 123nadav,

שלום...קוראים לי נדב אני חדש פה וגר בגרמניה...אממ אז ככה מצאתי מחשב שאני כנראה הולך לקנות אבל יש רק בעיה אחת: הלוח אם..הוא של חברת asrock והדגם:alire NF 6g DVI עכשיו הבעיה היא שאני לא מכיר תחברה ולא ממש מבין בזה ....כדיי לי לקנות את הלוח אם הזה?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  11. התקציב המקסימלי הוא - 1200 ש"ח (לא צריך להיות כולל הרכבה) . המחשב הוא לשימוש סלוני בעיקר - צפייה בסרטים והורדת קבצים (יעבוד שעות רבות ברצף) - חשוב שיהיה שקט . אין צורך בדיסק קשיח וכונן DVD , חשוב שיכלול חיבור HDMI !! המחשב ירכש ככל הנראה מ RSM בכפ"ס . מה דעתכם על המפרט הבא : (מה הייתה משפרים/מוסיפים) תודה .

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  12. Started by omrit,

שלום, אני מחפש נייד לעבודה משרדית ב 4000 ש"ח. חשוב שהמסך יהיה לפחות סביר (wxga, 1280X800) בגדול אני מתלבט אם כדאי לקחת מעבד חדש יותר (core duo) עם חצי גיגה זיכרון, או להתפשר על המעבד (sempron/turion) ולקחת גיגה זיכרון. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. Started by eyal m,

אני רוצה לקנות מחשב לשימוש: תוכנות כגון: לייטרום,פוטושופ , שיכיל זיכרון גדול לתמונות,אינטרנט,ושיהיה מהיר. זה המפרט שקיבלתי. איך הוא? i5 4/8 gb לבחירה הוספת מחיר 250 שקל וינדוס 7 1tera 430GT 16b כ.ס מסך ספק 500W מארז 2X12 arltic איך המפרט? מחשב טוב

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  14. -תקציב מקסימלי - 7000, כולל הכל, עדיף לנסות לחסוך -שימושים - משחקים, hd, עריכה גרפית ווידאו -משתמש בעיקר בתוכנת פרימייר לעריכת וידאו (תדיר), פוטושופ ואילוסטרייטור (תדיר) CS6 -גיימינג - אני ארצה להריץ את המשחקים החדשים (watch dogs ומשחקי טריפל שיצאו בעתיד) על הגדרות גרפריות גבוהות (לאו דווקא הכי גבוהות) -שקט - חשוב (6) -אוברקלוק- לא -מערכת הפעלה - ווינדוז 7 64, אופיס וגם הרכבה בחנות -אין העדפה לחנות ספציפית, עדיף במרכז ולא אייבורי -מעוניין לקנות בשבוע הקרוב -לא מתוכנן שדרוג -תוספות - חיבור firewire ומסך (צריך גם המלצה על מסך עם חיבור hdmi) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by hopla,

שלום ררב. אני מעוניינת במחשב נייד בתקציב של 1000$+.לשימושים הבאים הדרישות הם: 1)משחקים בינוניים 2)גלישה אלחוטית,מצלמה וכו. 4)עבודה משרדית 5)מקלדת נוחה ומסך מעל 14 אינץ 5)איכות שהרכבה ושירות במהלך חיפושי נתקלתי במחשבים הבאים: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=WgH8aF11UQK2QEzb או http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=JExNpew5BY4uwRKv או http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Display+%28diagonal%29&v1=15.0%26quot%3B+-+16.9%26quot%3B&series_name=dv6tqe_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/15.0 או Dell Studio xps – 1340 מה הכי מומלץ,ועם יש הצעות יותר טובות תודה רבה…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בנוניים וסרטי HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים בנוניים בעתיד אני אקנה PS4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG 42 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות .אני רוצה לראות סרטים באיכות גבוהה ביותר 3. האם יש צורך בציוד…

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. עדיף לכמה שפחות, מן הסתם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישומש לגיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים, סביר להניח שעם גרפיקה כבדה, יחסית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שניתן …

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  18. Started by gidi53,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית, הורדות, סרטים , סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K12 ASSASSIN CREED 3 MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 BENQ senseye 3 22 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  19. Started by habarbash,

יש לי VISTA פרמיום, והתקנתי את הדרייברים האחרונים של הכרטיס קול .

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  20. שלום חברים חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש בסיסי כלומר אינטרנט אופיס ושאר הדברים הבסיסים יענו מחשב משרדי, כמובן רצוי כמה שיותר זול אבל אשמח לשמוע כל מיני הצעות אז למי שמכיר אודה לו אם יציע לי שאני יציע לו מה כדאי בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by des,

שלום ! אני רוצה לקנות נייד למשחקים בטווח של 6500 שקל הכי טוב ממה שראיתי עד עכשוי זה נייד הזה - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=9438 -Asus N61VN-JX079 שווה את מחיר ? יש ניידים יותר טובים למשחקים בארץ באותו מחיר בערך??

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. אני מבקש מפרט למחשב עד 2500 שקל בלי מסך,למטרת משחקים ושימוש רגיל. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. אשמח לקבל המלצות ל specification של מחשב לעריכת וידאו 4K ממצלמת GoPro Black. 1. האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין DDR3 ל - DDR4? 2. (המשך לשאלה 1) האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין i7 58xx ל i7 49xx? 3. האם יהיה הבדל משמעותי יותר בביצועים בכמות גדולה יותר של זכרון DDR3 (לשים 16GB ולא 8GB) על פני השקעה ב DDR4? 4. האם יש משמעות או נתון שחשוב לשים לב בבחירת לוח האם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. איך המחשב הזה? המפרט...? שווה את המחיר ב4300? אבטחת מידע קורא טביעות אצבע מובנה אחריות 12 חודשים (בינ"ל) אמצעי הצבעה Touchpad דגם יצרן ACER 6930 דיסק קשיח 250GB SATA זיכרון פנימי 3GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD כניסות / יציאות HDMI, e-SATA, 3XUSB 2.0 ,קורא כרטיסים 5 ב-1, Line in, VGA , ExpressCard /54 מהירות המעבד 2.0Ghz מותג ®Acer מעבד Intel ® Core 2 Duo T5800 2.0 GHz מעבד גרפי NVIDIA® Geforce 9300 256MB Dedicated Up To 1535MB מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista Home Premium ממשק עברית משקל 3.3 ק"ג סוג המעבד Core 2 Duo סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג "16 שונות מצלמה מובנית Acer Cristal Eye Orbicam תקשורת …

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  25. הרכבתי מפרט עם החומרה הבאה למחשב סלוני, עיקר השימוש במחשב הוא צפייה בסרטים , מוזיקה, והקלטת תוכניות מה TV העניין הוא שיש לי מספר התלבטויות בחלק מהרכיבים, נראה לי שקצת הפרזתי ולקחתי משהו קצת יקר מידיי לעשות את העבודה ואני מנסה להוריד מהעלות, אשמח לקבל חו"ד אם להוריד או לשנות חלק מהמפרט. הבסיס: מארז: SilverStone Lascala SST-LC13S-E - מחיר: 590 ספק: Enermax ECO 80+ 500W Retail - מחיר: 390 , לשקול אולי מותג אחר? או לקחת 400W? מעבד: האםלהסתפק ב Core i3 530, 2.93GHz - מחיר:545, הוא יסחוב את כל קידודי הוידאו החדשים+תמיכה בהקלטת וידאו? לשקול שדרוג ל Core i5 650 ? קירור מעבד:Artic cooling Freezer 7 Pro Rev.2‎ - מחיר 120, חיפשתי משהו שקט לסלון לוח אם: GA-H55M-USB3 <- GIGABYTE …

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.