עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Eliya,

כמו שרשום בכותרת מעוניין במחשב נייד עד 5.5K שישמש בעיקרון ללימודים ומשחקים פה ושם כמו פיפא מנג'ר ופרו אבולושן. הדבר עוד חשוב בו שהמשקל יהיה קל ולא כבד אם יש אפשרות שיכלול בו 4GB זיכרון זה יהיה מעולה תודה אליה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לעבודה על פוטושופ או תכנות דומות חשוב מסך אכותי שניתן לכיול, גודל 15" - 17" הנידות לא יום יומית ( ועם רכב ) אפשרות לערוך סרטונים קצרים לאינטרנט חשבתי על MACBOOK PRO 17 מחיר 2170 אירו או DELL M6402 17 מחיר 2832 אירו חורג קצת מהתקציב אפשריות נוספות ? בתודה

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by nadavP3,

שלום אני צריך עזרה במצית נייד שיהיה דיי קל (נגיד 2קג או 2.5 לא יותר, כמובן שפחות אדיף) מסך 10~14 לא יותר קטן\גדול וגם בפחות מ10,000 (נגיד סביבות ה8000 יהיה נהדר) תודה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by ריבה אבירם,

מחפשת המלצה לנייד לשימוש משרדי בעיקר (אופיס, תוכנות מקצועיות ) כולל תוכנת הפעלה, מסך 15.6'. מעבד i5 או i7 לא צריכה touch שני הגורמים החשובים ביותר הם אמינות ושקט. לא יכולה לעבוד עם מחשבים בהם יש רעש מאוורר חזק או קבוע תקציב עד 4,500 עדיף פחות.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by LeftRight,

צריך המלצה לנייד של HP עד 6,000 ש"ח לעבודה יומיומית שיוכל להריץ משחקים בלי יותר מדי בעיות תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  6. Started by Ofir Baruch,

שלום לכולם! רכשתי מחשב נייד חדש עם כונן SSD 128GB, אבל בכונן C (היחיד במחשב) יש קיבולת רק של 100GB. בדקתי את העניין וראיתי את התמונה הבאה בניהול דיסק: האם אפשר להחזיר לכונן חלק מהשטח הלא מנוצל מהכונן מבלי לפגוע בכלום? לדוגמא: השטח שמסומן בתמונה?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  7. רכשתי היום מחשב נייד חדש. מה ההמלצה לגבי ניהול הסוללה כאשר מגיעים ל- 100%? לנתק מהחשמל ולתת לסוללה לפרוק או להשאיר את המחשב מחובר לחשמל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by R'n'B,

שלום, ברשותי מחשב נייד חזק אשר משמש אותי לגיימינג עבודה (פיתוח, הרצת מע' וירטואליות ועוד) והורדות. המחשב מחובר ב90% מהזמן למקור מתח. בגיימינג ובעבודה אני מכוון את את צריכת החשמל לhigh performance. הורדות וטאסקים קלים אחרים אני מריץ בלילה. השאלה שלי אם כדאי להעביר בלילה את המחשב למצב צריכת חשמל אחרת כמו power saver? האם יש הבדל משמעותי בצריכת חשמל בין שתי ההגדרות האלו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rotman,

כמובן ללא מסך וללא שום אביזר נלווה. עוצמת הרעש חשובה מאד זכרון לא מתחת ל 4 ג'יגה נפח אחסון לא פחות מ 1 TB וכמו שאמרתי , אני רוצה מחשב כמה שיותר תותח למשחקים וכו' תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by zaroor,

היה לי DELL T7200 קשיח 7200 RPM זיכרון 2 ג'יגה כ.מסך X1400 עכשיו ראיתי דגמים עם מעבד P8400 ,רצוי מסך מבריק השימוש כללי אינטרנט,שירים תמונות וידאו מסמכים וכו' מה כדאי בתקציב הזה חשוב שיהיה אפשרות להתקנת מע' הפעלה XP שיהיה דרייברים באתר היצרן

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by SyRenity,

מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cdetland.to?poid=2000099418&src=MAKX&cm_mmc=Affiliates-_-Linkshare&siteID=lw9MynSeamY-K5ncfIGkr855Mjhmlt81Ww&siteID=lw9MynSeamY-GGgEo2t_mxY_z4NgDO9HyA יכולים להביא לי אותו מחול.

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  12. היי, אני מחפש לקנות לפטופ בתקציב של כ4500 ש"ח . אני בעיקר מתלבט בין השלושה האלה: אחד של טושיבה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL655113 שני של DELL INSPIRE 5010 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10937 שלישי THINKPAD Edge 15 של לנובו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11130 חשוב לי בעיקר: - איכות בנייה וחומרים - מקלדת נוחה - מסך איכותי - כרטיס מסך טוב שיצליח להריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות (סביר =הגדרות MED). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. מעונין בהמלצה על מחשב נייד שימוש ביתי של גלישה וקצת ממכי אופיס, ישמש אדם מבוגר לכן מסך גדול ככל האפשר רצוי, רצוי מחשב כולל מערכת הפעלה (ווינדוס10) התקציב הינו 1000 ש"ח, ניתן לחרוג, אך לא בהרבה. טיב הסוללה ומשקל המחשב לא רלוונטים היות והמחשב יהיה תמיד בבית. אין צורך במחשב שקט ניתן לרכוש בחנות פיזית או בחנות אינטרנטית, בתנאי שמדובר בחנות אמינה עם שירות טוב. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by HiTiT,

שלום לכם, תעזרו לי בבקה לבחור נייד בערך עד 6500 עם הדברים הבאים: מסך מט (anti glare) בגודל 13" או 14" . מעבד i5/i3 כ. מסך לא מובנה nvidia/ati זיכרון DDR3 3GB/4GB יציאות חשובות: HDMI EXPRESSPORT דיסק קשיח 320/500 עם עדיפות ל7200RPM (לא חייב). לא חייב DVDRW, גם ככה לא משתמשים בזה היום. חשבתי על DELL E6410 יש בו הכל חוץ מEXPRESSPORT ו HDMI מה יש לכם להציע?

15. שלום מעונין במחשב נייד לשימושים פשוטים מתלבט בין 4 דגמים : 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726392 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725092 3. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687761 4. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597779

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  16. Started by Adir88,

טוב אז שנת הלימודים בפתח והגיע הזמן לקנות מחשב. אני מחפש מחשב קל, אמין וחזק שיחזיק מינימום 4 שנים. מסך 13-14, זמן סוללה גבוה ככל שניתן. הדרישות הם לא מיוחדות. . ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט מוסיקה וסרטים. משחקים לא מעניינים אותי בכלל. לגבי יציאות את HDMI כמובן חובה. מעבר לזה אין משהו קריטי שאני צריך. כונן DVD מומלץ מאוד אבל חובה. דיסק קשיח 500 גיגה ולא פחות. אין צורך באחריות בינלאומית וגם לא במערכת הפעלה. הדרישות מהמחשב לא גדולות במיוחד אבל כן הייתי מעדיף להכניס בתקציב מערכת כמה שיותר חזקה (שאיפה ל I5) שמחשב יסחוב גם בעוד כמה שנים. תודה מראש. (ד"א המלצה ככה לקראת פתיחת שנת הלימודים אני מכיר הרבה אנשים שקונים מחשב בתקופה הקרובה ונעזרים בפורום הנ"ל. לדעתי יעזור מאוד אם יפתח …

17. היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה כמחשב "מרכזי", שבו אעבוד עם עריכת תמונות בפוטושופ (מניפולציות - 100 שכבות+) , סרטים ושיוכל להריץ משחקים כמו Dragon Age - Assassin Creed , The Witcher , C&C3 ודומים , אין לי חשיבות להגדרות הגבוהות ביותר - רק שיעבדו בצורה סבירה . גודל המסך והכובד לא חשובים לי במיוחד לכן אעדיף מסך 15.4 ומעלה , זמן סוללה גם לא מהווה שיקול - המחשב יהיה מחובר בעיקר לחשמל, אם יהיה יציאת HDMI - טוב , אם לא - לא נורא , גודל הכונן הקשיח - 250 לפחות , זיכרון פנימי - שיספיק , 2GB עד 4GB (אם יש אפשרות הרחבה אשמח אם תציינו) אם אפשר גם המלצות לחנויות אמינות עם האחריות, ראיתי הרבה דגמים של מחשבים ניידים בסביבות המחירים של בין 4K ל 5.5K והרבה נראו לי דומים או שלא הצלחתי ל…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. שלום חברים נייד של LG 405. אני מנסה להדליק את המחשב. אבל אני רואה מסך ירוק/כחול עם מלא צבעים ואותיות מפוזרות על המסך. אני רואה את הלוגו של LG בהתחלה ושווינדוס (ויסטה) מנסה לעלות, אך אחרי כמה שניות מפסיק והמסך נשאר עם צבעים משונים. משהוא ? עזרה ? הצעה ? רעיון ? ..... לפני שאני שולח למעבדה.... תודה יושי.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by Classify,

זה טמפ' גבוהות יחסית לזה שלא פועל שום משחק נכון? מה עושים? המחשב זה GIGABYTE W566N מעבד - 7500

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by BeBest,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד עם המפרט הבא פחות או יותר, בתקציב של עד 4,000₪ (אפשר לחרוג מעט אם באמת שווה): מסך 15.6" (אפשר קטן יותר בתנאי שיש מקלדת מלאה) קל משקל - עד 2 ק"ג (אפשר לחרוג מעט) חיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות) לפחות 128GB SSD דיסק מכאני - לא חובה זיכרון לפחות 8GB (אם 8GB לוודא שיש חריץ פנוי להרחבה עתידית) מעבד i5 8250U או טוב יותר אין צורך בכ. מסך נוסף (ייעודי) רזולוציה מעדיף 1920x1080, מוכן להתפשר. לא קריטי אם מגיע עם/בלי מערכת הפעלה. מצאתי מפרט טוב, אבל אולי תוכלו להמליץ על משהו טוב יותר. Dell Latitude 5590 LT-RD33-10587 1.9KG i5 8250U 8GB DDR4 256GB SSD 68WHr (…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by amisha,

אתחיל בזה שמממממששששששששש נמאס לי , למה אין חברה שתהנדס לך את המחשב שאתה רוצה ?!!? למה ? הדרישות הן אלו , אבל לא מצאתי משהו שמתאים מסך : 13.3 , מט ! חיבורים : HDMI ,USB,VGA . אלחוט - WIFI BT (כמה שיותר תקנים יותר טוב ) דיסק - לא עקרוני . זמן סוללה - מעל 5 שעות . משקל - עד 2 ק"ג . המועמד הקודם היה ה UL30VT-2G , אבל אני דיי סולד ממנו בעקבות המסך המבריק שלו , ומסע ההפחות שיש נגד המסכים המבריקים . ראיתי את הדל 3300 , אבל אין לו HDMI מה עושים ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by jacovde,

שלום רב, מעולם לא רכשתי מחשב נייד, השימוש העיקרי הוא אינטרנט ועבודה שיגרתית לא מאומצת מלבד צפייה בסרטים ואולי חיבור לאמייול, לצערי אין לי מושג במותגים ראויים וכמו כן מהיכן כדאי לרכוש עדיפויות וכו'. תקציבי הוא 3K, חשוב לי שתהייה יציאת HDMI, צורב אופטי, ודיסק גדול והעיקר אמינות ואחריות. כמו כן איזה מערכת הפעלה מומלצת? תודה רבה מראש- קובי

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  23. Started by ceyal99,

שלום, כמו הרבה חבר'ה בפורום אני מחפש נייד בסביבות 5K לאינטרנט ואופיס, אמנם יש המון מידע אבל קצת קשה לעקוב ולקבל תשובות ברורות. יש מצב שמישהו (תותח על שמבין בתחום) עושה פה השוואה בסיסית בין הדגמים המובילים פלוס המלצה? כלומר, איזה חברה הכי איכותית, מה הדגם המוביל שלה, יתרונות חסרונות ממה שהצלחתי לדלות מהפורום, הניידים המובילים בשביל אופיס ואינטרנט (לא למשחקים) הם: דל 1525 דל VOSTRO 1500 סדרת HP PAVILLON 6600 תודה אייל

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. Started by Galos,

שלום! ידידה שלי התחילה את תחילת דרכה כסטודנטית והיא מעונית במחשב נייד - עד 4000 ! הצרכים שלה הם בסיסים לחלוטין: 1. עבודה בתוכנות אופיס למינהן . 2. אינטרנט (חשוב מאד שיהיה WiFi מובנה- אני יודע שברוב היום יש) 3. מוזיקה , הייתי אומר סרטים אבל לא יודע עד כמה. 4. כל מה שדרוש מסטודנט וממי שלא משתמש במחשב למשחקים עריכה וכו'. 5. גודל מסך מבוקש 15 אינ'ץ. 6. זכרון 512 אני לא חושב שתזדקק ליותר מזה. 7. ארד דיסק 60 אם ניתן יותר במחיר אז סבבה. * אם תוכלו להתייחס גם לנושא האחריות ולזמן סוללה אודה לכם עדיף שהמחיר יהיה כמובן נמוך מ4000, אודה לכל העוזרים. כמו כן ערכתי חיפושים לפני שהכנתי את ההודעה ראיתי הודעות דומות בעניין אך לחלקן לא היו תשובות או שלא היו תשובות ממצות או מספקות. ושוב פעם…

25. Started by ran1809,

החלטתי לשאול כאן את השאלה כי אין מקום מוגדר לשאלה כזו.... האם נכון להשאיר את המחשב נייד רוב הזמן במצב שינה ולעשות לו מחזור של הדלקה כיבוי אחד לשבוע בערך..?? תודה מראש רן

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים