עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nparker,

אני מתלבט בין המחשבים lenovo x200 ו ה toshiba r500 כפי שאתם רואים חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל מבין שניהם מה עדיף לקנות? תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  2. אני מחפש מחשב נייד שישמש מלבד השימושים הסטנדרטים בעיקר לתכנות ב-MATLAB וב-VISUAL STUDIO. התכנות ב-VS יהיה קצת בגרפיקה, כלומר הכרטיס מסך חייב לתמוך ב-OPENGL (האם זה קיים היום בכל כרטיס מסך?), אבל לא משהו כבד במיוחד, זה לא לתכנות מקצועני, זה לעבודה בלימודים. איך המחשבים של LG או Fujitsu-Siemens לשימושים האלו? אשמח גם לקבל המלצות למחשבים אחרים אם יצא למישהו לעבוד איתם, אבל אם יש חוות דעת טובות על שני הנ"ל אז זה יהיה עדיף. תודה!

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by avi1987,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים באחריות שהחברה מציעה באתר הבית שלה והאם האחריות שהיא מציעה תקפה גם בארץ(אני מעוניין לקנות INSPIRON או STUDIO)

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. תודה לכל המגיבים!!! Base Intel® Core i7 Processor 920 (2.66GHz, 8MB cache, 4.8GT/sec) Memory 4096MB (4x1024) 1067MHz DDR3 Dual Channel Video Card 256MB ATI® Radeon HD 3450 graphics card Hard Drive 500GB Serial ATA (7200RPM) Hard Drive כל זה למסך 21 אינץ

• 10 תגובות
    • 628 צפיות
  5. הדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו זה ה-HDD שכתוב עליו Low Power, מקווה שזה בסדר: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤861 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: SeaSonic M12 500W A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤398 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤385 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1TB 16MB **Low Power כמות: 1 - מחיר: ¤622 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1279 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 Lig…

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by talisman,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לשימושים של סטודנט - אינטרנט, אופיס, תכנות (ECLIPSE למשל), MATLAB וכו. חשוב שיהיה יחסית קל. אשמח להמלצות - אם אפשר לקנות מחשב טוב בתקציב נמוך יותר אז זה גם יהיה מצויין. תודה.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by 2aviv20,

יש לי umpc של msi יש לי את הwind דפקתי את המחשב ועכשיו אין עליו ווינדוס הוא רושם לי missing operating system ואני רוצה לפרמט מהדיסק און קי ואני לא מצליח הורדתי xp נייד ולא הצלחתי לפרמט תעזרו לי בבקשה (Msi האלה מטומטמים הביאו לי דיסק עם אקספי למחשב שאין לו כונן דיסקים )

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. אהלן, הנה מספר דרישות להרכבת המפרט: 1. הסכום למערכת הוא 7000 ש"ח לא פחות ולא יותר (לא לחפש איפה לחסוך - צריך לבזבז את כל ה 7000) 2. המערכת צריכה להיות שקטה מאוד ויפה מפני שהיא ממוקמת בחדר השינה 3. כ"כ הנראה המערכת תחובר למסך LCD שירכש בקרוב לחדר השינה ותשמש כ HTPC. וגם למסך מחשב רגיל 4. מתלבט בין כפול ליבה למרובע ליבה מסוג INTEL (כמובן ש I7 ו X58 לא נכנס לתקציב...) 5. בנושא הקירור אני דיי סגור על Thermalright Ultra 120 Xtreme או Thermalright IFX-14 6. המערכת תשמש בעיקר לסרטים (DVDR ו HD ) וגם קצת משחקים.6. מבקש לוח אם תוצרת ASUS (יש לי חיבה רבה אליהם) 7. מתלבט בין כרטיס מסך 4870 ATI או NVIDIA 260 (עם חיבה ל NVIDIA...) 8. האם צריך מארז TOWER או ש MIDI מספיק לכרטיסים האלה מ…

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  9. שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב בייתי- תקציב 4000-3500 ש"ח ללא מסך (ניתן לחרוג קצת)- בנפרד אקנה מסך 22 או 24. שימושים- מולטי טסקינג -אופיס, גלישה,הורדה וצפייה בסרטים, עריכת תמונות, משחקים חשיבות- מהירות, מערכת שקטה קיבלתי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤640 כמות:1 [url=http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300[/url... לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300[/url... לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470]http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470]http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300[/url... לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  10. המחשב הנוכחי הוא פנטיום 4 ג'יגה זיכרון ו80 ג'יגה דיסק קשיח. אם אי אפשר לבנות משהו טוב משמעותית מזה בתקציב ,אז נוותר ... המחשב לצפיה בסרטים, עריכת מסמכים וגלישה באינטרנט.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  11. האם הספק טוב? עד עכשיו היה בTMS את הספק של SeaSonic 500W ET שהיה מעולה, אבל האם הספק של FSP טוב כמו הSS? המפרט: מעבד - Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn OEM ¤601 קירור למעבד - Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes S775 - WITH CPU ONLY ¤83 לוח אם - Gigabyte GA-EP43-DS3L ¤466 מארז - Raidmax Azteca (Smilodon II) 2x120 3x80 Black All LED NO PSU ¤445 מאוורר נוסף למארז - Arctic Cooling AF8025 80mm ¤21 ספק כוח - FSP 550W 80GHN 120mm Satax3 A.PFC ¤387 זיכרון - A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail ¤196 דיסק קשיח - Seagate 500GB Sata II 32MB ¤303 כרטיס מסך - Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail ¤752 צורב PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK ¤124 כרטיס …

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  12. היי, כפי שציינתי בכותרת אני צריך המלצות למחשב ב6 אלף עם אפשרות לחריגה (עד 1K אם זה באמת שווה את זה). 1. מה התקציב? 6K מזומן חלקי. 2. מטרות המחשב? משחקים (כבדים כמובן). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שום דבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול. יש לי audigy 2 נראה לי עדיין נותן תפוקה לא? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? השאיפה היא לi7. בגרסה הפשוטה כמובן. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שום דרישה מיוחדת. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב…

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  13. מה דעתכם על המפרט הבא? מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G840 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪306 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪30 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪315 מארז: Ippon A6 120mm x 2 + 450W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪232 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪120 קשיח למחשב שולחני: Toshiba 1TB 3.5" SATA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪392 מקלדת: Microsoft Wireless Desktop 700 כמות: 1 - מחיר: ₪99 תוכנות: Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT כמות: 1 - מחיר: ₪369 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או …

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by shime,

אבקש עזרתכם ברכישת מחשב משרדי כמו כן האם החנות יכולה להעביר את כל הנתונים הקיימים במחשב הנוכחי למחשב החדש, כך שלא צריך להגדיר מחדש את הגדרות הסורק ותוכנות אחרות שמותקנות עכשיו? תודה שמי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה בריבוי טאבים, word, ותוכנת סריקה בשם paperort ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. Started by strider19,

היי. מקווה שתוכלו לעזור לי. אני מתלבט עם איזו חברה להתקשר כשארכוש לפטופ. אין לי מושג מאיזו חברה אקבל שירות טוב ואמין ומאיזו לא. אני ממש לא רוצה ליפול על איזה שירות לקוחות מחורבן. אשמח לשמע את חוות דעתכם וללמוד מנסיונכם ובעיקר לקבל המלצות. ההתלבטות שלי כרגע בין dell,hp,asus,samsung,toshiba תודה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by nissim08,

אפשר בבקשה מפרט כמה שיותר טוב לעריכה ולכל מה שקשור לצילום. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. שיהיה כרטיס מסך טוב, 500GB-1TB זיכרון, מעבד חזק, ועוד את השאר שאני כבר לא כל כך מבין בזה תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול DIABLO BF3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24 של SAMSUNG FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? היה נחמד אם מסתדר להגדרות גבוהות לא MUST. 3. ה…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by liran22,

אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט של מחשב טוב ב 2500 שקל באר אס אם?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. שלום לכולם. ניסיתי להרכיב מפרט ב1000 ש"ח בערך ( כמה שפחות יהיה יותר טוב כי אני משלם עליו ואני חייל , כך שאני לא שוחה בכסף :< ). המחשב הנוכחי בן 8 שנים בערך והוא די מת , וכל מה שנשאר ממנו זה שני דיסקים קשיחים וצורב DVD. האמת שמזמן לא הרכבתי מפרטים ואני לא בטוח בשוק הנוכחי אז פשוט נכנסתי לskypc וניסיתי את החלקים הזולים ביותר ;D מעבד Intel® Pentium® G620 Tray ₪260 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG620T לוח אם Gigabyte GA-H61M-S2PV ₪263 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951H6120 זיכרון Kingston 2048MB DDR3 1333MHz CL9 ₪70 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752V2 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד לשימוש למשחקים. התקציב הוא 3,000 שקלים (אפשר לחרוג מעט אבל עדיף שלא). יש צורך ביציאת HDMI. אני לא מחפש מחשב שיריץ הכל באולטרה, מבחינתי מדיום זה סביר בהחלט. בעיקר את דיאבלו 3. המחשב מיועד לאחי שרוצה לקחת אותו איתו לבסיס, לכן משקל כן מהווה פרמטר. אני לא יודע אם זה בכלל ריאלי מבחינת התקציב, אבל אני אשמח לעזרה. אם יש צורך בעוד פרטים אשמח לתת. תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  21. התקציב לא חשוב אני לא מוותר על הקטע של חיבור הנייד לlcd ולצפות בסרטי hd בצורה חלקה ללא קרטועים והשהיות הסרטים שאני מוריד הם בגודל של עד 15gb מקסימום mkv גם חשוב לי שהמחשב יהיה בנוי טוב כי הוא יהיה בשימוש על ידי ילדים אני לא אשתמש בו בשבל משחקים כבדים אז איזה דגם מומלץ מבחינת עמידות? ואיזה מפרט בשבל הצרכים שלי?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. <blockquote>אחרי 4 שנים של שירות נאמן, נשרף לי הכרטיס מסך(nVidia 9800GT); אז החלטתי לשדרג. אני לא באמת יודע מה היו הפיתוחים ב3 שנים האחרונות, ובגלל זה אני מתייעץ איתכם. החלקים אותם אני רוצה להשאיר: -מארז CM690 + כמה מאווררים של Arcticc -דיסקים קשיחים(1T+500GB של WD) -כונן DVD, מן הסתם. חלקים שאני לא יודע אם כדאי להחליף או לא: -ספק כוח Corsair cmpsu 450w (כבר בן 4) -זכרונות 2x2GB 800Mhz (כבר נחשבים איטיים, לא?) -קירור מעבד AC Freezer 64 Pro שאני לא יודע אם עדיין רלוונטי בקיצור, אני צריך מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך;+חלקים נוספים אם צריך(ספק כוח, זכרונות,...). *דבר חשוב - הכרטיס מסך הקודם הגיע עם מאוורר של ZALMAN. עשה רעש נוראי, אז אם אפשר להמנע מחלקים רועשים למיניהם. המח…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בקו-אופ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Portal 2, L4D, L4D2, Borderlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, 5 בערך, רק שלא יהיה כמו שואב אבק. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שד…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by leviyog,

* משקל רצוי - פחות חשוב לי כרגע *גודל מסך - 15.6 אינצ' * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא. רוב הזמן העבודה עם המחשב תיהיה בסביבת מקורות חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, HDMI * בלוטות - לא חובה, רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מה הסטנדרט היום? אני מניח ש0.5T יספיק לי.... * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד מס' דברים חשובים מבחינתי - *יכולת הרצת תוכנות עיבוד תמונה - לייטרום / פוטושופ וכו' (לא הולך להוציא מהן את המיץ).*מסך טוב (מה זה טוב? אחד שלא ישנה את הצבעים שלו בכל זוויות שהוא זז למעלה / למ…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  25. דרישות: "Ultrabook 12-14 - לא חייב שיהיה באיזור הקילו וקצת, אפשר גם 2 קילו וקצת אם יש דגם כזה שכדאי לקנות אותו. כונן SSD - רצוי שלא יהיה 20-30GB (כמו אסוס ועוד חברות שמציעות כונן מאוד קטן וכונן HD רגיל גדול) אלא 128/256, אין לי בעיה להשתמש בכונן חיצוני בשביל סרטים/סדרות. 8GB RAM או לפחות אופציה לשדרג ל-8 במחיר סביר. מעבד i7 (למרות שאני לא מאמין שזה יכנס במחיר) או i5 ivy bridge. אם צריך עוד קצת תקציב כדי לקבל משהו ממש טוב אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.