ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום, שמי רינת ואשמח לעזרתכם בייעוץ לפני קניית מחשב. אני מעוניינת ברכישת מחשב לצורכי גיימינג ותכנות סביב ה5K. התקציב גמיש מעט ומחפשת מקסימום תמורה למחיר. עוד פרטים : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כגון ARK survival evolved, Witcher 3, אססינס קריד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 27 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא כולל ציוד הקפי (מקלדת, עכבר, מסך וכו') המחשב מיועד למשחקים! ללא OC. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש נייד חדש שיוכל להריץ תוכנות בינהן: Adobe suit Maya z-Brush הוא בעיקר יהיה לשימוש משני כאשר אני מחוץ לבית ולא תתבצע עליו עבודה רצינית, לכן אשמח אם תהיה לו סוללה חזקה שתספיק למינימום 3 שעות (גם אחרי כמה חודשים). המשקל פחות חשוב ולא איכפת לי להכנס לכושר. אם שאר הרכיבים זהים, אשמח אם ישקול פחות. כנ"ל לגבי המראה. פרטים נוספים: מסך 15.6" OS Win7 64bit 4GB Ram לא ישמש למשחקים. איכות סאונד פחות חשובה מאיכות תמונה. מעבד SB כונן DVD (לא קריטי אם יש צורב) יציאת HDMI (FireWire עדיין בשימוש במצלמות חדשות? אני לא רואה יציאות FW בניידים חדשים, יש תחליף כלשהו? אם לא אשמח שתהיה גם יציאה כזו...) תודה על העזרה =]
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי אחרי כמה וכמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב חדש אשמח לכמה מפרטים או בכלל למפרט תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4/5/6 חריגה אפשרית אבל מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר עריכה גרפית מימינלית (photoshop,ilussturitor בעיקר) המשחקים שישחקו כנראה יהיו משחקים כגון world of warcraft רוצה להריץ אותו על בינוני ושהמחשב ישרוד בראיה למרחק ובכללי בריידים ולא יקרוס counter strike/overwatch /המשחקי יריות לא אכפת לי להריץ על איכות נמוכה אבל שיהיה FPS וירוץ טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי מפרט של אחי הקטן (מזכיר את שלי רק עם ציוד הקפי שונה ומארז שונה השאר כמעט אוות דבר) a64 +3200 s754 epox 8kda3j 9800pro 256 bit 512mb 120 gb הרד דיסק יש כונן dvd עכשיו יש לי 1000 שקל לשדרג אותו חשבתי על עוד 512 וצורב dvd אצלו כי שם אני משתמש במחשב כמחשב הורדות יש לו את אותו קרור חרא שלי יש הקסטר קינג 2 50 מנוחה 60 מאמץ (כנראה צריך לרענן משחה או לקנות קרור חדש) אז חשבתי מה לעשות ? לקנות mx1 ולשים ב2 המחשבים רענון משחה ? או להלחליף לגמרי ת2 קרורים ולמה ? כי זה משאיר אותי עם 200 שקל לכול גוף (אי אפשר לשים ביג טיפון כי אין מקום!) מה אתם חושבים ?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, קודם כל המון תודה לעוזרים. החלטתי לרכוש מחשב חדש, אך איני רוצה להרכיב אוסף של רכיבים בעצמי, אלא לקנות כחבילה. השאלה היא, האם אוכל להעביר מהמחשב הישן את הכרטיס מסך? איני יודע אם בלוחות אם חדישים הסלוט השתנה.. צורב-בחיבור אי.די.אי, האם כדאי לקנות מתאם לסאטא או לקנות חדש? כמו כן, יש ברשותי הארדיסק עם חיבור סאטא וברצוני להתקין מ.ה לבד. האם מקובל בשוק לרכוש מחשב שלם שאני מספק חלק מרכיביו להוזלת המחיר? אשמח לקבל המלצות! העניין הוא, שאני חושש להרכיב בעצמי מחשב שלם.. וגם לא מתמצא בדגמים ספציפיים וכו' המון תודה, לירן
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?:5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?18.5 אבל אני קונה חדש. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיס…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. המפרט הוא : AMD athlon 64 3000+ s939 venice Gigabite - k8nsc939 nforce 3 512 ddr kingstone וכל השאר..... אני מתלבט בנוגע למארז.... 300W או 400W ..מה יחזיק את המחשב ואיך, כמה הבדל ברעש.. ? ואם יש משהו טוב שהוא לא Hec-Compucase .. (שיקול של מחיר אבל השאלה היא איכות) .. מה אתם ממליצים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לצרכי אינטרנט וצפייה בסרטים באיכות גבוהה.. הייתי רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לקחת(אני יודע שפשוט אבל איזה בדיוק) איזה כרטיס מסך ואיזה חברה (למחשב) ומה לגבי לוח אם לנייד..? תודה
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
טוב זה המפרט בנוי מפנדס הגיפורס של xfx אין להם במלאי ויש תור גדול אז התפשרתי על הפרולינק מה דעתכם ובבקשה לא להתייחס לכסף זה מה שנכנס לי בתקציב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים ועריכה גרפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: SIMS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בגדול בין 4.5 ל 5.5 אבל יש אפשרות לחרות למקרה שזה מאמת ישדרג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה וידאו (לעתים קבצים מאוד גדולים) וגרפיקה, קבצתי אקסל כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן SSD ועוד כונן 1T , על הכונן SSD יש ווינדאוס 7 השאלה עם המעבדים ורכבים בכלל עובדים עם זה עם לא אז דרוש כונן SSD לווינדאוס 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (המחשב נמצא בסלון) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב לגלישה אופיס עיבוד תמונה ומיילים ( לא משחקים) המחשב מתנה לאבא שלי, והוא רוצה מחשב שקט קטן ושיעבוד בקלות אני בחרתי לו 1. מארז אנטק ISK 300-150 עם ספק כח של 150 וואט אני מתלבט בין שני לוחות ומעבדים א. לוח סוקט 1156 GA-H55N-USB3 ומעבד I3-550 עם 3.2GHZ ב. לוח סוקט 1155 GA-H67N-USB3 ומעבד I3 2100 עם 3.1GHZ ההפרש במחיר הוא זניח , המרכיבים עם סוקט 1155 יקרים יותר ב-50 ש"ח אני לא יודע מה ההבדלים בין הסוקטים, אני צריך שקט וחסכון בחשמל כי הספק הוא 150 וואט בלבד !!! לא להציע AMD. ניתן להציע מעבד אחר אבל התקציב מוגבל עד כ-600 ש"ח למעבד. השאלות: 1. מה עדיף בין המרכיבים למעלה א. או ב. 2. איזה דיסק קשיח לחבר למערכת? מארז זה יכול לקבל רק דיסקים של 2.5 אינטש אני חש…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, קבלתי כמה הצעות לגבי מחשב נייד Lenovo x61s במחיר בסביבות 3500 ש"ח רציתי את עזרתכם בכמה שאלות, 1. האם המעבד שלו (L7500 1.6Ghz)מספיק חזק? הבנתי שזה מעבד מיוחד לחסכון בחשמל, השימושים העיקריים שלי הם פיתוח תוכנה בתוכנות כמו Matlab , VisualStudio וכו'..ואני מעוניין בעבודה רציפה ומהירה.. 2. האם המחיר הוגן? המפרט: מעבד L7500 1.6Ghz זיכרון 2G RAM האד דיסק 160 גיגה תקשורת WIFI BT הגנה ביומטרית FP סוללה מורחבת 9Cell תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אחי מחפש מפרט למחשב בסיסי בעיקר עבודה עם אינטרנט , סרטים , ולפעמיים משחקים חלשים (כרגע הוא מוותר על קניית כרטיס מסך אך יש אופציה לקנייה בעתיד ) מצאתי מפרט בKSP ושיפרתי קצת את ספק הכוח ואת הדיסק קשיח. אציין שאני גר בב"ש ולכן אקנה את המחשב רק בKSP אשמח אם תביאו לי חוות דעת איך המפרט הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קניתי מאייבורי: מעבד e6550 כרטיס מסך 8600gt 512 mb לוח אם intel p35 (לא לקחתי אסוס בגלל שהוא עולה יותר וגם בגלל שאני לא עושה OC) זיכרון 1G 800 (שאני יעבור לויסטה אני יוסיך עוד סטיק של ג'יגה) מארז שחו כסוף עם דלת בצד וספק EZCOOL (אני יודע שזה חרא אבל יש עליו 3 שנים אחריות אם אני יראה שהוא לא סוחב טוב אני יחליף אותו אחרי 3 שנים) צורב DVD עם סאטה של LG דיסק קשיח 250GB של seagate ו16MB בקיצור זהו הלכתי עם טכנאי שלא ינסו לעבוד עלי. יצא 3250 שקל ב2 תשלומים מה אתם אומרים יצא בסדר?
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד לקראת תחילת הלימודים כסטודנט * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ותכנות (Visual Studio, Eclipse, Netbeans) ואולי קצת עריכה דו מימד. (לא צריך בכלל למשחקים) * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אי צורך * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? לפחות כונן שקורא DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP חשבתי על הLENOVO SL300, יש מישהו שמכיר את המחשב? מה דעתכם עליו?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הוצע לי המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9600K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1095 קירור למעבדים: Noctua NH-U12S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 262 לוחות אם: Gigabyte Z390 UD כמות: 1 - מחיר: ₪ 629 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 530 מארזים: Antec P8 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 250 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 371 כונני SSD: Addlink SSD 256GB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 253 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 200 כרטיסי מסך: …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, אני מתעניין במחשב נייד להשמעת מוסיקה באירועים באמצעות תוכנה ייעודית, הדומה לזו שיש באולפני רדיו. המחשב יכול להיות גם יד שנייה. מה חשוב לי? * איכות צליל - על המחשב להפיק צליל איכותי (אני מעוניין להמנע מהוספת כרטיס קול חיצוני). המוסיקה צריכה להתנגן באופן חלק וללא 'קפיצות'! * אמינות כללית - אין מצב שהמחשב יקרוס לפתע ויהיה צורך לאתחל אותו. מה לא חשוב לי? * לא מעניין אותי המשקל. אין בכוונתי לעשות בו שימוש כאשר הוא מונח על ברכיי. את רוב העבודה הוא יבצע כאשר הוא מונח על שולחן. * זמן סוללה - נתון זניח. את רוב העבודה המחשב יבצע תוך שימוש בחשמל מהרשת. * אינטרנט ויכולות אלחוט - המחשב הזה אינו מיועד להתחברות אלחוטית לרשת. מעולם לא היה ברשותי מחשב נייד כך שמן הסתם יש דברים שלא ח…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בקיצור היום נסעתי לב"ש הגעתי לשם ב6 ועשרה בערך למקום חיכיתי בתור בגלל העומס שיש באייבורי וב7 בערך התפנה אליי נציג . התחלתי לדבר איתו וזה וזה בהתחלה שיחקתי אותה ראש קטן בסוף הראתי לו את המפרט הסופי שהכנתי כאן בעזרת מספר אנשים טובים ולאט לאט היה שיפוצים פה ושם ולסוף הורכב המפרט שנקנה . זהו המפרט שנקנה : מסך : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501178 הכי זול בזאפ 1098 ש"ח מעבד : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=479894 הכי זול בזאפ 717 ש"ח כרטיס מסך : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=492307 הכי זול בזאפ 897 ש"ח לוח אם : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=423232 הכי זול בזאפ 496 ש"ח זיכרונות : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=484797 הכי ז…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכנת מסמכים, מצגות, אינטרנט וסרטים- עבור ילד שהתחיל כתה א א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Venice Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 Kingston 1024MB PC4200 DDR2 533 Value Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Club3D Radeon X800RX 256Mb PCI-E NEC CD-RW 52X32X52 Bulk ND-9500 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Mitsumi floppy 1.44 Thermaltke SViking VA4000 Black Akasa Power splitter Blue UV coated AK-PY-BLUV Akasa Stainless steel screws AK-CH-S1 Mag 17 CRT 770 FS
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב - 9500 אלף שקל מטרות - משחקים טיפה כבדים , צפייה בסרטים וכו מסתפק בכרטיס קול של הלוח אם כולל כונן דיסקטים חשוב שהמחשב יהיה שקט ושיהיה לו הרכבה. נ.ב המחשב לא מיועד לOC תודה לכל העוזרים מראש.
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב בחודש הקרוב. התקציב של המחשב הוא עד 750$. מטרותיו הם בעיקר לשימוש משרדי ולפעמים לצפייה בסרטים. שיהיה קל לסחיבה. גודל של מסך עד "14. משקל עד 2.5 ק"ג. הארד דיסק לפחות 80 ג'יגה. מעבד intel core 2 duo 1.8 ghz לפחות. צורב, DVD. זיכרון פנימי 2GB. זמן סוללה לא פחות משלוש שעות. עדיפות לאחריות בינלאומית. חשוב שיהיה אמין ומחומרים טובים. אם אפשר בבקשה לבדוק גם את המפרט הבא: http://www.electronicscult.com/product_info.php?products_id=459 אשמח מאוד לעזרתכם, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איך המפרט הזה לתקציב 3500 מסך FHD לגיימינג כבד (BF3 /4 ) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪888 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪358 כרטיס מסך: Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1080 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda …
-
- 22 תגובות
- 5k צפיות
-